طرز تهیه ذرت تنوری در منزل
تهیه ذرت تنوری در منزل یکی از خوراکیهای پرطرفدار در فصل تابستان است که با روشی ساده ولی خوشمزه قابل تهیه است.
ابتدا باید ذرتها رو بدون پوست و سفته بردارید و قاشقی روی دانهها بکار ببرید تا چندین ماسه روی هر دانه روی آنها بماند. سپس ذرتها را از روی قاشق خارج و در ماکروفر یا دیگی که در آن قابل پخت تهیه شده است، قرار دهید.
در صورت استفاده از ماکروفر، ذرتها باید برای تقریباً ۳ تا ۴ دقیقه پخته شوند در صورت استفاده از دیگ، ابتدا باید دیگ را بر روی حرارت کافی خمیری کرده و سپس ذرتها را داخل دیگ قرار دهید. برای تهیه ذرت تنوری، دیگ را بسته کنید و در آتش تنور یا حتی روی شعله گاز قرار دهید تا ذرتها به آتش بخورند. در این مرحله، ذرتها باید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دیگ باقی بمانند.
وقتی ذرتها به آتش بخورند و به رنگ زرد دربیایند، میتوانید آنها را از دیگ بیرون بیاورید و پیوند آنها را با انواع تنقلات خوشمزه از جمله کره، نمک، فلفل سیاه و یا سیر تلخ تزئین کنید.
در نهایت، خوردن ذرت تنوری نه تنها یک غذای خوشمزه و شیرین است، بلکه از آن لذت برده و خاطره به یادماندنی ایجاد کنید.
مواد لازم برای تهیه ذرت تنوری در منزل
برای تهیه ذرت تنوری در منزل، ابتدا باید مواد اولیه مورد نیاز را تهیه کنیم. موادی که برای تهیه ذرت تنوری لازم است عبارتند از ذرت، نمک، کره و آب.
برای شروع، باید ذرت را با دقت آبکشی کنیم. سپس آن را در یک قابلمه بزرگ با آب جوش بپزیم. پس از گذشت زمان کافی و پخته شدن ذرت، بهتر است ذرت را با یک تیشه چوبی تست کنیم تا مطمئن شویم که کاملا پخته شده است.
سپس، باید کمی کره را در یک قابلمه روی حرارت قرار دهیم تا آن را ذوب کنیم. پس از آن، باید ذرت را با یک دستمال کاغذی خشک کنیم و سپس آن را با کره پوشانده و به شکلی که خودمان دوست داریم آن را نمک کنیم.
در ادامه، باید ذرت را در قیف مخصوص ذرت تنوری قرار دهیم و آن را در تنور خودمان برای پنج تا ده دقیقه بپزیم. بعد از مدت زمان مقرر، ذرت تنوری آماده است و میتوانیم از آن لذت ببریم.
در کل، تهیه ذرت تنوری در منزل به سادگی انجام میشود و با تهیه درست دستیابی به ذرت تنوری خوشمزه، اصیل و سالم به راحتی ممکن است.
نحوه پخت ذرت تنوری در منزل
تهیه ذرت تنوری در منزل یکی از روشهایی است که به منظور خوردن این محصول خوش طعم در طول سال استفاده میشود. در این دستور پخت، ذرتی که قبلاً روی خاک کشت شده و مقدار کافی آب گرفته از ناحیه ساقهها قطع شده است، در دمای بالا پخته شده و سپس مزه طبیعی و روایح فوقالعاده آن را تجربه میکنیم.
برای شروع این پروسه، ابتدا باید ذرت را از داخل پوست و برشته کرد. بهتر است از یک چاقوی تیز و بیخطر این کار را انجام دهید تا پوست ذرت بدون مشکلات زیادی قابل برداشت باشد. پس از بریدن پوست ذرت از بین بین دانههای آن، آن نصف شده که به عنوان یک تکه برای پخت در نظر گرفته میشود در نوار الکتریکی قرار گیرد.
سپس باید این ذرت نصف شده در بالای نوار قرار داده و آن را با برگه آلومینیوم پوشش دهید تا بخار حاصل از آبی که در آن محصول قرار دارد، درون این استیل قرار گیرد. این محصول سپس درون ماهیچه ای از اجاق گاز یا فر قرار داده میشود تا دمای بالای ۲۰۰ درجه فارنهایت را به خود بگیرد. بهتر است استفاده از فر به جای اجاق گاز، منجر به ایجاد طعم خاصتری در محصول میشود.
