طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت چرخی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت چرخی

خورش لوبیا سبز با گوشت چرخی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه در فصل پاییز و زمستان است که مورد علاقه بسیاری از خانواده‌ها قرار دارد. این خورش با ترکیبی از لوبیا سبز، گوشت چرخی، سبزی‌های تازه و ادویه‌های اصیل تهیه می‌شود.

برای تهیه این خورش، ابتدا گوشت چرخی در داخل قابلمه با روغن گرم کرده و تا جایی که رنگش تغییر کند سرخ می‌شود. سپس پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تا زمانی که شفاف شود به آن ادامه می‌دهیم. در مرحله بعد، به پیاز سرخ شده، گوشت را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

بعد از تفت دادن گوشت و پیاز، لوبیا سبز خام را اضافه کرده و با دقت به آن همراه با ادویه‌های لازم آرام آرام تفت می‌دهیم. برای تهیه این خورش، همچنین می‌توان از سبزی‌های تازه مانند تره، شوید و جعفری استفاده کرد که باعث تقویت وعرق‌آور شدن غذا می‌شوند.

در نهایت، با اضافه کردن یک لیوان آب داغ به قابلمه، آن را برای حدود ۴۵ دقیقه به دمای کم و روی شعله ملایم قرار دهید تا لوبیا سبز کاملاً بپزد و طعم و عطر خوشمزه‌ای به غذا ببخشد. قبل از سرو، می‌توان به خورش یک قاشق سرکه نیز اضافه کرد که باعث افزایش طعم و عطر خوشمزه‌ای شده و از مواد مضری که باعث سردرد و بالا رفتن فشار خون ما می‌شود پاک‌سازی کرده است. خورش لوبیا سبز با گوشت چرخی را همراه با برنج سفید و سالاد خوردنی می‌توان در سفره مهمانی و عیدی سرو کنید.



طرز تهیه خورش لوبیا سبز و گوشت چرخی

خورش لوبیا سبز و گوشت چرخی یکی از غذاهای پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایرانی است که با استفاده از لوبیای سبز نیمه پخته و گوشت چرخی درست می شود. این غذا از شیرینی خاصی به همراه مزه تلخی که از حضور لوبیای سبز به دلیل سهولت و تنوع در مواد اولیه استفاده شده در آن به دلیل برخی ویژگی های منحصر به فرد خود شناخته شده است.

برای تهیه خورش لوبیا سبز و گوشت چرخی، لوبیای سبزی را که در دسترس است به همراه مقداری آب در دستگاه فشار آماده کنید و آن را به مدت 10 دقیقه فشار دهید. سپس مواد لازم را نظیر پیاز ریز خرد شده, سیر، گوجه فرنگی، نمک، فلفل، آذریون، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را آماده کرده و مواد را در دیگ و یا قوری ریخته، حرارت بالا را درون دیگ نگه داشته، و مواد را با هم مخلوط کنیدتا خوب به هم بیفتد.

سپس گوشت چرخی را در کمی روغن تفت دهید تا رنگی برجا بماند و به مواد موجود در دیگ اضافه کنید. همچنین، اگر میل دارید میتوانید پیاز نیز با گوشت مخلوط کنید. پس از اضافه کردن گوشت، می توانید با آب گرم مقداری پیاز و سیر را نیز به مواد اضافه کنید و سپس بکشانید.

از آنجا که غذای خود با لوبیای سبزی پخته شده است برای جلوگیری از پلاک و سختی بدن میتوانید برای این غذا مقداری مرفه مخلوط کنید. همچنین، شما می توانید به غذا طعم بهتری بدهید به وسیله اضافه کردن مقداری زعفران هندی و زرشک. پس از اضافه کردن همه مواد، غذا را به مدت 40-30 دقیقه روی حرارت کم بپزید تا لوبیا بسیار نرم شود. در انتها می توانید غذای خود را با نان تازه و یا برنج پوشیده شده سرو کنید.



چگونه خورش لوبیا سبز با گوشت چرخی درست کنیم؟

<<<<<<< HEAD

برای درست کردن خورش لوبیا سبز با گوشت چرخی، ابتدا باید لیست مواد لازم را تهیه کنیم. برای این خورش نیاز به گوشت چرخی، لوبیا سبز، پیاز، گوجه فرنگی، سیر، زردچوبه، فلفل قرمز و چند سبزیجات دیگر داریم.

