طرز تهیه دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی

دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی یکی از خوشمزه‌ترین دسرهاست که می توانید در مناسبت‌ها و جشن‌ها سرو کنید. این دسر ساده و ارزان قیمت است، اما طعم و ترکیباتش بسیار خوشبو و دلنشین است.

برای تهیه این دسر ابتدا باید یک بسته بیسکویت ساقه طلایی را به چند قطعه شکسته و در کفه یک قابلمه پخش کنید. سپس یک لایه از پودر قند را بر روی بیسکویت ها پخش کنید.

سپس باید یک جعبه کرم پنیر که معمولا برای تهیه پنیر کرم برای کیک استفاده می‌شود را با همراهی یک فنجان شیر تخم مرغ و یک قاشق چای‌خوری عصاره وانیل در ماشین مخلوط کن تهیه کرده و بر روی لایه بیسکویت ها پخش کنید.

سپس دوباره یک لایه از بیسکویت ها روی پنیر کرم بگذارید، و با پودر قند بپوشانید.این روند را تا زمانی که تمام بیسکویت‌ها و کرم پنیر تمام شود تکرار کنید.

در نهایت دسر را با الویه تازه، توت‌فرنگی، کیوی یا هر میوه دلخواه دیگر تزئین کنید و در یخچال بگذارید تا به خوبی متمایل شود. این دسر عالی هم را می توان با کمی کسیس و شکلات پخش شده بر روی بالای آن هم تزئین کرد.

در نتیجه، دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه، یک دسر خوشمزه و دلنشین را برای میهمانان و خانواده خود آماده خواهید کرد. این دسر را می توان در هر موقعیتی، از جمله جشن تولد، مراسم عروسی، ساعات بعد از شام و یا صرف پس از مهمانی، سرو کرد.



1. طرز تهیه دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی

جهت تهیه دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی، به چند مرحله نیاز است که در ادامه به تفصیل به آنها پرداخته می‌شود.

مرحله اول: تهیه تنظیمات اولیه دسر یخچالی

در ابتدا، باید یک قابلمه کوچک را روی حرارت حساس کنید و دو قاشق چای‌خوری ژلاتین را در آن تا زمانی که به صورت کامل حل شود، به همراه 1/4 پیمانه آب جوش اضافه کنید. سپس، قاشق غذا خوری شکر را به آن اضافه کرده و بازهم به خوبی مخلوط کنید. پس از آن، یک پیمانه کرم شیرین‌شده را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن بیسکویت‌های ساقه طلایی

در این مرحله، باید بیسکویت‌های ساقه طلایی را در تعداد دلخواه در یک ظرف ریخته و با یک قاشق غذا خوری شراب شیرین، نصف کرم حاصل از مرحله قبل و یک لیوان آب گرم مخلوط کنید. سپس، بیسکویت‌ها را در پایین قالب از مخلوط قرار دهید، تا کاملاً پوشش داده شوند.

مرحله سوم: لایه های تکراری را اعمال کنید

در این مرحله، باید از کرم موجود به طور متناوب روی بیسکویت‌ها ریخته شود. هر بار حدود نیم سانتی‌متر لایه کرم را بر روی بیسکویت‌های ساقه طلایی اعمال کنید. سپس، باید بیسکویت‌های ساقه طلایی دیگری را در مخلوط روی درجه بندی شده تنظیم کنید و بر روی خمیر بالا روی آنها ریخته شوند. برای فشار دادن به دستورالعمل، باید روی بالای کرمی که روی بیسکویت‌های ساقه طلایی ایجاد شده است، یک تیشرت یا کفش را قرار دهید. پس از ظاهر شدن از بین رفتن کرم، لایه بعدی کرم را روی بیسکویت‌های ساقه طلایی اعمال کنید و همان روند را تا پایان تکرار کنید.

در نهایت، باید قالب دسر را در یخچال قرار داده و برای حداقل یک شب، سرد کرد. بعد از اینکه دسر به خوبی یخ‌زده شد، می‌توان آن را خارج کرد و لذت برد از این خوشمزه یخ‌چالی با بیسکویت ساقه طلایی.



2. مواد لازم برای تهیه دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی

برای تهیه دسری لذیذ و خوشمزه به همراه بیسکویت ساقه طلایی، نیاز به چند ماده اولیه می باشد. این ماده اولیه ها شامل: بیسکویت ساقه طلایی، کره، شکر، شیر، آبلیمو و وانیل می باشد.

