طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت

خورشت فسنجان یکی از خوراکی‌های اصیل ایرانی است که در جشن‌ها و میهمانی‌های مجلسی نیز به میزبانی می‌رود. این غذا با ارائه گردش کعبه و سفره برای کسانی که به دعوت‌نامه دارند، در آیین‌نامه‌های مجلسی و خانوادگی به یک قطعه بزرگ بازی مبدل می‌شود.

تهیه خورشت فسنجان مجلسی در بیشتر موارد با گوشت و قارچ و یا بادام طبیعی است که این میزان مواد مختلف تهیه‌شده برای درست شدن این غذا حدود ۲-۳ ساعت زمان لازم دارد. برای شروع طرز تهیه خورشت با غذای گوشتی، که به عنوان یکی از اصلی‌ترین نقش‌آفرینان این خوراکی می‌باشد، بهتر است گوشت را به صورت کوبیده و پیاز را سرخ کنید و با فلفل، زعفران و به تعداد کافی آب به آن اضافه کنید. این مراحل با راهش شکم شمادر پایان خواهد رسید.

سپس با افزودن پوره گیاهی به آن خورشت را به داخل درجه حرارت ۳۵۰ درجه برای حداقل سه ساعت اجازه دهید تا نرم شود. سپس به خوراکی‌تان نبات‌هایی مانند نخودفرنگی و پیاز، بادام‌های آسیاب‌شده و همچنین لیموعمانی پخته اضافه کنید و به مدت ده دقیقه دیگر به داخل حرارت بگذارید تا در آخر خورشت فسنجان مجلسی شما به غذای شما مبدل شود. در نهایت می‌توانید با پلو، نان یا روتی سرو کنید.



طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت

خورشت فسنجان از غذاهای پرطرفدار در ایران است که به خاطر طعم خوشایند و شیرینش مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است. این خورشت با استفاده از گوشت یا مرغ ، انواع مختلفی از سبزیجات و مواد خوراکی مانند هسته‌ی گردو یا بادام تهیه می‌شود. در اینجا روش تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت توضیح داده می‌شود.

مواد لازم:

- یک کیلوگرم گوشت خاصره مرغ یا گوشت گوساله

- دو پیمانه آب

- نیم پیمانه هسته گردو

- دو پیمانه پیاز خرد شده

- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

روش طرز تهیه:

1- در قدر مناسب، پیاز را در روغن زیتون سرخ کرده و سپس گوشت خاصره را افزوده و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کرده و روغن جذب شده مانده به کمی تفت می‌دهیم.

2- به محتویات قدر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم پخت می‌کنیم.

3- در این مرحله، هسته‌ی گردو را با یک چاقو به آرامی دو قسمت می‌کنیم و سپس درون قدر اضافه‌ می‌کنیم.

4- در نهایت آب را اضافه کرده و مواد را به مدت حدود ۲ ساعت در حرارت ملایم پخت می‌کنیم تا خورشت فسنجان آماده مصرف شود.

خورشت فسنجان مجلسی با گوشت آماده است و می‌توان آن را با برنج طلا همراه کرد و تزیین کرد. با تهیه این غذا، می‌توانید شما و خانواده‌تان را به یک پذیرایی خانگی شیک و لذیذ دعوت کنید.



مراحل پخت خورشت فسنجان با گوشت

پخت خورشت فسنجان با گوشت یکی از پرکاربردترین غذاهای ایرانی محسوب می‌شود. در این غذا از گوشت قرمز یا گوشت مرغ به همراه انواع مختلفی از سبزیجات و ادویه‌جات استفاده می‌شود که با هم ترکیبی غذایی لذیذ و سرشار از مواد مغذی ایجاد می‌کند. در ادامه با مراحل پخت خورشت فسنجان با گوشت آشنا می‌شویم.

مرحله اول: آماده کردن تهیه‌کننده خورشت

قبل از هر چیزی، باید تهیه‌کننده خورشت را آماده کنیم. برای این کار، پیاز را در روغن تفت داده و به آرامی سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا با دما آشنا شود. در این مرحله می‌توانید چند ادویه هم اضافه کنید تا طعم گوشت بهتر و شاید هم نرم‌تر شود.

