طرز تهیه دسر شکلاتی خانگی با بیسکویت پتی بور
دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهایی است که از سادگی و سرعت تهیه آن، به علاقهمندان فراوانی برخوردار است. در این دسر بیسکویت های پتی بور به همراه شکلات گردیده و ترکیبی شیرین، خامه ای و استفاده از شکلات، هر کسی را در خور تمجید قرار میدهد. در ادامه توضیحاتی را در مورد تهیه این دسر خواهیم داد.
برای شروع، برای تهیه این دسر انواع مختلف بیسکویت پتی بور و شکلات را به نسبت دلخواه تهیه کنید. سپس شکلات را بر روی قوری آب داغ قرار دهید تا آن آب مانع از ذوب شدن زودهنگام شکلات شود. بعد از ذوب شدن کامل شکلات، آن را از روی قوری بردارید.
سپس یک ظرف بزرگ و قابل جابجایی به همراه بیسکویت پتی بور در نظر بگیرید. در این ظرف از دو نوع بیسکویت پتی بور استفاده کنید. این دو نوع بیسکویت را به صورت تخت تخت روی هم قرار دهید. سپس شکلات ذوب شده را به روی بیسکویت ها ریخته و با چنگال، تا مشابه الیاف پنبه ترکیب شده به نظر برسد.
حال باید بهمدت چند ساعت دسر را در یخچال قرار دهید تا شکلات خود را حالت دهد و بیسکویت ها نرم شوند. پس از سرد شدن دسر، آن را بردارید و با مواد تزئینی موردنظر ، مثل برش های نارگیلی یا توت فرنگی در هم قرار دهید. حال دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور شما آماده سرو میباشد.
مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور
برای تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور باید از موادی مانند بیسکویت پتی بور، شکلات تلخ، کره، شیر، وانیل و شکر استفاده کنید. این مواد به صورت زیر توضیح داده شدهاند:
- بیسکویت پتی بور: بیسکویت پتی بور یا معروف به بیسکویت چایی، یک نوع بیسکویت کوچک و لطیف است که بسیاری از افراد آن را به عنوان یکی از محبوبترین بیسکوییتها شناختهاند.
- شکلات تلخ: برای تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور باید از شکلات تلخ استفاده کنید. شکلات تلخ حاوی حداقل 70 درصد کاکائو است و معمولاً در بستهبندیهای 100 گرمی در دسترس است.
- کره: کره یا ابتدا باید یک نوع روغن با کره یا مارگارین جایگزین شود ولی برای حصول به نتیجه بهتر، بهترین کره را انتخاب کنید.
- شیر: برای تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور نیاز به شیر نیز دارید. شیر باعث افزایش طعم و ماندگاری دسر میشود.
- وانیل: وانیل نیز به عنوان یکی از اجزای دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور استفاده میشود. این ادویه یک بوی و طعم شیرین به دسر میدهد.
- شکر: با توجه به طعم شیرینی بیسکویت پتی بور، استفاده از مقدار کمی شکر برای تهیه دسر بهتر است.
با استفاده از این مواد بهراحتی میتوانید یک دسر خوشمزه شکلاتی با بیسکویت پتی بور تهیه کنید. در این ترکیب، شکلات تلخ در ظرف مناسب ذوب میشود و بعد از آن کره به آن اضافه میشود. سپس شیر، وانیل و شکر به مواد اضافه میشوند و تا زمانی که ترکیب شما یکنواخت و دمای آن نزدیک به دمای اتاق استحکام یابد، مخلوط میکنید. بیسکویت همراه با آن به صورت دلخواه پارهشده و در قالب دسر قرار میگیرد. در نهایت، دسر را حداقل به مدت چند ساعت در یخچال قرار داده و پس از خنک شدن، ارائه میدهید.
نحوه آماده سازی بیسکویت پتی بور برای دسر
بیسکوئیت پتی بور یکی از محصولات پرمصرف در آشپزخانه ها است و در تهیه دسرهای مختلف بهکار میرود. برای آمادهسازی بیسکوئیت پتی بور بهصورت صحیح، لازم است از مواد اولیه خوب و با کیفیت استفاده شود.
اولین مرحله در آمادهسازی این دسر، خرد کردن بیسکوئیت پتی بور است. برای این منظور بیسکوئیتها را به شکلی کوچک خرد کرده و درون یک ظرف مناسب قرار دهید.
سپس، شیر را در یک قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار دهید و حرارت آن را برای حدود پنج دقیقه ادامه دهید. بعد از آن، شیر را از روی حرارت بردارید و افزودن مواد شیرینکننده مثل شکر یا شیرینی و وانیل اختیاری است.
سپس، شیر را روی بیسکوئیت های خرد شده ریخته و بهخوبی مخلوط کنید. اینطور که هر بیسکوئیت بهطور مناسب با شیر پوشیده شود. دسر را در یخچال به صورتی که کاملا خنک شود و سپس مزاجدار کنید.
برای مزاجدار کردن بیسکوئیت پتی بور میتوانید از روشهای مختلف استفاده کنید، مانند اضافه کردن کره خامه یا مواد پودری مختلف مثل کاکائو، بادام زمینی، نارگیل و … . هر کدام از این روشها موجب تغییر مزاج و طعم این دسر خواهد شد.
بیسکوئیت پتی بور دسری خوشمزه است که همیشه در هر خانه یافت میشود و با آمادهسازی آن بهصورت صحیح، میتوانید از طعم خوشمزه آن در دسرها و شیرینیهای مختلف استفاده کنید.