ابتدا برای این دسر، باید بیسکویت ساقه طلایی را آسیاب کنید تا به طور کامل خرد شده و به صورت ذراتی درشت درآید. سپس کره را درون قابلمه گذاشته و زیر حرارت ملایم آن را آبکشی کنید تا کره به صورت مایع شود. به این مایع شده کره، شکر را اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن آن دو، شیر را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه، بطور دائمی، هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

بعد از این کار، باید وانیل را به داخل این خلیط اضافه کنید. سپس زمان آن رسیده که آبلیمو را به این مایع اضافه کنید. همچنین باید به خوبی هم بزنید تا آبلیمو به خوبی با ماده مایه دسر هم مخلوط شوند.

حالا به آن زمان رسیده است که بیسکویت ساقه طلایی را به این خلیط اضافه کنید. بهتر است که بیسکویت ها را به صورت آرام و به طور تدریجی به داخل خلیط افزوده و کم کم همراه با مخلوط کردن با خلیط مایع، میکس کنید.

سپس، دسر تهیه شده را در قالب دلخواه خود، در فریزر قرار دهید تا به مدت دو ساعت به صورت یخچالی خوب خنک شود. بعد از گذشت این مدت، دسر یخچالی شده، آماده سرو و خوردن می باشد. این دسر علاوه بر عطر و طعم فوق العاده ای که دارد، به دلیل خنک شدنش، بسیار مناسب برای لذت بردن در روز گرمای تابستان نیز می باشد.



3. مراحل تهیه بیسکویت ساقه طلایی برای دسر

تهیه بیسکویت ساقه طلایی برای دسر، یک فرایند پر کار و زمان بر است که با چند مرحله انجام می‌شود. در این مقاله، به توضیح مراحل تهیه بیسکویت ساقه طلایی برای دسر پرداخته‌ایم.

مرحله اول تهیه بیسکویت ساقه طلایی، تهیه ترکیبی از آرد، پودر قند، شیر خشک، اسید آسکوربیک و نمک است. برای تهیه این ترکیب، تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سپس کره سرد شده را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کرد.

در مرحله دوم، از شکل دادن ترکیب به شکل مطلوب برای بیسکویت، صفحه‌هایی با ضخامت 3 میلی‌متر برش می‌زنیم و در یک سینی خنک کننده قرار می‌دهیم. سپس سینی را به یخچال برای حداقل یک ساعت قرار می‌دهیم.

مرحله سوم، پخت بیسکویت‌ها است. برای پخت بهتر بیسکویت‌ها می‌توان همراه با پرکردن محفظه آبی با آب، سینی حامل بیسکویت‌ها را از قبل در داخل فر قرار داد و سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرد. بعد از بیست دقیقه پخت بیسکویت، آن‌ها را از فر خارج کرده و حداقل پنج دقیقه در سینی خنک کننده قرار داد.

با اجرای این مراحل و پایبندی به دقت به کمیت و کیفیت مواد مورد استفاده و همچنین انجام درست هرمرحله در عملیات تهیه بیسکویت‌های ساقه طلایی، شما می‌توانید خلاصه‌ای از چیزی فراتر از یک بیسکویت داشته باشید. بیسکویت‌های ساقه طلا dünyada en sevilen tatlılar arasına girmeyi başarmıştır.



4. مراحل تهیه کرم دسر با بیسکویت ساقه طلایی

کرم دسر با بیسکویت ساقه طلایی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که با استفاده از مواد ساده و راحت تهیه می‌شود. این دسر با طعم شیرین بیسکوییت، کرم و میوه‌های تازه و خوشمزه، مورد علاقه بسیاری از افراد است.

مراحل تهیه کرم دسر با بیسکویت ساقه طلایی به شرح زیر است:

ابتدا باید بیسکویت‌های ساقه طلایی را به شکل خرد شده در یک ظرف آماده کنید. سپس کرم خامه‌ای را با مقداری شکر و وانیل تهیه کنید. در مرحله بعد، میوه‌های تازه را خرد کرده و آماده کنید، محبوب‌ترین میوه‌های مصرفی در این دسر شامل توت فرنگی، آلبالو و خرمالو هستند.

