طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه بدون گوشت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه بدون گوشت

خورشت بامیه یکی از غذاهایی است که در بسیاری از ماه‌های سال در سراسر ایران مورد تقدیر است. از گوشت تا بدون گوشت، این خورشت انواع مختلفی دارد، اما در اینجا ما درباره‌ی طرز تهیه‌ی خورشت بامیه‌ی بدون گوشت صحبت خواهیم کرد.

ابتدا، لازم است که بامیه‌ی تازه و چند برگ نعناع تهیه کنید. سپس دارچین، زنجبیل، هل و فلفل‌سیاه را خرد کنید و در یک قابلمه‌ی عمیق روی حرارت ملاقات کنید. به این ترتیب، این ادویه‌ها بوی بیشتری خواهند داد.

سپس بامیه‌ها را به این مخلوط ادویه‌ای اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بپزید تا بامیه‌ها نرم شوند. سپس نعناع به آنها اضافه کنید. آب داغ را به قابلمه اضافه کنید تا آنجا پر شود. قابلمه را بسته و آن را روی حرارت بگذارید.

بعد از چند دقیقه، با سیخ کوچکی به بامیه‌ها بزنید تا باعث شود حجم آب در قابلمه کمی کاهش یابد. سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر پخت کنید تا اجازه دهید، ادویه‌ها به خوبی در خورشت بامیه قرار بگیرند.

در انتها، اگر دوست دارید می‌توانید کمی خامه و یا دوغ خنک به خورشت اضافه کنید تا این خورشت خوشمزه‌تر شود. می‌توانید این خورشت را با برنج و لیمو تازه تزئین کنید. خورشت بامیه بدون گوشت آماده برای سرو کردن است.



طرز تهیه خورشت بامیه بدون گوشت

مصرف خورشت بامیه به عنوان یک غذای سنتی و لذیذ در مناطق مختلف ایران بسیار رایج است. اما برخی افراد به دلایلی، از جمله رعایت تغذیه، عدم مصرف گوشت و یا برگزیدن رژیم غذایی گیاهی، علاقمند به نسخه‌های بدون گوشت این خورشت هستند. طرز تهیه خورشت بامیه بدون گوشت بسیار آسان است و می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد.

ابتدا باید بامیه را از بسته بندی خود باز کرده و آن را در آب سرد برای چند ساعت خیسانده و سپس آن را از آب تفت داده شده برداشته و خوب آبکشی کرد. سپس با استفاده از یک قابلمه یا تابه، پیاز را به همراه چند قاشق روغن تفت داده و به آن هویج رنده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بامیه را به تابه اضافه کرده و با توجه به سلیقه، به همراه زردچوبه، فلفل، نمک و یک لیوان آب به مدت 20 تا30 دقیقه بپزید.

در فرایند پخت همچنین می‌توان از نعناع خشک یا ترکیبی از ادویه‌های سبز، همچون ریحان، شوید و جعفری استفاده کرد. در پایان، می‌توان خورشت را با چند قاشق غذای گیاهی جذاب کنید، اما این قسمت اختیاری است و برای افرادی که رژیم غذایی نباتی دنبال می‌کنند، پیشنهاد می‌شود. خورشت بامیه بدون گوشت با برنج همراه و یا به عنوان سوپ در وعده گرماها قابل سرو نموده است.



راهنمای تهیه خورشت بامیه بدون گوشت

خورشت بامیه یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است که علاوه بر خوشمزه بودن، دارای خواص بسیاری نیز هست. به طور کلی، برای تهیه خورشت بامیه به دو نوع روش می‌توان استفاده کرد: با گوشت و بدون گوشت. در ادامه، گونه‌ای از خورشت بامیه بدون گوشت را به شما معرفی می‌کنیم.

برای تهیه خورشت بامیه بدون گوشت، ابتدا باید بامیه‌ها را در آب جوش یک ساعت خیس داده و سپس با آبکش آن‌ها را از آب خارج کرد. پیاز را ریز کرده و در روغن تفت دهیم تا طلایی شود. سپس، یک قاشق سرکه به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سرکه محو شود.