اولین گام برای درست کردن این خورش، شستشوی لوبیا سبز است. بعد از شستشو، لوبیا سبز را در قابلمه به همراه آب داغ قرار داده و برای ۱۵ دقیقه به طور ملایم می‌پزیم تا کاملا نرم شود. سپس لوبیا سبز را در ظرف دیگری انتقال می‌دهیم و حتماً آب آن را کاملاً زدایی می‌کنیم.

پیاز و سیر را نیز خرد کرده و درون اب پخته شدهِ لوبیا سبز قرار می‌دهیم. بعد از چند دقیقه، گوشت چرخی را به آن اضافه کرده و با هم هم بزنید تا گوشت کاملاً پخته شود. سپس گوجه فرنگی را خرد کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و هر چهار پنج دقیقه، آن را بگذارید به آرامی بپزد.

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مخلوط کنید تا تمامی مواد به یکدیگر بچسبند. در نهایت، می‌توانید با اضافه کردن چند میلی لیتر روغن و نصف پیمانه آب، غذای خود را استوانه کنید تا مزه خوشمزه‌ای پیدا کند. حالا شما می‌توانید خورش لوبیا سبز با گوشت چرخی خود را با نان تازه یا برنج سفید سرو کنید.

لازم به ذکر است برخی از طرز تهیه‌‌های دیگر نیز وجود دارد که برخی مواد و طرز تهیه آنها دقیقا متفاوت با این مواد است ، ولی در این طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت چرخی سعی کردیم که یکی از آسان ترین و بهترین راه‌های تهیه این خورش را معرفی کنیم.



لوبیای سبز و گوشت چرخی چطور بهترین خورش در آشپزخانه ما می‌شود؟

لوبیای سبز و گوشت چرخی یکی از غذاهای محبوب در فضای خانه است. این غذا در تهیه آن نیاز به رعایت چند نکته دارد تا طعم و عطر خوب خود را حفظ کند.

اولین نکته در تهیه لوبیا، نحوه انتخاب آن است. بهتر است لوبیای سبز را از فروشگاه های مطمئن خریداری کنید. آن ها باید به راحتی شناسایی شوند، صاف و بدون دودکش باشند و باید نزدیک به زمین و از روی پوسته خود بسیار خوشبو باشند. می توانید از انتخاب لوبیای خود مطمئن شوید که با چند خورد کوچک، بازده آن ها را بسنجید.

نکته بعدی، نحوه پخت و تهیه لوبیا است. اولین مرحله در پخت فریاد زدن لوبیا در آب شور است. این عمل باعث تیز شدن طعم و عطر لوبیا می شود. بعد از آن، لوبیا را در آب داغی که قبلاً با پیاز سرخ شده و روغن سیر تهیه شده، فرا می گیریم. پس از این که لوبیا جابه جا شد، اضافه کردن گوشت چرخ شده است. نکته ای که باید در این مرحله رعایت شود، این است که گوشت را در حدی باید پخت که به هیچ وجه پخته نشود و جایی که برای پخت، حلال نیست. همچنین، می توانید از نمک و فلفل برای بهبود طعم خود استفاده کنید.

بطور کلی، اگر این نکات را در تهیه لوبیای سبز و گوشت چرخی مورد رعایت قرار دهید، خوشبو، خوشمزه و مفید خواهد بود. به دلیل قرار گرفتن مواد گرم و تند در طول تهیه، این خوراک، خواص بیشماری دارد. با همه این ها، درست کردن یک وعده غذایی شاداب و بالقوه فاخر به سادگی بیشتری نیاز دارد و این شخص چیزی است که همانطور که از شما انتظار دارد، به کار خود علاقه دارد.



خورش لوبیا سبز و گوشت چرخی اینبار تازه و متفاوت

خورش لوبیا سبز و گوشت چرخی از غذاهایی است که در بسیاری از مناطق ایران محبوبیت دارد. این غذا با داشتن خواص غذایی مفید و طعم بسیار خوبی، می‌تواند یکی از پر طرفدارترین غذاهای جانبی به شمار بیاید.

برای تهیه این خورش، ابتدا باید لوبیا سبز را با آب شسته و سپس با گوشت چرخی ترکیب کرد. پس از این کار، دسی لوبیا سبز و گوشت چرخی را با روش های مختلفی می‌توان پخت و سرو کرد. اما برای تهیه این غذا، سبکی و روشی جدید و متفاوت می‌توان به کار گرفت.

