طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت
دسر شکلاتی با بیسکویت یکی از پرمصرفترین و محبوبترین دسرها در جهان است که اغلب در محافل خانوادگی، مهمانیها، جشنها و نیز در کافهها سرو می شود. این دسر با توجه به سادگی تهیه و مزهی دلچسبی که دارد، همیشه جای خود را در قلب مردم نگه داشته است.
برای تهیه این دسر، ابتدا باید بیسکویتهای خشک را در تعداد مورد نیاز شکسته و در یک دیس مجزا قرار دهیم. سپس به مقدار کافی شکلات تلخ را در یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت کم قرار دهیم تا شکلات آب شود و بتوانیم به راحتی زیر آن بیسکویتها را بریزیم.
حالا باید ظرف دیگری را درست کنیم که بهتر است ظرف را از قبل در یخچال قرار دهیم تا یخ شود. سپس یک لایه از بیسکویتهای شکسته را در این ظرف قرار میدهیم و به آرامی روی آن لایهای از شکلات آب شده ریخته و مجدداً کار را با بیسکویتها تکرار می کنیم. این کار را تا زمانی ادامه میدهیم که تمامی بیسکویتها و شکلات تمام شود.
حالا باید دیس دسر را به یخچال برای حداقل چهار ساعت قرار دهیم تا دسر کاملاً سفت شود. پس از اینکه دسر به خوبی سفت شد، آن را از یخچال برمیداریم و با کمی برش آن را به قطعات مورد نظر خود تقسیم میکنیم و سپس میتوانیم آن را سرو کنیم.
در نهایت میتوانیم با لوازم خامه (whipped cream) یا میوه های خرد شده روی دسرمان تزیین کنیم و از شیرینی شکلاتی بسیار خوشمزه و دلچسبی که خودمان تهیه کردهایم لذت ببریم.
دسر خانگی با بیسکویت و شکلات
دسر خانگی با بیسکویت و شکلات یکی از محبوبترین دسرهای سریع و آسان در تهیه است. این دسر ایدهآل برای هر زمانی است که به دنبال چیزی خوشمزه و شیرین هستید و وقت کافی برای پخت و پز ندارید.
این دسر با استفاده از چند ماده اولیه پایه، از جمله بیسکویت یا کوکی، شکلات و انواع مختلف شیرینی جات برای ایجاد طعمی شیرین و لذیذ ساخته میشود. بیسکویت یا کوکی ها میتوانند از نوع شیرین یا شور باشند ولی باشگاهی از افراد برای تهیه این دسر، طعم شیرین تر بیسکویت ها را انتخاب میکنند.
برای تهیهی این دسر، شما نیاز به بیسکویت یا کوکی (نوع شیرین)، کره، شکلات و شیر دارید. شما با حرکت خیلی سریع و در عرض چند دقیقه، دسر خانگی تهیه خواهید کرد. ابتدا شیرە کمی را میریزیم که بیسکویتها را در آن قرار دهیم و سپس لایه بیسکویت را همراه با لایههای شیرین شده با شکلات به زیر آن اضافه میکنیم. این روند تکراری بوده و میتوانید با تعویض نوع بیسکویت و شیرینی از تنوع بیشتری برخوردار شوید.
در نهایت، با افزودن یک لایه از شکلات روی بالای ترکیب و شکستن بسیار کوچک آنها به دلخواه، دسر خانگی با بیسکویت و شکلات آماده مصرف است. شما می توانید به ترتیب ذائقه خود شکلات تیره یا شیری را درون تهیه بلوط شوید تا به این دسر یک طعم لذیذ ببخشید.
در کنار چای داغ و یا قهوه، دسر خانگی با بیسکویت و شکلات، یک گزینه بسیار خوب برای صرف شیرینی در میانه روز و یا در جمع دوستان و خانواده است. این دسر دارای یک ترکیب عالی از شکلات و بیسکویت، و همچنین عطر و طعم شیری است که بسیاری از افراد را مسحور میکند. لذت بردن از این دسر خانگی ساده و بینظیر، هرگز خسته کننده نخواهد شد و تجربهی لذت بخشی را برای شما و سایر اعضای خانواده با خود به همراه خواهد داشت.
راهنمای تهیه دسر شکلاتی بسکویتی
برای تهیه دسر شکلاتی بسکویتی، باید ابتدا از مواد مورد نیاز مطلع شوید. این مواد شامل بیسکوییت، شکلات، کره، شیر، شکر نرم، وانیل و نمک می باشند.
برای شروع، باید بیسکوییت ها را در تکه های کوچک خرد کنید. سپس شکلات ها را در یک ظرف مقاوم به حرارت قرار دهید و درون یک قالب آب جوش قرار بدهید تا شکلات به آرامی ذوب شود.
در زمانی که شکلات به آرامی ذوب شد، کره را به آن اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق چند بار آن را مخلوط کنید تا کره به آرامی ذوب شود. سپس شکر نرم را به آن اضافه کنید و دوباره با استفاده از یک قاشق خوب مخلوط کنید.
