طرز تهیه خورش مرغ مجلسی خوشمزه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خورش مرغ مجلسی خوشمزه

خورش مرغ مجلسی یکی از خورش‌هایی است که در جشن‌ها و مراسم‌های رسمی بسیار محبوب است. طعم و عطر خاص این خورش، پس از تهیه به گوشه و کنار سالن گرفته می‌شود و شمار زیادی از افراد را به خود جذب می‌کند. در این مقاله، روش‌ تهیه خورش مرغ مجلسی به همراه نکات مهم در تهیه آن آورده شده است.

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ مجلسی شامل مرغ، پیاز، گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زعفران، زردچوبه، دوغ، لیمو عمانی، روغن و آب است. باید مرغ را برش بزنید و داخل آن را با پیاز سرخ شده، فلفل سیاه و زردچوبه پر کنید. سپس مرغ را در روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود. پس از اینکه مرغ سرخ شد، گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید تا ابتدا کمی آب بدهد و سپس به خورش اضافه شود.

سپس زعفران را در یک لیوان آب خیس کنید (تا رنگ زرد شود) و آن را به خورش اضافه کنید. سپس دوغ را همراه با لیمو عمانی به خورش اضافه کنید و به مدت یک ساعت به آرامی نرم کنید. پس از آن، خورش را بر روی حرارت ملایم به مدت یک ساعت دیگر بپزید. برای سرو کردن خورش، می‌توانید آن را با برنج سفید سرو کنید.

لازم به ذکر است که در این روش، از انواع ادویه‌های پرفروشی همچون هل و دارچین استفاده نمی‌شود تا طعم درشت نشود و همچنین برای کاهش چربی و کم کردن کالری می‌توانید کمی روغن به منظور سرخ کردن مرغ، استفاده کنید.



طرز تهیه خورش مرغ مجلسی

خورش مرغ یکی از اصلی‌ترین غذاهای ایرانی است که در میان انواع خورش‌های خوشمزه و محبوب به شمار می‌رود. این خورش با استفاده از مرغ، لوبیا، قارچ و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و با شکلات سیاه سرو می‌شود. در ادامه به صورت دقیق توضیح خواهیم داد که چگونه خورش مرغ مجلسی را تهیه کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش مرغ مجلسی شامل مرغ، لوبیا قرمز، قارچ، پیاز، سیر، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل سیاه است. برای آماده کردن خورش مرغ، ابتدا مرغ را نرم کرده و خرد کرده و سپس با روغن داغ در تابه سرخ کرده و در کنار گذاشته می‌شود.

در مرحله بعد، پیاز و سیر را به شکل ریز خرد کرده و در روغن سرخ شده سرخ می‌کنیم. سپس، قارچ را به شکل خرد شده به پیاز و سیر اضافه کرده و برای چند دقیقه بیشتر سرخ می‌کنیم. در مرحله بعدی، لوبیا قرمز، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و به همراه یک لیوان آب برای 30 تا 40 دقیقه بجوشانید.

حالا، پرنده سرخ شده به تابه اضافه می‌شود و به مدت 20 تا 30 دقیقه برای جذب مزه‌های دارچین، لوبیا، قارچ و سایر ادویه‌های درجه یک آماده می‌شود. خورش ممکن است با برنج، نان، لواشک یا سلطه سرو شود و برای دیدن نتیجه باید آن را تماشا کنید.



راهنمای تهیه خورش مرغ مجلسی

برای تهیه خورش مرغ مجلسی، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. یک مرغ متوسط به قطعات کوچک تقسیم شده، دو پیاز خرد شده، سه حبه سیر رنده شده، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران، آب لیموتی، روغن سرخ کردن و آب مورد نیاز برای پخت خورش.

ابتدا مرغ را با روغن سرخ کردن در قابلمه‌ای سرخ کنید تا رنگی طلایی به خود بگیرد. سپس آن‌ را از قابلمه بردارید و در قسمتی که روغن بیشتری برای سرخ کردن پیاز و سیر مورد نیاز است، پیاز و سیر را تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن‌ها اضافه کرده و به‌مدت چند دقیقه تفت دهید.

حالا مرغ سرخ شده را به خلیط پیاز و سیر اضافه کرده و با مخلوط کردن در صفحه قابلمه، سطح آن را صاف کنید. سپس آب لیموتی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران را به آن اضافه کنید. حرارت را پایین‌ تر کنید و خورش مرغ را برای مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید تا مرغ کاملاً تفت بخورد.

وقتی خورش آماده شد، آن‌ را با برنج جوانه خیس شده، نان تازه یا نان تست سرو کنید. نصف لیوان آبلیمو را در یک قاشق چایخوری حل کنید و آن را به خورش اضافه کنید. حالا خورشتان آماده است. می‌توانید با اضافه کردن ترشی، خامه یا شیرینی‌های ایرانی آن را تزئین کنید.



آموزش ساخت خورش مرغ مجلسی

برای ساخت خورش مرغ مجلسی نیاز به موادی همچون مرغ، پیاز، گوجه فرنگی و ادویه‌جات دارید. این خورش با استفاده از مرغ دوغی که به قطعاتی تکه‌تکه شده است تهیه می‌شود. در ابتدا، پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم تا طلاایی شود، سپس مرغ را اضافه کرده و بعد از سرخ کردن آن، گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. برای بهبود طعم، بهتر است از ادویه‌جاتی مانند زرچوبه، دارچین، فلفل سیاه استفاده کنید.

