طرز تهیه رشته پلو با گوشت مرغ

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رشته پلو با گوشت مرغ

رشته پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با ترکیب گوشت مرغ و برنج سفید طراوت و شادابی بسیار خوبی به آن می‌بخشد. در ادامه به طرز تهیه این غذای خوشمزه می‌پردازیم.

ابتدا برنج را مانند سایر پلوهای ایرانی به صورت شسته و خیسانده، در اب جوش به مدت یک ساعت خیس می‌کنیم. در این مرحله می‌توان از فرایند خیساندن برای اضافه کردن نمک به برنج بهره برد. به هر حال، سپس برنج را در ظرف مناسب به شکل یک لایه صاف میریزیم.

در مرحله بعد، گوشت مرغ را با روغن داغ به همراه پیاز رنده شده و فلفل سیاه روی حرارت قوی تفت می‌دهیم تا رنگ آن طلایی شود. در این مرحله نیز می‌توان از فلفل قرمز نیز به عنوان ادویه‌ای برای این غذا استفاده کرد.

پس از تفت دادن گوشت، آن را روی برنج به شکل یک لایه یکنواخت اسپرید می‌کنیم و آن را به همراه آب و نمک به مدت نیم ساعت در حرارت کم می‌پزیم. پایان این فرآیند به همراه چند قاشق روغن، خلال و زعفران ریخته شده در روغن روی برنج قرار می‌دهیم و به مدت پنج دقیقه دیگر در حرارت بالا کمی تحت فشار قرار می‌دهیم تا برنج به شکل یکنواختی سرخ و سفید دربیاید.

در نهایت، رشته پلو را با ماست و یا خورشیدی مخصوص این غذا سرو می‌کنیم. این غذا می‌تواند برای سفره‌‌های خانوادگی، مجالس و پذیرایی‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد و یکی از محبوب‌ترین غذاهای پلویی ایرانی است.



1. مواد لازم برای تهیه رشته پلو با گوشت مرغ

برای تهیه رشته پلو با گوشت مرغ، نیاز به انواع مواد خوراکی و افزودنی‌های مختلفی دارید. می توانید با استفاده از رشته‌هایی مانند رشته ایتالیایی، رشته برنجی یا رشته مانتو این غذا را تهیه کنید. بیشتر مردم ایران از رشته برنجی برای این غذا استفاده می‌کنند.

برای پخت گوشت مرغ در همراه رشته برنجی، شما به گوشت مرغ ترش شده، پیاز، روغن و ادویه‌های ضروری احتیاج دارید. برای ترش کردن گوشت مرغ، از انواع مختلفی از خمیرهای ترش مانند انار، لیمو عمانی، نارنج و زردالو استفاده می‌شود. همچنین برای رنگ‌دهی به پلو، از زعفران ورزیده استفاده می‌شود.

در این غذا، ممکن است از برگهای میخک، فلفل دلمه‌ای، بادمجان نخودی و همچنین تخم مرغ سرخ شده به عنوان غذای جانبی استفاده شود. همچنین برای دکوراسیون بر روی پلو، ممکن است از ریحان طبیعی و چند حبه خرمای تازه استفاده شود.

با رعایت دقیق مقدار و مواد لازم برای تهیه رشته پلو با گوشت مرغ، می توانید از یک غذای خوشمزه و سلیقه‌ای برای خانواده و مهمانان خود لذت ببرید.



2. آماده کردن گوشت مرغ برای پخت در رشته پلو

آماده کردن گوشت مرغ برای پخت در رشته پلو به چندین شیوه انجام می‌شود، در اینجا به چندین روش معرفی می‌کنیم:

- روش اول: ابتدا گوشت مرغ را با آب ملاحظه کنید و سپس تمامی آنها را به صورت کامل شستشو دهید. اگر به دلیل داشتن استخوان، گوشت قطعاتی باشد باید به عنوان یک قطعه یکجا برای پخت در رشته پلو قرار داده شود. بهتر است قطعات اندکی از پوست گوشت پوشیده شود تا در شعله‌ی بالایی که داغی زیادی نداشته باشد خشک نشوند. به این نکته نیز توجه داشته باشید که قطعات زیادی از گوشت را به زمینه ی یک لایه کاملاً مسطح در رشته پلو بگذارید و قطعاتی را بلندتر که هیچ‌گاه با نصف رشته تلاقی نکند بگذارید.