مرحله دوم: افزودن سس فسنجان

بعد از آماده کردن تهیه‌کننده، باید سس فسنجان را به آن اضافه کنید، آن را خوب با مواد ترکیب کنید و روی حرارت خاموشی بگذارید تا به آرامی بگذراند. برای ساختن سس فسنجان با گوجه فرنگی، پوره گردو و انواع مختلفی از ادویه‌جات از جمله زعفران و شکر استفاده می‌شود.

مرحله سوم: افزودن سبزیجات

بعد از اضافه کردن سس، باید سبزی‌جات خود را به آن اضافه کنید. برای فسنجان با گوشت معمولا از لوبیا سبز، شوید، ریحان، خردل و نعنا استفاده می‌شود. سبزیجات را با یک لیوان آب و کمی نمک به طور کامل پخته و سپس به تهیه کننده خورشت اضافه کنید.

مرحله چهارم: پخت خورشت

زمان پخت خورشت فسنجان با گوشت تنها کمی متفاوت از پخت خورشت فسنجان با مرغ است. بعد از اضافه کردن سبزیجات، باید تمامی مواد را با هم ترکیب کنید و بر روی حرارت پایینی بگذارید تا به آرامی بپزد. برای حدود یک ساعت و بیشتر این خورشت را در حرارت پایین و کم ترکیب کنید تا مواد به هم بچسبند و خورشت غلیظ بشود.

مرحله پنجم: پذیرایی خورشت

بعد از پخت خورشت فسنجان با گوشت، آن را در ظرف‌های مناسبی از جمله ظروف سرامیکی یا شیشه‌ای سرو کرده و با برنج، نان و یا سبوس خوراکی پودری پذیرایی کنید. می‌توانید همچنین خورشت فسنجان با گوشت را با سبزیجات تازه مانند نعنا، خیارشور و جعفری تزیین کنید تا به ظاهر جذاب تری برسد.



مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت

تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت، یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در جشن‌ها، مراسم عروسی، سفره‌های شام و نوروزی و... مورد استفاده قرار می‌گیرد. این خورشت دارای طعم شیرین و تند است و با مرغ، گوشت، بادام و آجیل تهیه می‌شود. در اینجا به تهیه فسنجان مجلسی با گوشت می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت عبارتند از گوشت چرخ کرده، پیاز،‌رب انار، زعفران، شکر، نمک، روغن و آب. همچنین برای تزیین، تخم گردو، بادام، پسته و آجیل مختلف نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند. سپس رب انار را به مواد اضافه کرده، آب را همراه با شکر و نمک به مواد اضافه می‌کنیم و حرارت را کم می‌کنیم و مواد را به مدت ۲ ساعت می‌پزیم تا گوشت کاملاً پخته شود.

در ادامه، زعفران را در یک لیوان آب گرم قرار داده و بعد از ۱۵ دقیقه، آن را به مواد اضافه کرده و بیست دقیقه دیگر خورشت را به مدت کافی می‌پزیم تا غلظت خوبی داشته باشد و طعمش همچنان شیرین و تند باقی بماند.

غذا را بعد از پختن می‌توان با آجیل‌های مختلف تزیین کرده و با نان و پلو بهمراه سرو کرد. طعم خورشت فسنجان مجلسی با گوشت شیرین و تند، با همه پسند است و بسیار محبوب است.



راهنمایی های مهم در طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت

خورشت فسنجان یکی از اصیل‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در مجالس و جشن‌های مختلف سرو می‌شود. این غذا با استفاده از گردو و روغن گردو به همراه گوشت قرمز که به صورت قطعات کوچک خورده شده است، تهیه می‌شود.

برای شروع تهیه خورشت فسنجان، ابتدا باید گردو را خرد کرده و در تابه‌ای درون حرارت داده شده، تفت داده و یکم رنگ برگیرد. سپس گوشت قرمز را نیز در تابه به همراه پیاز و سیر خرد شده، سرخ کنید.

پس از سرخ کردن گوشت، دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و جوشانده، سپس گردوی رنده شده به آن اضافه کنید و کمی قلب کنید.

