روش تهیه ذرت آب پز
ذرت آب پز یکی از خوراک های پرطرفدار در فصل تابستان است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. برای تهیه ذرت آب پز، ابتدا بهتر است ذرت های تازه و تر را بخرید. سپس ذرت ها را از داخل پوستشان پاک کرده و به صورت کل یا به قسمت هایی که می خواهید تقسیم کنید.
برای پخت ذرت آب پز، باید ابتدا آبی را که می خواهید ذرت ها در آن پخته شوند در داخل قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس ذرت هایی که قطع کرده اید را به داخل آب ریخته و منتظر بمانید تا آب دوباره به جوش بیاید. در این بخش می توانید به ذرت ها ادویه های مختلفی نظیر نمک، فلفل سیاه و تخم مرغ اضافه کنید تا به طعم آنها افزوده شود.
پس از آنکه آب دوباره به جوش آمد، ذرت ها را برای حدود 10 تا 12 دقیقه در آب جوش بگذارید. بعد از گذشت این مدت زمان، ذرت ها آماده خوردن هستند. می توانید آنها را با نرم و تازه نان سفید یا با پنیر پیتزا سرو کنید و از طعم لذیذ آنها لذت ببرید.
طرز تهیه ذرت آب پز سالم و خوشمزه
تهیه ذرت آب پز به سادگی امکانپذیر است و در طرز تهیه آن نکاتی هست که سبب موفقیت در تهیه ذرت آب پز خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه ذرت آب پز شامل ذرت، نمک و آب است. برای شروع، ذرتها باید از کوک شدن در حدی که کاملا پخته شدهاند در داخل آب قرار داده شوند. برای آب پز کردن ذرت، ذرتهای تازه را در یک قابلمه بزرگ به همراه آب که باید کاملا پوشیده شوند، قرار می دهیم و سپس به شدت شعله را روی حرارت بالا قرار می دهیم. لازم به ذکر است که همیشه باید برای آب پز کردن ذرت از آب سرد استفاده نکرد، چون باعث غذاخوردگی سریع تر ذرت می شود.
پس از این که ذرتها در حدی کاملا پخته شدند که به راحتی با دست برداشته شوند، آنها را از آب بیرون کشیده و به همراه نمک و کره تازه سرو میکنیم. از جمله مزایای مصرف ذرت آب پز، این است که ذرت پخته همیشه خوشمزهتر از ذرت تازه است و در ضمن به دلیل آمادهشدن آسان، معمولاً به عنوان یک خوراک سریع برای شام و ناهار مصرف می شود. همچنین مصرف ذرت تازه و گاهاً پخته برای سیستم گوارش و جذب عناصر غذایی بدن مناسب است.
در نتیجه، تهیه ذرت آب پز با رعایت نکاتی که در طرز تهیه آن آمده، ساده است، و همین مورد باعث خواهد شد تا در کنار نیازهای غذایی نیز لذت بخش باشد.
نحوه پخت ذرت آب پز به صورت صحیح
نحوه پخت ذرت آب پز تکنیکی ساده و خوشمزه است که برای تهیه آن به کمک چند مرحلهی اصلی میپردازیم. برای شروع و در خانه بپزیدن ذرت آب پز شما ابتدا باید چندی از کاکتوس های ذرت را باز کرده و ذرتها را باکیفیت با دست دور کنید.
در مرحلهی بعد، ذرتها را به آبرویی بزرگ بریزید و به داخل ماکروفر بگذارید. برای پخت ذرت در ماکروفر، باید تایم دقیق را رعایت کنید؛ مدت زمان پخت به میزان وزن ذرت بستگی دارد، ولی به طور کلی، هر دو ذرت دربسته برای هفت دقیقه در ماکروفر به حرارت دائمی گذاشته شوند. پس از هفت دقیقه، ماکروفر را خاموش کرده و ذرتها را به مدت یک دقیقه بیشتر بگذارید تا بخار محیط داخل آبرو غلیظ شود.
آخرین مرحله نهایی جهت تهیه ذرت آبپز تخمیر یافته این است که آبرو را با دقت از ماکروفر بیرون بیاورید، چند دقیقه منتظر بمانید تا بخار آبرو محیط داخل را ترک کند و بعد آبرو را با دقت خالی کرده و ذرتها را با پوست خود رو به بالا و همرا شمعونی قرار دهید. در نهایت حالت دلخواه خود جهت سرو آن را برای طعم دلخواهتان انتخاب کنید. همین طور برای اینکه طعم ذرت بیشتر و تمیز و شادابی داشته باشد، میتوانید روی آن کمی نمک بارید و به همراه مزه دلخواهتان سرو کنید.
فرمول تهیه ذرت آب پز برای کودکان
تهیه ذرت آبپز به عنوان یکی از مربوطترین غذاها برای ارائه به کودکان، یکی از غذاهای سالم، اشباع کننده و خوش طعم محسوب میشود. به راحتی میتوانید با دنبال کردن چند مرحله ساده، چند دقیقه طول بکشد تا ذرت آبپز سالم و خوشمزه برای کودک شما آماده شود.
