راهنمای تهیه دسر بیسکویت پتی بور با موز
تهیه دسر بیسکویت پتی بور با موز یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که توسط همهی علاقه مندان به دسر و شیرینی تهیه میشود. در این دسر از بیسکویت پتی بور، کرم پودینگ و موز استفاده میشود که با هم ترکیبی خوشمزه و ناراحتکننده برای سلایق شیرین ایجاد میکنند.
برای تهیه این دسر، ابتدا باید بیسکویتهای پتی بور را در ظروف مناسب دستهبندی کرده و به صورت برشهای نازک تکهتکه کنید. سپس یک قابلمه را روی حرارت ملایم درآورده و در داخل آن شیر را به صورت اضافی گرم کرده و کرم پودینگ را به آن اضافه کنید. پس از آماده شدن کرم پودینگ، به آن نصفی از موزهای خود را اضافه کنید و همهی مواد را به صورت خوبی با هم مخلوط کنید.
حالا باید بیسکویتهای قطع شده را در داخل دیش سرویس دهی کنید و به روی آن، لایههایی از مواد تهیه شده را بریزید. در این لایهها، شروع به پخش لیمون روی بیسکویتهای قرار دهید، با توجه به نیاز میتوانید این مرحله را تا چند لایه ادامه دهید. بعد از اتمام لایهگذاری، باقی مانده از مواد را به صورت برشهای موزی به روی دسر تزیین کنید و آن را در یخچال حداقل ۲ ساعت بگذارید تا خنک شود و طعمها به خوبی با هم تلفیق شوند.
در نهایت، پس از گرفتن دسر از یخچال، آن را به صورت خوشمزهای سرو کنید و از طعم فوقالعادهی مزهدارش بهرهمند شوید.
مواد لازم برای دسر بیسکویت پتی بور با موز
برای تهیه دسر بیسکویت پتی بور با موز، مواد لازم شامل بیسکویت پتی بور، موز، شیر، کره، شکر، اسپرسو و وانیل است.
ابتدا برای تهیه سس پتی بور، کره را در یک قابلمه ذوب کرده و نیم پیمانه شیر را به آن اضافه کنید. سپس دو قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چایخوری اسپرسو را به سس اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در کنار این کار، موز را به قطعاتی کوچک خرد کنید.
سپس کمی از سس پتی بور را روی دستههای بیسکویت پتی بور بریزید و به همراه قطعات موز روی هر بیسکویت قرار دهید. سپس در طبقاتی روی هم پشت سر هم بچینید.
آخرین مرحله، ریختن سس باقیمانده روی بیسکویتهای چیده شده است. سپس دسر را به مدت ۴ ساعت درون یخچال گذاشته و سپس آن را سرو کنید. دسر بیسکویت پتی بور با موز آماده خوردن است و میتوانید با برشی از موز و توپهای بستنی تزیین کرده و سرو کنید.
طرز تهیه میکس موز و قند
میکس موز و قند یکی از ترکیبات ساده و خوشمزه است که برای صبحانه و تهیه دسر به کار میرود. برای تهیه این میکس نیاز به چند مواد اولیه ساده دارید که در هر خانهای به راحتی میتوانید آن را پیدا کنید. این ترکیب باعث شیرینی طبیعی موز میشود که در کنار ترکیبی از پروتئین، کربوهیدرات و ویتامین قرار دارد.
برای تهیه این میکس ابتدا نیاز به میوه موز پوست سیاه یا زرد دارید. سپس موزهایتان را به چند قطعه کوچک تقسیم کرده و درون مخلوطکن قرار میدهید. سپس یک قاشق چایخوری قند را به موزها اضافه میکنید و با دو قاشق آب یا شیر ترکیب میکنید. حالا مخلوطکن را روشن کرده و موزها را تا پایان خالی کردن مخلوطکن میخردید.
پس از انجام این کار، موز و قند به هم مخلوط شده و به راحتی میتوان آن را به عنوان مزهدهنده برای دسر، کیک و شیرینی به کار برد. همچنین میتوان این ترکیب را به همراه آب یا شیر به عنوان نوشیدنی صبحانه استفاده کرد.
در کل، تهیه میکس موز و قند بسیار آسان است و پس از ایجاد آن، میتوانید هر جا که خواستید از آن بهرهبرداری کنید. همچنین این ترکیب غذایی، میزان شکر مصرفی شما را نیز کاهش داده و از شیرینی طبیعی موز بهرهمند میشوید.
طرز تهیه خامه توت فرنگی
برای تهیه خامه توت فرنگی مواد لازم عبارتند از توت فرنگی تازه یا یخ زده، شیر، قهوه خامهای و شکر. ابتدا توت فرنگی ها را با آب یا یخ زده خود در یک بلندر ریخته و به مدت چندثانیه مخلوط کرده تا پوره توت فرنگی بر شود. در مرحله بعد، شیر و قهوه خامهای را به همراه شکر در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده و با هم مخلوط میکنیم تا شکر کاملا حل شود.
