در مورد کدو تنبل و گوشت چرخ کرده
کدو تنبل یکی از محبوب ترین میوه هایی است که در فصل پاییز در دسترس ماست. این میوه کاملاً خوشمزه و سرشار از ویتامین های مفیدی مانند ویتامین های C و A، پتاسیم، فیبر و آنتی اکسیدان ها است. یکی از روش های بسیار عالی برای استفاده از تنبل کدو، استفاده از آن برای تهیه گوشت چرخ کرده است.
برای تهیه گوشت چرخ کرده، بهتر است از گوشت چرخ شده گاو یا گوسفند استفاده کنید. برای شروع، تنبل کدو را به وسیله یک چاقوی تیز به قطعات کوچک تری تقسیم کنید. سپس، تنبل کدو را در یک ماهیتابه بزرگ با روغن سرخ کنید تا به شکلی همگن فراورده شود. بهتر است در شعله متوسط این کار را انجام دهید تا کدو نسوزد و به شکل یکتا شکل بگیرد.
تعدادی پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را نیز با دو قاشق روغن زردچوبه رنگ کنید و در داخل تابه بریزید و روی آن گوشت چرخ کرده را قرار دهید. به این ترتیب، گوشت شما در مزنت باطل نخواهد شد و به شکلی صاف و متمرکز پخته می شود. با پختن غذا همراه با نمک و فلفل بزنید و پس از حداقل ۳۰ دقیقه آماده تقدیم کنید.
به طور خلاصه، استفاده از تنبل کدو برای تهیه گوشت چرخ کرده یکی از راه های سالم و خوشمزه برای خوردن گوشت است. با پیروی از مراحل بالا، شما می توانید یک غذای شاداب، شاداب و سالم به وسیله تنبل کدو و گوشت چرخ کرده تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش کدو تنبل
خورش کدو تنبل یکی از غذاهایی است که در فصل پاییز و زمستان مصرف آن افزایش پیدا میکند. این خورش با ترکیبی از تنبل، لپه، گوجه فرنگی و سبزیجات درست میشود و طعم و مزهی منحصر به فردی دارد.
برای تهیه این خورش، ابتدا نیاز به تهیه مواد غذایی دارید. مواد لازم برای تهیه خورش کدو تنبل شامل کدو تنبل، پیاز، گوشت چرخ کرده، لپه، گوجه فرنگی، سیر، زرد چوبه، نمک، فلفل سیاه، زرشک، روغن زیتون و آب میباشد.
ابتدا کدو تنبل را پاک کرده و به اندازهی مناسب خرد کنید. پیاز را هم خرد کرده و در یک قابلمه با روغن زیتون سرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز افزوده و تا زمانی که گوشت پخته شود، با هم مخلوط کنید. سیر را نیز رنده کرده و به قابلمه اضافه کنید.
لپه را به مواد دیگر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و برای چند دقیقه با هم آشپزی کنید. به مواد افزوده شده زرشک، زرد چوبه، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. این مواد را با آب پر کنید و برای مدتی به همراه کدو تنبل در قابلمه با حرارت کم آشپزی کنید.
در پایان، خورش کدو تنبل را در ظرف سرو کرده و با زرشک سرخ شده و روغن نارگیل سرو کنید. این خورش را میتوان با نان تازه یا برنج سفید سرو کرد و از آن به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای فصل پاییز و زمستان لذت برد.
طرز تهیه گوشت چرخ کرده
تهیه گوشت چرخ کرده یکی از روشهای شخصی سازی غذاست. در این روش، با خرید گوشت به دلخواه خود، میتوانید فرآیند تهیه گوشت چرخ کرده را به سبکی که میخواهید انجام دهید.
مواد لازم برای تهیه گوشت چرخ کرده شامل گوشت تر و تازه، آرد نان، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه میباشد. برای شروع، گوشت را با یک تیغه برش دهید تا قطعات کوچکتری بشوند و سپس از دستگاه چرخ گوشت بگذرانید. پس از آن، پیاز خرد شده را با یک قاشق کوچک به گوشت اضافه کرده و مواد را کمی با هم مخلوط کنید.
سپس آرد نان و نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و دوباره به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله، میتوانید مواد را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا بهبود کیفیت گوشت داشته باشد.
قبل از استفاده از گوشت چرخ کرده، بهتر است تا مواد را در یخچال برای حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. این روش، بهترین راه برای تهیه گوشت چرخ کرده خانگی است که شما میتوانید با آن یک صحیفه خوشمزه و سالم برای خوردن در خانه داشته باشید.
