طرز تهیه دسر پرتقالی با نان تست
دسر پرتقالی با نان تست یکی از شیرینی هایی است که طعم فوق العاده ای دارد و همچنین ظاهر آن نیز بسیار زیبا و جذاب است. برای تهیه این دسر بهتر است از نان تست استفاده کنید که به دلیل بافت خاص و مخملی که دارد چاپلوسی و شیرینی بیشتری به دسر شما می بخشد.
برای تهیه این دسر ابتدا نیازمند تهیه مواد اولیه ایی هستید که شامل : نان تست، پرتقال، شکر، بادام و کره می باشد. بعد از تهیه مواد ابتدا نان تست هارا درون فر قرار داده و آنها را تا حدی که سطح آنها برنزه شود، پخت کنید. بعد از پخته شدن، نان تست ها را کنار گذاشته و یک پودری از بادام تهیه می شود.
سپس پرتقال را پوست کنید و چند قطعه از آن را کوچک کنید و آنها را به همراه شکر درون قابلمه ای قرار دهید. بعد از آن آنها را بر روی حرارت بالا قرار دهید و حدود ۳۰ دقیقه تا زمانی که پرتقال ها کاملا محلول شوند در حالت های مختلف به آنها هم می زنید. سپس یک لایه نان تست روی بالای دسر قرار دهید و سپس آن را با پودر بادام پوشانید و سپس لایه بعدی نان تست را روی بالای آن قرار دهید.
برای تزیین این دسر می توانید از پشت برگ های پرتقال یا بادام های خرد شده استفاده کنید. شما می توانید این دسر را با چای سبز همراه کنید تا تجربه شیرینی خود را بیشتر کنید. به دلیل حضور پرتقال در این دسر، مقوی بوده و به سالمی بدن شما کمک می کند.
دسر پرتقالی با نان تست سریع و ساده
دسر پرتقالی با نان تست یکی از دسرهای ساده و سریعی است که برای پایان دادن به یک وعده غذایی شیرین و خوشمزه مناسب است. این دستور پخت شامل دو بخش اصلی است که عبارتند از دسر پرتقالی و نان تست. در ادامه به صورت جداگانه در مورد هریک از این دو بخش توضیحات کاملی ارائه میشود.
در بخش اول، یعنی دسر پرتقالی، از پرتقال، شکر، آب و جلبک استفاده میشود. برای تهیه این دسر، پرتقالهای را خرد کرده و به همراه شکر و نصف لیوان آب در قابلمه قرار میدهیم و در حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم. سپس پوست پرتقال را از داخل قابلمه برمیداریم و با جلبک همزنی کنیم تا دسر نرم و گرم شود. در آخر دسر پرتقالی را به ظرف مناسبی سرایت کرده و دم کنیم.
بخش دوم این دستور پخت، نان تست است. برای تهیه نان تست، از نان خام و روغن زیتون استفاده میشود. نان خام را به شکل مستطیلی برش داده و روغن را روی آن مالیده و در اجاق گاز با حرارت متوسط پخت میکنیم. بعد از ۲ الی ۳ دقیقه، نان تست را برگردانید و طرف دیگر را هم با روغن مالیده و باز هم به مدت ۲ الی ۳ دقیقه پخت کنید تا به رنگی طلایی و خوشمزه تبدیل شود.
در کل، دسر پرتقالی با نان تست یک دستور پخت سریع و ساده است که ظاهر خوشپذیر و طعم شیرین و خوشمزهای دارد. این دستور پخت که برای افطار یا شام بسیار مناسب است، میتواند در جمع اعضای خانواده یا مهمانان محبوب شود.
نان تست با کرم پرتقالی ترش
نان تست با کرم پرتقالی ترش به عنوان یک دسر عالی و خوشمزه نامی شناخته شده است. این دسر ابتدا کاشی نان تست را از شیرینی پزی تهیه می کند، سپس کرم پرتقالی ترش را به عنوان تزئین اضافه می کند. با ترکیب این دو عنصر، نان تست با کرم پرتقالی ترش به یک دسر خوشمزه تبدیل می شود که عشق خوردن آن را به خود جلب می کند.
برای تهیه کاشی نان تست، ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و بعد از آن، نوشیدنی حلبی را به آن اضافه می کنیم. بطور همزمان، آرد، تخم مرغ و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و سپس با مخلوط تخم مرغ و حلبی ترکیب کنید. سپس آن را در قالب های مورد نظر خودمان مانند قالب های برجسته می ریزیم و درون فر قرار می دهیم تا بپزد.
حال با تمرکز بر روی تزئینات، کرم پرتقالی ترش را تهیه کنید. برای این کار، پوره پرتقال، شکر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید. سپس آن را روی یخ بریزید تا خنک شود و سپس با یک وعده خامه سبک ترکیب کنید. بعد از این مرحله، دکوراسیون پرتقالی خود را روی کاشی ها اعمال کنید و با یک پف خامه تزئین آنها را برطرف کنید.
