طرز تهیه رشته پلو با عدس

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رشته پلو با عدس

تهیه رشته پلو با عدس به یکی از مناسب ترین و سریع ترین غذاهای ایرانی به شمار می‌آید که معمولاً در نهار و شام سرو می‌شود. در این غذا، رشته‌هایی به همراه عدس کامل و مرغ یا گوشت قرمز به همراه افزودنی‌های دیگری مثل پیاز و زعفران به صورت مخلوط سرو می‌شود. در ادامه به توضیح کامل و گام به گام طرز تهیه این غذا می‌پردازیم.

1- مرغ یا گوشت قرمز را با روغن یا کره روی حرارت متوسط سرخ کنید تا رنگ‌دادگی خود را بگیرد و سپس آن را از قابلمه بردارید.

2- در همین قابلمه، پیاز را با مقداری روغن به رنگ طلایی سرخ کنید.

3- پس از آن، عدس را با مقداری نمک در قابلمه بریزید و آب داغ روی آن بریزید تا بپزد. با توجه به کیفیت عدس، ممکن است مدت بپزشدن آن کوتاه یا طولانی باشد.

4- در مرحله بعد، رشته‌ها را در آب جوش به مدت چند دقیقه بجوشید و سپس آنها را به آب سرد بیاورید تا جدا شود.

5- سپس رشته‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمامی مواد به تندی نرم شوند.

6- در انتها، مرغ یا گوشت سرخ شده را به عدس و رشته نرم شده اضافه کنید و با پخش کردن زعفران بر روی سطح غذا، انرژی غذایی کافی برای وعده نهار یا شام خودتان را تامین کنید.

7- برای افزایش طعم، می‌توانید از موادی مانند ماست یا خیارشور به عنوان افزودنی هم استفاده کنید.

دقت داشته باشید که در طبخ رشته پلو با عدس، می‌توانید از موادی مانند فلفل قرمز، دارچین و زنجبیل نیز به عنوان افزودنی استفاده کنید تا طعم و مزه این غذا را بهبود بخشید. بعد از طبخ غذا، می‌توانید آن را به عنوان وعده نهار یا شام سرو کنید.



مواد مورد نیاز برای تهیه رشته پلو با عدس

رشته پلو با عدس یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در ایران است که در بسیاری از مناطق به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. برای تهیه این غذا، به دلیل استفاده از عدس و رشته، ترکیب خوبی از پروتئین و کربوهیدرات را به ارمغان می‌آورد. دراین راهنما، مواد مورد نیاز برای تهیه رشته پلو با عدس را به شما معرفی می‌کنیم.

مواد اصلی برای تهیه رشته پلو با عدس شامل عدس، رشته، پیاز، گوجه فرنگی، روغن، نمک، فلفل سیاه و زعفران هستند. می‌توانید از رشته‌های ساده‌ای که برای سوپ استفاده می‌شود استفاده کنید. همچنین برای تهیه پلو با عدس بهتر است سعی کنید عدس‌های تازه استفاده کنید. هنگام سوختن پیاز، می‌توانید از جوانه پیاز هم استفاده کنید تا طعم و مزه‌ای منحصر به فرد به غذای شما ببخشد.

برای تهیه رشته پلو با عدس، ابتدا عدس را برای چند ساعت (۲ یا ۳ ساعت) در آب خیسانده و بعد آن را با آب داغ و برگرداندن آن روی حرارت آهسته پخته و خامه رنگی بگیرید. در مرحله بعد، پیاز را خرد کرده و با روغن برای چند دقیقه درون قابلمه سرخ کنید تا حالت طلایی رنگی بگیرد. سپس به آن گوجه فرنگی و تکه‌های زعفران اضافه کنید و آن را در قابلمه بگذارید.

سپس رشته را با آب جوش و نمک طعم‌دار کرده و بعد آن را در قابلمه با پیاز، گوجه فرنگی و عدس مخلوط کنید. حالا این ترکیب را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در حرارت ملایم در قابلمه بگذارید تا رشته کاملاً پخته شود و غذای شما آماده مصرف شود.



روش اول برای تهیه رشته پلو با عدس

برای تهیه رشته پلو با عدس، ابتدا باید رشته‌ها را به آب بریزید و برای حدود ۲۰ دقیقه خیس کنید. سپس آب را از روی رشته‌ها تخلیه کنید. برای پخت عدس، آن را در آب جوش به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخته و آن را نیم پخته نگه دارید.