در مرحله بعد، شیر را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا حلیمی روانی بدست آید. می توانید به دلخواه وانیل یا نمک نیز به شکلات اضافه کنید.
سپس تکه های بیسکوییت را به شکلات اضافه کرده و مخلوط کنید. در انتها، مخلوط را به یک قالب تهیه شده از قبل بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و مرغوبتر شود.
در مرحله آخر، دسر شکلاتی بسکویتی را از قالب درآورده و با تزئینات مورد نظرتان سرو کنید. در نهایت، می توانید این دسر شیرین را با چای یا قهوه سرو کنید و از تجربه لذت ببرید.
دستور تهیه دسر موزی با بیسکویت و شکلات
برای تهیه دسر موزی با بیسکویت و شکلات، ابتدا موز های خود را پوست بکنید و به شرایط پوره کنید تا به راحتی مخلوط شوند. سپس یک بسته بیسکویت به طول کامل در یک ظرف قرار دهید و با چکش کوچک خرد کنید.
سپس، یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک روغن گیاهی از نوع کنجد، زیتون یا روغن نارگیلی را به آن اضافه کنید، سپس بیسکویت خرد شده را در قابلمه به صورت یکنواختی اضافه کنید و همهی موز های پوره شده را به خوبی با آن مخلوط کنید.
سپس، یک ظرف پیرکس را با پوشش کاغذ روغنی پوشانده و خلوصدار کنید، سپس مخلوط را در ظرف بریزید و محکم کنید. برای تهیه گاناش شکلات، به یک پاکت شکلات تلخ احتیاج دارید. شکلات را با کمی کره به کناری گذاشته و آن را روی حرارت پایین قرار دهید تا آن را آب شود.
سپس، شکلات آب شده را از بالای حرارت برداشته و بهطور مداوم با صورت بهم کوبی یا میکسر مخلوط کنید. سپس شکلات آب شده را به روی دسر موزی اضافه کنید و آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. در آخر نیز، دسر موزی با بیسکویت و شکلات شما آماده است. میتوانید آن را با یک لایه قهوه تزئین کنید و سرو کنید.
دستور تهیه دسر توت فرنگی با بیسکویت و شکلات
برای تهیه دسر توت فرنگی با بیسکویت و شکلات ابتدا باید توت فرنگی ها را با آب شستشو داده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس با استفاده از یک قابلمه، توت فرنگی ها را به همراه قند و آب به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا خامه ای شود.
یک تخته بیسکویتی را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در کف دسرگاه پخش کنید. دو سوم از توت فرنگی ها را بر روی بیسکویت پخش کنید. سپس باقی مقدار بیسکویت ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و روی توت فرنگی ها پخش کنید.
در یک قابلمه شکلات تلخ را قطعه به قطعه کنید و در کنار آب برای آبگریزی آماده کنید. سپس قابلمه را روی حرارت پایین قرار دهید تا شکلات آبگریز شود. حواستان باشد که شکلات سوخته نشود.
شکلات آبگریز روی دسر توت فرنگی بپاشید و سپس دسر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود. بعد از آن دسر توت فرنگی با بیسکویت و شکلات آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
نکته: میتوانید بجای شکلات تلخ، شکلات شیری یا بیترسکاچ را هم استفاده کنید. همچنین جهت تزیین دسر، میتوانید توت فرنگی تازه یا نعناع خشک را اضافه کنید.
دستور تهیه دسر لایه ای با بیسکویت و شکلات
دسر لایه ای با بیسکویت و شکلات یکی از پرطرفدارترین دسرهاست که در اکثر کافه ها و رستوران ها سرو می شود. در این دسر، بسته به سلیقه شما، می توانید از بیسکویت های مختلفی مثل بیسکویت چای، بستنی و یا ویفر استفاده کنید.
اولین مرحله در تهیه دسر لایه ای با بیسکویت و شکلات، آماده کردن ترکیب شکلات و قند است. در این روش، شکلات تلخ و شیری را با هم ترکیب کرده و با اضافه کردن قند روی حرارت کم آن را آبکش کنید تا ترکیب شکلاتی نرم و ایده آلی برای لایه های دسر خود داشته باشید.
پس از آن، باید بیسکویت ها را به اندازه دلخواه خود بشکنید و آنها را در کاسه مخلوط شکلات و قند قرار دهید. سپس لایه بیسکویت ها را در داخل مولفه های مربعی مانند یک کیک سرد کنید و نوبت به لایه های اضافی بیسکویت و شکلات می رسد.
این فرایند را تا زمانی که تمام مواد تمام شوند تکرار کنید و سپس دسر لایه ای با بیسکویت و شکلات را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. بعد از خنک شدن سرو کنید و از این دسر لذیذ و خوشمزه لذت ببرید.