طرز تهیه دسر لیوانی ساده با بیسکویت پتی بور

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه دسر لیوانی ساده با بیسکویت پتی بور

جهت تهیه دسر لیوانی ساده با بیسکویت پتی بور، اولین مرحله آماده سازی بیسکویت پتی بور می باشد. برای این کار، بیسکویت ها را به قطعات کوچک تر خرد کنید و در ظرفی ریخته و آن را با کره یا کره خامه درجه یک و پودر قند مخلوط کنید.

در مرحله ی بعد، برای تهیه قسمت دسته ای این دسر، شیر و تخم مرغ ها را در یک قوری مخلوط کنید و به سبب اینکه دسر به صورت سرد سرو می شود، این مواد را در یخچال نگه دارید تا سرد شوند.

پس از آمادگی دسته مرحله دوم شروع به ترکیب کردن مواد می کنیم. برای این کار یک لیوان شیشه ای یا ظرف مشابه را انتخاب کنید و یک قسمت دسته را در قسمت پایین لیوان بریزید. سپس چند بیسکویت پتی بور را به صورت تخت روی دسته طوری که سطح لیوان را بپوشاند به آن‌ اضافه کنید. مجدداً کرم خامه و پودر شیرین کننده را روی لایه ی بیسکویت بریزید و این قسمت را پوشش دهید.

تازه سازی این دسر، حین تهیه آن مهم است که قسمت های مختلف در درجه ی مناسب مانده، به این دلیل که کرم طبیعى باعث شده بیسکویت ها در درون لیوان حفظ شوند ؛ سپس تعدادی بیسکویت برش خورده را در قسمت بالای این مواد قرار دهید تا به عنوان تزئین به کار بروند.

دسر لیوانی با بیسکویت پتی بور آماده سرو کردن و خوردن است، می‌توانید بعد از اینکه آن را در یخچال کاملاً سرد شد، با لیوان‌های دیگر سرو کنید و از طعم خوشمزه و شیرینش لذت ببرید.



1. آشنایی با دسر لیوانی ساده با بیسکویت پتی بور

دسر لیوانی با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که تهیه آن بسیار ساده و آسان است. این دسر را می توان با مواد اولیه ساده و ارزان قیمت تهیه کرد و در کمتر از نیم ساعت به دست می آید. برای تهیه این دسر نیاز به چند مواد اساسی دارید که در هر خانه ای موجود هستند.

برای تهیه این دسر ابتدا باید بیسکویت پتی بور را از بسته خودش جدا کرد و در ظرفی قرار داد. سپس یک لیوان شیر را به همراه یک قاشق چایخوری بستنی و قاشق چایخوری شکر در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار داد. بعد از آن که شیر گرم شد، باید آرد را به شیر اضافه کرد و به مدت دقیقه ای با هم مخلوط کرد تا سسی بافت دهد.

بعد از این کار کلیه مواد را به همراه بیسکویت پتی بور در ظرفی قرار داده و به کمک قاشق با هم مخلوط کرد. سپس باید این مخلوط را در لیوان های شیشه ای یا کاسه های یکبار مصرف قرار داد و روی آن را با مغز کاج یا تخم کتان تزیین کرد. بعد از این کار دسر لیوانی ها را به یخچال برای حداقل یک ساعت قرار دهید تا خنک شوند.

دسر لیوانی با بیسکویت پتی بور بعد از خنک شدن آماده به سرو شدن است. این دسر خوشمزه و عالی طعم را ترکیبی از بیسکویت نیمه خورده، کرم پنیر و مغز کاج به همراه تزیین کتانی ارائه می دهد. این دسر سریع و با سادگی به دست می آید، به همین دلیل بسیار مورد علاقه برای کسانی است که در کوتاه ترین زمان ممکن به دنبال تهیه دسر هستند.



2. لیست مواد لازم برای تهیه دسر لیوانی با بیسکویت پتی بور

برای تهیه دسر لیوانی با بیسکویت پتی بور، نیاز به چند ماده اولیه داریم که در ادامه به تفصیل مرور خواهیم کرد.

مواد لازم:

۳ بسته بیسکویت پتی بور

۱ لیوان شکر

۱/۲ لیوان آب

۳ عدد تخم مرغ

۱ عدد لیمو ترش

۲00 گرم پنیر کرمی

۱ فنجان شیر

ابتدا با استفاده از مخلوط کن، تخم مرغ ها را در سرعت پایین به صورت کامل هم بزنید. سپس لیمو ترش را برش داده و آن را به تخم مرغ ها اضافه کنید و دوباره تمام مواد را خوب باهم مخلوط کنید.

