طرز تهیه ذرت مکزیکی با نخود فرنگی
برای تهیه ذرت مکزیکی با نخود فرنگی، ابتدا باید ذرت را از پوست خود جدا کنید و آن را در آب جوش اندازهای بپزید تا نرم شود. سپس آن را از آب درآورده و روی آن کمی نمک بپاشید.
سپس باید نخود فرنگی را نیز در آب جوش بپزید تا کاملا نرم شود. پس از آن، آن را از آب در آورده و با پیاز و سیر ریزشده درون ماهیتابه روغنی تفت دهید تا کمی سرخ شود.
سپس ذرت را به ماهیتابه اضافه کنید و با هم تفت دهید تا همهی مواد با هم آمیخته شوند. برای تزئین و طعم دهی بیشتر، میتوانید روی آن پارچهای از کرهای هوگو مکزیکی ریخته و همهی مواد را مخلوط کنید.
با اینکه ذرت مکزیکی با نخود فرنگی به صورت تنهاشده هم خوشمزه است، اما همراهی آن با یک پارچهی کرهی هوگو، تجربهای کاملا متفاوت و لذیذ خواهد بود. امیدواریم که به درستی و با رعایت همهی مراحل، این دستور غذایی را به خوبی تهیه کنید و لذت بیشتری برای خودتان و خانوادهتان فراهم کنید.
رسپی ذرت مکزیکی با نخود فرنگی
آشپزی یکی از بهترین و مفیدترین تفریحاتی است که ما میتوانیم در آن وقت خود را گذرانده و غذای خوشمزه و سالمی برای خانواده خود طبخ کنیم. در اینجا ما یکی از رسپیهای پرطرفدار و خوشمزه را به شما معرفی خواهیم کرد، یعنی رسپی ذرت مکزیکی با نخود فرنگی.
برای طبخ رسپی ذرت مکزیکی با نخود فرنگی، نیاز به موادی از قبیل کنسرو نخود فرنگی، ذرت خام، پروتئین کنجدی، چیپس ماهی، پیاز، سیر، نمک، گشنیز و روغن دارید. در ابتدا، پیاز و سیر را در روغن سرخ کرده و سپس به آن نخود فرنگی و ذرت اضافه کنید. سپس به آن پیاز سرخ کرده، نمک و پیاز سبز اضافه کنید و آن را برای چند دقیقه دیگر سرخ کنید تا مزه غذای خود را بدهد.
سپس با استفاده از چیپس ماهی، تزیین و تزئین کنید. شما می توانید از گشنیز برای تقویت عطر و طعم غذا استفاده کنید. رسپی ذرت مکزیکی با نخود فرنگی، دسری با مزه و مغذی است و همچنین به عنوان یک پیش غذایی خوب در میان خانواده ها طبخ می شود. تجربه کنید و از طعم لذیذ و کاملاً سالم آن لذت ببرید.
طرز تهیه کرن کره ای با نخود فرنگی و ذرت
کرن کرهای یکی از غذاهای محبوب و سنتی کشور کره جنوبی است که با استفاده از نخود فرنگی و ذرت تهیه میشود. این غذای معتبر به خاطر طعم فوق العاده و مزهای که دارد، و همچنین مقداری پروتئین و فیبر که دارد، در بین افرادی که دنبال سبک زندگی سالم هستند، خیلی محبوب است.
برای تهیه کرن کرهای با نخود فرنگی و ذرت ابتدا باید نخود فرنگی و یا لوبیا را به مدت چند ساعت در آب بریزید تا بپزد. سپس ذرت را از ساقه جدا کرده و در یک قابلمه پخته و تفت دهید.
در مرحله بعدی باید یک پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن سرخ کرده و به آن گوشت چرخ کرده اضافه کنید تا گوشت کاملا پخته شود. سپس به مواد پیاز و گوشت، نخود فرنگی و ذرت را اضافه کرده و همه را باهم مخلوط کنید. به مواد خود شیر یا آب بیافزایید و بگذارید تا به جوش بیاید.
در این نقطه، شما می توانید مواد خود را با فلفل سیاه، نمک و ادویه های دیگری که دوست دارید، طعم دهی کنید. پس از اینکه غذا جوشید، حرارت را کاهش دهید و بگذارید کمی بپزد تا مواد درونش درست بپزند. با نوش جان بخورید!
دستور پخت ذرت مکزیکی با لوبیا فرنگی
دستور پخت ذرت مکزیکی با لوبیا فرنگی
ذرت مکزیکی یا "مکسیکن کورن" یکی از غذاهای محبوب در جنوب آمریکا است. یکی از غذاهایی که با آن سرو می شود، لوبیا فرنگی است. این دو ماده غذایی با هم ترکیب شده و به شکل یک غذای خوشمزه و سیری در می آیند.
