طرز تهیه رانی هلو خانگی برای زمستان

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رانی هلو خانگی برای زمستان

رانی یکی از خوشمزه هایی است که در فصل زمستان می توان از آن استفاده کرد. رانی هلو یکی از نوع های رانی است که مزه مطلوبی دارد و خود هلو نیز میوه ای با خصوصیات مفیدی است که بدون شک در بخش های مختلف جهان مورد استفاده قرار میگیرد.

برای تهیه رانی هلو خانگی در ابتدا هلوها را بشویید و پس از خشک کردن آنها را برش دهید. برای چین کردن هلوها، شراب، نبات، و عسل به مقدار مورد نیاز با هم ترکیب شوند و بعد از ترکیب مواد، کمی نمک اضافه کرده و همزمان با یکدیگر هم میزنید. در مرحله بعدی، هلوها را برای به دست آمدن آبکی های رانی به آب حسابی بریزید.

در نهایت، زمانی که آبکی های رانی به دست آمد تهیه کننده باید نوبت به تزیین کردن رانی بدهد. دقت کنید که میتوانید از چند روش مختلف برای تزیین رانی هلو استفاده کنید، ولی معمولاً در تزیین رانی از مغزهای خشک میوه های دیگر و آجیل ها و همچنین از ماست، کارامل و نمک، استفاده می شود.

رانی هلو خانگی که به این روش تهیه شده است می تواند ذائقه شما را رضایت بخش کند و قبل از استفاده آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و چهره شما را در سرمای فصل زمستان شاد کند.



رانی هلو خانگی چگونه درست کنیم؟

رانی هلو به عنوان یکی از دسرهای لذیذ و محبوب، با استفاده از هلوهای تازه و شیرین تهیه می‌شود. برای درست کردن رانی هلو خانگی، ابتدا هلوها را شسته و بعد از خشک کردن، برش‌هایی روی آن‌ها درست کنید و هسته‌های آن را با یک قاشق یا دستگاه خاصی که برای این کار وجود دارد، جدا کنید.

سپس هلوهای را در قلاویزی قرار دهید و آن‌ها را به صورت ریز شده خرد کنید. بعد از خرد کردن هلوها، برای تهیه شیرینی و طعم دهی به آن، می‌توانید شکر، نبات، وانیل و آب لیمو را به آن اضافه کنید. سپس گلاب همراه با یک قاشق سوپ خوری به رانی هلو خانگی اضافه کرده و آن را به صورت هم زدن به ارتفاعی خوبی برسانید.

بعد از اینکه رانی هلو خانگی ساخته شد، آن را تا سرد شدن در یخچال قرار دهید و در زمان سرو قابل استفاده باشد. این دسر لذیذ معمولاً در تابستان و گرماهای شدید موردعلاقه بسیاری از مردم است و با توجه به آنکه مواد تهیه شده از هلوی تازه و سرشار از رطوبت است، تقریباً پوست ندارد و مقدار زیادی آب نیز دارد. به همین علت مصرف آن سبب نفخ معده نمی‌شود. در ضمن، می‌توانید برای تزئین رانی هلو، نعنا و یا نوار لیمو کنار آن قرار دهید که برای چشم‌پزشکی بسیار زیبا هستند.



نکات مهم در تهیه رانی هلو

رانی هلو یکی از پرطرفدارترین ترشی‌های ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور به عنوان پیش غذا و به همراه غذاهای سنتی مانند چلوکباب و غذاهای دریایی مثل پلوی ماهی مورد استفاده قرار می‌گیرد. تهیه رانی هلو یک فرآیند ساده‌ی اما از روند درست کردن مواد، به دست آوردن دمای مناسب ، استفاده از روش‌های بهداشتی تا کیفیت هلو هایی که برای رانی بکار گرفته می‌شوند، می‌تواند به یک جلوه ویژه در ارائه غذاهای سنتی تبدیل گردد.