پس از آماده کردن مایع با استفاده از پنیر کرمی و شیر، دوباره در مخلوط کن خوب هم زنید تا آن را به صورت کامل باهم ترکیب کنید.

سپس بیسکویت های پتی بور را به صورت تک تک در مایع آماده شده غوطه کرده و آنها را در قسمت هایی از دسته های لیوانی رد کنید و در کنار هم قرار دهید.

سپس طبق تمایل، می توانید برای تزئین دسر، شکلات را ریز کرده و روی سطح آن اضافه کنید. به کارگیری افزودنی های پایین دستی مانند میوه خشک، میوه های تازه و غیره برای طرح های جدید بر روی دسته و دسر خودتان امتحان کنید.

در نهایت، دسته های لیوانی را حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر با بیسکویت پتی بور خودتان مناسب بسته بندی و سرویس دهی شود و آماده خوردن با دوستان، خانواده و مهمانان شما باشد.



3. طرز تهیه خمیر لیوانی برای دسر با بیسکویت پتی بور

خمیر لیوانی، یکی از خمیرهای مورد علاقه بسیاری از طرفداران دسر می‌باشد که از پتی بور، یکی از معروف‌ترین بیسکویت‌های دنیا، به عنوان اصلی‌ترین مواد این دسر استفاده می‌شود. در اینجا طرز تهیه خمیر لیوانی برای دسر با بیسکویت پتی بور را به شما معرفی خواهیم کرد.

مواد لازم:

- پتی بور: یک بسته

- شیر: ۵۰۰ میلی‌لیتر

- شکر: ۲۵۰ گرم

- خامه: ۲۵۰ گرم

- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

- تخم مرغ: ۴ عدد

- وانیل: یک قاشق چای‌خوری

- بستنی و شکلات: به دلخواه

طرز تهیه:

1- در ابتدا بیسکویت پتی بور را خرد کنید و در تمام قسمت‌های تشکیل‌دهنده‌ی دسر به آنها توجه کنید.

2- سپس شیر و شکر را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت خودکار یا حرارت ملایم قرار دهید.

3- به محتوای قابلمه، خامه را اضافه کرده و بر روی حرارت خودکار یاحرارت ملایم تا زمانی که اجزای آن کاملآ آمیخته شوند، مخلوط کنید.

4- سپس تخم مرغ، پودر کاکائو و وانیلا را با هم مخلوط کرده و به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و تا زمانی که سس خامه یکپارچه شود، مخلوط نمایید.

5- حال در کاسه‌ای تمام شکسته بیسکویت پتی‌بور را با محتوای سس خامه‌ای که تهیه کرده‌اید، مخلوط نمایید.

6- در پایین قابلمه، یک لایه بسیار کم بیسکویت پتی بور رایگان قرار دهید و سپس یک لایه از مخلوط خمیر لیوانی را بر روی آن بریزید. این کار را تکرار کنید تا مخلوط را به صورت تمام شده در قابلمه قرار دهید.

7- حال دہ شده‌ی خود را با جوش چشمه آب یا آب داغ جوش کرده و داخل آن، قابلمه را قرار دهید.

8- قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به صورت کامل پخته شده و سطح آن رنگی ذهبی- قهوه‌ای مناسب و یک ته خشک شود.

9- در انتها، دسر خمیر لیوانی با بیسکویت پتی بور را با بستنی یا شکلات تزیین کنید و سرو کنید.

دسر خمیر لیوانی با بیسکویت پتی بور یک دسر بسیار خوشمزه، شیرین، عطری و باطعم است که کاملاً با دلچسبی و جذابیتی برای سرو در جشن ها، جشنواره‌ها و جشن های خانوادگی یا دور همی رفقای شما مناسب است.



4. طرز تهیه کرم پشتی لیوانی برای دسر با بیسکویت پتی بور

کرم پشتی به عنوان یک عصاره شیرین و خوشمزه، گاهی اوقات به عنوان تزئین دسر ها به کار می‌رود. بیسکویت پتی بور نیز یک نوع بیسکویت ساده و شکری است که بسیاری از مردم از آن برای دسرهای شیرین و خوشمزه استفاده می‌کنند. در این طرز تهیه دسر، ما از این دو ماده استفاده می‌کنیم تا دسری ساده و شیرین با حالتی لذیذ و مخصوص درست کنیم.

برای تهیه کرم پشتی لیوانی، دو عدد تخم مرغ را با ۲۵۰ گرم شیر و ۱۰۰ گرم شکر به رقیقی بزرگی وصل می‌کنیم. سپس آن را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آن را پخت کنیم. پس از آماده شدن، آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود.

