طرز تهیه دسر موز با بیسکویت پتی بور
دسر موز با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که شاید همگان با آن آشنا باشند. در این دسر، بیسکویت پتی بور به عنوان همراه موز به کار میرود و با هم ترکیبی شیرین و لذیذ را ایجاد میکنند.
برای تهیه دسر موز با بیسکویت پتی بور ابتدا باید این مواد را آماده کنید: بیسکویت پتی بور، موز، قهوهی استنبری، شیر، قند، وانیل و پرواره. در ابتدا باید بیسکویتها را به صورت خرد شده در کف ظرف چیده و سپس روی آنها لایهی موز با قهوهی استنبری ریخته شود.
در مرحله بعدی باید شیر را در یک قابلمه به نارمک بیاورید و با اضافه کردن قند، وانیل و پرواره بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس باید ترکیب بیسکویت و موز را روی شیر ترکیب کنید و به مدت حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و اجازه دهید که این دسر لایهلایه نفوذ کند و طعم بیسکویت با شیر و موز تلفیق شود.
در مرحله نهایی میتوانید دسر را با اضافه کردن تزییناتی مثل خامه، ترکیبی از موز و شکلات ریز و یا دانههای مختلف آجیل تزیین کنید. حالا دسر موز با بیسکویت پتی بور آماده برای سرویس و سلیقهی شماست.
طرز تهیه دسر موز و بیسکویت
برای تهیه دسر موز و بیسکویت، ابتدا باید تعدادی بیسکویت را در یک ظرف پایهی شیشهای به گونهای مرتب دراز کرده و روی دیوارهی ظرف چسبانده و به آنها بیشتر فشار داد تا تراکم خوبی پیدا کنند. سپس، تعداد سه موز را خامهدار نرم کرده و روی بیسکویتها گذاشته و با خمیر سرد پاستیلی روی آنها کار کرده و حال آنها را به خلوصی تاپینگ پر کرده و برای چند ساعت در جای خنک نگهداشته و سرو کنید. دسر موز و بیسکویت خوشمزه و سریع الاست.
برای تزیین دسر موز و بیسکویت، میتوانید خامه و برای عطر دادن به آن از وانیل استفاده کرده و روی آن هستهی موز به صورت دايرهای روی آن بگذارید و تازه پيشنياد میشود برگهای نعناع فریز شده به همراه آن قرار دهید و نذری را از آن بگیرید.
دسر موز و بیسکویت میتواند یکی از بهترین خوراک به عنوان پیشنمایش سریع باشد و میتوان در مهمانیها و جشنها برای نوشیدنیهای چای علی رویی استفاده کرد و حتی به دلیل حضور موزها باعث افزایش انرژی شما میشود.
دسر موز با بیسکویت پتی بور به سبک جدید
دسر موز با بیسکویت پتی بور به سبک جدید، یک دسر خوشمزه و سرشار از مزههای شیرین است که با استفاده از موز تازه و بیسکویتهای پتی بور تهیه میشود. این دسر کلاسیک و با قدمت، بهسرعت در حال تبدیل شدن به یکی از دسرهای مرغوب و مورد علاقه خانوادهها در سراسر دنیاست. در ادامه، به معرفی روش تهیه این دسر با برخی از راهکارهای جدید و جذاب پرداخته خواهیم شد:
مواد لازم
برای تهیه این دسر مواد زیر مورد نیاز است:
- موز تازه: ۳ عدد
- بیسکویت پتی بور: ۲۰۰ گرم
- شیر: ۲ پیمانه
- قهوه: ۲ قاشق چایخوری
- قهوهخوری: ۱ قاشق چایخوری
- کره یا مارگارین: ۱۰۰ گرم
- شکر: ۱۰۰ گرم
- وانیل: ۱ قاشق چایخوری
روش تهیه
1- ابتدا باید موزها را پوست کنید و سپس آنها را به صورت ریز خرد کنید. سپس دو سوم بیسکویت ها را خرد کرده و با چند قاشق شیر مخلوط کنید تا ترشح کردگی در آنها فعال شود.
2- پانا را روی حالت گاز برقی چیده و شیر را ملایم شده روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه گرم می کنیم تا تفنگ آن کمی افتاده نیز درست شود. سپس این شیر گرم را به سیب زمینی اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید. بعد از چند دقیقه، این مخلوط باید خنک شود.
3- پانا مجددا روی حالت گاز برقی گذاشته شود و قهوه، شکر و کره را در آن تفت دهید تا کره کاملا ذوب شود. بعد از گذشت ۳ دقیقه، آن را به همراه وانیل و سس آماده شده از پیش به مخلوط شیری اضافه کنید.
4- حالا بیسکویت نصفه شده را درآورده و به آن اضافه کنید. سپس باید موزها را به این مخلوط اضافه کنید و تمام مواد را با هم ترکیب کنید تا یک دسر یکدست و خوشمزه بدست آید.