با اضافه کردن سبزی های تازه و ادویه‌ی خاص به لوبیا سبز و گوشت چرخی، می‌توان باعث شد تا غذا طعمی خوشگلتر و خوشمزه تر داشته باشد. همچنین این غذا با فراوانی اسیدهای چرب ضروری، پروتئین و فیبر همراه است که برای سلامت بدن و روح بسیار حایز اهمیت است.

در نتیجه، خورش لوبیا سبز و گوشت چرخی با تغییرات کوچکی که اعمال می‌شود، می‌تواند به نوعی تازگی و تفاوتی جالب در تجربه چشیدن این غذا ایجاد کند و از طرفی به کمک عناصر مفید و غنی برای سلامت بدن شما باشد.



طرز تهیه خورش لوبیای سبز و گوشت چرخی در قابلمه

برای تهیه خورش لوبیای سبز و گوشت چرخی در قابلمه، ابتدا بهتر است لوبیای سبز را به خوبی شسته و از مغز خارج نمایید. گوشت چرخی را نیز بریده و نمک، فلفل، زعفران و تره فرنگی به آن اضافه کنید تا مزه‌ی آن تند و شیاد باشد.

در ظرف قابلمه، یک قاشق روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس گوشت را به تفنگ کوچکی برش داده و به آن اضافه کنید. در حین پخت گوشت، تازه یا خشک شده، دارچین و هویج را همراه چند قاشق آب به آن اضافه کنید تا گوشت خرد شده نرم شود.

مواد روی حرارت خاموش خاموش کنید و آن را در قابلمه پوشانده و مدتی برای هم آمیزی با هم تلخل کنید. سپس به آن شیره قند، سیر و پیاز داغ را اضافه کنید و به همراه تره فرنگی کمی بیشتر بپزید. اگر خورش خیس شد، می توانید یک مدت دیگر روی حرارت ملایم بگذارید تا آب جذب شود و خورش خودش را به طعم خودش بندازد.

قبل از سرو پخته، می توانید آن را کمی به غلظت رسانید و با نان تازه سرو کنید. این خورش لذیذ را همراه با یک دسته نعناع تازه سرو کنید تا به طعم خوشی نوشیده شود.



راه‌های مختلف تهیه خورش لوبیا سبز و گوشت چرخی

خورش لوبیا سبز و گوشت چرخی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در اکثر خانه‌ها سرو می‌شود. این خورش با لوبیای سبز تازه و گوشت چرخ که پرورش داده شده و به خوبی به دلیل چرخیدن گوشت، مزه خواصی به خورش می‌دهد، تهیه می‌شود.

راه‌های متفاوت طبخ این خورش عبارتند از:

1- تهیه لوبیای سبز تازه و در عین حال گوشت چرخ را هم در دسترس داشته باشید. بهتر است گوشت را به حجم دلخواه تهیه کرده و سپس با نمک، فلفل و ادویه‌های دیگر پخت کنید. سپس آن را با لوبیا سبز تازه در قابلمه‌ای تفلونی در پماده کرده و با غوره سبز تزئین کنید.

2- نکته مهم در طبخ این خورش استفاده از مواد اولیه درست می باشد. لوبیا سبز غیر تازه، نچسب و یا گوشت چرخ که با مواد دیگرات مخلوط شده باشد مزه خوبی به خورش نخواهد داد. لذا پیشنهاد می‌شود از مواد اولیه تر و تازه استفاده شود.

3- دیگر روش تهیه خورش لوبیا سبز و گوشت چرخی، استفاده از مواد استوایی و ادویه گرم می‌باشد. برای طبخ، ابتدا سبزی‌ها را به فرایند قابل توجهی تحمیل بدهید و سپس گوشت را نیز با ترکیب ادویه‌های دلخواه پخت کنید. سپس آن را با لوبیا سبز در قابلمه‌ای تفلونی ترکیب کنید و به همراه روغن گیاهی و ادویه‌های ترکیب دیگر، به مدت یک ساعت در حرارت کم و مداوم آشپزخانه فر گرفته و سپس بیرون آورده و با تنوع یکی از غذاهای خوشمزه و تازه آماده مصرف شود.

با هر یک از روش‌های فوق، خورش‌تان را در صفحه بالای پلو شیرین تمام کنید.