- روش دوم: برای استفاده از این روش باید گوشت مرغ را به صورت پیش تیزه‌هایی تقطیع کده و درون تابه‌ی داغ کرد. باید توجه داشته باشید که گوشت مرغ کاملاً نیم‌پز شود. پس از آن، گوشت را از تابه خارج کرده و به آن پودر زعفران ریخته و مخلوط کرد. سپس آن را با رشته پلو مخلوط کرده و در ظرف پلو برای پخت قرار می‌دهیم.

در نهایت باید به این نکته توجه کنید که مهمترین مرحله در آماده کردن گوشت مرغ برای پخت در رشته پلو، نیم‌پز شدن گوشت است؛ در غیر این صورت به راحتی قابل جداسازی از استخوان نخواهد بود. همچنین برای بهبود طعم و پخته شدن مرغ، می‌توانید از پیاز خلال کرده و به گوشت خود اضافه کنید.



3. طرز تهیه رشته برای پخت پلو

رشته پلو یکی از غذاهای محبوب و معروف ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور سرو می‌شود و به طور خاص در مناطق جنوبی و شرقی کشور بسیار مورد علاقه قرار دارد. در این غذا از رشته‌های کوتاه و ضخیم استفاده می‌شود که به صورت سفت و نیمه پخته درست می‌شوند و به صورت تفریحی در پلو قرار می‌گیرند.

برای تهیه رشته پلو ابتدا نیازمند پخت برنج هستیم که می‌توان از برنج خالص استفاده کرد. در قدم بعد به دنبال پخت رشته برای پلو با معرفی لاغر ئه شروع شده است. جهت پخت رشته برای پلو بهترین نوع رشته، رشته پلویی می‌باشد که در بازارهای مختلف وجود دارد. بعد از پخت و ریختن برنج به همراه چند قاشق کره، پیاز ریز شده و فلفل دلمه ای داغ در قوری مناسبی که به ضخامت خود رشته مورد نظر را ایجاد کند پخت می‌شود.

در ادامه رشته که پیشتر در آب جوش به کمک نمک پخته شده است، به شیرینی کامل می‌رسد؛ وقتی رشته به صورت کامل نرم شده، باید با آب سرد شسته شود تا رشته کاغذی ایجاد نشود. سپس رشته در کمی روغن تفت داده شده و برای پایان دهی به غذا، بر روی برنج قرار می‌گیرد. در طی این فرآیند، رشته پلو به صورت خودکار به برنج چسبیده و یک‌پارچه می‌شود و در نهایت این مزه عالی و شیرین، مهارت پخت یک پلوی شاهی را برای هر آشپز حرفه‌ای فراهم می‌آورد.



4. پخت گوشت مرغ در رشته پلو

پخت گوشت مرغ در رشته پلو هویتی از غذای محلی و جذاب در نواحی شمالی کشور است. در این روش پخت، ابتدا باید گوشت مرغ را خرد و با پیاز و روغن داغ تفت داد تا برسد به رنگ طلایی. در ادامه، رشته پلو را به شکل پیچیده در ظرف قرار می‌دهیم و پس از اضافه کردن آب، نمک، فلفل، دارچین و برگ‌های کاری، گوشت مرغ را در وسط رشته می‌گذاریم. سپس ظرف را روی شعله‌ی کم قرار داده و بعد از 20 تا 30 دقیقه پخت، پلو آماده برای سرو است.

مهمترین نکته در پخت گوشت مرغ در رشته پلو، زمان مناسب برای اضافه کردن گوشت مرغ به رشته است. در صورتی که گوشت مرغ زیادی را درون رشته گذاشته باشیم، پلو شکننده و مشکلات دیچرخه‌ای خواهد داشت. بنابراین، بهتر است تنها به اندازه‌ی کافی گوشت مرغ را برای پخت در رشته استفاده کرد.

در مرحله اولیه تهیه این غذا، می‌توان از گوشت مرغ تازه استفاده کرد و یا از گوشت مرغی که در فریزر نگهداری شده است، بهره برد. بهتر است قبل از استفاده از گوشت مرغ، آن را داخل یک ظرف قرار داده و آن را در یخچال برای مدتی نگهداری کنید تا گوشت سفت نشود و با راحتی بتوانید آن را برای پخت در رشته به کار برید. همچنین، نگهداری این غذا در دمای مناسب برای سرگرمی و طعم دلخواه خود مفید واقع می‌شود.



