طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ شیرازی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ شیرازی

خورشت فسنجان با مرغ شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محبوب در شهر شیراز است که معمولاً در مراسم ها و جشن های خانوادگی سرو می شود. این خورشت از گردو و انواع حبوبات به همراه مرغ تهیه می شود که باعث می شود طعم و مزه شیرین و تلخ خورشت به همراه طعمی متفاوت و خاصی برای این غذا به وجود آید.

برای تهیه خورشت فسنجان با مرغ شیرازی، ابتدا باید مرغ را با لیمو تمیز کرده و سپس با مقداری پیاز زردچوبه و نمک پخته شود. سپس باید مقداری گردو و زعفران را با هم که پیشتر خشک شده اند اضافه کرده و با سرخ کردن مواد ، غذا را به مدت کافی در حالت نیمه پخته در بیاورید.

سپس باید مقداری آب و شکر به غذا اضافه کرده و اجازه دهید کم کم بپزد. برای شکر خورشت می توان از شیرینی سر خورشت به همراه زردچوبه و نمک استفاده کرد که بهترین مزه را به خورشت می دهد.

و در نهایت، بعد از آنکه خورشت به شکل لازم و به مدت کافی طبخ شد، می توان مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر خورشت را در حالت نیمه نرم ادامه داد، تا مرغ نیز کاملاً پخته شود و طعم خورشت با مرغ بهتر به چشم بیاید. در نهایت، خورشت فسنجان با مرغ شیرازی آماده خوردن است که به همراه نان و یا برنج سفید سرو می شود.



مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان با مرغ شیرازی

خورشت فسنجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با ترکیب زرشک و انواع گردو ساخته می‌شود. در این روش از مرغ نیز استفاده می‌شود تا عطر و طعم منحصر به فردی به غذا ببخشد. در ادامه مواد لازم برای تهیه این خورشت را بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم:

- مرغ 1 کیلوگرم

- پیاز دو عدد

- گردوی خام ۲۰۰ گرم

- زرشک ۲۰۰ گرم

- رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

- شکر یک قاشق غذاخوری

- ادویه‌جات (دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه) به میزان لازم

- نمک به میزان لازم

- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱- در ابتدا، مرغ را به قطعات مناسب تقطیع کرده و در ماهیتابه با روغن زیتون سرخ کنید.

۲- پیاز را خرد کرده و در دیگ دیگری با روغن تفت دهید تا طلایی شود.

۳- گردو و زرشک را با هم ترکیب کنید و در ظرفی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید تا تفت دهد.

۴- سپس گردو و زرشک را به دیگ پیاز اضافه کرده و با رب گوجه‌فرنگی، شکر، نمک و ادویه‌جات پخته شود.

۵- سرانجام قطعات مرغ سرخ شده به خورشت اضافه می‌شود و همه مواد با هم تفت داده می‌شوند تا خورشت فسنجان با مرغ شیرازی آماده شود.

خورشت فسنجان با مرغ شیرازی می‌تواند با برنج یا نان تازه سرو شود.



طرز تهیه مرغ شیرازی برای استفاده در خورشت

مرغ شیرازی یکی از خورشت های معروف ایرانی است که با استفاده از انواع مواد پختاری مختلف، طعم و مزه ای بی نظیر به خود می گیرد. در این خورشت، مرغ با ترکیبی از آرد و زعفران تهیه می شود و با ترکیبی از نخود فرنگی، لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی و سایر ادویه ها قرار داده می شود.

برای آماده سازی مرغ شیرازی، ابتدا باید مرغ را بشویید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس طبق دستور زیر عمل کنید:

1. در یک قابلمه، پیاز را خرد کرده و برای چند دقیقه در روغن تفت دهید.

2. به پیازها، زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید.

3. قطعات مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده و به خوبی با ترکیب زعفران مخلوط کنید.

4. نخود فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و همه ادویه ها را به خوبی مخلوط کنید.

5. رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و همه چیز را باز مجدداً مخلوط کنید.

6. حالا آب گرم را به کم کم به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بیاورید.

7. حرارت را کم کنید و قابلمه را بسته کرده و بگذارید مرغ به مدت یک ساعت در حال خوردن شود.

8. بعد از یک ساعت، مرغ شما آماده خوردن است!

با طریقه ی فوق می توانید یک خورشت شیرازی دلچسب و لذیذ برای خانواده خود آماده کنید که به تازگی پخته شده و عطر و طعم خوبی دارد.



طرز تهیه سس فستقی مورد نیاز برای خورشت فسنجان

برای تهیه خورشت فسنجان، سس فستقی یکی از عناصر اصلی است که باید به درستی تهیه شود تا طعم و مزه خورشت بهینه باشد. این سس از مواد اولیه ای مانند فستق، هندوانه، زعفران و برخی ادویه ها تهیه می شود.

ابتدا باید فستق را در ظرفی قرار داده و آن را به صورت داغ به روش خشک کردن تست کنید. بعد از خشک شدن، باید پوست سخت فستق را با کمک یک چاقو یا تیغه حذف کنید و فستق را به صورت نازک پودر شده خرد کنید.

سپس هندوانه را بدون پوست و پوستکش در آب جوش یک ربع ساعت بجوشانید تا لطافت آن افزایش یابد. بعد از آن، آن را خنک کنید و آن را با پودر فستق، زعفران و برخی ادویه ها مثل دارچین و کارداموم مخلوط کنید. در انتها، همه مواد را درون آب گوشت اضافه کرده و آن را به مدت یک ساعت پخت کنید تا مزه و طعم تمام عناصر به خورشت تفاوت دهند.

از سس فستقی بهترین زمان برای استفاده در خورشت فسنجان در هنگام پخت پلوی ته دیگی است. با دنبال کردن این روش، شما با یک سس فستقی بسیار تازه و لذیذ برای خودتان به دست خواهید آورد که برای خورشت فسنجان شما بهترین انتخاب است.



روش درست کردن پخت مرغ برای خورشت

برای درست کردن مرغی که به آن اشاره شده، می‌توانید از چند روش مختلف استفاده کنید. یک روش متداول برای پخت مرغ، جوشاندن مرغ است. برای این منظور، ابتدا مرغ را با آب بپوشانید و کمی نمک بریزید. سپس آن را بر روی حرارت قرار دهید و به جوش بیاید. هنگامی که مرغ جوش خورد، حرارت را کم کنید و مرغ را در حالتی که کاملاً پخته شده، بگذارید تا خنک شود.

یک روش دیگر برای پخت مرغ، سرخ کردن مرغ است. برای این منظور، مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در کف ظرفی که به همراه آن می‌آید، روغن را بریزید. سپس مرغ را به صورت بی‌تفاوت و روی حرارت قرار دهید تا همه طرف‌ها سرخ شوند. در یک مرحله بعدی، شما می‌توانید سبزیجات مختلف را به آن اضافه کنید و یک خورشت لذیذ ساخته شده از مرغ و سبزیجات را مزه کنید.

برای افزایش مزه و عطر خوشمزه، شما می‌توانید از ادویه‌های مختلف نظیر فلفل سیاه، زنجبیل، زردچوبه و ... استفاده کنید. همچنین، افزودن نوش جات طبیعی مانند لیموی تازه رنده‌شده و یا نعناع تازه‌چیده، جذابیت ویژه‌ای به خورشت شما ارائه خواهد داد. با استفاده از این روش‌ها، شما می‌توانید یک خورشت فوق العاده خوشمزه و بدون نقص از مرغ و سبزیجات را به آسانی درست کنید.



طرز تهیه سس فستقی برای استفاده در خورشت مرغ

سس فستقی یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین سس ها در آشپزی است که در بسیاری از غذاها به عنوان مزه دهنده استفاده می شود. سس فستقی به دلیل طعم ملایم و خوشمزه اش مخصوصاً در خورشت های مرغ محبوبیت دارد. این سس در حالت پخته، ظاهری آرام و رنگی طلایی دارد که می تواند مزه تمامی نوع خورشت ها را بهبود بخشد.

