طرز تهیه ران مرغ بریان بدون فر
ران مرغ بریان یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است و در تمامی سفرهها قرار دارد. تهیه آن با فر رایج است اما در این مطلب نحوه تهیه آن بدون فر توضیح داده خواهد شد.
برای تهیه ران مرغ بریان بدون فر نخی از کدوم گوشت مرغ استفاده شود بیشترین تأثیر را در نهایت خروجی دارد. برای این منظور، میتوانید گردن، ناحیه پا و قسمت به تخته کردن انتهایی پا را از گوشت مرغ استفاده کنید. این قسمتها گرفتار چربی کمتری هستند و متقارن هستند.
بعد از خرد کردن دو سیب زمینی، و دو پیاز و فری دادن دو تا سیر و زنجبیل، دو قاشق غذاخوری دوغ و دو یا سه قاشق غذاخوری گردو را خرد کنید. سپس پاهای مرغ را در آب ممکن است شده استخوان و پوستشان را جدا کنید.
در ابتدا روغن را در تابه داغ کنید سپس پیاز و سیر و زنجبیل را برای چند دقیقه برشته کنید تا کاملاً سرخ شوند. بعد از آن، گوشت مرغ را به لایههایی خرد کنید و بدهید. بعد از چند دقیقه، دو رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت بدهید.
سپس با کمی نمک و کمی فلفل سیاه، یک کف پیاز را به آن اضافه کنید و برای مدتی تفت دهید تا همه چیز تلخ شود. سپس یک سکویی روی آن بگذارید و در صورت نیاز کمی آب روی آن بریزید. فراموش نکنید که تابه را با فوهه نگه دارید تا بخارگردان برای نرم کردن گوشت مرغ استفاده نمایید. بعد از گذشت پنج دقیقه ، گوشت مرغ را به صورت یک تنه روی غذا قرار داده یا آن را به لایههایی خرد کنید. بعد از آن دوغ و گردوها را اضافه کنید. این مادهها برای افزایش طعم و رنگ و همچنین کاهش بو و طعم مرغ، به خوراک اضافه میشوند.
پس از چند دقیقه دیگر، گوشت مرغ باید مرطوب باشد. در این صورت، دارچین، کارداموم، پودر زعفران و شکر را به همراه آب گرم اضافه کنید. بعد از آن، از روی حرارت پایین بگذارید و خوراک را در حداقل 60 دقیقه پخت کنید. هنگام پختن اگر میبینید که خوراک خیس شده، شعله حرارت را افزایش داده تا آب تبخیر شود. در انتها، میتوانید خوراک نهایی را با برگه آلو و سبزیجات دلخواه سرو کنید و خوراک ران مرغ بریان بدون فر آماده پذیرایی شده است.
راههای پخت ران مرغ بریان بدون فر
ران مرغ بریان یکی از پرطرفدارترین غذاها در کشور ما میباشد. طعم و مزه بینظیر این غذا، باعث شده تا بسیاری از افراد به دنبال آموزش روشهای پخت آن به صورت ساده و بدون نیاز به فر گازی باشند.
یکی از راههای پخت ران مرغ بریان بدون نیاز به فر، استفاده از تابه آهنی و یا قابلمهای مناسب است. برای شروع، ران مرغ استخواندار را باید با آب بجوشانید تا تمامی باکتریها و مواد زائد از دست بروند. سپس با دستمال کاغذی روی تابه آهنی خشک شده، ران مرغ را صاف وارد کنید و سپس روی آن دارچین، زرد چوبه، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، نمک، پیاز خلال شده، سیر و زنجبیل خرد شده را بریزید. همه مواد را به دقت و با ترکیبی مناسب آماده کرده و روی ران مرغ بریزید. سپس آب گرم به اندازه کافی بریزید تا ران مرغ محاصره شود و میتوانید آن را روی حرارت ملایم به مدت ۷۰ تا ۹۰ دقیقه بپزید تا طعم و مزه بهتری پیدا کند.
