طرز تهیه رشته پلو ساده با گوشت چرخ کرده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رشته پلو ساده با گوشت چرخ کرده

رشته پلو با گوشت چرخ کرده یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در بیشتر مراسم خانوادگی و مهمانی ها ‌سرو میشود. این غذا از گوشت چرخ کرده، برنج سفید، پیاز تفت داده و خشکبار تهیه می‌شود که با برخی ادویه های خوشمزه مخلوط می‌شوند و سپس با رشته هایی که با آرد، یخ و نمک تهیه شده‌اند، پخته می‌شود. در ادامه به مراحل طرز تهیه این غذا می‌پردازیم.

ابتدا برنج را شسته، به مدت ۴۵ دقیقه در آب خیسانده و سپس آبکشی می‌کنیم. سپس، پیاز را خرد و در حالی که روغن در قابلمه را گرم می‌کنیم، آن را تفت می‌دهیم تا برنج سفید را درون آن تفت داده و طلایی شود. در این مرحله، گوشت چرخ کرده و ادویه های خوشمزه‌ی آن شامل نمک، فلفل، زردچوبه و پودر گردو را با هم مخلوط می‌کنیم و در کنار گوشت، پیاز را به قابلمه اضافه می‌کنیم و برای مدتی تفت می‌دهیم تا گوشت آماده شود.

در مرحله بعد، درون قابلمه لایه‌ای از برنج صاف سفید ریخته‌ و روی آن، گوشت چرخ کرده و پیاز را قرار داده ‌و سپس دوباره لایه‌ای برنج سفید را نصب می‌کنیم. در همین راستا، نیمی از خشکبار (مانند بادام، پسته و پوستچی) شکسته شده را به طور یکنواخت به هر دو طبقه برنج اضافه کرده و شیرینی خاص این غذا را افزایش می‌دهیم.

در نهایت، روی قابلمه را با کاغذ پارچه و پارچه (پشمالو) محکم می‌کنیم و آن را در همان قابلمه به مدت حدود ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم پخته و آماده مصرف می‌کنیم. در انتها می‌توانیم پیازچه ترش با سیر سرخ شده را به عنوان تزیین روی رشته پلو بریزیم و این غذا را با سالاد یا ماست سرو کنیم.



1. مواد لازم برای تهیه رشته پلو ساده با گوشت چرخ کرده

برای تهیه رشته پلو ساده با گوشت چرخ کرده ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. لیست مواد لازم عبارتند از: گوشت چرخ کرده، برنج، پیاز، روغن، زعفران، نمک، فلفل، آب، و روغن.

در ابتدا باید برنج را شسته و در آب مدتی خیس خرده و سپس اب را به آن اضافه کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا آب جذب شود. سپس برنج را در قابلمه در حدود نیمی از کل قابلمه ریخته و آب را با مقداری نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا آب جذب شود.

سپس پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و به مدت حدود 10 دقیقه سرخ کنید. سپس آن را به برنج اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

سپس در یک تابه جداگانه، زعفران را به صورت پودر در یک قاشق آب حل کنید و روغن را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بوی زعفران دمیده شود. سپس این مایع را به برنج و گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

سپس آن را برای حدود 10 دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بوی خوش آن بیشتر بشود. پس از آن آماده سرو می باشد. استفاده کنندگان می توانند آن را با سبزیجات و لیمو تزیین کرده و سرو نمایند.



2. آماده کردن مواد

آماده سازی مواد یکی از مهم‌ترین مراحل در هنگام پخت و پز است. برای نوع غذایی که در حال تهیه آن هستیم، موادی برای ما اساسی هستند که با نادرستی در آماده کردن این مواد می‌توانیم در پایان نتیجه ناخوشایندی در دست بگیریم. در این مورد باید به موارد زیر توجه کنیم که آماده کردن غذا را ساده تر کنند.

اولین موردی که باید دقت کنیم، شستشوی مواد است. شستشوی مواد شامل شستشوی سبزیجات، گوشت، مرغ و ... است. برای شستشوی سبزیجات باید آن‌ها را در آب سرد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا از آلودگی‌های روی سبزیجات جدا شوند. گوشت و مرغ نیز باید پس از خرد کردن و جدا کردن استخوان‌ها، زیر جریان آب سرد شسته شوند تا از روی آلودگی‌های سطحی جدا شوند.