5. پخت رشته پلو در دیگ

پخت رشته پلو در دیگ یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب در آشپزی ایرانی است. این غذا یک جور پلو است که در آن از رشته های کوچک و نازک صاف، سبزیجات، گوشت یا مرغ استفاده می شود. اما راه پخت این غذا در دیگ بسیار خاص است و می تواند تاثیر زیادی بر روی طعم و مزه آن بگذارد.

به طور کلی، پخت رشته پلو در دیگ یک روش سنتی است که از دوران قدیم در ایران رواج داشته است. در این روش، ابتدا باید دیگ را آماده کنید. برای این کار، باید دیگ را به مدت حدود ۲۰ دقیقه در آب جوش بگذارید. سپس از آب بیرون بیاورید و دیگ را با حولهی کاغذی خشک کنید.

در مرحله بعد رشته های پلو را به آب جوش بیندازید و به مدت حدود ۵ دقیقه بجوشانید. بعد از آن، رشته ها را در یک دیگی که ۲ تا ۳ قابلمه هستند ریخته و با مقدار کافی روغن، نمک و فلفل به همراه سبزیجات و گوشت یا مرغ مخلوط کنید. سپس دیگ را پاک کرده، روغن را در دیگ بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس مخلوط رشته ها، سبزیجات و گوشت یا مرغ را داخل دیگ بریزید و آن را با دو برابر حجم آب کاملاً پوشش دهید.

پس از این کار، دیگ را با یک کیسه پلاستیکی روی آن بپوشانید و در حرارت بسیار کمی بگذارید که بدون آبپز کامل بپزد. این کار حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به طول می انجامد. بعد از این مدت دیگ را از حرارت بردارید و با حالتی یک سوم ترکیب رشته ها، سبزیجات و گوشت یا مرغ را جمع کنید. در مرحله بعد، دیگ را با دقیقه زیر شعله ملایم قرار دهید تا به همان طعم و مزه لازم برسد و برای سرویس دادن روی سفره رنگین پوشانید.

در نتیجه، پخت رشته پلو در دیگ با رعایت این نکات می تواند یک غذای خوشمزه کاملاً سنتی و اصیل در آشپزی ایرانی باشد. بنابراین، اگر می خواهید در بخش پخت غذاهای ایرانی مهارت پیدا کنید، پخت رشته پلو در دیگ یکی از مهمترین این غذاهاست که هر خانه دار باید بداند.



6. روش سرو کردن رشته پلو با گوشت مرغ

روش سرو کردن رشته پلو با گوشت مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب در جشن‌ها، مجالس و جمعیت‌های خانوادگی است. در این روش، رشته‌های نازک ترشی مخصوص پلو در کنار گوشت مرغ پخته، سرو می‌شوند. در زیر به تفصیل به روش سرو کردن رشته پلو با گوشت مرغ پرداخته می‌شود.

ابتدا باید ابتدا گلاب‌ها را در تابه به همراه گوشت مرغ بریزید و اجازه دهید تا گوشت مرغ در این مرحله تفت بخورد. باید به گوشت مرغ اجازه داده شود تا کمی طلایی شود و بعد تفت داده شود. سپس با یک قاشق، گوشت مرغ را از شعله تابه بردارید به کنار گذاشته و برای تهیه رشته پلو، رشته‌ها را در دیگ یا قابلمه بریزید.

پس از پخت رشته، آن را از کنار دیگ بردارید و مواد اضافی مانند نمک و فلفل را برای بهتر شدن طعم به آن اضافه کنید. سپس به آرامی رشته را با کنار گذاشتن آن، با گوشت مرغ مخلوط کنید تا مواد بطور یکنواخت توزیع شود.

سپس با نصب و پوشاندن درب قابلمه یا دیگ بر روی آرام نگه داشتن فرایند، رشته پلو را برابر شعله کوچک کرده و اجازه دهید تا رشته و گوشت مرغ به هم بچسبند و تازه‌تر همدم شوند. باید به یاد داشته باشید که دیگ یا قابلمه را باز نکنید، زیرا این ممکن است منجر به خروج بخار و بوی نامطبوعی شود. پس از گذشت زمان مورد نیاز و گرم بودن رشته پلو، می‌توانید آن را با تقدیر سرو کرده و از غذای خوشمزه و سلیقه‌ای خود لذت ببرید.