پس از پخت ده تا پانزده دقیقه این محصول در دمای بالا، آن را فر و یا اجاق گاز خاموش کرده و اجازه دهید که سهدقیقه به آرامی و تدریجی، تشت کند. سپس میتوانید ذرت تنوری خوشطعم را با چند قطره روغن زیتون تزئین کرده و با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
چگونه ذرت تنوری را پیشتر پخت کنیم؟
ذرت تنوری برای طعم دلنشین و خوشمزه آن بهتر است که از قبل پخته شده باشد. برای پیش پخت ذرت تنوری، ابتدا باید کلوچه های ذرت را از بین بردارید و سپس آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوشانده و در ادامه آنها را در یک کاسه ای با آب یخ خنک کنید.
هنگامی که ذرت ها خنک شدند، آنها را با پوست خود ظاهراً پاک کرده و سپس آنها را با مداد تیز روی کلوچه های خود، از طریق روی پوست آنها، نشانه هایی مانند ۳ تا ۴ خط عریض رسم کنید. آنها را با فویل آلومینیوم بپوشانید و آنها را درون قلیان خمیری قرار داده و داخل فر به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخته شوند. بعد از پخت، فویل را از روی کلوچه های ذرت تنوری بردارید و آنها را با تابه یا گریل تا ۳۰ ثانیه روی شعله قرار دهید تا روی آن یک جا شود.
در نهایت، ذرت تنوری شما آماده سرو شدن است. می توانید آنها را با پنیر ترش، کره، نمک و فلفل سرو کنید. تجربه نشان داده است که ذرت تنوری بعد از پخته شدن، بهتر است در داخل گریل نگه داشته شود تا وقتی سرو شوند، کمی تردتر باشند. همچنین برای افزایش مزه و عطر ذرت تنوری، می توانید بعد از خنک شدن کامل ذرت ها، آنها را در هوای بیرون قرار دهید.
ذرت تنوری در مایکروویو
ذرت تنوری یکی از خوراکی های محبوب در جشن ها و مراسم خانوادگی است که با طعم و عطر ویژه ای همراه است. اگرچه ذرت تنوری اصلی ترین شکل سرو کردن آن در اتومبیل است، اما می توان آن را در مایکروویو نیز تهیه کرد. برای پختن ذرت تنوری در مایکروویو، شما باید از کف کاغذ روغنی استفاده کنید.
ابتدا باید کف کاغذ روغنی را بر روی ظرف مخصوص مایکروویو بگذارید و سپس ذرت های تنوری را به فاصله حدود دو سانتیمتر از هم روی کاغذ قرار دهید. سپس بر روی آن ها یک لایه روغن، نمک و فلفل بریزید و آن ها را در مایکروویو به مدت چهار تا پنج دقیقه در حالت بالایی پختید.
پس از پخت، ذرت تنوری را با دستمال کاغذی از مایکروویو بردارید و همراه با کوچکترین تزئیناتی که دوست دارید سرو کنید. برای این که ذرت تنوری در مایکروویو خوشمزه شود، میتوانید بعد از پخت، روی آنها یک بار عسل بمالید و سپس در مایکروویو دوباره پخته شوند. این کار باعث می شود ذرت بهتر کاراملی شود و به طعم و عطر غلیظ خود برسد. در نهایت لذت بخش ترین چیزینی که میتوانید در خانه بوهای پاییزی لذت ببرید، خوردن ذرت تنوری در کنار کره نرم است.
ذرت تنوری و مزههای مختلف
ذرت تنوری یکی از محبوبترین تنقلات در بین مردم است. این تنقل با استفاده از ذرتی تازه پخته و مزههای مختلف، طعمی فوق العاده و خوشمزه به دهان شما میدهد.
برای تهیه ذرت تنوری، ابتدا باید ذرت تازه را با پوست خارج کرده و در قوطی ایستاده پایین تفاله یا آبکشی نمود. سپس آن را به بیابان تنور میفرستند و بعد از مدتی، ذرت تنوری آماده میشود.
مزههای مختلفی از جمله تند، شیرین، نمکی، پپری و چندین نوع دیگر بر روی ذرت تنوری شده قرار میگیرند. این مزهها به دلخواه خریدار انتخاب میشوند و باعث میشوند که ذرت تنوری فوق العاده خوشمزه و متفاوت باشد.
ذرت تنوری با توجه به میزان مزههای استفاده شده، تندی متوسط و یا شیرینی خفیفی به خود میگیرد. این تنقل با مصرف آب میوه و یا نوشابهای خنک و خوشمزه، تجربهای فوق العاده و لذیذ را به شما هدیه میدهد.
در نتیجه، ذرت تنوری با مزههای مختلف میتواند یک انتخاب عالی برای وعده ناهار و یا سرگرمی با دوستان و خانواده باشد. این تنقل بسیار خوشمزه و متفاوت است و توصیه میشود تا هرگز فراموشش نکنید!