مورد بعدی قطع مواد است. در این مورد باید به موادی که قرار است قطع شوند، توجه کنیم و تلاش کنیم که قطعات یکسانی را از آن ها به دست آوریم تا در هنگام آماده کردن غذا نتیجه یکسانی داشته باشیم.

مورد بعدی درست کردن ترکیبات است. در این مورد باید به این نکته توجه کنیم که مواد را درست با هم ترکیب کنیم تا در پایان یک غذای خوشمزه و خوشرنگ در دست خود داشته باشیم.

در نهایت، باید به زمان بازگشت مواد به یخچال نیز توجه شود. بعضی از مواد در بیرون قرار گرفتن به سرعت خراب می شوند و برای حفظ تازگی و برای جلوگیری از سمپاشی غذا باید سریعا آن‌ها را به یخچال برگردانیم. همچنین در آماده کردن مواد باید به دستورالعمل‌های مربوط به نوع مواد و روش طبخ توجه کرد.



3. پخت گوشت چرخ کرده

گوشت چرخ کرده نوع محبوبی از گوشت در آشپزخانه است که در طول سال بسیار استفاده می‌شود. پخت این نوع گوشت بسیار آسان و تنوع‌پذیر است. در این مطلب به روش‌های پخت گوشت چرخ کرده و همچنین نکاتی درباره مواد لازم و ترفندهای پخت آن می‌پردازیم.

اولین قدم در پخت گوشت چرخ کرده تهیه آن است. برای تهیه آن می‌توانید از گوشت قیمه خریداری شده از قصابی استفاده کنید یا گوشت دلخواه خود را در آسیاب گوشت خانگی خود تهیه کنید.

یکی از روش‌های پخت گوشت چرخ کرده آماده کردن با استفاده از ماهیتابه است. برای پخت گوشت چرخ کرده با ماهیتابه، نیاز به روغن زیتون ماهیتابه، پیاز خرد شده، سیر، نمک و فلفل دارید. پس از درست کردن ماهیتابه با روغن، پیاز و سیر را اضافه کنید و آنها را به رنگ طلایی تهیه کنید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و آن را با نمک و فلفل سرخ کنید.

روش دیگری که برای پخت گوشت چرخ کرده مورد استفاده قرار می‌گیرد، استفاده از تابه است. در این روش، نیاز به روغن زیتون، پیاز خرد شده، سیر، نمک و فلفل دارید. پیاز و سیر را با روغن در تابه به رنگ طلایی سرخ کنید و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. گوشت را تا زمانی که سرخ شود و آب آن تبخیر شود پخت کنید.

در نهایت، می‌توانید در بسیاری از غذاها گوشت چرخ کرده را به کار ببرید، مانند برگر‌ها، پیتزا، خمیر پیتزا، کشک بادمجان، کوفته، و….

بهتر است در پخت گوشت چرخ کرده از گوشت با کیفیت و تازه استفاده کنید و همچنین به مقدار مناسب نمک و فلفل برای درست کردن آن توجه کنید. در نهایت، نکته‌ی مهمی که در پخت گوشت چرخ کرده بسیار مهم است، این است که دمای مناسب برای پخت گوشت حدود ۷۱ درجه سانتی‌گراد است.



4. پخت رشته

پخت رشته فعالیتی است که در اکثر کشورهای جهان به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای مربوط به آشپزی و فرهنگ غذاها شناخته می‌شود. رشته ها برای پخت در دو نوع آب پز و خشک پخت تهیه شده و معمولاً در فصول سرد سال مورد استفاده قرار می‌گیرند. به عنوان مثال، در ایران در فصل زمستان اکثر خانواده‌ها از پخت رشته دلپذیر برای برگزاری جشن ها و مراسم خانوادگی استفاده می‌کنند.

برای پخت رشته، در مرحله اول نیاز دارید تا آن را به صورت مناسبی آب‌کشی کنید. بعد از آب‌کشی، رشته‌ها را در اب سرد و شور تا یک ساعت نگه دارید. در ادامه، رشته ها را در یک قابلمه با آب و شور و روغن مخلوط خوبی می کنید. پس از روشن شدن قابلمه، رشته ها را به آب که شروع به جوشیدن کرده است اضافه کرده و در طی چند دقیقه با مراقبت و دوران شست رزش داده می شود.

