آموزش طرز تهیه دسر وانیلی آسان
سلام! در این مقاله ما به شما طریقه تهیه دسر وانیلی آسان را آموزش میدهیم. این دسر بسیار خوشمزه و ساده است و از مواد اولیهی ارزان و رایجی تشکیل شده است.
اولین مرحله در تهیه دسر وانیلی آسان، تهیه مازادی شیر، تخم مرغ، شکر و وانیل است. برای شروع، از ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر، ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ، یک پیمانه شیر و چند قطره وانیل استفاده میکنیم.
برای شروع، تخم مرغ را در یک کاسه شکسته و به همراه شکر و وانیل اخلاط بدهید. پس از این مرحله، شیر را در تابهای بزرگ ریخته و به روی حرارت قرار دهید. بعد از چند دقیقه، شیر را از روی حرارت بردارید و به آرامی با تخم مرغ، شکر و وانیل مخلوط کنید.
حالا تابهی شیر را دوباره روی حرارت قرار داده و با حرارت بسیار آرام، مخلوط را به آرامی درون شیر ریخته و آن را همراه با معلقات به صورت یکدست رقیق کنید. بعد از ۳۰ دقیقه در حرارت کم، دسر پخته شده و آماده مصرف است.
دسر وانیلی آسان در هر ساعت از روز، با قیمت ارزان و با مواد اولیهی بسیار ساده و رایج، تهیه میشود. به همین خاطر، شما میتوانید به راحتی این دسر را در کنار شیرینی و کیک سرو کنید و موضوع جمع و جور و زیبایی برای میز یادگاری شما و مهمانانتان باشد.
مواد لازم برای دسر وانیلی اماده
برای اماده کردن دسر وانیلی، نیاز به چند ماده اصلی دارید. این مواد عبارتند از: تخم مرغ ، نشاسته ذرت ، شکر ، شیر یا کرم خامه ، وانیل و نمک.
ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ با یک قاشق شکر بهم بزنید تا تخم مرغ ها و شکر یکدیگر را اندازه میدهند. سپس نشاسته ذرت را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. باید به این دقت داشته باشید که نشاسته ذرت را به آرامی به مخلوط تخم مرغ ها و شکر اضافه کنید تا پودر نشادسته در هوا پر نشود.
سپس کف شعله گاز را روشن کرده و قابلمه یا تابه را روی آن گذاشته و شیر یا خامه را قرار دهید. به خوبی با هم مخلوط کنید تا شیر یا خامه گرم شود. سپس وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس مخلوط تخم مرغ، شکر و نشاسته را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید. به کمک قاشق چوبی یا سیلیکونی همه چیز را هم بزنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند.
حالا قابلمه یا تابه را بر روی حرارت بالا قرار دهید و مخلوط را روی حرارت قرار دهید. به صورت مداوم با یک قاشق چوبی به مخلوط هم بزنید تا از گرفتگی جلوگیری شود. بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه، مخلوط قلدر روی حرارت به صورت ضخیم تر می شود. در این موقعیت، آتیش را کمی روی خیلی کمتری بگذارید و با نگه داشتن مخلوط روی حرارت به صورت مداوم آن را تفت دهید تا دسر وانیلی قلدر شود.
وقتی دسر وانیلی قلدر شد، می توانید آن را از حرارت بردارید و در سرویس دهی آن را سرد کنید. می توانید دسر وانیلی را با میوه های تازه مثل توت فرنگی، بلوبری، موز، کیوی و غیره تزیین کنید و از دسر خوشمزه و لذیذ خود لذت ببرید.
نحوه تهیه شیره وانیلی برای دسر
تهیه شیره وانیلی برای دسر یک روش ساده و عالی برای بهبود طعم دسرهای مختلف است. این شیره را میتوان برای تزئین دسرهای مختلف مانند کیک، پای، ادویهای، ژلاتین و غیره استفاده کرد. برای تهیه این شیره هیچ نیازی به تخصص خاصی نیست و میتوان از روش بسیار سادهای استفاده کرد.
برای تهیه شیره وانیلی ابتدا نیاز به یک لیوان شکر، نیم لیوان آب و دو قاشق صغیر اسانس وانیل دارید. در یک قابلمه متوسط ظرفیت، شکر و آب را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت متوسط قرار دهید. به مرور زمان شکر ذوب میشود و مخلوط به جوش میآید. در این مرحله، حدود 7 دقیقه روی شعله ملایم قابلمه را باقی بگذارید تا شکر به شکل قهوهای در بیاید.
سپس، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اسانس وانیل را به آن اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا اسانس به شکل یکنواخت توزیع شود. برای این کار میتوانید همزمان با اضافه کردن اسانس وانیل، با استفاده از قاشق مخلوطکن یا هر ابزار دیگری به مخلوط بیفزایید.
شیره وانیلی آماده است! حالا میتوانید از آن برای تزئین دسرهای مختلف استفاده کنید. برای حفظ شیره، بهتر است به یک بطری پلاستیکی یا شیشهای مناسب ریخته و در یخچال نگه دارید. این شیره در حدود یک هفته در یخچال قابل استفاده است.
لازم به ذکر است که شیره وانیلی میتواند با افزودن عصارهی نارگیل، شکلات، توت فرنگی، لیمو، پرتقال و غیره، برای تهیه شیرههایی با طعمهای مختلف استفاده شود.
