طرز تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده برای مجلس های خانوادگی
تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهایی است که مناسب برای میزهای مجلسی و خانوادگی است. رشته پلو از مواد اولیه ساده و متوفری مانند برنج، رشته، گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویههای متنوع تهیه میشود.
ابتدا برنج را با آب سرد شسته و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس درون قابلمه به همراه نمک و آب جوش پخته میشود. در این مرحله می توان یک عدد پیاز را با روغن سرخ کنید و به برنج اضافه کنید تا به طعم برنج چهارخانه ای خوشمزه و عطر داری بدهد.
در یک قابلمه دیگر، گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل دلمهای تفت داده و به مدت حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم پخته شود. در نهایت مقدار کافی رشته را در آب جوش حدود ۵ الی ۷ دقیقه جوش داده و به گوشت اضافه کرده و با هم آمیخته میشود.
سپس برنج پخته را با گوشت چرخ کرده و رشته مخلوط کرده و در قابلمه بر روی حرارت کم ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بگذارید تا غذای شما با طعم و رنگ خوبی آماده شود. قبل از سرو نمودن می توانید روی آن مقدار کف خوری زعفران به همراه روغن داغ بریزید که به غذای شما طعم و رنگی دلنشین تر بدهد.
راهنمای کامل تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده برای جشن ها
رشته پلو با گوشت چرخ کرده یکی از پرطرفدارترین غذاهای مهمانی ها و جشن های ایرانی است، که با طعم و عطر فوق العاده ای مشترک از گشنیز، زعفران، دارچین و شیرینی های دیگر تهیه می شود. اگر می خواهید در جشنی خود این غذای خوشمزه را سرو کنید، باید ابتدا به مواردی ازجمله انتخاب بهترین اجزا، پخت صحیح رشته و گوشت و آرایش مناسب غذا توجه کنید.
اولین مرحله در تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده، انتخاب بهترین اجزای مورد نیاز است. برای این منظور بهترین گوشت چرخ کرده را از قصابی خودتان تهیه کنید و همچنین باید رشته های خوب و تازه را نیز تهیه کنید. سبزیجاتی مانند پیاز، گشنیز و زرشک نیز برای آرایش و تزئین غذا نیاز است.
در مرحله دوم، باید رشته را پخته و تهیه کنید. برای پخت رشته، ابتدا باید آب را به جوش درآورید و سپس به آن نمک و روغن اضافه کنید. رشته ها را نیز برای چند دقیقه در آب جوشانده و سپس آبکشی کنید و آن ها را به شکل مساوی در دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله سوم تهیه غذا، پخت گوشت و سبزیجات است. برای پخت گوشت، پیاز را در روغن داغ سرخ کنید و سپس گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید. پس از پخت گوشت، سبزیجات را به آن اضافه کرده و تفت دهید و سپس به آن ادویه های لازم مانند زعفران، دارچین و همچنین شیرینی های دیگر را اضافه کنید.
در پایان، باید آرایشی دلخواه خود را روی غذای تهیه شده بگذارید. می توانید با استفاده از زرشک، پیاز سرخ شده و گشنیز به غذای خود جلوه ی زیبایی دهید. حتما این غذای خوشمزه و دلچسب را به همراه سالاد و ماست سرو کنید.
آموزش ساخت رشته پلو با گوشت چرخ کرده برای عیدی
برای عیدی، یکی از غذاهای بسیار محبوب و پرطرفدار در خانواده ها، رشته پلو با گوشت چرخ کرده است که میتوانید با استفاده از روشهای ساده و آسان آن را تهیه کنید.
از لحاظ مواد اولیه، برای تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده، باید موادی مانند رشته، گوشت چرخ کرده، پیاز، روغن، زعفران، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و ادویه جات را در دسترس داشته باشید.
از روش تهیه، میتوان به شرح زیر اشاره کرد. ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم تا گوشت کاملا پخته شود. ادویه جات، نمک و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا تمامی مواد آمیزش کنند.
در مرحله بعد، رشته را در آب جوش بگذارید و کف تابه را با روغن تفت داده پوشانده و رشته ها را در آن می ریزیم. سپس به رشته ها زعفران پودری ریخته و خوب مخلوط میکنیم. بعد از اینکه رشته ها به صورت یکپارچه در تابه توزیع شدند، گوشت چرخ کرده را روی رشته ها می ریزیم و یک قاشق غذاخوری آب روی گوشت می ریزیم.
تابه را با نهایت هوشیاری روی حرارت کم قرار داده و به مدت حدود ۳۰ دقیقه میپزیم. پس از پختن رشته پلو با گوشت چرخ کرده، میتوانید آن را با یک دستمال نرم و بدون فشار از تابه خارج کنید و در بشقاب سرو کنید. در نهایت، می توانید روی آن مقداری خلال و پیاز ترشی ریخته و در کنار آن سالاد یا پیاز چتنی سرو کنید.
مرحله به مرحله تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده برای سفره هفت سین
تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهایی است که معمولاً در منطقه خراسان شمالی و جنوبی و استان نیشابور سر غذاها قرار دارد. این غذا یک غذای متعدد المزایایی است که با ترکیب دو ماده اصلی یعنی رشته و گوشت چرخ کرده تولید میشود. در ادامه مراحل تهیهی این غذای خوشمزه را به شما توضیح خواهم داد.