سپس قابلمه را از حرارت برمیدازیم و پوره توت فرنگی را به آرامی در آن اضافه میکنیم و همه چیز را با هم مخلوط میکنیم تا از هم جدا نشود. بهتر است از ماشین قهوه ساز برای تهیه خامه استفاده نکنیم زیرا ممکن است این کار منجر به بازدید خامه شده و یا کنده شدن آن شود.
حال که همه مواد در کنار هم هستند، خامه توت فرنگی را به یخچال برای سرد شدن بگذارید. حرکت دادن خامه باعث میشود که آن بهتر بپوشد و قوام خود را حفظ کند. معمولاً برای خامه بهترین دما، دمای اتاق در حدود ۲۰-۲۳ درجه سانتیگراد است.
میتوانید خامه توت فرنگی را با توت فرنگی پودری و یا کرم خامه بالا بپوشانید و سرو کنید. این خامه میتواند به عنوان تزئینات در کاپ کیک، پاناکوتا، کرپ و دسرهای مختلف خوردنی باشد. مزیت استفاده از توت فرنگی در خامه آن است که طعم و رنگ زیبایی به خامه میبخشد و همچنین سرگرمی و شادابی خاصی را به دسر میبخشد.
طرز تهیه سیروی کره ای
سیروی کره ای یکی از پرطرفدارترین دسرهای کره ای است که به راحتی قابل تهیه است. برای تهیه این دسر، ابتدا باید 280 گرم کرم پرچرب را در قابلمه ای ضخیم ریخته و آن را گرم کرد. بعد از گرم شدن، باید آن را از روی حرارت برداشته و 180 گرم شکر خام، 80 میلی لیتر شیر نیمه چرب و دو قاشق غذاخوری فرنی را به کرم اضافه کرد. پس از این که مواد خوبی با هم مخلوط شدند، باید قابلمه را بر روی حرارت کمتری قرار داد و همزن برقی را با سرعت پایینی روی مواد قرار داد. باید همزن را به مدت حداقل 10 دقیقه روشن نگه داشت تا کرم به خوبی ترکیب شود.
سپس باید یک قاشق غذاخوری از شیر خام و یک قاشق چایخوری وانیل را به مواد اضافه کرد و سپس همزن را برای حداقل 5 دقیقه روشن نگه داشت تا مواد در سختی و بافت مناسبی به هم برسند. بعد از این که کرم سیروی کرهای شما آماده شد، میتوانید آن را به لیوانهای مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود.
سیروی کرهای از دسرهایی است که میتوانید انواع مختلفی از آن را تهیه کنید. برای تغییر طعم و بوی این دسر، میتوانید از قهوه، شکلات، نارگیل و حتی میوههای تازه مختلفی مانند توتفرنگی و مانگو استفاده کنید. تنوع در این دسر بسیار زیاد است و شما میتوانید از طعمها و بوهای مورد علاقه خود استفاده کنید و این دسر را برای خانواده و مهمانان خود تهیه کنید.
طرز تهیه لایه های بیسکویت
لایه های بیسکویت، اساس عمده برخی شیرینی ها و دسرها هستند. برای تهیه لایه های بیسکویت، برخی موارد از بیسکویتهای خرد شده و برخی دیگر هم از موادی مانند آرد، شکر، تخم مرغ و پودر کاکائو تهیه میشوند که در صورت نیاز به طعم و رنگدهی به این مواد اضافه میشود.
برای تهیه لایه های بیسکویت ابتدا باید مواد خشک را به هم بریزید و بهخوبی مخلوط کنید، سپس تخم مرغ را با شکر خوب هم زنید تا شکر در تخم مرغ حل شود. سپس به این ترتیب که کم کم و در حال مخلوط کردن تخم مرغ و شکر، مواد خشک به آن اضافه شود و بههم بزنید تا یک خمیر به دست آید.
اگر لایه بیسکویت مورد نظر شما از بیسکویت خرد شده تشکیل شده است، بهتر است بیسکویتها را با گردگیری خرد کرده و با لبهی ظروفی مانند لیوان پلاستیکی یا ظروف شیشهای مربعی، روی دیوارهی ظرف بگذارید تا به نوعی کلاژ بیسکویتی تشکیل شود.
در صورتی که میخواهید لایه بیسکویت خود را از ترکیب مواد خشک تهیه کنید، بهتر است خمیر را یک بار الی ۲ بار مرحلهی حرارت دهی کنید تا در زمان پخت لایه بیشتری پیدا کند و به رنگ طلایی بپزد. سپس خمیر را به شکل مربع در ظروف شیشهای سه تا چهار میلیمتر پهن و باریکتر از زاویههای قالب تهیه شده روی ظرف بچینید و به مدت 15 دقیقه درون فر در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. پس از سرد شدن، لایههای بیسکویتی شما آماده استفاده میباشد.