آماده سازی مخلوط شیر، شکلات و قهوه
آماده سازی مخلوط شیر، شکلات و قهوه یکی از دلپذیرترین و معروفترین نوشیدنیهای دنیاست. این نوشیدنی با داشتن طعم شیری و شیرینی شکلات همراه با عطر و طعم قهوه بسیار خوشمزه و طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. در ادامه با نحوه آماده سازی این نوشیدنی طعمدار و مرغوب آشنا می شویم.
اولین گام برای آماده سازی این نوشیدنی، انتخاب مواد اولیه صحیح است. برای تهیه مخلوط شیر، شکلات و قهوه باید از شیر تازه و کاملا طبیعی، شکلات درجه یک با طعم بالا و قهوه با کیفیت بالا استفاده کنید.
در مرحله دوم، برای تهیه این مخلوط، شیر را در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و داغ کنید. سپس شکلات را به شیر داغ اضافه کنید و با استفاده از قاشق آرام آرام آن را درون شیر روی خامه ایجاد کنید. بهتر است از شکلات در قالب تکه های کوچک استفاده شود، تا همه تکه ها به راحتی درون شیر حل شوند.
در مرحله سوم، بعد از حل شدن کامل شکلات در شیر، قاشق را از بین بردارید و به جای آن قهوه را به مخلوط شیر و شکلات اضافه کنید. با استفاده از قاشق ، همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا طعم بومی و معروف این نوشیدنی را به دست آورید.
در نهایت، برای سرو کردن این نوشیدنی می توانید آن را در فنجان عمیق یا لیوان بزرگی تر سرو کنید و به دلخواه می توانید بر روی آن شیرینی، نوتلا و یا کره اضافه کنید. اگر مایل به داشتن یک نوشیدنی گرم و شیرین هستید، مخلوط شیر، شکلات و قهوه یک گزینه بسیار عالی برای شماست.
تهیه خامه برای استفاده در دسر
ایجاد یک خامه برای استفاده در دسر یک فرآیند ساده است که باعث ایجاد طعم و عطر خاصی در دسر میشود. این خامه میتواند در چندین نوع دسر مانند تارت، کیک و پای، استفاده شود. در ادامه به تفاصیل به روش تهیه خامه برای استفاده در دسر میپردازیم.
کار شروع به تهیه خامه، با انتخاب نوع حل شوندۀ مناسب است که باید حل شدن سریع داشته باشد و برای اجرای این فرآیند، کره حیوانی عالی در نظر گرفته میشود. برای شروع فرآیند تهیه خامه، کره حیوانی را به شکل مربع یا مستطیل به ابعاد مساوی برش کرده و درون کاسه یونجه یا کاسه آهنی قرار داده و بر روی آتش گذاشته میشود.
سپس، پس از رویت روغن گرم در کره چرب شده، تحریککنندههایی مانند کره شیر بر روی کره چرب ریخته میشوند و با استفاده از مخلوط کن خوب روی کره حرکت داده شده تا تمام ترکیبات به خوبی ترکیب شوند. سپس، ادامه دادن به تحریککنندههایی مانند شکر، وانیل و مواد دیگر به مواد مربوطه در صورت نیاز مجاز است.
پس از ترکیب تمام مواد، روی کاسه اجازه دهید که در یخچال خنک شود. در این مرحله، ممکن است که یک لایه روغن روی خامه شکل گرفته باشد. این لایه روغن غیرضروری است و شما میتوانید آن را کنار بگذارید. برای درست کردن خامه، کاسه را از یخچال خارج کرده و با استفاده از مخلوط کن خوب، آن را به مدت چند دقیقه پرتاب کنید تا سنگین شود. سپس، خامه آماده است و میتوانید آن را برای تزئین دسرهای خود استفاده کنید.
ترکیب تمام مواد دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور
در حوزه دسرهای شکلاتی و بیسکوییتی، این روزها ترکیبی بسیار محبوب و بسیار خوشمزه به نام "ترکیب مواد دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور" به چشم میخورد. این ترکیب از دو اصلیترین مواد خوراکی در دنیای شیرینیپزی، یعنی شکلات و بیسکوییت، تشکیل شده و به خوبی میتواند به عنوان یک دسر ساده، سریع و مقرون به صرفه محسوب شود.
برای تهیه این دسر، ابتدا بهتر است قابلمهای را روی حرارت بین متوسط تا بالا گذاشته و داخل آن یک تعداد مناسبی از شکلاتهای مورد علاقه خود را قرار دهید. سپس با استفاده از حرارت کمتر، باید شکلاتها را به آرامی آب شده و آماده بگذارید. در این مرحله باید بیسکوییتهای پتی بور را همراه با چند قاشق شکلات ذوب شده در کنار آن قرار دهید و همگی را با هم مخلوط کرده و به مدت پنج دقیقه در یخچال بگذارید.
بعد از جمع شدن شکلاتها و بیسکوییتها، باید با گرفتن آنها از یخچال و ساختن یک سری گلولههای سه بعدی و کوچک، این دسر را آماده کنید. همچنین، برای تزیین دسر، میتوانید از شکلات ریز، کره شیرین، روکش شکلاتی و حتی مغزهای خرد شده استفاده کنید.
از طعم دلچسب و جذاب این ترکیب خوراکی، همگان لذت میبرند و برای تهیه آن نیاز به تجهیزات پیشرفته و گرانبها نیست. بنابراین، ترکیب مواد دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور، یکی از بهترین دسرهای سریع و آسان است که همهی علاقهمندان به دنیای شیرینیپزی به راحتی میتوانند آن را تهیه کنند.