برای تهیه سس فستقی برای استفاده در خورشت مرغ، ابتدا نیاز است که فستق ها را تازه و بدون پوست در ظرفی فله ای بریزید، سپس به صورت دستی یا با استفاده از آسیاب، فستق ها را خرد کنید تا به اندازه یکی یا دو قاشق غذاخوری فستق خرد شده دست پیدا کنید.

سپس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه یا حوله یی کوچک بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. سپس یک قاشق غذاخوری آرد سفید را در روغن گرم بریزید و با استفاده از ماهیچه ی خود، آرد را هم بزنید. بعد از یک دقیقه، آرد را از روی حرارت بردارید و آن را برای خنک شدن در کنار گذاشته و به مرور، به آن ادامه ی دهید.

حالا فستق ها را برای چند دقیقه در روغن گرم، تفت بدهید. حال با استفاده از یک قاشق غذاخوری برگشت دهید که فستق ها از تمامی طرف ها رنگ به دست آید. سپس فستق های تفت داده شده را در مخلوط آرد و روغن قرار دهید. سپس به آرامی شیر خامه را ریخته و به مخلوط فستق و آرد و روغن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا تمامی مواد بهم بریزند.

با توجه به نیازی که دارید به مقدار سس، می توانید شیر خامه را اضافه کرده و شیرین کننده راز جلوه دهید. تا زمانی که سس خوب ترکیب شود و دمای مخلوط قرمز شود، هم چنین می توانید چونبه، نمک و فلفل سفید را برای بهینه سازی مزه های طعمی و اسانسی، به مخلوط افزوده تا سس فستقی نهایی به خوبی ترکیب شود.



افزودن مرغ و سس فستقی به تهیه شده خورشت فسنجان

خورشت فسنجان یکی از پرطرفدارترین غذاهای محلی ایران است که از دو عنصر اصلی، یعنی گردو و انواع گوشت، طعم لذیذ و خوشمزه‌ای را برای همه سلیقه‌ها به ارمغان می‌آورد. با این حال، برای افزودن مقداری تنوع به این غذا، می‌توان در مواد اصلی به کمک سایر مواد غذایی اضافه کرد. از جمله این مواد می‌توان به مرغ و سس فستقی اشاره کرد. در ادامه، با اضافه کردن این دو ماده به خورشت فسنجان، بهترین روش برای تهیه این غذا را برای شما توضیح می‌دهیم.

در ابتدا، یک قطعه مرغ نیم پخته را به خورشت فسنجان اضافه می‌کنیم تا عطر و طعم خود را به خورشت بدهد. اگر شما علاقه دارید، می‌توانید مقداری از گوشت مرغ را از قبل بپزید و برای روشن شدن و تحریک دید و مزه هنگام پذیرایی به خورشت اضافه کنید.

سپس، برای تهیه سس فستقی، شما نیاز به دو قاشق غذاخوری فندق و یک سیر می‌باشد. فندق‌ها را پوست کرده و در تابه‌ای کوچک به همراه سیر خرد شده با حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، تفت داده و سپس با یک لیوان آب تا زمانی که فندق‌ها نرم شوند، بپزید. سپس محتویات را در مخلوط‌کن قرار داده و تا حد تمامی با زدن دکمه پالس در مخلوط‌کن، کره‌ای و لطیف شود.

حالا، برای ادغام کردن دو ماده اصلی با هم، بهترین روش این است که بعد از اینکه خورشت فسنجان به اندازه کافی پخت، سس فستقی را به آرامی به آن اضافه کنید و سپس تا زمانی که مواد مخلوط و مرغ هم تمامی مواد ضمیمه شده را جذب کنند، بجوشانید. حالا، بهترین زمان برای سرو و ارائه به میهمانان شما فرا رسیده است!