در مرحله بعد، پیاز را رنده کرده و در مقداری روغن تفت دهید. سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و تا گوشت به رنگ طلایی تغییر رنگ پیدا کند، پخت کنید. پس از پخت گوشت، آن را از حداقل روغن آزاد کنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

سپس رشته‌ها را به صورت لایه‌ای در دیگ به همراه عدس اضافه کنید و روی آن گوشت را بریزید. تخم مرغ‌ها را در یک ظرف مخصوص خمیرزایی شکسته و به همراه شیر و نمک به آن اضافه کنید و در نهایت روی گوشت بریزید.

در مرحله نهایی، دیگ را با یک کیسه نایلون بپوشید و در داخل قابلمه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه که روی حرارت ملایم قرار داده‌اید، بپزید تا رشته پلو با عدس آماده شود. سپس روی آن گردو، کشمش و زعفران بریزید و مزه‌ای خوشمزه از این غذای سنتی را به دست آورید.



روش دوم برای تهیه رشته پلو با عدس

برای تهیه رشته پلو با عدس، روشی دیگر نیز وجود دارد که در آن از رشته های معمولی به جای رشته های خاص پلو استفاده می شود. در این روش، ابتدا باید رشته های معمولی را در آب جوش یکسان کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه نگه داشت تا نرم شوند. سپس آنها را از آب بیرون آورده و به مدت 5 دقیقه در آب سرد شستشو داد.

باید توجه داشت که در این روش نیاز به روشن کردن رشته ها قبل از سرخ کردن نیست و می توان آنها را بدون روشن کردن مستقیماً در روغن سرخ کرد. برای سرخ کردن رشته ها، ابتدا روغن را در تابه داغ کنید و سپس رشته ها را به آن اضافه کنید. توصیه می شود که رشته ها را به صورت پراکنده در تابه قرار دهید تا بیشترین نتیجه را به دست آورید.

بعد از سرخ کردن رشته های معمولی، باید عدس را نیز به آن اضافه کنید و همه چیز را در کنار هم با حرارت کم به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید. پس از این مرحله، می توانید ادویه های مورد علاقه خود را اضافه کنید و رشته پلوی خود را آماده سرو کنید.



نکات مهم در تهیه رشته پلو با عدس

رشته پلو با عدس یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای کشورمان است. این غذا در تمام ایران از مردم و خانواده‌های ایرانی محبوبیت بالایی دارد و تقریباً در هر سفره ایرانی با آن مواجه می‌شویم. برای تهیه این غذا لازم است از رشته، عدس، پیاز، گوشت و بهتر است که از چندین نوع ادویه معطر همچون دارچین، زنجبیل، زیره سبز، فلفل سیاه و سیر استفاده کنید. در ادامه به بیان نکات مهم در تهیه رشته پلو با عدس پرداخته می‌شود.

نکته اول: بهتر است برای تهیه رشته پلو با عدس از رشته‌های با کیفیت و درجه یک استفاده کنید. بهترین نوع رشته همان رشته‌ای است که در سوپرمارکت‌ها با نام «رشته معمولی» شناخته می‌شود. این رشته به خوبی برای تهیه پلو مناسب است و به دلیل قیمت مناسب و نوعی رشته هستند که غذا را به خوبی می‌چسبانند.

نکته دوم: اگر قصد دارید برای تهیه این غذا از عدس تازه استفاده کنید، حتماً قبل از آماده کردن عدس، آن را برای یک شب به آب خیسانده و بعد از خیساندن آن را با آب شسته و نوبت به جوش آمدن آن را روی حرارت کم قرار دهید. اما اگر از عدس خشک استفاده کنید، باید آن را حداقل برای حدود ۲۰ دقیقه به آب خیسانده و بعد از آب کردن، آن را با آب شسته و روی حرارت قرار دهید.

نکته سوم: برای تهیه پلو با عدس بهتر است از گوشت گوساله، گوشت چرخ کرده، یا گوشت مرغ استفاده کنید. برای این که گوشت تازه و خوشمزه شود، باید آن را درون یک ظرف پلی‌تک با یک قاشق روغن طبیعی، نمک، فلفل و یک قاشق کم کره به مدت دو ساعت داخل یخچال بگذارید.

نکته چهارم: برای تهیه پلو با عدس بهتر است از یک قابلمه عمیق استفاده کنید و بهتر است در کنار آن یک سینی ریخته شده درون قابلمه قرار دهید. پس از تهیه و ریختن برنج درون قابلمه، دسته‌ای از عدس و گوشت روی برنج ریخته شده و تمامی ادویه‌های معطّر روی رشته قرار داده می‌شود و سپس برنج با روغن تفت داده شده قلّم بندی می‌شود. بعد از این مرحله، ظرف را آب کنید و آن را به صورت نیمه پر از آب کوچک به پایین برگردانید. سپس مدتی روی حرارت زیاد قرار دهید تا برخلاف تصور، پلو درست شود.

