1. تهیه پودینگ کاسترد مخملی
پودینگ کاسترد مخملی یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین دسرهایی است که میتوان در مناسبتهای مختلف سرو کرد. این دسر با استفاده از مواد اولیه ساده تهیه میشود و علاوه بر طعم لذیذ، دارای ظاهری جذاب و فوقالعاده است. از جمله ویژگیهای این دسر این است که بسیار خوشمزه و قابل هضم است و افزودن کالری و چربی در آن، توسط استفاده از شیر چرب و آرد جویده شده است.
برای تهیه پودینگ کاسترد مخملی به ابتدا شیر، آرد، قند و وانیل را در یک قابلمه مخلوط کرده و به آن آرد آردوده و تخم مرغ اضافه میکنیم. سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا به جا باشد. بعد از آن، تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید و به مایع کاسترد اضافه کنید تا همگی به یکدیگر مخلوط شوند و در حال مخلوط کردن، نکات زیر را مراعات کنید:
1- حرارت زیر حداکثر میتواند باشد تا فرآیند پخت کامل شود.
2- از استفاده از قاشق و سینیهای پلاستیکی خودداری کنید.
3- بهتر است پس از تهیه پودینگ کاسترد، آن را برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود و بعد از آن سرو کنید.
استفاده درست و مناسب از مواد در تهیه پودینگ کاسترد مخملی، میتواند به دست آوردن یک دسر خوشمزه و با کیفیت کمک کند. این دسر میتواند به عنوان یک سفره خوشمزه در جشنها و مناسبتهای مختلف سرو شود و سفره شما را تحول بخشید.
2. دسر ساده با پودینگ کاسترد و دریاچه آبی
دسر ساده با پودینگ کاسترد و دریاچه آبی یکی از دسرهای لذیذ و خوشمزه است که با استفاده از ترکیبی از مواد خام ساده و سهل الوصول به راحتی درست میشود. ابتدا برای ساخت پودینگ، شیر، زردچوبه، وانیل و شکر را به همراه ماست در قابلمهای میریزیم و آنرا روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شیر گرم شود. سپس از آرد برای افزایش غلظت پودینگ استفاده میکنیم و به همراه شکر و تخم مرغها را با هم مخلوط میکنیم. مخلوط را به آرامی در قابلمه شیری ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم. سپس آن را در ظرف مناسب قرار داده و برای خنک شدن آن را در یخچال قرار میدهیم.
سپس برای ساخت کاسترد، شیر و فندق را در قابلمه میریزیم و روی شعله ملایم قرار میدهیم. به هنگامی که شیر گرم شد، مخلوط را برداشته و تخم مرغ، شکر و وانیل را به آن اضافه میکنیم. دوباره روی حرارت ملایم قرار میدهیم و آن را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه میپزیم. سپس آن را هم در ظرف مناسب قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه به خنک شدن در یخچال قرار میدهیم.
در نهایت، برای تزیین دسر میتوانیم از توت فرنگی، تمشک، تمر یا سایر میوههای مورد علاقهی خود استفاده کنیم. پودینگ را در بشقاب یا ظروف مورد نظر قرار داده و روی آن کاسترد را ریخته و با میوههای خود تزیین کرده و سرو کنیم.در مجموع دسر ساده با پودینگ کاسترد و دریاچه آبی یک دسر بسیار خوشمزه و ساده تهیه میشود که با استفاده از تنوعی از میوهها میتوان آن را طعمدارتر و چشمنوازتر کرد.
3. دسر با پودینگ کاسترد و ژله هلو
دسر با پودینگ کاسترد و ژله هلو یکی از دسرهای لذیذ و محبوب است که با ترکیب مواد خام مختلف ساخته میشود. این دسر از سه لایه طعمبخش تشکیل شده است که هر کدام دارای طعم و ارزش غذایی خاصی هستند.
لایه اول این دسر پودینگ کاسترد است که با استفاده از شیر، تخممرغ، شکر و وانیل درست میشود. پودینگ کاسترد با طعم شیری و شیرینی ملایم، مزه لذیذی به دسر میدهد. لایه دوم این دسر ژله هلو است که با استفاده از ژلاتین، شکر و آب هلو درست میشود. ژله هلو با طعم ملس و لذیذ، رنگ زیبایی به دسر میبخشد.
لایه سوم و آخر این دسر نیز با پودر پودینگ کاسترد درست میشود اما مقدار شیر و تخممرغ در آن کمتر است و به جای آن از شنای ریزی هلو استفاده شده است. این لایه با طعم شیرین و فرش، دسر را به پایان میرساند و به آن ظاهر زیبایی میبخشد.
در نهایت، این دسر با دکوراسیون موزیهای تازه، خرما و پودر کاکائو سرو میشود که به طعم و رنگ بیشتری به دسر میبخشد. با ترکیب سه لایه طعمبخش با هم، دسر با پودینگ کاسترد و ژله هلو یک دسر متفاوت و لذیذ را به وجود میآورد که در جشنها و میهمانیها بسیار مورد استقبال قرار میگیرد.