حالا کمی آب را به پیازها اضافه کرده و بامیه‌ها را به آن اضافه کنید. مقدار آب اضافی به این دلیل است که بامیه‌ها به خودشان آب را می‌کشند. نمک، فلفل و زردچوبه را به خورشت اضافه کنید و به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزید. در نهایت، نیمی از یک لیمو ترش را به خورشت اضافه کرده و همگی را به‌مدت چند دقیقه بگذارید بجوشد.

خورشت بامیه بدون گوشت آماده است! می‌توانید آن را با برنج، نان‌تافتون و یا نان لواش سرو کنید. همچنین، می‌توانید از مواد دلخواه خود مانند گوشت چرخ‌کرده، گوجه فرنگی و یا لوبیا سفید به آن اضافه کنید. این غذا، یک پیش‌غذای دلچسب برای خانواده شما خواهد بود.



خورشت بامیه بدون گوشت چگونه تهیه شود

برای تهیه خورشت بامیه بدون گوشت، در ابتدا باید بامیه را بشویید و به صورت نیم ریز خرد کنید. سپس در قابلمه‌ای با آبی که کفش قابلمه را بپوشاند، برای نیم ساعت می‌پزید تا بامیه‌ها نرم شوند.

در مرحله بعد، پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید. سپس زردچوبه، پودر ادویه و نمک را به پیاز اضافه کرده و همه را تفت می‌دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و بوی عطری بگیرند.

سپس بامیه‌های پخته شده را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کرده و در دمای کم به مدت حدود نیم ساعت به همراه آب‌هم پخت می‌دهید.

در نهایت، از روی حرارت، خورشت را با لیموی ترش ترش شده و شنی‌های کوبیده شده تزیین می‌کنید. این خورشت را می‌توان با برنج یا نان تازه یا انواع سبزیجات سرو کرد.



دستور تهیه خورشت بامیه بدون گوشت

که در ادامه آمده است:

خورشت بامیه یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی با چندین دهه سابقه مصرف در شیوه غذایی این دولت به شمار می‌آید. این خورشت با طعمی خاص و نرمی فوق العاده از بامیه ترکیب شده با سایر غذاها، کاربرد وسیعی در بین مردم دارد. اما برای افرادی که به دلایل مختلف از گوشت استفاده نمی‌کنند و یا معتقد به سبزیجات هستند، نحوه تهیه این خورشت ممکن است سخت باشد. در این مقاله روش تهیه خورشت بامیه بدون گوشت به شما آموزش داده می‌شود.

برای تهیه این خورشت، ابتدا باید بامیه را به طور کامل تمیز کنید و سپس آن را به اندازه‌ای که مورد نیاز است، ریزش کنید. سپس برنج را به همراه غلات سبوس‌دار نظیر لوبیا، نخود و ماش به صورت خام بریزید و در آب کمی نمک به مدت چند دقیقه جوش بخورانید. در مرحله بعدی، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس، به آن نخودچی و تره کم رنگ اضافه کرده و کمی تفت دهید.

حالا نوبت به اضافه کردن بامیه برسید. آن را به صورت خام در روغن یک دقیقه تفت دهید سپس به ظرف حرارتی بریزید و به همراه یک لیوان آب برنج شده (که قبلاً جوشیده‌ایم) بگذارید به مدت 10 دقیقه به روی حرارت کم بگذارید. سپس لیمو عمانی را با یک قاشق معمولی رنده کنید و به خورشت مواد ریخته و بگذارید به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم بماند.

خورشت بامیه بدون گوشت آماده‌ خوردن است. می‌توانید آن را با نان یا برنج و حلیم تزیین کرده و سرو کنید. همچنین، می‌توانید آن را به همراه سالاد خوشمزه و پاره‌کردنی حضوری به اطرافیان سرو کنید. با این مجموعه ساده‌ی مراحل، خورشت بامیه بدون گوشت خانگی‌ تر و ارزان‌تر از هر پخت‌و‌پز دیگری خواهد بود.



طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و بدون گوشت

برای تهیه خورشت بامیه بدون گوشت، ابتدا بامیه‌هایی که قابلیت خرد شدن دارند، انتخاب کنید. بعد از شستشو و خرد کردن آنها، درون قابلمه قرار داده و به مدت ده تا پانزده دقیقه با آب جوش شده پخته شوند.

آن را از روی حرارت بردارید. دو پیاز را خرد کرده و در دو قاشق غذا خوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس یک و نیم قاشق چای خوری زیره سبز را به آنها اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید.

یک قاشق غذا خوری روغن و یک قاشق غذا خوری کره را در قابلمه جداگانه تفت دهید و یک کاسه از پودر گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و باهم مخلوط کنید. این ترکیب را به خورشت بامیه اضافه کنید و همراه با نمک و فلفل سیاه، به مدت پنج دقیقه بجوشانید.

سپس حرارت آن را کاهش دهید و یک فنجان آب داغ و سه قاشق غذاخوری از ادویه‌های شیرین (چون قرص زعفران، برگ بو، دارچین مردادی) را به آن اضافه کنید. یک عدد تخم یا میوه لیمو را هم قرار دهید تا استخوان‌های آن فرکته شده و عصاره‌اش به خورشت بامیه بیافزاید.

سپس ده دقیقه تا بیست دقیقه آن را روی حرارتی ملایمی بگذارید، تا زمانی که بامیه‌ها کاملا نرم و پخته شوند. با پخش کردن روی آن ادویه‌های تازه‌چینی شده (مانند ریحان و نعناع تازه)، ظاهری جذاب برای خورشت بامیه خود ایجاد کنید.

اکنون، خورشت بامیه خود را کنترل کرده و در صورتی که نیاز به تنظیم طعم داشتید، می‌توانید از نمک و فلفل کمتر یا بیشتر استفاده کنید. خورشت بامیه با رز، انواع نان و برنج سفید سرو می‌شود و می‌توانید در جای دلخواه جهت سرو آن استفاده کنید.



خورشت بامیه بدون استفاده از گوشت چگونه درست می‌شود

در این روش برای تهیه‌ی خورشت بامیه، از گوشت استفاده نمی‌شود و به جای آن از مواد دیگری استفاده می‌شود تا به ترکیبی خوشمزه و سالم برسیم.

برای شروع، بامیه‌های تازه را به آرامی در آب جوش قرار داده و تا زمانی که آن‌ها نرم شده و طعم تلخیشان نرفته، اجازه می‌دهیم تا در آب باقی بمانند. سپس، در یک قابلمه‌ی بزرگ، پیاز، سیر و زنجفیل را با روغن زیتون تفت می‌دهیم و به آن‌ها یک کمی گلاب فرنگی نیز اضافه می‌کنیم تا عطر خوبی اضافه شود.

بعد از آن، به مواد تفت داده شده کمی نمک، فلفل، زیره، کرفس و هویج را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا موادی مانند کرفس و هویج نرم شوند. سپس، آب شیرینی استفاده می‌کنیم تا مواد را کاملاً بپوشاند و آرام آرام به نظم تنظیم می‌دهیم.

بامیه‌های پخته شده را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و آرام آرام مخلوط می‌کنیم. به همراه آن، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک کمی عصاره‌ی هویج و ادویه‌ی شیرین نیز به مواد اضافه می‌کنیم.

حالا، قابلمه را بسته و نیم ساعت به کمی حرارت ملایم تهیه‌ی خورشت بامیه بدون گوشت را ادامه می‌دهیم. سپس، می‌توانیم از غذای سالم و مقوی خود لذت ببریم که در درجه‌ی اول با استفاده از بامیه‌های تازه قابل تهیه می‌باشد.