1. آموزش تهیه دسر پتی بور ساده خانگی
دستهبندی شدهی دسرها به دو نوع ساده و پیچیده تقسیم میشوند و هر دو نوع از این دسرها به راحتی قابل تولید در خانهی هر فرد هستند. یکی از دسرهای ساده که با استفاده از مواد ساده قابل تهیه است، دسر پتی بور است. این دسر با استفاده از بیسکوئیت، شکر و ماست تهیه میشود و در عرض کمتر از ۴۵ دقیقه درست میشود.
مواد لازم برای تهیه دسر پتی بور ساده خانگی عبارتند از بیسکوئیت ساده، شکر، ماست، وانیل، آب و مواد تزیینی نظیر کره، شکلات و...
طریقهی تهیه این دسر به صورت کلی به دو بخش زیر تقسیم میشود:
۱. تهیهی مایع ماستی با ترکیب ماست، شکر و وانیل
۲. مخلوط کردن بیسکوئیت با مایع ماستی و سپس قرار دادن آن در فریزر برای ۴ تا ۶ ساعت.
در کنار پتی بور ساده، میتوان برای تزیین، شکلات نیز به کار برد. برای این کار، شکلات را به صورت آب مرکب کرده و بعد از جمع کردن دسر، روی آن ریخته و برای استحکام شدن، آن را در فریزر قرار داد.
نتیجهی این غذای خوشمزه و ساده، در کنار کیفیت بالای مواد مصرفی، تجربهی رضایتبخشی برای همه میلکاهای خانگی به ارمغان میآورد.
2. مواد لازم برای تهیه دسر پتی بور ساده خانگی
برای تهیه دسر پتی بور ساده خانگی که از دسرهای محبوب در ایران است، باید ابتدا مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل پتی بور، شیر، قهوه، شکر، کره و کاکائو پودر می باشند.
در ابتدا پتی بور را به صورت دونه ای خرد کرده و در ظرف ریخته و به دستگاه مخلوط کن (بلندر) وصل کنید. سپس شیر را به مقدار خواسته شده به پتی بور اضافه کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه مخلوط کنید تا پتی بور کاملا تبدیل و مخلوط شود.
در مرحله بعد، قهوه را با یک پنجره آب جوش و دو قاشق شکر در یک قوری ریخته و آن را نزدیک به دمای بوجود آمده از مواد پتی بور و شیر قرار دهید تا این دسته مواد بصورت همزمان گرم شوند.
سپس برای تهیه صاف ترین و بهترین مخلوط، باید برداشتی از مواد پتی بور، شیر و قهوه را توسط مخلوط کن در لیوانی خالی بریزید. سپس کره را نیز به لیوان اضافه کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا کره به صورت کامل در دسر حل شود.
در نهایت، با افزودن کاکائو پودر به خواسته شما، می توانید به دسر پتی بور ساده خود رنگ و طعم نهایی دهید. حال می توانید دسر پتی بور ساده خانگی خود را با قرار دادن دسته بندی شده در یخچال، سرو کنید و از طعم بی نظیر آن با دوستان خود لذت ببرید.
3. نحوه تهیه پوره پتی بور
پوره پتی بور یکی از خوشمزهترین غذاهای محلی هند است که در سراسر کشور مورد علاقه قرار گرفته است. این غذا از سیبزمینی، فلفل دلمه، گلابی و نخودفرنگی تهیه شده و با گیاهان و ادویه هندی و پنیر آراماتی برای ایجاد یک طعم بسیار شیرین و معطر مخلوط می شود.
برای تهیه پوره پتی بور ابتدا باید سیبزمینی، فلفل دلمه، گلابی و نخودفرنگی را خرد کرده و در آب نمکی سرخ کنید. پس از سرخ شدن، آنها را داخل یک ظرف با آب بریزید و تا زمانی که آنها به خوبی نرم شوند، بپزید.
در این مرحله، پنیر آراماتی را در یک قابلمه سرخ کرده و سپس به مواد پخته شده اضافه کنید، سپس گیاهان و ادویه هندی را به مواد پخته شده بیفزایید تا بهترین طعم را ببخشد.
بعد از مخلوط کردن پیاز، خردل، مرچ و خمیر نارگیل، آن را به مواد پخته شده اضافه کنید و مخلوط کنید. با تخلیه و اضافه کردن چند قاشق غذا به یک ظرف دیگر، پوره پتی بور آماده سرو در میز با نان و بافت شده است. گاهی اوقات پوره پتی بور با چاپاتی سرو می شود که تهیه آن شبیه به تهیه نان است.
در نهایت، بهتر است پوره پتی بور با نمک گیاهی و فلفل سیاه تزیین شود تا طعم آن کامل شود. با داشتن این توصیه های لذیذ، شما میتوانید پوره پتی بور خود را تهیه کرده و از این غذای هندی شیرین لذت ببرید.
4. تهیه خامه برای استفاده در دسر
تهیه خامه یک فرایند اساسی در تهیه دسرها و انواع شیرینی هاست که برای طعم دهی و افزایش ارجاع به دسرها استفاده می شود. برای تهیه خامه دو روش رایج وجود دارد که شامل تهیه خامه با دستگاه جوش بخار و تهیه خامه با همزن برقی می باشد.