4. دسر شیرین با پودینگ کاسترد و زردآلو
دسر شیرین با پودینگ کاسترد و زردآلو، یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که میتوان آن را در مناسبتهای مختلفی مانند جشن تولد، عروسی و سالگرد ها سرو کرد. این دسر با ترکیبی از دو مواد پودینگ کاسترد و زردآلو ساخته میشود و علاوه بر طعم شیرین آن، با نعناع تازه نیز دارای چاشنی منحصر به فردی است.
برای تهیه این دسر، ابتدا با ترکیب شیر، شکر و کره، پودینگ کاسترد تهیه میشود و به یک سینی بزرگ ریخته میشود. سپس زردآلوها را به شکل قوطیهای نازک خرد کرده و روی پودینگ کاسترد قرار میدهیم. در ادامه با چند قاشق چایخوری شکر، زردآلوها را بخارپز میکنیم تا روی آنها آب بزند و سپس آنها را به دسر اضافه میکنیم. در نهایت با ریختن شکر روی زردآلوها، دسر را در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.
این دسر بیشتر بهعنوان یک دسر فصلی تابستانی محسوب میشود، زیرا زردآلوها در فصل تابستان به راحتی قابل دسترس هستند. همچنین، علاوه بر طعمی که دارد، این دسر همیشه در جشنهای خانوادگی و دوستانه خوشایند پذیرایی میشود و بهعنوان یکی از دسرهای پرطرفدار شناخته میشود.
5. دسر تیره با پودینگ کاسترد و شکلات قهوهای
دسر تیره با پودینگ کاسترد و شکلات قهوهای یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که با ترکیبی شیرین و سرشار از رنگ و طعم فوقالعاده، تنها با یک قاشق میتواند ذائقههای شما را به همراه خانواده و مهمانانتان رقصان کند.
برای این دسر ابتدا بهتر است که یک پودینگ کاسترد تهیه کرده و آن را در ظرفهای مناسب قرار دهید. بعد از آن، دو نوع شکلات تلخ و شیرین را با هم آمیزش داده و در یک قابلمه ذوب و تازه کنید. سپس با استفاده از قاشق، شکلات ذوب شده را روی پودینگ کاسترد ریخته و درون یخچال قرار دهید.
بعد از حدود یک ساعت، دسر شما آماده خوردن است. با زیباسازی دسر با تکههای شکلات ریز و کره خامه، میتوانید یک دسر شگفتانگیز و دلنشین به دست آورید. اگر میخواهید این دسر را با مهرههای شکلاتی نیز زیباتر کنید، میتوانید از آنها نیز استفاده کنید.
در نهایت، دسر تیره با پودینگ کاسترد و شکلات قهوهای یکی از شیرینیهایی است که میتوانید به سرعت و با آسانی تهیه کنید و در میان مناسبترین گزینهها برای هر جشن و جشنواره است. یادآوری میشود که به علت حجم بالای چربیهای موجود در شکلات و کره خامه، مصرف دائمی این دسر برای سلامتی بهتر نیست.
6. دسر خاص با پودینگ کاسترد و میوه
دسر یکی از مهمترین وعدههای غذایی در هر غذایی و خصوصا در مراسمات خاص است. دسرها میتوانند به شکلهای مختلفی تهیه شوند و سلیقههای گوناگونی داشته باشند. اما یکی از دسرهای خاص و لذیذ پودینگ کاسترد میوهای است.
پودینگ کاسترد یک دسر خوشمزه و سنتی است که اصالتا از فرانسه به دنیا آمده و به سرعت در کل دنیا شناخته شد. پودینگ به مخلوط منی صفرا و شیر و کاسترد نیاز دارد. این دسر با میوههای از قبیل نارنج، کیوی، انگور و توت فرنگی تزیین میشود.
برای تهیه پودینگ کاسترد میوهای، لازم است اولین قدم، تهیه پودینگ کاسترد است. برای تهیه کاسترد، باید شیر و سه تا چهار تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داد تا ضخامت بگیرد. سپس وانیل و یک قاشق سوپ گیاهی را به مخلوط اضافه کنید. برای ترکیب میوهها با پودینگ کاسترد، میوههای دلخواهتان را خرد کنید و در سینیی که سرو میشود، قرار دهید.
حالا برای ترکیب کردن پودینگ کاسترد با میوه، خوراکی را با میوهها ترکیب کنید. پودینگ در قسمت بالای سینیی که میوه در آن قرار دارد، ریخته شود. در نهایت دسر را با حبوبات ، تنباکو ، شیرینی یا بستنی تزیین کنید.
در نتیجه، پودینگ کاسترد میوهای، دسری سرشار از طعم و لذت است که با ترکیب محصولات فصلی مانند انواع میوه و تزیین آن با انواع کره و شیرینی، در هرگونه مراسم خاصی به عنوان یک دسر خاص و خوشمزه پذیرایی میشود.