سپس آماده‌شده بیسکویت‌ها را به ترتیب در بسته‌هایی از نایلون یا انواع قوطی‌ها ریخته و آن‌ها را با لبه‌های بالایی برش خورده تنگ کنید. در نوبت بعد، یک لایه از بیسکویت‌های خردشده را در قعدان یا ظرف دوبلکس ردیف کرده و سپس یک لایه کرم و میوه‌های خردشده را در روی آن پهن کنید. این کار را تا زمانی که وسیله تمام شود ادامه دهید.

در نهایت، به منظور تزیین و جلوگیری از خشک شدن بیسکویت‌ها، روی دسر خرمالو‌های خرد شده ریخته و آن را در یخچال حداقل به مدت دو ساعت قرار دهید تا سرد شود. پس از خنک شدن، می‌توانید دسر خود را با میوه‌های تازه و خوشمزه - اگر دوست دارید - بر روی آن تزئین کنید و سرو کنید. این دسر، یکی از لذیذترین دسرهای ساده ولی خوشمزه را به شما ارائه می‌دهد.



5. مراحل تهیه دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی

تهیه دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی یکی از دسرهای سریع و آسان برای تهیه در منزل است. این دسر برای هر مناسبتی مناسب است، اما در طول تابستان بسیار مناسب است. برای تهیه این دسر نیاز به چند مرحله دارید.

مرحله اول، آماده‌سازی بیسکویت‌های ساقه طلایی است. این کار بسیار آسان است و تنها نیاز به قرار دادن بیسکویت‌ها کنار هم در قالب دارید. سپس مرحله دوم، آماده‌سازی خامه از قهوه، شکلات و کره است. شما می‌توانید از شکلات‌های تلخ و قهوه طعم‌دار در این مرحله استفاده کنید تا به دسر شما طعم منحصر به فردی بدهد.

مرحله سوم، آماده‌سازی قالب است. شما می‌توانید از قالب‌های ساخت‌دار یا حتی کاسه‌های یکبار مصرف استفاده کنید. شما قبل از قالب کردن باید خامه را با برش‌های ریزی از شکلات و قهوه تزیین کنید.

مرحله چهارم، قرار دادن بیسکویت‌ها در قالب و روی آن‌ها خامه است، پس ابتدا قالب را به راحتی با بیسکویت‌های ساقه طلایی پر کنید، سپس خامه را به صورت مساوی بر بیسکویت‌ها بریزید. برای تزیین، کره را فشار دهید تا قاچاق روی خامه بشود و با برش های ریز از شکلات و قهوه، دسر خود را تزیین کنید.

مرحله پایانی، خامه باقی‌مانده را برای پوشش دادن قسمت بالایی خود استفاده کنید و دسر را در یخچال حداقل چهار ساعت قرار دهید تا خامه به خوبی خنک و مهیا شود. پس از آن می توانید دسر یخچالی ساقه طلایی با بیسکویت را از یخچال خارج کرده و سرو کنید.



6. نکات مهم در تهیه دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی

تهیه دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی، یکی از دسرهای خوشمزه و سریع العمل است که در اکثر مناسبت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این دسر، از بیسکویت ساقه طلایی به عنوان پایه‌ای برای لایه‌های چسبنده استفاده می‌شود. برای تهیه این دسر، نکات مهمی که باید مدنظر قرار داد عبارتند از:

1- برای تهیه این دسر از بیسکویت‌های شیرین بسیار خوشمزه استفاده می‌شود که باعث می‌شود دسر مورد علاقه بسیاری از افراد باشد.

2- یکی از نکات مهم در تهیه این دسر، استفاده از کره و شکر کیک به‌عنوان بستنی است. این مواد باعث می‌شوند مزه دسر هنگام خوردن، بسیار خوشایند و خوشمزه باشد.

3- برای تهیه این دسر، باید بیسکویت‌های ساقه طلایی در قطرهای مختلف شکل‌دهی شوند و سپس به خوبی در ترشی و داخل دسر چیده شوند.

4- برای تزئین و تزیین این دسر شیرین و خوشمزه، دانه های توت فرنگی، نستله کره و شکلات را به روی دسر بریزید.

5- یکی از نکات مهم در تهیه این دسر، اجرای دستورالعمل به صورت صحیح است. برای تهیه دسری خوشمزه و با کیفیت، باید دستورالعمل را به دقت دنبال کرد و عمل به توصیه های آن کرد.

6- برای نگهداری این دسر، باید آن را در یخچال قرار داد. دسر یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی باید در یخچال قرار داده شود تا سرد شود و پس از خنک شدن می‌توانید آن را سرو کنید.