برای تهیه رانی هلو بهتر است هلو های سفید را به کار برید. باید به این موضوع توجه داشت که هلو های بهتر در زمانی که برگ‌های پوسیده دارند خریداری شوند. پوست سطح هلو باید نازک و شفاف باشد و بسته به نوع هلو، یک روی رنگ شده برای نازک شدن پوست باید راه اندازی شود. هلو ها با استفاده از یک تیغه باید بریده شده و قسمت میانی آنها با استفاده از یک قاشق باید خارج شود.

سپس باید هلو ها در فریزر یا یخچال نگهداری شوند تا خنک و تر بمانند. برای تهیه آبلیمو و شکر باید آبلیمو و شکر را در ظرفی مخلوط کنید. باید توجه داشت که نسبت آبلیمو به شکر باید یک به یک باشد. پیش از مخلوط کردن آبلیمو و شکر لازم است با استفاده از یک قاشق، آبلیمو را خوب هم بزنید تا فرم و تنظیم خاص خود را بگیرد.

حالا با استفاده از یک کاسه بزرگ، هلو های بریده شده را اضافه کنید و آبلیمو و شکر مخلوط شده را در بالای آن اضافه کنید. سپس آنرا باید در یخچال نگه داری کرده تا بهترین شرایط را در زمان خوردن ایجاد کند. بهتر است رانی هلو حداقل یک ساعت قبل از سرو غذاها ساخته و اجازه دهید که هلو‌ها به آبلیمو و شکر جذب شود.



مواد لازم برای تهیه رانی هلو

رانی یک نوع شربت میوه‌ای است که با استفاده از میوه‌های تازه و گرانول شده‌ی آن، درست می‌شود. در طرز تهیه رانی هلو نیز این اصول پی به سر می‌برد و به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد.

برای تهیه رانی هلو، ابتدا باید هلو‌های تازه را شسته و خشک کرد. سپس، با استفاده از یک گرانول کن، هلو‌ها را گرانول شده کرده و آن‌ها را در یک ظرف مناسب قرار دهید.

سپس، یک قاشق به اندازه‌ی دو تا سه قاشق چای خوری، شکر به استفاده می‌رسانیم و به همراه هلو‌های گرانول شده، در یک ظرف بزرگ تغلیظ می‌دهیم.

در ادامه، برای تهیه غلیظ‌کننده، دو پیمانه‌ی آب را در یک قابلمه بریزید و یک قاشق چای خوری نشاسته را با آب مخلوط کنید. سپس، قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید و به مدت چند دقیقه، آب را با نشاسته همراه مخلوط کنید تا غلیظ شود.

سپس، غلیظ‌کننده را به هلو‌های تغلیظ شده اضافه کرده و همه را با یکدیگر مخلوط کنید. برای سرو کردن، رانی هلو را در داخل گلیسه‌های یخی قرار داده و با برگ‌های منتخب مانند نعناع، نمک‌های بادۀ‌ای یا لیمو خشک، تزیین کنید. رانی هلو تازه و خوشمزه شما حاضر است!



نحوه آماده سازی هلو برای رانی

رانی یکی از دسرهای محبوب در جوامع مختلف است که از هلو به عنوان مواد اصلی آن استفاده می‌شود. برای آماده‌سازی هلو برای رانی، ابتدا باید هلوها را از کوچکترین لکه‌ها یا صدمات پوستی پاک کنید. سپس هلوها را خرد کنید و هسته‌های آن را با ملافه‌ی تیز و حاصل از نواحی کناری هلو جدا کرده و دور بریزید.

برای آماده‌سازی سس رانی، در قابلمه‌ای کوچک، آب را به صورت کامل بریزید و سپس شکر و عصاره لیمو ترش را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را داغ کنید تا شکر کاملا حل شود و سس روی حرارت پایینی نگهدارید تا زمانی که هلو‌های خرد شده آماده باز کردن شوند.

