تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه رشته اودون
رشته اودون یک غذای سنتی و خوشمزه در ایران است که بیشتر در شهرهای غربی کشور محبوب است. این غذا از رشته های کوچک و ضخیم ساخته شده و با سس گوجه و مخصوصاً خامه تهیه میشود. در ادامه نحوه تهیه رشته اودون را به شما توضیح می دهیم:
مواد لازم:
1. رشته اودون: 500 گرم
2. گوشت چرخ کرده: 300 گرم
3. پیاز: 2 عدد
4. سیر: 2 حبه
5. نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
6. روغن: 2 قاشق غذاخوری
7. خامه: 200 گرم
8. گوجهفرنگی: 4 عدد
9. آب مرغ: 1 لیوان
10. زعفران: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز و سیر را رنده کرده و در 2 قاشق روغن تفت دهید تا سبک شود.
2. گوشت را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند سرخ کنید.
3. گوجهفرنگی را نگینی کرده و به ترتیب به مواد اضافه کرده و وقتی تا حدی آب گوجه بجوشید، زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید.
4. آب مرغ را به مواد اضافه کرده و زمانی که گوجه و پیاز نرم شد، باید خامه را اضافه کرده و 10 دقیقه بپزانید تا سس غلیظ شود.
5. در یک قابلمه رسی له کرده و خرما در آب که نمک زده اید کوبیده و رشته را اضافه کرده و بزنید.
6. زعفران را کمی آب کرده و روی سرش ریخته و بگذاریم تا غلیظ شود.
7. بعد از این کار از روی حرارت برداشته و روی آن تخم مرغ ریخته تا سرخ شود و روی آن نعنا خشک شده ریخته و پیشایی نمایید.
حالا رشته اودون شما آماده است و می توانید از این غذای خوشمزه لذت ببرید.