نکته پنجم: در نهایت قبل از سرو و پذیرایی، پلوی تهیه شده را با دستمال و پارچه خشک و فلیفل داغ، دسته عدس و کالباس و روغن تزیین کنید و سپس آن را به همراه سالاد خوردنی و انواع ترشی های خانگی سرو کنید. درنهایت باید گفت که یکی از ویژگی‌های بارز رشته پلو با عدس این است که این غذا شاداب‌کننده طبیعی بدن است و حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین و انواع ویتامینهای مفید برای بدن است.



طرز تهیه رشته پلو با عدس برای وعده شام

رشته پلو با عدس یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی است که در مناطق مختلف ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا به دلیل طعم و مزه‌ای که دارد، آسانی در تهیه و قیمت مناسب، از محبوبیت بالایی در بین خانواده‌های ایرانی برخوردار است.

مواد لازم برای تهیه رشته پلو با عدس شامل رشته، عدس، پیاز، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زرد چوبه و روغن می‌باشد. ابتدا رشته را در آب جوش به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید. سپس رشته را با آب سرد بشوید و آن را از روی گاز بردارید.

سپس پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. پس از اینکه پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ دهی شود. عدس را دروازه آب خنک برای چند ساعت قرار دهید تا آب ویران شود. سپس آن را به گوشت و پیاز اضافه کنید.

مقداری فلفل، نمک و زرد چوبه به طعم دلخواهتان به مخلوطی استفاده کرده و همزمان با حرارت دادن ترکیبات اضافه کنید. سپس رشته را نیز به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید همه‌ی مواد به خوبی باهم مخلوط شود. برای آنکه رشته‌ها خوشمزه‌تر شوند، می‌توانید قبل از تفت دادن پیاز، رشته در روغن تفت دهید. سپس آن را به مواد خود اضافه کنید.

در نهایت، رشته پلو با عدس را روی آتش ملایم قرار داده و لایه نازکی از روغن روی آن بریزید. سپس ظرف را با درب می‌پوشانید و به مدت 1 ساعت دیگر اجازه دهید خورش بجوشد. پس از آماده شدن، می‌توانید این خورش خوشمزه را با سس ماست، خیار شور و لیمو ترش سرو کنید و از آن به همراه نان تازه و سبزیجات لذت ببرید.



طریقه تهیه رشته پلو با عدس در سبد خرید

برای تهیه رشته پلو با عدس، ابتدا باید یک کیلوگرم رزماری را شسته، خشک کنید و سپس آن را به دو بخش تقسیم کنید. بخش اول رزماری را در داخل قابلمه به همراه چند قاشق آب و روغن زیتون مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن بسیار گرم شود و رایحه رزماری از آن بیرون بیاید.

سپس، یک پیاز را خلالی خرد کرده و به روغن رزماری اضافه کنید. پس از آن، دو یا سه گوشته مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و به شعله قوی به همراه پیاز برای سرخ کردن قرار دهید. بعد از آن، دو پیمانه برنج را با چند آبلیمو، نمک و فلفل سیاه به همراه یکی و نیم پیمانه رب گوجه فرنگی در قابلمه یا دیگ بریزید و به آرامی هم بزنید.

پس از گذشت حدود ۵ دقیقه، ترکیب رزماری را به برنج اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. سپس یک لیوان نخود فرنگی را بریزید و مجدداً به هم بزنید. سپس دو پیمانه آب داغ را به مواد در قابلمه اضافه کنید و آن را با یک غطای محکم بپوشانید.

زمان پخت رشته پلو با عدس نیز بسته به نوع رشته و درجه حرارت ممکن است متفاوت باشد، اما همیشه در حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا غذا پخته شود. پس از آن، پیاز را روی رشته پلو با عدس که در ظرف مناسبی قرار گرفته، تزئین کنید و سرو کنید.

با تهیه رشته پلو با عدس در چند مرحله ساده، می‌توانید یک غذا سرشار از مواد مغذی و البته خوشمزه را برای خانواده و مهمانان خود آماده کنید. قابل ذکر است که با اضافه کردن تنوعی مثل کرفس، سیر و زعفران، می‌توانید طعم و مزه شبیه غذاهای خاورمیانه، طیباتی و مرغوبی را به رشته پلو خود ببخشید.