حالا باید هلوهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و همه‌ی مواد را با هم ترکیب کنید و سپس فریزر را در نظر گرفته و حداقل چند ساعت به عنوان یخ اضافی و در نظر گرفته برای رانی خنک کنید. در پایان، رانی را با فقط یک الملل تزئین کنید و فوراً سرو کنید. رانی با دسرهای دیگر در یک مراسم مهمانی راه رفته و به سرعت شده به موضوع بحثی روز می‌شود.



طرز تهیه شکرآب برای رانی هلو

تهیه شکرآب یکی از راه‌های ساده و سریع برای افزایش مدت ماندگاری میوه‌ها مانند هلو است. در اینجا، ابتدا مراحل لازم برای تهیه شکرآب را بیان می‌کنیم و پس از آن نحوه مصرف آن را برای رانی هلو تشریح خواهیم کرد.

مواد لازم:

- دو بشکه آب، حدود ۲۰ لیتر

- قرص ویتامین C، حدود ۲۰ عدد

- شکر، حدود ۱۵ کیلوگرم

- آبلیمو، حدود ۳ بطری

- نیم‌تنه هلو

مراحل تهیه:

۱. در یک بشکه آب، شکر را به تدریج اضافه کنید و با چوب مخصوص مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود.

۲. قرص ویتامین C را خرد کرده و به مخلوط شکر و آب اضافه کنید. این کار باعث می‌شود که عمر مفید شکرآب بیشتر شود.

۳. آبلیمو را نیز به مخلوط اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.

۴. در بشکه دوم نیز کمی آب ریخته و حدود ۱۰ کیلوگرم شکر را به تدریج اضافه کرده و با چوب مخصوص مخلوط کنید.

۵. هلوها را بشویید و با چاقو برش بزنید تا قطعات کوچکی شوند.

۶. قطعات هلو را به بشکه دوم اضافه کنید و تا سطح آنها را با آب پوشانده و مخلوط کنید.

۷. بشکه شامل شکر و آب را به بشکه حاوی هلو اضافه کرده و تا ظرف جا بیفتد مخلوط کنید. مواد باید به نوبتی به مخلوط اضافه شوند.

۸. بشکه را با تابه‌ای یا پلاستیک پوشش داده و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

مصرف:

پس از حدود یک هفته، شکرآب آماده مصرف می‌شود. محتویات مربا به صورتی کرستالی و درامد خواهد شد. برای استفاده از آن، مقدار مشخصی از مربای کرستالی را در لیوانی با آب خنک ترکیب کرده و آن را نوشیده یا به هلوهای رانی خود اضافه کنید.



طرز تهیه سس میوه برای رانی هلو

سس میوه یکی از بهترین و عالی ترین آشپزی هایی است که می توانید برای رنگارنگ کردن و مزه دادن به میوه ها استفاده کنید. این سس، علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد، سالم و سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. در اینجا، ما روش تهیه سس میوه برای رانی هلو را برای شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه سس میوه برای رانی هلو عبارتند از: یک لیوان رانی، یک لیوان هلو، دو قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری پودر فلفل هلو، نصف لیوان آب و دو قاشق چایخوری آبلیمو.

ابتدا، رانی و هلو را با یکدیگر ترکیب کنید و سپس آنها را با یک مخلوط کن پوست کرده تا کاملا هم بشوند. سپس، شکر، نمک و پودر فلفل هلو را به مخلوط میوه ها اضافه کنید و با تمام توان و به خوبی مخلوط کنید.

در مرحله بعد، آب و آبلیمو را با هم ترکیب کنید و به مخلوط میوه ها اضافه کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا سس میوه آماده شود. سس میوه را می توان با میوه های تازه مختلف، دسرها و حتی پخت و پز ها سرو کرد.

در نهایت، با سس میوه خود لذت ببرید و از مزه های عالی و فوق العاده آن لذت ببرید. همچنین می توانید نوع میوه های دیگری را به جای رانی و هلو استفاده کنید و از چندین نوع سس میوه مختلف برای ایجاد تنوع در میان خانواده یا مهمانان خود لذت ببرید.