ابتدا برای شروع تهیه رشته پلو، باید پیاز را خرد کرده و در دیگی سرخ کنید. بعد از سرخ شدن پیاز، باید گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و بعضی از ادویههایی مانند فلفل سیاه و زردچوبه را همراه با آن قرار دهید.
پس از این مرحله، نوبت به تهیه رشتهها میرسد. رشتهها را به آب جوش بریزید و بپزید تا کاملاً پخته شوند. بعد از پخته شدن رشتهها آنرا به یک سطل شیشهای انتقال دهید. سپس به رشتهها مقداری روغن و تره علی را اضافه کنید و آنها را به صورت کاملاً مخلوط کنید.
بعد از آماده شدن رشتهها، نوبت به ترکیب آنها با گوشت چرخ کرده میرسد، بنابراین باید رشتههای درست شده را به ترکیب گوشت، پیاز و ادویهها خود اضافه کنید و آن را به خوبی هم بزنید. بعد از این مرحله باید غذا را با روش معمول پلو پخته و سرو کنید.
در پایان، میتوانید روی این غذا مقداری زرشک و کشمش را بریزید که به عنوان دکوراسیون خوش رنگ و خوش طعم اضافه شده است. با اینکار، رشته پلو با گوشت چرخ کرده کاملاً آماده برای سرو کردن به سفره هفت سین خواهد بود.
طرز تهیه خوشمزه رشته پلو با گوشت چرخ کرده برای مهمانی های شبانه
در این مقاله، قصد داریم به شما طریقه تهیه یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی، یعنی رشته پلو با گوشت چرخ کرده را آموزش دهیم. این غذا ظاهر زیبا، عطر و طعم فراوان و خوشمزه است و رویدادهای شبانه مانند جشن تولد یا فضای مجللی نظیر عروسی و مراسم مذهبی را به همراه خود دارد.
مواد لازم:
- یک کیلو گوشت چرخ کرده
- پنج شیره آبلیمو
- نمک، فلفل و زعفران به مقدار کافی
- دو پیمانه برنج خوشمزه
- نیم پیمانه روغن پخت
- چند عدد پیاز
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک قابلمه بزرگ میریزیم. پیازهای رنده شده را به گوشت اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن، روی حرارت خیلی شدید گذاشته و آن را تفت می دهیم تا گوشت پخته شود.
پس از پخته شدن گوشت، آن را از روی حرارت بر میداریم و مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن میپاشیم.
برای تهیه برنج، ابتدا آن را شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیسانده میگذاریم. سپس آن را در قابلمهای با حجم کافی آب و نمک و زعفران میپزیم.
وقتی برنج پخته شد، آن را با مقدار کافی روغن پخت خوبی مخلوط میکنیم تا هر دو با هم آمیزش کامل پیدا کنند.
سپس در قابلمه، مقداری از برنج را جای گوشت میگذاریم و بر روی آن لایهای از گوشت پخته را میگذاریم. به همین ترتیب، تا زمانی که برنج و گوشت به پایان برسد، لایه بندی را ادامه میدهیم.
در نهایت، پنج شیره آبلیمو را روی برنج و گوشت پخش کرده و قابلمه را روی حرارت خیلی کم برای چند دقیقه قرار میدهیم . سپس با کمک چنگال یا کارد، رشته پلو را آماده سرو کردن میکنیم.
این غذا را میتوان با سالادی از نوع سبزیجات تزئین شده و کمی عصاره لیمو، سیر و نعناع در کنار آن سرو کرد. مطمئناً مهمانان شما از این غذا لذت خواهند برد و شما نیز به عنوان آشپز، شاهد تحسین و تعریف خواهید بود.
رشته پلو با گوشت چرخ کرده: غذایی که همه می پسندند
رشته پلو با گوشت چرخ کرده یکی از پرطرفدارترین غذاهای مختلف در ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه است. این غذای شیرین و خوشمزه اغلب در مناسبتهای خاص مانند قربان، عید فطر و عید قربان سرو میشود و نه تنها در بین ایرانیها، بلکه بسیاری از افراد دیگر نیز مورد پسند واقع میشود.
رشته پلو با گوشت چرخ کرده با استفاده از نان پاراتا، گوشت چرخ کرده، پیاز و رشته آشپزی تهیه میشود. این غذا اغلب با یک سالاد خوشمزه، شیرینیهایی مانند کلوچههای نان برنجی و خورشیدی پذیرفته میشود. روش تهیه این غذا بسیار ساده است و به سرعت میتوان آن را آماده کرد.
علاوه بر این، رشته پلو با گوشت چرخ کرده غذایی است که امکان تغییر در آن وجود دارد. برای مثال، به جای گوشت چرخ کرده، میتوانید از مرغ یا گوشت قرمز استفاده کنید و با اضافه کردن مواد دیگری مانند هویج و نخود فرنگی، غذایی با طعم و شکلات مختلف و خوشمزه داشته باشید.
به طور کلی، رشته پلو با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای پرطرفداری است که تنها در ایران بلکه در سراسر جهان نیز مورد توجه و استفاده قرار گرفته است. این غذا با طعم شیرین و خوشمزه خود همه را مجذوب خود میکند و به عنوان یکی از بهترین گزینههای غذایی برای مناسبتهای خاص و یا هر روز خانه محسوب میشود.