رایجترین روش دیگر برای پخت ران مرغ بریان بدون نیاز به فر، استفاده از یک قابلمه فلزی مناسب و استفاده از آن روش غذایی دیرپخت است. در این روش، ران مرغ استخواندار مربوطه را به صورت خشک و استوار در قابلمه قرار دهید. سپس به آنها آب گرم اضافه کنید و مواد مورد نیاز را برای بریان کردن آماده کنید، اعمال حرارت مداوم و کمآتش را شروع کنید تا ران مرغ کاملا در آب کباب شود و طعم بریان ویژگی خود را به دست آورد.
با توجه به این روشهای ساده و بدون استفاده از فر، شما میتوانید به راحتی در خانه خود در حدود ۷۰ الی ۹۰ دقیقه، ران مرغ بریانی با طعم دلپذیر و خوشمزه را تهیه کنید.
ترفند های آشپزی ران مرغ بریان بدون فر
ران مرغ بریان یکی از غذاهایی است که به دلیل طعم خوب و ترکیبات مفید برای بدن، مورد پسند بسیاری از افراد قرار میگیرد. با این حال، برای پختن این غذا ممکن است نیاز به فر داشته باشید، اما در این مقاله نحوه پخت ران مرغ بریان بدون فر، آموزش داده خواهد شد.
ابتدا باید مرغ را با آبکشی کردن تمیز کرده و در قیف پلاستیکی با به تفنگی برش دادن آن را روی تخته بالا و پایین فشار دهید تا از لطمه جمع شده و از رخ داخلش خارج شود. سپس آن را به ترتیب داخل تابه ای با برگ کاری و انجیر خشک، فلفل دلمه ای، نمک و به خصوص زردچوبه دار کنید.
تابه را بر روی حرارت متوسط قرار داده و به مدت 10 دقیقه باز کنید. سپس آب اضافه کنید و ترکیب را به جوش آورید. حالا حرارت را پایین بیاورید و ران مرغ را به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا کاملا آماده شود. میتوانید برای اینکه ران مرغ بهتر پخته شود، آن را به وسیله چوب قاشق به قطراتی هم برسانید.
در نهایت برای سرو غذای ران مرغ بریان میتوانید آن را با برنج سفید و سالاد سبزیجات تزیین کنید. همچنین میتوانید شاهی نعناع و پسته نیز به همراه غذا سرو کنید. در کنار آن، برای دکوراسیون میتوانید تکههای نارنگی و آویشن را بر روی غذا قرار دهید. به این ترتیب میتوانید از غذای خوشمزه ران مرغ بریان بدون نیاز به فر، لذت ببرید.
طریقه تهیه ران مرغ بریان با استفاده از تابه
ران مرغ بریان یکی از غذاهای پرطرفداری است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای معمولی محسوب میشود، اما در هنر آشپزی ایران برای پختن این غذای لذیذ از تابه استفاده میشود. برای تهیه ران مرغ بریان با استفاده از تابه، ابتدا باید ران مرغ را با مرغ ترکیب کرد و سپس با انواع مختلف از ادویهها و چیلی و کرچیل همراه کرد. سپس برای پختن ران مرغ بریان، تابه را با روغن گیاهی یا زیتون پوشانده و ران مرغ را داخل تابه قرار میدهیم.
وقتی ران مرغ وارد تابه شد، بهتر است تابه را با ورقه پارچه پوشانده و در حرارت ملاایم پختید. با این روش، ران مرغ بسیار عطر و طعمی دلچسب خواهد داشت و به زمان کافی برای پختن نیازی نیست. هنگام پختن ران مرغ بریان با استفاده از تابه بهتر است که همیشه باز شده و به آن هوا داده شود تا ران مرغ درجا نسوزد و رنگش خراب نشود.
