طرز تهیه رشته پلو ساده کته

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رشته پلو ساده کته

رشته پلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در تمامی نقاط کشور به ویژه در استان‌های شمالی مصرف می‌شود. در این غذا رشته‌هایی به همراه گوشت به تفنگی و سبزیجات در تابه پخته می‌شوند که طعمی بسیار خوشایند برای همه سلیقه‌ها دارند.

برای تهیه رشته پلو ابتدا باید گوشت را پاک کرده و با اب و نمک و فلفل سیاه کمی تفنگی کرد، سپس آن را در تابه‌ای با روغن سرخ کنید تا کمی ترشی و رنگ طلایی به خود بگیرد. بعد از این مرحله باید پیاز را در همان تابه پخته و تمامی سبزیجات مورد نیاز را نیز به آن اضافه کرد.

در مرحله بعدی باید رشته‌ها را در حداقل دو لیتر آب جوش به مدت 10 دقیقه با فلفل سیاه و نمک نرم کنید. سپس آن‌ها را با آبکش خالی و تمامی آب آن را با فشار قرار دهید و سپس آن را به تابه مواد پخته شده اضافه کنید.

حالا باید رشته پلو را به مدت 15 دقیقه با حرارت کم پخته و به مدت 10 دقیقه در حرارت ملایم روی اجاق گاز بگذارید تا طعم و ادویه‌ها به خوبی به داخل رشته‌ها جذب شده و رنگ غذا از رنگ سفید به رنگ طلایی تغییر کند. در پایان می‌توانید رشته پلو را با پنیر تازه رنده شده و سیر چرخ کرده تزیین کنید و سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه رشته پلو ساده کته

مایه اصلی غذای ایرانی رایج برای خانواده ها و مراسم رسمی، پلو می باشد. پلو به صورت مختلف در سراسر ایران تهیه می شود به علاوه، با توجه به تفاوت های منطقی، انواع متفاوتی از این غذا وجود دارد. یکی از انواع پلو، پلو ساده کته است که بسیار ساده ولی با طعم و عطر بی نظیری است.

برای تهیه پلو ساده کته مواد لازم عبارتند از: برنج، گوشت چرخ کرده، پیاز، زرشک، نمک، فلفل، زعفران، روغن و یک تکه نرم کردنده دهان. برای تهیه این پلو شروع به آماده کردن برنج کنید، برای این کار برنج را در آب سرد بریزید و در آب جوش برای حداقل یک ساعت بگذارید. در این مدت، پیاز را خرد کرده و در روغن برای کمی طلاق دادن بریزید، در ادامه گوشت چرخ کرده یا گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل به مدت 10 تا 15 دقیقه سرخ کنید تا طراوت گوشت از بین برود.

بعد از پخت گوشت، زرشک را در روغن سرخ کنید، سپس برای تهیه صفحه فوم صاف کنید: زعفران را در یک لیوان آب داغ آسیاب کنید، سپس یک قاشق غذاخوری از آب خوراک بریزید و یکی دیگر را در یک لیوان گرم آب قرار دهید و برای صفحه فوم هم زدن بکار ببرید. بعد از برگشتن رویا با قرار دادن تکه نرم کننده دهان به مواد و بریزید و برای 20 تا 25 دقیقه مخلوط کنید. برای جلوگیری از سفتی خوردن برنج، برای آماده کردن پلو از حرارت هوا 3 تا 5 دقیقه استفاده کنید. پلو ساده کته معمولاً با استفاده از نسخه اصلی از تهیه شده و با زرشک سرخ شده قابلمه کن شده است.



نحوه آماده سازی رشته برای تهیه پلو

آماده سازی رشته در تهیه پلو بسیار مهم و حائز اهمیت است. رشته‌های استفاده شده برای تهیه پلو معمولاً شامل رشته‌های بلغوری، رشته‌های محلی، رشته‌های ریز و ... می‌شود. نحوه‌ی آماده سازی رشته ها به دو روش کلی صورت می‌گیرد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

روش اول، طبق مراحل زیر صورت می‌گیرد:

1. رشته‌ها را در دیگی از آب جوش قرار دهید.