پس از آن نوبت به اضافه کردن انواع ادویه و نمک است. برای افزایش طعم خوب و شیرین خورشت فسنجان می‌توانید از شیره انگور نیز استفاده کنید. پس از حرارت دادن خورشت و رسیدن به کنسانتره مطلوب، در قابلمه‌ای جداگانه چند دقیقه سرخ کرده و اضافه کنید تا رنگ و طعم آن بهتر شود.

در اینجا باید به این نکته توجه داشت که خورشت فسنجان به دلیل اینکه به صورت کنسانتر تهیه می‌شود، در دمای پایینی نیز سرو می‌شود. همچنین بهتر است در ظرف قابل بسته شدن نگه داری شود تا تازگی خود را حفظ کند.

خورشت فسنجان را با برنج سفید یا صبحانه همراه با نان تازه سرو کنید و دوستان و خانواده خود را به یک غذای جذاب و لذیذ دعوت کنید.



طرز تهیه به روش سنتی خورشت فسنجان مجلسی با گوشت

برای تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت، در ابتدا گوشت قطعات کوچکی را برش داده و در داخل قابلمه با روغن گرم کرده تفت داده و سپس از قابلمه خارج کنید.

در قابلمه خالی، پیاز را به اندازه‌ای رنده کرده و سپس آن را با روغن گرم شده به مدت ده دقیقه تفت می‌دهیم، تا رنگ پیاز کمی سرخ شود. سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

در این مرحله، باید ابتدا فریز شده سبزیجات خشک به قابلمه اضافه کنید و سپس به اندازه کافی آب ریخته و مدتی روی حرارت قرار دهید تا سبزیجات نرم شوند.

سپس به قابلمه خود یک پیاز خردشده و پودر گردو اضافه کنید و به همراه آب و گوشت، بگذارید تا برای نزدیک به یک ساعت بجوشد. در این مرحله، باید توجه داشته باشید که به مرور زمان، میزان آب مصرفی در حال آماده شدن فسنجان حداقل به دو میلیمتر از زیر قابلمه باید رسیده باشد.

در این مرحله، شکر، نمک و خلال فلفل سیاه به خورشت اضافه کنید و بعد از چند دقیقه روی حرارت، فسنجان را از حرارت بردارید و آماده سرو برای مهمانان خود شوید. با اضافه کردن گیاهان دارویی تزئینی، می‌توانید ظاهر غذای خود را بهتر کنید و از خوراکی و خوشمزه خود لذت ببرید.



نکات مهم در پخت خورشت فسنجان مجلسی با گوشت

پخت خورشت فسنجان از جمله غذاهایی است که در سفره‌های ایرانیان به ویژه در مناسبت‌ها و مراسم‌های خاص پذیرایی می‌شود. این غذا با استفاده از گردو و انواع گوشت‌ها مثل مرغ، گوشت خوراکی و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. در اینجا به نکات مهم در پخت خورشت فسنجان مجلسی با گوشت پرداخته خواهد شد.

استفاده از گردوی تازه یکی از نکات مهم در پخت خورشت فسنجان مجلسی با گوشت است. گردوی تازه دارای طعم و بوی مطبوعی است که برای ایجاد طعم خوب و شیرین در خورشت فسنجان بسیار مهم است.

همچنین می‌توان برای افزایش طعم و عطر خورشت فسنجان از فلفل سیاه و دارچین استفاده کرد. بهتر است این مواد را قبل از استفاده خرد کنید تا بهتر بتوانند در خورشت مخلوط شوند.

یکی دیگر از نکات مهم در پخت خورشت فسنجان مجلسی با گوشت استفاده از گوجه فرنگی تازه و خوب کیفیت است. گوجه‌های تازه دارای طعم مطبوعی هستند که بهترین انتخاب برای پخت خورشت فسنجان مجلسی با گوشت است.

در نهایت، این مهم است که خورشت فسنجان به مدت کافی طولانی در حرارت پخته شود تا گوشت نرم و پخته شود و همچنین مهم است که خمیر پوست پیاز کاملاً پخته شده و رنگ و طعم خود را به خورشت بدهد. با رعایت این نکات، پخت خورشت فسنجان مجلسی با گوشت درست شده و لذت بخش خواهد بود.