در روش تهیه خامه با دستگاه جوش بخار، شیر و کرم در داخل دستگاه قرار می گیرند و سپس به صورت خودکار به نازل دستگاه هدایت می شوند که در آنجا آب جوش به طور خوراکی مخلوط می شود. در این روش خامه تقریباً در 20 دقیقه آماده شده و می تواند برای تهیه دسته های بزرگی از دسرها استفاده شود.
روش دیگری که برای تهیه خامه پیشنهاد میشود، استفاده از همزن برقی است. در این روش شیر و کرم در یک کاسه قرار داده شده و به یکدیگر مخلوط می شوند. سپس همزن برقی روشن شده و چند ثانیه به طور مداوم همزن می شود تا خامه شروع به ایجاد شد و حجم آن بیشتر شود. در این روش تهیه خامه تقریباً در 5 الی 10 دقیقه آماده می شود.
در نهایت برای درست کردن یک خامه با کیفیت بالا بهتر است از کرم با چربی بالا استفاده کنیم و حتی می توانیم از شکر راسته نیز جهت شیرینی خامه استفاده کنیم. با توجه به شکل و اندازه دستگاه های جوش بخار و همزن، روش مناسب برای تهیه خامه را باید انتخاب کنیم. در نهایت، با دقت و حوصله، می توانیم یک خامه خوش طعم و با کیفیت بالا را برای دسر اختیار کنیم.
5. لایهبندی دسر پتی بور
لایهبندی دسر پتی بور یکی از مهمترین مواردی است که باید به آن توجه کرد. این دسر با ترکیب مخلوطی از عناصر مختلف بهدست میآید و برای آنکه ترکیب آن عالی و پذیرایی آن بی نظیر باشد، لایهبندی درست باید رعایت شود.
لایهبندی دسر پتی بور به گونهای است که باید با توجه به اینکه ابتدا کدام موادی باید در سینی قرار گیرند، به ترتیب ظاهر شوند. به این منظور، ابتدا باید یک لایهی پوستی از بیسکوئیت روی سینی قرار داده شود. سپس با استفاده از توزیع مناسب و بهدرستی، پودر کاکائو مخلوط با کره یا شیرینی چیپس روی لایهی اول بیسکوئیت قرار میگیرد.
این دو لایه به پایه دسر ما کمک میکنند و باید کاملاً صاف شوند. سپس یک لایه بزرگ از سردی یخچال (کریم چیس) بر روی پودر کاکائو قرار میگیرد. این لایه نیز باید صاف شده و بهدرستی توزیع شود.
در مرحله بعد، لایهی بعدی از بیسکوئیت قرار میگیرد و مرحله لایهبندی با چاشنی پودر کاکائو و ستارهشکلهای شیرینی ادامه مییابد. در پایان، برای تزئین دسر، از شکلات رنده یا توت فرنگی استفاده میشود.
در نتیجه، لایهبندی دسر پتی بور بهدرستی انجام شده و با رعایت عناصر مناسب و بهترتیب اصولی، به تهیه دسری خوشمزه و ناب و با پذیرایی بی نظیر خواهید رسید.
6. مراحل خرد کردن بیسکویت برای دسر
مراحل خرد کردن بیسکویت برای دسر:
برای تهیه برخی از دسرها و شیرینی ها مانند تیرامیسو و کیک گلابی، از بیسکویت های خشک استفاده می شود که باید قبل از استفاده، خرد شوند. این روش، به دلیل سرعت و سهولت آن در تهیه دسر، بسیار محبوب است. برای خرد کردن بیسکویت، دو روش زیر را می توان مورد استفاده قرار داد:
روش اول:
۱. در ابتدا بیسکویت ها را در داخل یک محکم پلاستیکی قرار داده و آن را با کمک غلطک یا مواد نرم کننده ای مانند گواه قاشق، زیر متر توتونامه شکسته، فرش تمیز و...، کوبید.
۲. توجه داشته باشید که بیسکویت ها نباید بیش از حد خرد شوند چرا که در این صورت، بافت دسر خرد شده و خام بوده احتمال بیشتری دارد.
۳. پس از خرد شدن بیسکویت ها، به سرعت آن ها را با مواد دیگر مانند شیر، کره، شکلات و غیره، مخلوط کرده و مصرف نمایید.
روش دوم:
یک روش سریع تر و بدون استفاده از غلطک، استفاده از یک فرز است. به این صورت که بیسکویت ها را به صورت دستی خرد کرده و در اندازه های بزرگتر به داخل فرز قرار داده و به شکل پودری خرد کرد. بهتر است دو یا سه بازه کوتاه به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه برای خرد کردن بیسکویت در فرز استفاده شود تا از گرم شدن خرد کردن سطح فرز جلوگیری شود. سپس بیسکویت خرد شده، با سایر مواد دسر مخلوط شده و سریعا در قالب ها می ریزیم.
با استفاده از هر یک از این روش ها، به راحتی می توانید بیسکویت های خشک را خرد کرده و در تهیه دسرها و شیرینی های خود به صورت مناسب استفاده کنید.