2. به ازای هر 140 گرم رشته، یک قاشق غذا خوری نمک اضافه کنید.

3. رشته‌ها را به مدت حداقل 10 دقیقه در آب جوش حرارت دهید.

4. پس از 10 دقیقه، رشته‌ها را از حالت آبکی خارج کرده و با آب سرد شسته و آن را به خوبی خشک کنید.

روش دوم برای آماده سازی رشته برای تهیه پلو در مورد رشته‌های بلغوری به این صورت است:

1. رشته‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه با آب سرد شسته و آبکشی کنید.

2. رشته‌ها را به آب جوش سپرده و با نمک مخلوط کنید.

3. رشته‌ها را به مدت حداقل ۱۰ دقیقه در آب جوش حرارت بدهید.

4. پس از ۱۰ دقیقه، آب رشته را از پایین دیگ با کمک یک دستگاه غربال به خوبی جدا کنید.

5. رشته‌ها را با آب سرد شسته و خشک کنید.

با این روش‌های ساده شما می‌توانید رشته‌های خوشمزه برای تهیه پلو تهیه کنید که با توجه به دستور غذا، می‌تواند مزه و طعمی بسیار خوشمزه داشته باشد.



نحوه آماده سازی سبزیجات برای تهیه پلو

تهیه پلو با سبزیجات یک غذای با ویژگی‌هایی کاملاً متفاوت از سایر پلوهاست. در این جور غذاها، می‌توان از انواع مختلف سبزیجات استفاده کرد و این باعث می‌شود که پلو، طعم و ظاهری با دوام و جالب داشته باشد. در ادامه توضیح خواهیم داد که چگونه سبزیجات را برای پلو آماده کنید.

نحوه آماده سازی سبزیجات برای پلو کاری بسیار آسانیست. ابتدا از سبزیجات تمیز شده‌ای که قرار است استفاده شود، استفاده کنید. برگ‌ها، تازه و شاداب باشند. پس از این کار، از آنها برای پلو خود استفاده کنید.

سپس سبزیجات را سرخ کنید. اگر از سبزیجاتی مثل تره، جعفری، شوید یا سیر تزیینی استفاده می کنید، آن‌ها را به قطعات ریزرو خرد کنید. در صورت استفاده از سبزیجاتی مانند اسفناج و یا کلم پیچ شده، همچنین می توانید به يك روش دیگر مراجعه نموده و آن را اول داخل آب جوش و سپس در آب سرد برای تغيير دادن رنگ سبز به سفيد بگذاريد.

برای پخت پلو، در یک قابلمه، با ذرت و روغن سبزیجات را سرخ کنید. سپس، برای طعم دلخواه، می‌توانید از ادویه‌ها و به‌طور خاص زیره، بهار نارنج و سرخ کردن برای بلوغ خوبتر آنها استفاده کنید. پس از این کار، سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم پخت کنید. آن را در قابلمه نگذارید تا در شعله بزرگتری بپزد.

بعد از این کار، پلو را با دنبه و سیب زمینی همراه و لذیذ ترین جزئیات را خودتان برای پلوتان اضافه کنید. پلو با سبزیجات آماده و ارائه شده طعمی خوشازیمند دارد و در میان غذاهای سنتی ایرانی جزء محبوب‌ترین پلوها بشمار می‌آید.



نحوه آماده سازی گوشت برای تهیه پلو

آماده سازی گوشت برای تهیه پلو بستگی به نوع گوشت است که در اینجا به مرغ و گوشت گوساله استفاده خواهیم کرد.

برای استفاده از مرغ بهتر است از گوشت سینه مرغ استفاده کنید و آن را از پوست و استخوان جدا کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس گوشت را با نمک و فلفل سیاه به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا عصاره های خود را بدهد.

برای استفاده از گوشت گوساله ، ابتدا آن را از سینه گوساله بریده و به قطعات بزرگ تقسیم کرده و درون دیگی قرار دهید. سپس در کنار گوشت ، پیاز ها را همراه با چند برگ نعناع به دیگ اضافه کنید و گوشت و پیاز ها را با نمک و فلفل سیاه بپزید تا گوشت نرم شود.

