طرز تهیه دسر با بیسکویت و ژله
برای تهیه دسر با بیسکویت و ژله، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این دستور غذایی، بیسکویت، ژله، شیر، قهوه، کره و شکر به عنوان مواد اصلی به کار میروند.
ابتدا بیسکویتها را به طوری که از قطعات کوچکتر بشوند خرد کنید. سپس داخل قالب یک دسرچی یا قالب مسطح مناسب برای خمیرین کردن، بیسکوییتهای خرد شده را به ترتیب ردیفی بچینید. سپس با استفاده از کارد و یا قاشق، روی بیسکویتها کمی نوشیدنی قهوه بریزید.
بعد از آن، یک پاکت ژله را با آب گرم طبق دستورالعمل روی بسته تهیه کرده و روی بیسکویتها ریخته و بگذارید تا سرد شود.
همچنین، شیر، کره و شکر را با هم مخلوط کرده و به صورت نوشیدنی در پایین دسته بچینید. برای تزیین، میتوانید کره تازهخریداری شده را با استفاده از یک دستگاه خمیردستی بر روی دسربمالید. سپس دسر را برای حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود.
و در نهایت میتوانید دسر با بیسکویت و ژله خنک و خوشمزه خود را به عنوان دسر پایانی بعد از غذای خود سرو کنید.
دستور تهیه دسر بیسکویتی با ژله
دسر بیسکویتی با ژله یکی از دسرهای خوشمزه و سریع التهاب است که میتوانید با لایههای پشمکی از بیسکویت، مربای ژله و توت فرنگی، یکدستی طراحی کنید.
برای تهیه این دسر، بهتر است که ابتدا ژله خود را تهیه کنید. برای این کار، در یک قابلمه، شیره توت فرنگی را با آب همراه قرار داده و به جوش آورید. سپس گل و نمک را به شیره اضافه کنید و همه چیز را به خوبی مهر کنید. یکی به یکی، برای رقیق کردن ژله، آب شیره ژله و ژله را به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بجوشانید. از روی شعله درجه کم، آن را باقی بگذارید تا خنک شود.
حالا وقت آن رسیده است که بیسکویتهای خود را پخته و آماده کنید. لایه بیسکویتها را با اندازه همان دیسک پلیسی تراشیده و روی پلاستیکی پهن قرار داده و از پایین لایه مربای صافی قرار دهید. برای حفظ تراکم، بهتر است لایه دوم بیسکویت یک کم فشرده شود و پیازهای دست خور و آن را بر روی لایهی پایین قرار دهید.
حالا که پایین تراکم بیسکویت را بگذارید، باید باقی چیزها را در کلیسا ریخت. با یک قاشق، یک لایه از ژله را در داخل دیسک قرار داده و بیسکویتها را بر روی آن قرار میدهیم. همانطور که بیسکویتها را در لایه ضد ضربه بر روی پلاستیکی قرار میدهیم، سعی کنید از مربای بیش از حد استفاده نکنید تا پشمک صاف تری ایجاد شود.
بعد از آن، دوباره با استفاده از قاشق، لایه ژله را روی بیسکویتهای دوم بریزید و الساع، بیسکویتها را بر روی آن گذاشته میشود. این فرآیند را برای تكمیل تمام لایهها تكرار كنید و سپس دسر خود را دریابید. برای داشتن یک دسر بیسکویتی بسیار خوشمزه، آن را پنج دقیقه در یخچال قرار دهید و سپس پیشنهاد میشود آن را سرو کنید.
تهیه دسر با بیسکویت و ژله به سبک خانگی
در تهیه دسر با بیسکویت و ژله به سبک خانگی، باید از مواد اولیهای همچون بیسکویت، ژله، آب، شکر و کره استفاده کنید. اولین قدم در تهیه این دسر آمادهسازی بیسکویتها است. بیسکویتها به شکل نرمال با فرشته تکه تکه ورقه و یا به صورت دونهدونه خرد شوند.
سپس یک قابلمه کوچک را روی حرارت خیلی کم گذاشته و مقداری کره اضافه میکنیم. پس از آنکه کره ذوب شد، بیسکویتهای خردشده را به داخل قابلمه اضافه کنید و آنها را به مدت ۳-۴ دقیقه روی حرارت خیلی کم سرخ کنید. وقتی بیسکویتها طلایی شده است، آنها را از حرارت برداشته و در کنار گذاشته و به سراغ مرحله بعدی بروید.
برای تهیه ژله، باید یک عدد ژله با طعم مورد علاقهتان انتخاب کنید. آن را با مقداری شکر مخلوط کرده و به مقداری آب اضافه کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم به مدت ۲-۳ دقیقه داغ کنید تا تماما حل شود. سپس آن را از حرارت بردارید و در کنار گذاشته و به مرحله بعدی بروید.
حالا برای ترکیب بیسکویتها و ژله، بیسکویتهای سرخ شده را به داخل کاسه اضافه کنید و بعد از ریختن ژله روی بیسکویتها، آنها را به مدت ۳-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله به خوبی سفت شود. بعد از سفت شدن ژله، دسر خود را از یخچال برداشته و آن را برای سرو کردن آماده کنید. این دسر با بیسکویت و ژله، یکی از خوشمزهترین و سریعترین دسرهای خانگی است که با توجه به تنوع در ترکیب مواد اولیه، میتوان به سلیقه خودشان ساخت.