بنابراین، به این روش، شما می توانید نان تست با کرم پرتقالی ترش را به عنوان یک دسر خوشمزه و ناب به سفره خود اضافه کنید و لذت ببرید.
طرز تزئین دسر پرتقالی با نان تست
در طرز تزئین دسر پرتقالی با نان تست مواد اولیه این دسر شامل پرتقال، شیر، قهوهخوری تخم مرغ، نان تست و شکر است. برای شروع، پرتقالها را خارج کرده و در ظرفی ریخته و با شکر پاک کرده و به مدت چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا شکر به صورت کاملا مایع شود و شیر را به آن اضافه کنید.
بعد از آن، وانیل را به مخلوط پرتقال و شیر اضافه کنید و تمامی مواد را بدهید تا به صورت یکدست به هم برسند. سپس تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به هم بزنید و به مخلوط پرتقالی اضافه کنید و دوباره همهچیز را به یکدیگر مخلوط کنید.
نان تست را با دقت به شکل مربعهای کوچک برش دهید و به یک طرف آنها را روی ماهیچه بچسبانید. سپس نانهای تست را درون مخلوط پرتقالی بمک و برای ۳۰ دقیقه خاموش شد، به آرامی داغداغ سرو کنید.
در انتها، دسر پرتقالی با نان تست را روی پیش آمادهشده چینی سرو کنید. اگر میخواهید ظاهر دسر را جذابتر کنید میتوانید با استفاده از آنالوگهای گل، چوب و هنرزاد بصورت خلاقانه این دسر را تزئین کنید. در نتیجه ترکیب شیرینی دسر پرتقالی با نان تست با همراه تزئینیهای آینهای، برای هر مهمانی حرفهایتر از همیشه خواهد بود و حتی رستورانهم میتواند از این ترکیب برای تنوع در محصولات خود بهره بگیرند.
دسر پرتقالی با نان تست و موز
برای تهیه دسر پرتقالی با نان تست و موز که یکی از خوشمزهترین دسرهای تابستانی است به کمک چند مواد ساده و سریع قابل تهیه است. اولین مادهی لازم برای این دسر پرتقال تازهای است که باید از آن برای خارج کردن مواد مغذی و عصاره استفاده شود. برایین امر شما باید پرتقالها را با دقت بیشتری برش داده و با روش مناسب آنها را از عصاره خالص میسازید.
در پایهی این دسر از نان تست استفاده میشود که باید برای این کار آن را خرد کنید و بر روی ظرف قرار دهید. پس از آن تومان نان تست با روغن نبات افزوده شده و درون فر تازه بپزید تا نیم ساعت طوری که سرخ شده و درشت شود.
در مرحله بعدی باید مواد دیگری را برای این دسر تهیه کنید که شامل موز، قهوه و شکر به مقدار لازم است. برای تهیه این دسر باید ابتدا ورقهایی از پرتقالها را خالص کنید. سپس آنها را به همراه موزها و قهوه به یک مخلوط کن الکتریکی بریزید و با هم مخلوط کنید تا خوب تر متقل با یکدیگر شوند.
و در نهایت افزودن مواد به همراه نان تست به مخلوط پرتقال، موز و قهوه باید تمامی مواد را داخل یک قالب یخ گذرا قرار دهید و درون یخچال تا حداقل چهار ساعت قرار دهید. با مخلوط کردن تهیه شده به عصارهی پرتقال و پاک کردن ظرف اصلی دسر، این دسر خوشمزهی روزانه شما را به خود مشتاق خواهد کرد.
دسر بطعم پرتقال با نان تست تازه
دسر با بطعم پرتقال و نان تست تازه یکی از دسر های سبک و لذیذی است که در فصل پاییز و زمستان بسیار محبوب است. این دسر یک ترکیب فوق العاده از طعم های مرکباتی، شیرین و تلخ دارد که با هم ترکیب شده و برای خوردن بسیار خوشمزه است.
ابتدا برای تهیه این دسر، تست های تازه را پخته و آماده می کنیم. برای این کار، از موادی مانند کره، شکر، تخم مرغ و آرد استفاده می شود. سپس ترکیبی از عصاره پرتقال، شکر، آب و نشاسته را پخته و به صورت داغ بر روی تست ها می پاشیم. این ترکیب می تواند به صورت کرمی یا نیمه مایع باشد و به هر دو شکل بسیار خوشمزه است.
برای سرو دادن، دسر با بطعم پرتقال را در کارخانه نان آورده و به صورت خوشمزه ای تزیین کنید. ممکن است از پودر قند به عنوان تزئین استفاده کنید و یا از برش های پرتقال برای تزئین دسر استفاده کنید. با این دستور تهیه دسر خوشمزه با بطعم پرتقال و نان تست تازه، مهارت خود در آشپزی را به نمایش می گذارید. بنابراین، می توانید این دسر را برای سروری ها، جشن ها و امتحان شهیدان عالی راه بیندازید و با یک دستور آسان از خانواده و دوستانتان تعریف کنید.