ابتدا پوست ذرت را با دقت و با استفاده از یک چاقوی تیز و برشی، از حباب ها تا انتهای ستون ذرت تمیز کنید. سپس هر ستون ذرت را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و در ظرفی قرار دهید. سپس به اندازه یکی تا دویست میلیلیتری آب به ظرف، اضافه کنید. سپس، ظرف را روی شعله کوچک قرار دهید تا آب آن داغ شود.
هنگامی که آب برای ذرت آماده شد، ظرف را با یک وسیله محافظ بازماندن در دسته دستگاه پلاستیکی از آب بردارید. سپس آن را به ذرت اضافه کرده و آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در سطح شعله کم، آبپز کنید.
وقتی دوازده تا پانزده دقیقه گذشت، بهتر است قسمتی از یکی از ستون های ذرت را با یک کارد یا چاقوی تیز چک کنید تا مطمئن شوید که ذرت شما آماده است. هنگامی که ذرت آماده است، آن را از روی شعله بردارید و به طور ملايم آن را از آب در بیاورید.
نوشیدن آب ذرت نیز برای کودکان بسیار مفید است چون حاوی فيبر، کلسيم، آهن و ویتامین C است. ذرت آبپز شده به همراه نمک و کره تازه بسیار خوشمزه میشود. میتوانید ذرت آبپز را با برشهای کوچک سرو کرده و با تخم مرغ، قارچ و یا سبزیجات تزیین کنید.
دونستن تهیه ذرت آبپز سالم و خوشمزه برای کودکان فواید بسیاری دارد. این غذا باعث افزایش حجم خوراک کودک شما، سبب رشد و تقویت بدن، افزایش انرژی و قدرت بدنی، به حفظ سلامت دستگاه های گوارشی کودک کمک میکند. همچنین، پر از منابع غذایی که برای رشد صحیح کودکان نیاز دارند و باعث افزایش سیستم ایمنی کودکان میشود.
راههای خاموش کردن ذرت آب پز مزهده
ذرت آب پز یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهایی است که در بسیاری از مناطق جهان مصرف میشود. اما متاسفانه ذرت آب پز هنگام پختن صدای بلندی را از خود بروز میدهد که ممکن است باعث تضیع اعصاب شما و نزدیکانتان شود. جایی که این صدای بلند ایجاد میشود در مرحله جوشاندن آب است. در ادامه به شما چند راه برای خاموش کردن صدای آب پز ذرت میپردازیم.
اولین روش برای کم کردن صدای آبپز ذرت اضافه کردن نمک به آب است. پختن ذرت با آب شور به جای آب عادی ، میتواند به شما کمک کند تا صدای آبپز کمتر شود. با این روش میتوانید علاوه بر کاهش صدا، به ذرت خود نیز طعم خوشبویی بدهید.
راه دیگر مخفف سه روش است. S در S راه دوم به معنی سفتکردن و در سوم به معنی سریع کردن است. برای روش اول ، شما میتوانید ذرت را اولیه و آب را حرارتی تر پیش از قرار دادن ذرت در ظرف بگذارید. سپس، ذرت را اضافه کنید و آتش را به حداقلی کاهش دهید. در روش دوم، میتوانید قبل از قرار دادن ذرت در آب، آب را به جوش بیاورید و ذرت را به آب اضافه کنید. در روش سوم میتوانید از قرار دادن ذرت بدون آب استفاده کنید. در این روش، شما ذرت را در ظرف مخصوص یا محکمی قرار میدهید و آتش را روشن میکنید و ذرت را به ظرف اضافه میکنید. توصیه میکنیم با تست روش مناسب برای شما پیدا کنید.
در نتیجه، میتوانیم بگوییم که صدای آب پز ذرت میتواند با استفاده از این راههای ساده و کاربردی به حداقل برسد و بتوانید غذای خوشمزه و مفیدی را به همراه خانواده خود بخورید، بدون اینکه هر نوع شلوغی و مزاحمتی ایجاد شود.
آموزش ساخت ذرت آب پز با روشهای مختلف
ذرت آب پز یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم در بسیاری از قسمتهای جهان است. در این غذا، دانههای ذرت در آب پخته میشوند و با اضافه کردن کمی نمک و کره، فراوردهی لذیذی که میتواند انواعی از غذاها را تزئین کند، به وجود میآید. در این مقاله، روشهای مختلف ساخت ذرت آب پز را به شما آموزش خواهیم داد.
روش اول: در این روش، دانههای ذرت را در آب تازه بریزید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه به آرامی ادامه دهید تا دانهها نرم شوند. سپس آنها را از آب جدا کنید و با اضافه کردن کمی نمک و کره آماده سرو شدن هستند.
روش دوم: در این روش، دانههای ذرت را به همراه آب و کمی نمک در قابلمه بگذارید. سپس همهچیز را به جوش بیاورید و دانهها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در حرارت ملایم به همراه آب پخته کنید. در انتها، کمی کره روی آن بریزید و آماده سرو کردن هستید.
روش سوم: در این روش، دانههای ذرت را بهمراه آب، نمک و کره در ماکروفر بگذارید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه در حرارت بالا پخته کنید. در نهایت، آنها را از ماکروفر بیرون بیاورید و مطابق دلخواه سرو کنید.
در کل، ساخت ذرت آب پز بسیار آسان است و میتوانید از این پیشنهادهای ساده و مختلف برای آماده کردن غذای خود استفاده کنید.