طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی
برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی، ابتدا باید بادمجان ها را برش داده و به صورت مکعبی یا نیمه ماهیته، در حدود ۲ سانتیمتری رد کنید. سپس پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا طلایی شود. پس از آن، گوشت را نیز به صورت ریزخرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
سپس به مواد فوق چند قاشق غذاخوری گوجه فرنگی رنده شده و نیز نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، زنجبیل و ادویه های مورد نظر را اضافه کرده و بلندید تا تمام مواد داخل قابلمه مخلوط شوند. اکنون بادمجان ها را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و مواد را ترکیب کنید تا بادمجان ها رنگ سرخ و رنگارنگ پیدا کنند.
سپس آرد را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید تا آرد در مسته دیگر لخت شود. حالا، آب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا مواد با آب ترکیب شوند. فراموش نکنید که آب را از قابلمه بریزید تا مواد به آتش نزدیک نشوند. سپس غذا را با حرارت زیر متوسط نیم ساعت پخته کنید تا غذا آماده تقدیم شدن شود. این خورشت معمولا با روی ارزش شهرنشین سرو می شود.
طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی سنتی
خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی در جمع پرطرفدارترین خورشتهای ایرانی قرار دارد. این خورشت با ترکیبی از بادمجان، گوشت گوسفند و چند ماده اولیه ساده ولی معطر و پرطعم تهیه میشود.
برای تهیه این خورشت، ابتدا باید گوشت گوسفند را پس از شستشو و خشک کردن، در قابلمهای مناسب با روغن کمی سرخ کنید تا کمی قهوهای شود. سپس پیاز را خرد کرده و به گوشت افزوده و با هم تفت میدهیم تا پیاز نرم شود. سپس به آن رب گوجهفرنگی و نمک اضافه کرده و همراه با یک لیوان آب به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
بعد از ۲۰ دقیقه، بادمجانها را شسته و خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. سپس آن را بامداد و بعد از ظهر به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا بادمجانها نرم شوند و خورشت غلیظ شود. باید به خورشت اجازه دهید تا طعم مساوی و خوبی داشته باشد. در نهایت، با جمع کردن تمام خوراک و کاسه میانبر، این خورشت را خودتان روی میز قرار دهید و همراه با برنج سفید سرو کنید.
در اولین سرو خوردن اصلیترین نکته خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی سنتی، طرز تهیه شالیک پیازها برای دسنی خورشت است. برای تهیه شالیک پیاز، پیاز را به نیمی بریده و بعد به تعداد دو دو، به شیشههای چوبی دراز و نازک عصارهزاک خاکستری مناسب برای بافت عاری از چین و ریزهشدن پیاز (یا شبیهسازی عصاره برای حال حاضر با آب مواد روغنی پایین مکشیده و روزی صبح فراموش نشود، بر عکس نزدیک شدید به خشک شدن، در پوست پیاز نتیجه شماست که در دسنی خورشت بسیکی مقدار خوشمزه تری به برنج اضافه میکند.
خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی درست کنید
خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در ایران است. این خورشت با ترکیبی از بادمجان، گوشت گوسفند، پیاز، سیر و ادویههای مختلف درست میشود.
ابتدا برای درست کردن این خورشت، بادمجانها را به صورت رندهشده در حد نصف انگشت نازکتر از انگشت برش داده و در مقداری نمک قرار میدهیم تا آبشان بیرون بیاید. سپس گوشت گوسفند را نیز به اندازه مناسب خرد کرده و در یک قابلمه به همراه پیاز و سیر رنده شده در حد دو سرنگ روغن تفت میدهیم تا رنگشان شفاف شود و گوشت نیز گرفته شود.
لازم به ذکر است که برخی به دلیل محدودیت در وقت، گوشت گوسفند را با گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده نیز میتوانند درست کنند. پس از اینکه گوشت سرخ شد دو گلاس آب به آن اضافه کرده و بعد از آن نیز بادمجانهای آماده شده را به آن اضافه میکنیم.
با حرارت پائین و به مدت حدود 50 دقیقه اجازه میدهیم که همه مواد غذایی را با هم تجانس پیدا کنند. سپس به دلخواه میتوان به آن شیرینیهای خود را اضافه کنیم و بسته به علاقه خود ترشی، لیمو عمانی و یا نمک کافی را به آن اضافه کنیم تا طعم مطلوب خود را به آن ببخشیم.
در نهایت، خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی را به همراه نان تازه یا برنج سفید سرو میکنیم و به خوردن آن میپردازیم. این غذا باعث شادابی و انرژی ذهنی خودمان میشود.
راهنمایی برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی
برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی، مواد لازم عبارتند از بادمجان، گوشت گوسفندی، پیاز، روغن، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و ادویههای مورد نظر.