برای تهیه این غذا بهتر است که از ذرت بریانی استفاده کنید، به عبارت دیگر ذرت را تا زمانی که کاملا برسیده باشد و پوست ترشی آن کاملا خشک شده باشد، طولانی مدت بر روی آتش قرار دهید. پس از این کار با یک چاقوی تیز، دانه های ذرت را از پوست جدا کنید.
سپس در یک قابلمه، با استفاده از روغن و آرد، پخت کنید. پس از آن که ذرت نرم شده، یک کمی از آن را درون یک مخلوط کن به همراه لوبیا فرنگی، پیاز، فلفل دلمه و نمک بندازید. این مخلوط را در یک قابلمه داغ می ریزیم و آن را برای چند دقیقه بپزید تا غذا آماده شود.
در نهایت، این غذای روی یک ظرف سرو کنید و دسته هایی از تنباکو و سیر کنار آن قرار دهید. با این کار، مزه جالبی به این غذا اضافه می شود. همچنین می توانید سسی از نوع شراب درست کرده و روی آن بریزید. این غذا پر از مواد مغذی است و به عنوان یک غذای کامل، در وعده شام یا ناهار می تواند وجود داشته باشد و نیازی به استفاده از غذاهای دیگر نباشد.
راهنمایی برای پخت صحیح ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی یکی از غذاهای پرطرفدار در سراسر جهان است که با رعایت راهنماییهای مناسب میتوانید آن را به بهترین شکل پخت کنید. این غذا در واقع از دو عنصر اصلی ذرت و پنیر تشکیل شده و به همراه طعم دارهای مختلف از جمله فلفل قرمز و کشمش تزیین میشود.
قبل از شروع به پخت ذرت مکزیکی، ابتدا باید ذرت را برداشته و به صورت خام خشک کرده و سپس آن را از کاه و پوست خارج کنید. برای پخت ذرت میتوانید از پخت به روش کبابی یا شوی تهیهشده با چندین لایه فویل استفاده کنید.
برای پخت به روش کبابی، ذرت را با یک لایه روغن قبل از پخترانیزی کنید و سپس آن را روی آتش شعله متوسط و متوالی قرار دهید تا همگی به صورت یکنواخت احمرار بگیرند.
برای پخت به روش شوی تهیهشده، ذرت را در لایهای از فویل قرار دهید و آن را با پودر چیلی و پنیر چدار پوشانده و سپس لایهی بعدی از فویل را قرار دهید تا ذرت به صورت سریع و یکنواخت و سیار حرارت گیرد.
لازم به ذکر است که در هر دو روش پخت، مهمترین نکته حفظ مراقبت از ذرت در حین پخت است تا طعم و بافت مناسب حفظ شده و لذت خوردن از آن به همراه پنیر و چیلی برای شما فراهم شود.
طرز تهیه ذرت مکزیکی با تن ماهی و نخود فرنگی
تهیه ذرت مکزیکی با تن ماهی و نخود فرنگی یک غذای سنتی و خوشمزه است که در کشور مکزیک محبوبیت زیادی دارد. این غذا به سادگی و با استفاده از مواد اولیه ساده قابل تهیه است. در ادامه به توضیحات بیشتری درباره تهیه این غذا می پردازیم.
ابتدا برای تهیه این غذا باید ذرت را از حباب های آن جدا کرده و از روی هسته آن شانه های ظریف ذرت را تفکیک کرد. سپس تفت دادن تن ماهی را آغاز کرده و پس از اینکه تن ماهی رنگ خود را تغییر داد، نخود فرنگی آن را به آن اضافه کنید و دارچین و پیاز را همراه با آن تفت بدهید تا به خوبی آمیزش پیدا کند.
پس از این مرحله باید شانه های ظریف ذرت را به تن ماهی، نخود فرنگی و پیاز اضافه کنید و با هم آمیزش دهید. سپس به آن یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا مزه ها با هم ترکیب شوند.
در نهایت آماده شدن غذا را با برش های کوچک تری از پیاز، تازه پخته شده بدون پوست، تزیین کنید و آن را با نان گرم سرو نمایید. این غذا مناسب برای فصول سرد سال است و همراه با نان سرد می تواند وعده غذایی کاملی باشد. بهتر است این غذا در مرحله سرو، یک کمی شیره لیمو روی آن ریخته شود تا طعم و مزه ای تند و خوشمزه به آن ببخشد.