پس از پخت رشته، بهتر است آن را با روغن کمی ترشیار مانند زیتون نوشته یا کره و کمی نمک و فلفل سیاه ادویه کرده و سرو کنید. همچنین می‌توانید از انواع ادویه جات دیگر نیز برای افزایش طعم رشته استفاده کنید. البته برای تهیه رشته‌های خشک‌شده بهتر است دستورالعمل‌های تولید هر محصول را که روی بسته‌بندی شده است، رعایت کنید.

در کل، پخت رشته کار دردستبود مناسبی برای هر فردی است که به دنبال تهیه یک غذای خوشمزه و ساده است. با رعایت نکاتی که در این مطلب ذکر شد، می توانید رشته‌ای لذیذ و شیرین درست کنید که همه‌ی آن را دوست خواهند داشت.



5. ترکیب رشته و گوشت چرخ کرده

ترکیب رشته و گوشت چرخ کرده یکی از این ترکیبات خوشمزه و محبوب در صنایع غذایی است. رشته و گوشت چرخ کرده به صورت جداگانه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما ترکیب آنها برای ساخت غذاهای مختلف بسیار مفید است. در این ترکیب، رشته و گوشت چرخ کرده به طور مناسب ترکیب شده و سپس در پخت و پز از آن استفاده می‌شود.

برای ساخت ترکیب رشته و گوشت چرخ کرده بهتر است از گوشت چرخ کرده تازه و نرم استفاده شود. گوشت چرخ کرده باید به اندازه کافی چرب باشد تا بتواند بعد از پخت، رطوبت کافی را روی رشته ها حفظ کند. همچنین، رشته های مورد استفاده باید خوب و مرطوب باشند. برای تهیه این ترکیب، ابتدا روغن در قابلمه بگذارید و گوشت چرخ کرده را با کمی نمک و فلفل سیاه به تفنگ بزنید و به مدت چند دقیقه در قابلمه برای عطر دادن سرخ کنید.

سپس، رشته های خوب شسته و روغن یا کره روی آنها قرار داده و آنها را به مدت چند دقیقه سرخ کنید. بهتر است رشته ها را در قابلمه با توجه به نوع غذایی که می‌سازید، بپزید. این ترکیب را می‌توان به صورت یک پلو، خورشت، سوپ یا یک غذای دیگر سرو کرد. همچنین، برای تولید نوعی غذای خاص، می‌توانید به این ترکیب نوعی سبزیجات، دانه ها یا غذاهای دیگر اضافه کنید.

در نتیجه، ترکیب رشته و گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در صنایع غذایی است. با استفاده از این ترکیب در پخت و پز و سرو کردن مختلف غذاها، شما می‌توانید محصولات خوبی را به دست بیاورید و طعمی به دلچسبی را برای خانواده خود ایجاد کنید.



6. پخت پلو در قابلمه

پخت پلو در قابلمه یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در فرهنگ و تمدن ایرانی است. برای پخت این غذا نیاز به یک قابلمه مناسب دارید. قابلمه معمولاً باید با موادی مانند آلومینیوم یا ظروف فلزی باشد تا از هر گونه چسبیدن و سوختن غذاها جلوگیری شود.

ابتدا باید برنج را به مدت ده تا پانزده دقیقه در آب بجوشانید تا کاملاً پخته شود. بعد از پخت باید آن را روی صفحه ای صاف چیده و با تمامی دقت و احتیاط بالایی، با پودر زعفران رنگ آمیزی کنید.

سپس با استفاده از قابلمه، باید مرحله پخت پلو را آغاز کرد. برای پخت پلو، باید یک لایه برنج را در قابلمه بچینید سپس بر روی آن کباب مورد نظر خود را قرار داده و سپس مجدداً با لایه برنج، این کار را ادامه دهید. در اینجا بسیار مهم است که بین لایه های برنج، کباب را درست و به شکل مناسب بچینید تا غذای شما نه تنها خوشمزه باشد، بلکه ظاهر جذاب و متنوعی نیز داشته باشد.

بعد از این مراحل، شما باید قابلمه را روی حرارت کم بگذارید تا پلو شما به خوبی پخته شود. اگر قابلمه شما جزء قابلمه های فلزی باشد، حتماً باید مطمئن شوید که دمای حرارتی که برای پخت پلو استفاده می کنید در حد مناسب باشد تا به سوختن نرود. سپس با استفاده از یک قاشق، پلو را همگی مخلوط کرده و سرو کنید. پلوی شما آماده برای سرو است.