در هر دو مورد ، پس از آماده سازی گوشت و پخت آن ، شما می توانید از آن برای تهیه پلو استفاده کنید. اما بهتر است قبل از اضافه کردن گوشت به دیگ پلو ، آن را با یک قاشق سه برابری آبلیموی خامیش شده مخلوط کنید تا گوشت بهتر جذب طعم خوراکی شود. با اضافه کردن گوشت به دیگ پلو ، با استفاده از شمشیری که قبلا آن را تحریک کرده اید ، مخلوط کنید و بعد از مدتی پلوی شما آماده سرو شدن است.

از این به بعد ، شما یک پلو جذاب و خوشمزه با گوشت بسیار نرم تهیه کرده اید.



نحوه تهیه سس پلو برای رشته پلو ساده کته

در تهیه پلوی ساده کته، سس پلو نقش مهمی در افزایش طعم و عطر این غذا دارد. برای تهیه سس پلو برای پلوی ساده کته، می‌توانید از چند مواد خانگی ساده استفاده کنید که مزه‌ای خوشمزه و خاص به پلو تان ببخشد.

ابتدا، برای تهیه سس پلو، پیاز را به صورت ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا کمی رنگش خود را تغییر دهد.

برای اضافه کردن طعم و عطر بیشتر به سس پلو، می‌توانید از ادویه‌هایی مانند زعفران، دارچین و هل استفاده کنید. آنها را به تفت داده شده پیاز و گوشت اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. سپس آب و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و روی حرارت کم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا سس روان و قوام دار شود.

در پایان، قبل از اینکه سس پلو را به پلوتان اضافه کنید، باید آن را بررسی کنید و مطمئن شوید که طعم و فرم آن به دلخواه شماست. با اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به سس پلو، آن را به دلخواه شما تنظیم کنید. بعد از آن، سس پلو را روی پلوی ساده کته خود بریزید و لذت ببرید!



نحوه بافت رشته های پلو

رشته پلو از پرمصرفترین غذاهای ایرانی است که به راحتی در دسترس هر خانواده‌ای قرار می‌گیرد. برای بافت رشته‌های پلو، ابتدا باید یک قابلمه تهیه کرد. در این قابلمه، آب را به جوش آورده و سپس مقداری نمک به آن اضافه می‌کنیم. سپس رشته‌های پلو را به آب داغ اضافه کرده و به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشانیم. در این مرحله، باید به دقت رشته‌ها را هم‌زدایی کرده و با چنگال آن‌ها را همراه با آب، از قابلمه دربیاوریم.

در مرحله بعدی، با استفاده از روغن سرخ کن یا کاهو، روی شعله متوسط، مقداری پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم تا رنگ طلایی به آن بدهیم. سپس گوشت به همراه گوجه‌فرنگی و ادویه‌های مختلف را به پیاز اضافه کرده و حدود 20 دقیقه به روی حرارت متوسط اجازه می‌دهیم تا گوشت برنج برای پلو نرم شود. پس از اینکه گوشت برنج نرم شد، از هم ریخته و روی آن بافته رشته‌های پلو را قرار داده و مجددا بر روی حرارت خفیف قرار می‌دهیم تا پلو بوی خام مطلوب خود را به خود بگیرد.

در این مرحله، اگر رایحه‌ای از پلو تلخ یا خام حس کردید، می‌توانید یک قاشق همراه با پریتن خوری شکر خرد شده را به پلو اضافه کنید. سپس کمی آب را به پلو اضافه کرده و پوشش دهی کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه دم کنید. بعد از اینکه پلو آماده شد، می‌توانید آن را با سبزی‌جات تزئین کنید و سرو کنید. با دنبال کردن این روش‌ها، می‌توانید پلویی خوش‌طعم و عطردار تهیه کنید که قطعاً خانواده‌تان را شاد و راضی خواهد کرد.