سپس، تفاله را با آب کمی در هم بزنید و به مرغ اضافه کنید تا دم‌کردن شروع شود. می‌توان برای ابریشمی شدنات خورش از خمیر برنج هم استفاده کرد. بهتر است زمان ده دقیقه را صبر کرده و بعد از این زمان مقداری نمک به آن اضافه کرده و ده دقیقه دیگر در حرارت پایین دم بگذارید.

خورش مرغ مجلسی را با برنج یا نان تازه سرو کنید و می‌توانید با لیمو و خیارشور نیز تزئین کنید. این خورش در میان جشن‌ها و مراسم‌ها بسیار محبوب است و یکی از غذاهای سنتی و گرم ما در فصل پاییز و زمستان است.



طریقه درست کردن خورش مرغ مجلسی

خورش مرغ مجلسی یکی از خورش‌های جذاب و خوش طعم ایرانی است که با استفاده از مرغ، سبزیجات و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. پیش از آموزش طریقه درست کردن این خورش، لازم است که ابتدا مواد لازم را آماده کنید. برای این خورش، نیاز به مرغ، پیاز، سیر، شوید، گوجه فرنگی، نمک، فلفل، کره یا روغن و ادویه‌های معطر مانند زردچوبه، آویشن، زنجبیل و دارچین دارید.

اولین قدم در تهیه خورش مرغ مجلسی، پختن پیاز و سیر است. برای این کار، پیاز و سیر تا رنگ سبز درآیند و سپس مرغ را با آن قاطی کرده و به مدت ده دقیقه تفت می‌دهیم تا مرغ نیم‌پخت شود. سپس، شوید را اضافه می‌کنیم و به مدت نیم ساعت تازه‌کردن می‌کنیم.

در مرحله بعدی، گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و دارچین را به شوید و مرغ اضافه کرده و به مدت دو ساعت در حرارت ملایم پخت می‌کنیم تا خورش بهبود یابد و مزه خوبی بگیرد. در پایان، کره یا روغن را به خورش اضافه می‌کنیم و به مدت چند دقیقه دیگر در حرارت بیشتر می‌پزیم تا مزه آن کامل شود. خورش مرغ مجلسی آماده سرو شدن است و می‌توانید با نان یا برنج طعم دلخواه خود را برای آن انتخاب کنید.



نکات مهم در تهیه خورش مرغ مجلسی

تهیه خورش مرغ مجلسی در بسیاری از نقاط ایران به عنوان یکی از خوراکی های سنتی و محبوب مردم استفاده می شود. این خورش با استفاده از مرغ، لیمو آب و بسیاری از ادویه ها درست می شود که نکات زیر می تواند به شما در تهیه بهتر خورش کمک کند.

استفاده از جوانه ترین مرغ: برای تهیه بهترین خورش مرغ مجلسی بهتر است از جوجه های پوست کم، حتی مرغ های بوجود آمده از نژاد هایی مانند سوئدی و راس مستعمرات بیشترین ارزش را از لحاظ غذایی دارند و با دارا بودن نسبت پایین چربی مناسب تر برای همه سنین هستند.

غذاهای فاسد شده نشود: برای تهیه خورش مرغ مجلسی می توان از نوع های مختلف سبزیجات و ادویه جات استفاده کرد، بنابراین مصرف مواد بهداشتی و تازه الزامی است. علاوه بر این، هنگام استفاده از سبزیجات و بقایاهای ادویه، بهتر است به نحو مناسب آن ها را نگهداری کرد تا خوراکی شما به مواد فاسد نشود.

قدم به قدم به سمت خورش مرغ مجلسی: این نکته نیز مهم است که در هنگام تهیه خورش مرغ با توجه به نوع مرغ مورد استفاده، ابتدا مرغ را مانند قطعات کوچک قرار داده و پس از پخت کامل با آب لیمو ترش و سبزیجات دیگر خوراکی را بهبود دهید. همچنین از شیوه های متفاوتی برای تهیه خورش مرغ مجلسی با استفاده از هرنوع گوشت مرغ استفاده می شود و به توصیه متخصصین شیمیایی غذایی، بهتر است برای رسیدن به بهترین خروجی از ننوشتن مواد شیمیایی در تهیه غذا استفاده کنید.

با رعایت این نکات، می توانید از خورش مرغ مجلسیی خوشمزه و مفید برای سلامت شما و خانواده خود لذت ببرید.



مواد لازم برای پخت خورش مرغ مجلسی

خورش مرغ مجلسی یک غذای خوشمزه و محبوب در جشن ها و مراسم مختلف می باشد. اگر می خواهید این غذا را در منزل خود بپزید، باید به مواد لازم توجه داشته باشید.

ابتدا برای پخت خورش مرغ مجلسی، مرغ دارای شش تکه (بگس) را باید تهیه کنید. همچنین برای افزایش طعم و مزه این غذا، از سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، گردو، انجیر و زرشک استفاده می شود.

برای پخت خورش مرغ مجلسی، بهتر است از ادویه هایی مانند زعفران، هل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین و پودر گردو استفاده کنید. همچنین برای افزایش مزه غذا، نودل، خامه، رب گوجه فرنگی و نعناع خشک نیز به این خورش اضافه می شوند.

برای پخت خورش مرغ مجلسی، باید از مواد اولیه طبیعی و تازه استفاده کرد تا طعم و مزه غذا بهتر شود. پس از تهیه تمام مواد لازم، می توانید به پخت این غذا بپردازید.