این غذا همیشه با نان تازه و سبزیجات خورد میشود. بهتر است قبل از سرو، ران مرغ را با لیمو و سیر تزئین کنید تا عطر و طعم آن برای قبولی غذا بسیار خوب باشد. سرو کردن ران مرغ بریان با تابه بسیار ساده است و با پیشبردن چای سبز و داشتن مهمان بهترین کاری است که میتوانید برای مهمانی خود انجام دهید.
استفاده از اجزای پایه در تهیه ران مرغ بریان
ران مرغ بریان یکی از اصناف پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایرانی است. این غذا با استفاده از اجزای پایه مانند گوشت مرغ، پیاز، گوجهفرنگی، زردچوبه، فلفل، ادویههای گیاهی و نمک تهیه میشود. پیش از شروع به پخت این غذا، ران مرغ در روغن سرخ شده قرار داده میشود تا از هر دو طرف به طرز مساوی سرخ شود.
پس از سرخ کردن مرغ، پیاز را ریز خرد کرده و در روغن مرغ ریخته و آن را تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس به این مخلوط گوجهفرنگی رنده شده، زردچوبه، فلفل و سایر ادویههای گیاهی را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. این مخلوط در حالتی که حداقل ۱۰ دقیقه بر روی حرارت قرار بگیرد، میتواند بویی خوشبو و طعمی دلپذیر به غذا ببخشد.
پس از طمع کردن این مخلوط در روغن و ادویههای گیاهی، ران مرغ به آن اضافه میشود و با ترکیب و تلفیق باقی مواد باهم، تهیه میشود. در صورتی که در تهیه ران مرغ بریان از عدم سرخ کردن مرغ شکایت دارید، میتوانید قبل از سرخ کردن، مرغ را در فر به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا در نهایت، مرغ در خلال پخت، دمیده و نرم شود. سپس جهت جذب استفاده از پنیر، از آن در این غذا هم استفاده نمود. تهیه ران مرغ بریان، غذایی سالم، خوشمزه و پرطرفدار است که میتوانید آن را در هر لحظه از غذای خود قرار دهید.
تزئین ران مرغ بریان بدون فر با سسهای مختلف
ران مرغ بریان یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با استفاده از تنوع زیادی از ادویههای گرم و خوشبو، از جمله زردچوبه، دارچین، هل، فلفل و سایر ادویهها، تهیه میشود. بیشترین محبوبیت این غذا به خاطر طعم شگفت انگیز آن بوده و همچنین به دلیل سادگی طرز تهیه آن و استفاده از مواد اولیه نسبتاً ارزان، از همه سنین و گروههای مختلف مورد توجه قرار میگیرد.
تزئین ران مرغ بریان بدون فر با سسهای مختلف، به معنای چیدن آمادهسازی ران مرغ در یک ظرف و سرو کردن آن با گارنیش های مختلف است که در اینجا، سس های مختلفی به کار میروند. این سس ها شامل سس خامه، سس قارچ، سس نان، سس سیر و سس پفک هستند. هر کدام از این سس ها میتوانند بسته به سلیقه و علایق ذائقههای مختلف، با ران مرغ بریان سرو شوند.
ران مرغ بریان بدون فر همیشه به عنوان یک غذای آماده در محل معروفیت دارد ولی هنگامی که با سسهای مختلف تزئین شود، علاوه بر ظاهر بیشتر جذاب، طعم خوبتری هم به غذا اضافه میشود. به طور مثال، سس قارچ باعث میشود ران مرغ بریان ترش و شیرینتر شود و سس سیر، تهیه شده با سیر، کره، شیر، نمک و فلفل، برای علاقهمندان به طعمهای تند و قوی، پیشنهاد میشود.
با تزئین ران مرغ بریان بدون فر با سس های مختلف، میتوانید پذیرایی خود را ارتقا دهید و غذایی خوشمزه و جذاب را به همراه خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید. ترکیب سسهای مختلف با ران مرغ بریان، به شما امکان میدهد تا بهترین طعمها را با گوشت مرغ خوشمزه ترکیب کرده و تجربهی یکی از بهترین غذاهای ایرانی را داشته باشید.