کمی گوشت گوسفندی را با روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند، سپس پیاز را نیز اضافه کرده و آن را تفت دهید. سپس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و همراه گوشت گوسفندی و پیاز به مدت چند دقیقه تفت دهید تا سسشون بافت کند.
سپس بادمجانها را برش داده و با گوشت گوسفندی و سس آنها را تفت دهید. نکتهای که باید در نظر داشته باشید، این است که بادمجان باید قبل از اضافه کردن به سس برنده شود تا طعم تلخی که در آن وجود دارد به دلیل مادههایی مانند سولانین کاهش یابد. برای این منظور بادمجانها را در آب نمکی به مدت 30 دقیقه قرار دهید و سپس با آبکش از آب بردارید.
بعد از این که بادمجانها به خوبی تفت خوردهاند، میتوانید به آنها ادویههای مورد نظر اضافه کنید. برای مثال، میتوانید ادویههای مانند زعفران، کمی رازیانه و همچنین پودر فلفل سیاه را به خورشت خود اضافه کنید. در انتهای کار، میتوانید با نمک و فلفل طعم خود را به خورشت خود ببخشید.
در نهایت، خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی را به همراه نان تازه و سلاد سرو کنید و از آن لذت ببرید.
خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی دلچسب
خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایران است. این خورشت با استفاده از بادمجان، گوشت گوسفندی، پیاز، گوجه فرنگی و ادویهجات مختلف تهیه میشود. بادمجانی که در این خورشت استفاده میشود، معمولاً حداقل یک شب قبل از طبخ، باید با نمک پاک کرده شده و برای خشک شدن روی صفحه برای خوردن گذاشته شود.
گوشت گوسفندی که در خورشت بادمجان استفاده میشود، باعث بهبود طعم و عطر این خورشت میشود. در این خورشت، معمولاً برای به دست آوردن طعم بهتر، گوشت گوسفندی قبل از پختن، باید با یک مقدار سیر و زنجبیل تفت داده شود. پس از تفت دادن، گوشت به همراه پیاز و ادویههای مختلف به خورشت اضافه میشود و به مدت حداقل یک ساعت برای آهسته پختن در حرارت ملایم روی شعله گاز قرار میگیرد.
خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی معمولاً با برنج سفید سرو میشود و معمولاً با نون تازه پخته همراهی میشود. این خورشت در تمام سال قابل تهیه است و از اول خرداد امسال، که فصل بادمجان شروع شده، تا پایان چهارم ماه پاییز تقریباً در تمام نقاط کشور در رستورانها و خانههای خوراکی سرو میشود.
طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی دارای مزه
خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی یکی از پرطرفدارترین غذاهای خانگی ایرانی است که در اکثر خانهها به عنوان یک غذای پرطرفدار و محبوب سرو کرده میشود. در ادامه، طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی دارای مزه را شرح میدهیم:
ابتدا لازم است بادمجانها را شسته، پوست گرفته، و ریز شده روی یک سیبزمینی خندهدارم ریز شده قرار داده و با نمک پوست را اندکی رسانده و برای حدود 30 دقیقه بگذاریم. سپس آنها را آبکشی کنید. در حالی که بادمجان ها قرار دارند، گوشت گوسفندی را برش دهید و به اندازه کافی تکه کنید. سپس با استفاده از یک قابلمه بزرگ، پیاز را در روغن زردچوبه تفت دهید تا لاک پشتی بگیرد.
بعد از لاکپشتی نرم کردن پیاز، گوشت گوسفندی را برای تفت دادن در پیاز به آن اضافه کنید و همراه با آن چند سالمی کوچک و نمک، فلفل سیاه و دارچین را به آن اضافه کنید. پس از اینکه گوشت گوسفندی رنگ آب شد، بادمجان ها را نیز به قابلمه اضافه کنید.
پس از اینکه بادمجانها به گوشت گوسفندی اضافه شدند، به فرآیدن مزه بیشتر، یک سری ادویههای خشک مانند زردچوبه، زیره، دارچین، زنجبیل و حتی نباتهای خشک را به آن اضافه کنید. سپس با استفاده از نصف لیوان خیسشده نعناع خشک، یک پیاز خرد شده، یک فنجان ابگوجهفرنگی و یک قاشق غذاخوری ادامس خوراکی، ادویهها را سرخ کنید.
حالا فقط کافی است تا حدود یک ساعت به آرامی بادمجان و گوشت گوسفندی روی حرارت خیلی کم پخت داده شود. در انتها، با اندکی نمک و فلفل، خوراک آماده شده را به سرویس گذاشته و با برنج یا نان خوشمزه سرو کنید. با دم کردن به یک بشقاب زیبا، غذای شما آماده سرو است. فصول خوبی داشته باشید با خورشت بادمجان با گوشت گوسفندی دارای مزه.