طرز تهیه کدو تنبل
تهیه کدو تنبل چندین نوع مختلف دارد، اما در همه موارد برای شروع باید کدو را با یک چاقوی تیز برش داده و بذرهای آن را با یک قاشق کوچک یا کارد خارج کرد. سپس کدو را با آب بشویید و با کاغذ آشپزخانه خشک کنید.
برای روش اول، کدو را به قطعات یکسان برش دهید و در یک قابلمه در حالی که یک لیوان آب به آن اضافه میشود، پخت کنید تا کاملاً نرم شود. سپس با یک غلطک چغل مانند، کدو را با یک قلاده پاره کنید و درون آن را با پنیر رویال، فلفل سیاه و نمک پودری خوب مخلوط کنید. بعد از آماده شدن مخلوط، آن را به قسمتهای کدو اضافه کرده و دوباره آنها را در اجاق گاز قرار داده تا دمای آنها کاملاً گرم شود.
روش دوم برای تهیه کدو تنبل شامل روش برش و پخت کبابی است. برای این روش، کدو را به قطعات یکسان برش داده و به آنها روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس آنها را روی یک سینی درون فر قرار داده و برای حدود 40 دقیقه درجه حرارت 350 درجه فارنهایت پخت کنید. پس از آماده شدن، کدو تنبل همراه با گریل شده خوراک عالی برای وعده شام است.
در نهایت، روش سوم شامل ترکیب روش اول و دوم است. با این روش، قبل از پخت کبابی، کدو را پخته و پس از دار کردن و مخلوط کردن مواد، آنها را به داخل پوست کدو اضافه و در آخر برای شستن آبکشی آن را در ظرف مناسب قرار دهید.
طرز تهیه خورش کدو تنبل با گوشت چرخ کرده
خورش کدو تنبل با گوشت چرخ کرده یکی از پرطرفدارترین خورش های سنتی ایرانی است. این خورش با استفاده از کدو تنبل و گوشت چرخ کرده درست میشود که با ترکیبی از طعم شیرین کدو و طعم گوشت خوشمزه به دست میآید.
برای تهیه این خورش، ابتدا یک پیاز را خرد کرده و به همراه گوشت چرخ کرده در روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از آن، کدو تنبل را در قطعات کوچک خرد کرده و به گوشت و پیاز اضافه میکنیم تا کمی تفت بخورد.
بعد از آن، یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کرده و با تغییر دادن بشقاب، آن را به صورت یک شیرینی کوچک کنید و در حدود ۵ دقیقه به کباب اضافه کنید. سپس آب ریخته و آن را برای حدود ۳۰ دقیقه به صورتی که گوشت بپزد، میپزیم.
نهایتاً، یک قاشق غذاخوری زرشک و کمی نمک به خورش اضافه میکنیم و آن را داغ به همراه نان، پلو و سالاد سرو میکنیم. خورش کدو تنبل با گوشت چرخ کرده یکی از راحتترین و خوشمزهترین خورش هایی است که میتوانید در خانهتان تهیه کنید.
نوشیدنی مناسب برای همراه خورش کدو تنبل
هنگامی که به دنبال یک نوشیدنی مناسب برای خورش کدو تنبل هستید، باید دقت کنید که این غذا شیرینی مناسبی دارد و برای تعادل طعم، بهتر است نوشیدنی انتخاب شده تند و یا تلخ نباشد.
میتوانید برای همراه خورش کدو تنبل، آب لیمویی ترش یا چای لبو گیلاس را انتخاب کنید. آب لیمویی ترش با طعم خنک و تلخ آن میتواند باعث تقویت رنگ و طعم خورش شود و چای لبو گیلاس با عطر خنک و مطبوع آن احساس راحتی به شما میدهد و با خورش کدو تنبل، ترکیبی بسیار خوب تشکیل میدهد.
همچنین، میتوانید برای خورش کدو تنبل، نوشیدنیهایی با پایهی دوغ نیز انتخاب کنید. یک نوشابه- دوغ میتواند باعث تعادل و استفاده از فرصت تلخ در طعم کدو در خورش شود. با توجه به ویژگیهای دوغ، آنرا به عنوان یک نوشیدنی مناسب برای همراه خورش کدو تنبل انتخاب میکنیم که باعث بالا رفتن هضم غذا میشود.
به طور کلی، برای همراه خورش کدو تنبل، توصیه میشود که از نوشیدنیهای خنک و بدون تقلیل از طعم غذا استفاده کنید. اما بیشترین تاثیر را نوشیدنی دوغ دارد که باعث تعادل ترکیب رنگ و طعم خورش کدو تنبل میشود و برای هضم این غذا بسیار مفید است.