بعد از خنک شدن کرم پشتی، به آن یک لیوان کره خامه را اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم تا کرم مخصوص دسر حاصل شود. سپس بیسکویت های پتی بور را الایه به الایه به صورت لایه بندی کنید و هر لایه را با کرم پشتی پوشانده و به صورت عمودی در ظرف مناسب قرار دهید.

بهتر است که ماهیت دسر را در یخچال حداقل چهار ساعت جهت خنک شدن قرار دهید. پس از خنک شدن، دسر شیرین و خوشمزه شما آماده برای سرو کردن به مهمانان شماست. این دسر ساده و مخصوص با طعم و عطری متفاوت، می تواند برای هر مناسبت وجود داشته باشد و دوستان و خانواده شما را شگفت زده خواهد کرد.



5. طرز تهیه خامه شیرین برای دسر با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه خامه شیرین برای دسر با بیسکویت پتی بور یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار در جشن ها و محافل است. خامه شیرین که با پتی بور ترکیب شده، این خوراکی را یک پذیرایی لذیذ و شیک تبدیل می کند. در ادامه چند مرحله را برای تهیه این دسر آماده کرده ایم:

مواد لازم:

- یک بسته بیسکویت پتی بور

- دو لیوان پوره خامه

- یک و نیم قاشق چای خوری شکر

- یک قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه خامه شیرین:

1. نخستین قدم در تهیه خامه شیرین برای دسر با بیسکویت پتی بور این است که پوره خامه را در مخلوط کن بریزید. برای رسیدن به یک خامه بهتر و فوق العاده شیرین، پوره خامه باید حتماً خنک و چسبناک باشد.

2. حالا به پوره خامه شکر و وانیل را اضافه کنید. با استفاده از ماشین هندی، خامه را تا زمانی که ضخامت لازم رسیده و حجم آن افزایش یابد، از هم بزنید. می توانید این مرحله را با قاشق مخصوص هم انجام دهید اما این کار زمان زیادی را می طلبد.

3. بعد از اینکه خامه را از هم زدید، بسته بیسکویت پتی بور را باز کنید و هر یک از بیسکویت ها را به دو نیم تقسیم کنید. حالا یک نیمه از بیسکویت را در پایین تعبیه کنید و روی آن دو قاشق خامه ریخته و نیمه دیگر بیسکویت را روی خامه قرار دهید.

4. تکرار این مرحله برای تمامی بیسکویت ها تا وقتی که تمام مواد تمام شوند ادامه دهید. بسیار مهم است که خامه به طور منظم و برابری روی بیسکویت قرار گیرد تا همه اجزای ترکیب شده یکنواخت باشد.

5. حالا برای قرار دادن دسر در یخچال، آن را روی یک بشقاب بریزید یا چیده و به مدت یک داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. بعد از خنک شدن، دسر آماده سرو کردن است و شما می توانید از آن برای پذیرایی میهمانان خود استفاده کنید.



6. ترکیب لیوانی و بیسکویت پتی بور برای دسر

ترکیب لیوانی و بیسکویت پتی بور یکی از دسرهایی است که بسیار ساده و خوشمزه تهیه می‌شود. در این دسر، لایه‌هایی از بیسکویت پتی بور و لایه‌هایی از کرم پودرشده و شیر طراحی شده‌اند که به صورت تارت و در بطریهای شیشه‌ای سرو می‌شود.

برای تهیه این دسر ابتدا باید بیسکویت پتی بور را به صورت خرد شده در ظرفی قرار دهیم. سپس با استفاده از یک تعداد قابل توجهی از شکر و شیر، کرمی با مزه عالی تولید می‌کنیم. در این مرحله، ممکن است از وانیل و پودر کاکائو برای عطر و طعم اضافی استفاده کنیم.

بعد از تهیه کرم سفید یا شوکولاتی، باید یک لایه از بیسکویت در بطری درست کنیم. سپس لایه‌ای از کرم پودرشده را بر روی بیسکویت کار می‌کنیم و این کار را تا پایان بطری تکرار می‌کنیم. توجه داشته باشید که این لایه‌ها هر یک باید پتینه‌ای نشود و با مراقبت از تراز لیوان، باید آنها را به صورت ترکیبی متناسب با حجم بطری قرار دهید.

دستور پایانی برای ترکیب لیوانی و بیسکویت پتی بور برای دسر این است که بطری را در یخچال قرار دهید تا حداقل یک ساعت خنک شود. پس از آن، با استفاده از چند بیسکویت پتی بور برای تزئین دسر خود استفاده کنید.دسر لیوانی و بیسکویت پتی‌بر بسیار محبوب است و در خانه ها بسیار به کار می‌رود و سر چارچوبی ویژه موازنه شیرینی ها و حلو اشتهاهایی را برای عزیزان به ارمغان می‌آورد.