طریقه تهیه کرم پنیری برای دسر
تهیه کرم پنیری به عنوان یکي از شيرینیهاي لذيذ و پرطرفدار در بسياري از کشورهاي جهان شناخته شده است. براي تهيه اين شيريني با موادي نظير پنير خامه اي، شير، قند و وانيل به روشي ساده و خوشمزه ميتوان دستورپخت را دنبال کرد.
ابتدا براي تهيه کرم پنيري پنير خامه اي را با شير رقيق ميکنيم. مقدار اين دو ماده با توجه به مقدار کرمي که قصد تهيه آن را داريم تعيين ميشود. پنير بهتر است مرغوب و خوشبو باشد. سپس مقدار مشخص قند را نيز به اين ترکيب اضافه کرده و همه را با چوب زني يا مخلوطکن هم بزنيم تا محلول يکديگر را در بياورند. براي رسيدن به غلظت مناسب، مطابق با دلخواه، پتانسيل مواد را در شعله ملایمی گاز به مدت حداقل يک ساعت با هم توده میدهیم.
مرحله آخر تهیه کرم پنیری، اضافه کردن وانیل است که براي به کار گيري يک قاشق چايي وانيل را با اين ترکيب مخلوط کنيم. با درنظر گرفتن اين نکته که براي دستور پخت کرم پنيري علاوه بر مناسب بودن ترکيبات موجود، ظرفي متناسب هم نياز است. پس مطمئن شويد که ظرف يا ديس انتخابي شما از حجم مناسب براي کرم پنيري برخوردار باشد. بعد از مخلوط شدن، کرم پنيري را در يخچال نگهداري کنيد تا خنک شود و پس از چندين ساعت استفاده نماييد. بهتر است اين شيريني را با دسرهاي مختلف سرو کنيد.
گرم کردن شیر وانیلی برای دسر
برای تهیه دسر های خانگی اغلب نیاز است که شیر وانیلی گرم شود و در این مطلب ما به توضیح چگونگی گرم کردن شیر وانیلی برای دسر پرداخته ایم.
شیر وانیلی یک نوع شیر با مزه و عطر وانیل است که معمولاً در بسته بندی های آماده در فروشگاه ها یافت می شود. برای گرم کردن شیر وانیلی ابتدا نیاز است تا شیر را در یک قابلمه بر روی حرارت نرمال قرار دهید. بعد از اینکه شیر گرم شد، شما می توانید وانیل را به آن اضافه کنید. بهترین روش استفاده از وانیل این است که از عصاره وانیل استفاده کنید.
بهتر است که قبل از اضافه کردن وانیل در یک بول قرار دهید تا وانیل بتواند بهترین مزه خود را از خود نشان دهد. پس از آن شما می توانید وانیل را به شیر اضافه کنید و آن را با استفاده از یک قاشق مخلوط کنید تا وانیل به صورت یکدست در شیر توزیع شود.
هنگامی که شیر با مزه و معطر وانیل یکدست شد، می توانید آن را از روی حرارت بردارید. برای سرو کردن، شما می توانید شیر وانیلی گرم را در بطری های زیبا یا کاسه های مناسب سرو کنید. از آنجا که شیر وانیلی معمولاً دارای شکر است، شما نیازی به سفید کننده های دیگر ندارید.
در نهایت، شیر وانیلی گرم می تواند با یک دسر خوشمزه، مانند پفک بندی یا کوکی های شکلاتی همراه باشد. همچنین، شیر وانیلی گرم می تواند به عنوان نوشیدنی خوشمزه، برای لذت بردن به هنگام تماشای فیلم یا در قرارهای رومانتیک در اختیار شما قرار گیرد.
مخلوط کردن مواد برای دسر وانیلی
دسر وانیلی یکی از محبوبترین دسرهای سرد در جشنهای خانوادگی، مهمانیها و حتی رستورانهاست. این دسر از شیر، تخم مرغ، شکر و اسانس وانیل تهیه میشود. به منظور تهیه بهترین حس و طعم برای دسر وانیلی، مواد بهینه با هم مخلوط باید شوند.
برای شروع، میتوانید شیر را در قابلمه به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا رنگ و بوی افزوده شده به آن حذف شود. سپس، شیر را از روی حرارت بردارید و با استفاده از ویسک رقیق شده ۱ قاشق سوپخوری آرار کنید. برای رسیدن به بالاترین کیفیت، تخم مرغ را با شکر داخل مخلوط کنید و آن را به شیر اضافه کنید. اغلب، دستگاه هیدرولیک را میتوان برای تهیه این مواد به کار برد و دستگاه را به حرکت درآورید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
یکی از مراقبتهایی که برای تولید دسر وانیلی باید انجام دهید این است که هیچ گونه دانه تخم مرغ در مخلوط موجود نباشد. پس از این که تخم مرغ و شکر مخلوط شدند، میتوانید اسانس وانیل را به آنها اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر مخلوط کنید. در این مرحله، مخلوط شیر و وانیل به تدریج به این مواد اضافه شود تا درنهایت دچار خشکی نشود.
به طور کلی، ترکیب دقیق مواد برای دسر وانیلی تاثیر قابل توجهی در رنگ، طعم و کیفیت نهایی دارد. به علاوه، فرایند مخلوط کردن مواد باید به دقت و با کیفیت صورت بگیرد. با استفاده از دستگاههایی مانند هیدرولیک، میتوانید مواد را به صورت یکدست و به همترازی با یکدیگر مخلوط کنید. زمان و دقت بیشتر باعث میشوند تا دسر وانیلی شما همیشه با طعم و عطر واقعی خود تازگی یابد.