درست کردن دسر ساده با بیسکویت و ژله
در نوعی از دسر ساده و خوشمزه، بیسکوییت های خرد کرده شده با ژله سازی شده ترکیب می شوند تا یک دسر سریع و ساده و اما خوشمزه ساخته شود. در این دسر از ژله میوه ای استفاده می شود تا به بیسکوییت های خرد شده یک لایه مرطوب و خوش طعم بدهد.
برای ساخت این دسر، اولین قدم آماده کردن مواد اولیه است. برای این منظور، بیسکوییت ها به نحو مورد نظر خرد می شوند. آن ها را درون ظرفی قرار دهید که برای میکس کردن با ژله مناسب باشد. سپس پودر ژله در قوطی مناسب با آب داغ ترکیب شده و به هم مخلوط می شود. در کنار آن، شیر نیز به همراه یک قاشق شکر به همراه یک قاشق کره با هم مخلوط می شود.
حالا، لایه ای از بیسکوییت های خرد شده در ظرفی قرار داده می شود و روی آن یک لایه از ژله میوه ای با مقدار مناسب ریخته می شود. سپس لایه بعدی از بیسکوییت های خرد شده را در روی لایه قبلی چیده و دوباره لایه ای از ژله روی آن ریخته می شود. این پروسه تا پایان بیسکوییت های خرد شده و ژله ادامه می یابد.
در انتها، دسر روی لبه های ظرفی نگه داشته می شود و درون یخچال قرار می گیرد تا درست بشود. بعد از چند ساعت، دسر آماده سرویس است و می توانید آن را با میوه یا خامه روی لایه بالایی تزیین کنید. این دسر ساده و خوشمزه، یک انتخاب عالی برای مهمانی ها و جشن ها است و به راحتی قابل تهیه در منزل می باشد.
طرز تهیه دسر لایهای با بیسکویت و ژله
دسر لایهای با بیسکویت و ژله یکی از دسرهای سریع و خوشمزه است که میتوانید با استفاده از تنها چند مواد از جمله بیسکویت، پودر ژله، کره و شیر، آن را درست کنید.
ابتدا برای تهیه این دسر، باید تمام اجزای آن را آماده کنید، بیسکویتهای را ورق بزنید تا توسط پودر بیسکویت آنها را خرد کنید. سپس کره و شیر را در یک قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب بشود. بیسکویتها را به مواد مذاب شده در قابلمه اضافه کنید و آنها را به خوبی مخلوط کنید.
سپس آماده کردن ژله با دنبال کردن دستورالعمل موجود بر روی بسته ژله. برای این کار، یک پاکت ژله را در آب داغ حل کنید.
بعد از حل شدن کامل ژله، آن را در قابلمه مخلوط بیسکویت ریخته و به خوبی مخلوط کنید. مخلوط بیسکویت و ژله را در یک قالب دائرهای قرار داده و آن را در یخچال قرار دهید تا سفت شود. بعد از سفت شدن، دسر آماده است و میتوانید آن را با تکههای کوچک بیسکویت و چند دانه توت فرنگی برای تزیین سرو کنید.
این دسر ظاهر جمیل و طعم بینظیری دارد. با عرضه آن همراه با چای یا قهوه، لحظات شما و مهمانانتان را شیرینتر میکند.
مرحله به مرحله تهیه دسر با بیسکویت و ژله
دسر با بیسکویت و ژله یکی از دسرهای خوشمزه و سریع التهاب است که بسیاری از افراد طرفدار آن هستند. در این دسر، بیسکویت های خمیری با ژله و کره و شکر ترکیب می شوند و می توانند به عنوان یک خوراکی خوشمزه و سریع الهضم به میز مهمانی و یا به عنوان یک دسر خانگی خوشمزه سرو شوند.
برای تهیه این دسر، نیاز دارید به:
- بیسکویت های خمیری
- ژله میوه ای
- شیر
- کره
- شکر
- وانیل
مرحله اول: برای شروع، باید بیسکویت های خمیری را به اندازه دلخواه در یک لایه مناسب بر روی دستههای خمیری قرار دهید.
مرحله دوم: در یک قابلمه، باید شیر و کره را با هم ترکیب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شده و مخلوط شود. پس از آنِ آن شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و آن را تا زمانی که شکر کاملاً حل شود به آرامی هم بزنید.
مرحله سوم: سپس اجازه دهید مخلوط کره شیری کاملاً سرد شود و سپس برای هر لایه، ژله میوه ای بر روی بیسکویت های خمیری ریخته و بر روی آن شیر کرمی بریزید.
مرحله چهارم: برای مدتی که آن را برای جمع شدن بگذارید، آن را در یخچال قرار دهید. سپس برای سرو کردن آن را بر روی یک بشقاب بریزید و با تزئینی از بالای آن برای تزئین استفاده کنید.
نکته مهم: بهتر است هنگام سرو دادن این دسر به عنوان یک خوراکی خوشمزه دکوراسیون اضافی به آن اضافه کنید.