5- حالا نوبت به بسته بندی دسر هاست. برای این منظور، شما می توانید از نوارهای دولوکس مختلف استفاده کنید که به راحتی در بازار برای فروش موجود است. لذت بردن از دسر شیرین، خوشمزه و باکیفیت را تجربه کنید.
این روش تهیه دسر موز با بیسکویت پتی بور، درحال حاضر یکی از پر مخاطب ترین و چند رسانه ای ترین دستور غذایی است که در سراسر دنیا شناخته شده و مورد توجه خانواده ها و علاقمندان به خوراکی های شیرین جای گرفته است.
طرز تهیه دستور دسر موز و بیسکویت پتی بور
برای تهیه دسر موز و بیسکویت پتی بور ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای چنین دسری نیاز به موز، بیسکویت پتی بور، قهوه سرد، شیر، شکر و کره است.
ابتدا باید موز ها را پوست کنید و آن ها را به نیمی برش دهید. سپس باید بیسکویت پتی بور را خرد کرده و در قوطی مخصوص خودش ریخت. بعد از آن باید داخل ماهیتابه شیر و شکر را با هم به صورتی که حدود 4 قاشق غذاخوری شکر به هر 1 لیتر شیر اضافه شود، ریخت و روی حرارت قرار دهید تا شکر جذب شود.
سپس باید درجه حرارت را پایین تر بیاورید و قهوه سرد را به اندازه لازم داخل آن بریزید. سپس موز ها را روی بیسکویت ها قرار دهید و سپس مخلوط شیر و قهوه را روی موز ها و بیسکویت ها بریزید.
در نهایت، کمی کره را ذوب کرده و روی دسر ریخته، سپس آن را به مدت حدود 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود و بعد از آن آن را به صورتی که دوست دارید تزیین کنید. و حالا دسر موز و بیسکویت پتی بور شما آماده است و میتوانید لذت ببرید.
در حد چند دقیقه دسر موز با بیسکویت پتی بور بسازید
برای ساخت دسری سریع و خوشمزه با موز و بیسکویت پتی بور نیاز به چند مواد اساسی دارید که در هر خانهای موجود است. این دسر کاملاً پرسرعت است و در حد چند دقیقه آماده میشود. در این دسر، بیسکویت پتی بور برای تهیه تکههایی از خمیر استفاده میشود که به موز و کرم تزیین شده قرار داده میشود.
برای تهیه این دسر، شما ابتدا با چند عدد موز پخته شده و 2 قاشق غذا خوری شکر پودر شده یک کرم موزی تهیه میکنید. بعد از آن، تعدادی از بیسکویت پتی بور را خرد کرده و در بستههایی چون آجیل آماده کرده و نگهداری میکنید.
سپس، به یک لیوان شیر و 2 قاشق غذا خوری شکر نیاز دارید. شیر را در قابلمه به آرامی گرم میکنید و شکر را به آن اضافه میکنید. بعد از آن، تکههایی از بیسکویت پتی بور را به آرامی به شیر اضافه میکنید تا آنها را نرم و خمیری کنید.
حال به نوبت، در دیش برای سرو کردن یک لایه از بیسکویت پتی بور خرد شده را قرار دهید. بعد از آن، لایهای از کرم موزی را بر روی بیسکویت قرار دهید. این روند را برای تعداد دلخواه بار تکرار کنید، سپس نوبت به رفتن به یخچال برای حدود یک ساعت میرسد. در انتها، دسر موز و بیسکویت پتی بور آماده به سرو است.
دسر موز و بیسکویت پتی بور، یک ترکیب خوشمزه و شیرین
دسر موز و بیسکویت پتی بور یکی از خوشمزهترین و شیرینترین دسرهایی است که میتوان در کنار چای یا قهوه سرو کرد. این دسر با ترکیبی از موز، بیسکویت پتی بور، کره، شکر و کرهی بادام زمینی که به صورت خرد شده به دسر اضافه میشود، تهیه میشود.
برای تهیه این دسر، ابتدا باید موزها را پوست کنید و آنها را با چند قاشق شکر در میکسر خمیری یا پوره کنید. سپس باید بیسکویت پتی بور را به صورت خرد شده به موزها اضافه کنید تا به دست مواردی شبیه خمیر شود. در همین مرحله، کرهی آسیاب شده و کرهی بادام زمینی را به موزها اضافه کرده و به خوبی با مواد دیگر مخلوط کنید.
در مرحله بعد، باید مخلوط را در قالب دلخواه خود قرار داده و آن را در یخچال گذاشت تا سرد شود. پس از آن، دسر تهیه شده را با سس شکلات یا شیرینترین خامه لذیذی که دوست دارید سرو کنید.
اگر مایل هستید نوعی تنوع در دسر تهیه شده داشته باشید، میتوانید ترکیبهای مختلفی از ترکیبهای دیگر اضافه کنید. به عنوان مثال، میتوانید نارگیل تازه رنده شده، بادامزمینی، بستنی، توتفرنگی و غیره را به دسر اضافه کنید تا آن را تقویت کنید. امیدواریم که با دستور پیشنهادی ما موفق به تهیه دسر خوشمزه موز و بیسکویت پتی بور شوید.