طرز تهیه خورش بامیه با گوشت و لپه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خورش بامیه با گوشت و لپه

خورش بامیه با گوشت و لپه یکی از انواع خورش‌‌های سنتی ایرانی است که در تمامی مناطق ایران پخته می‌شود. این خورش با استفاده از بامیه ای که با گوشت قرمز و لپه خوراکی شده ساخته می‌شود و در کنار نان و پلو سرو می‌شود.

برای تهیه خورش بامیه با گوشت و لپه ابتدا بامیه‌ها را به صورت نیم رشته خرد کرده و در آب سرد حدود ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا آب غلیظ برداشته شود. پس از آن، آنها را آبکشی کنید و در دیگی که پیش تر دربسته و روی حرارت گذاشته‌اید، به همراه گوشت قرمز و لپه اضافه کرده و مزه‌دهی کنید. سپس آب داغی را روی خورش بریزید و آن را با حرارت ملایم به مدت یک ساعت پخت کنید.

در هنگام پخت خورش بامیه با گوشت و لپه پس از نیم‌ساعت، برگ بو را به آن اضافه می‌کنند که این عمل برای عطر دادن به آن است. پس از آماده شدن خورش، آن را از حرارت برداشته و با نان و پلو سرو می‌کنند. این خورش سنتی از جمله پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در تمامی مناطق این کشور سرو می‌شود و باعث افزایش شتاب در دور هم جمعی ها می‌شود.



طرز تهیه خورش بامیه با گوشت و لپه

خورش بامیه با گوشت و لپه یکی از خورش‌های سنتی و خوشمزه‌ای است که در مناطق مختلف ایران تهیه و مصرف می‌شود. این خورش از مواد اولیه ای همچون بامیه، گوشت گوسفندی و لپه تهیه می‌شود که با ترکیب آن‌ها یک غذای پر خاصیت و مقوی حاصل می‌شود.

برای تهیه این خورش، ابتدا بامیه را با آب بگیرید و چند بار با آب شستشو دهید تا اثرات زیر آن رفع شود. سپس بامیه را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه آب و نمک، داخل ظرف بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا بامیه نرم شود.

سپس گوشت گوسفندی را با یک پیاز خرد شده و روغن در تابه تفت دهید تا رنگش تغییر کند. سپس لپه را به پیاز چرخ شده و گوشت اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا گوشت کمی سفت شود. به آن آب به میزان کافی اضافه کرده و بعد از بجوشاندن آب، شعله را کم کرده و برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا گوشت کامل پخت شود.

در پایان، بامیه را نیز به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا بامیه با گوشت مخلوط شود. سپس با تنظیم شعله به میزان کمتر، به مدت ۲۰ دقیقه، غذا را بپزید تا خورشی خوشمزه و مقوی حاصل شود. در آخر نیز با نمک و فلفل سیاه به خوبی تند کنید و با نان تازه یا برنج ارائه دهید.



راهنمای آماده سازی مواد خورش بامیه با گوشت و لپه

تهیه یکی از غذاهای سنتی خانواده‌های ایرانی، یعنی خورش بامیه با گوشت و لپه یکی از قدیمی ترین روش های غذایی ایرانی است. در این روش، از ترکیبات ساده و ارزان به دست آمده، یک غذای خوشمزه و پرخاصیت تهیه شده است که می تواند با یک نان اردی سنتی برای ناهار یا شام سرو شود.

بامیه یا لوبیای پوست کنده، محصولی از خانواده لگومینوز است که قابلیت ترمیم دردهای مفصلی را دارد. برای استفاده از بامیه، لازم است که به صورت لوبیا خشک خریداری کنید و پس از شستشو، برای نرم شدن آن به مدت چند ساعت در آب خیساند. پس از این مرحله، بامیه را با نمک درون قابلمه‌ای که آن را در آن پخت خرد کرده و به همراه گوشت چرخ کرده و لپه به آن افزوده می شود.

لپه را نیز بایستی با آب جوش برای نرم شدن آن خیساند و سپس برای زدن روی شعله کم قرار داده شود. در این مرحله بهتر است توجه کنید که لپه را بیش از حد نمک نکنید، زیرا در مرحله بعدی به خورش افزوده می شود. در دمای پایین، با یک قاشق پشت چوبی لپه را به صورت نرم، هویج را برش کوچک و پیاز را نیز خرد کرده و به خورش افزوده می شود. برای شیرین شدن خورش، می توانید کمی سیب زمینی را خرد کرده به آن اضافه کنید. با افزودن ادویه های تند و خوشبو، مانند زردچوبه، فلفل سیاه و ریحان، به خورش بامیه با گوشت و لپه نکته جالبی به آن اضافه می شود و طعم آن را جالب تر خواهد کرد. پس از این مراحل، خورش شما آماده سرو خواهد بود.



مراحل پخت خورش بامیه با گوشت و لپه

خورش بامیه با گوشت و لپه یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی خانواده‌های ایرانی است. این خورش با مواد اولیه‌ی آسان تهیه می‌شود و شاید به همین دلیل مورد توجه خانم‌های خانه و آشپزخانه‌ها قرار گرفته است. در این خورش هم بامیه و هم گوشت در دستورپخت وجود دارد و این دو به همراه لپه به خورش طعم و مزه‌ی منحصر به فردی می‌بخشند.

برای شروع، بامیه را با آبکشی دقیق کرده و سپس در داخل ظرف مناسبی قرار می‌دهیم.گوشت را نیز به قطعات کوچک تقسیم کرده و با نمک و فلفل و سایر ادویه‌های مورد نظر خود، داخل یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا گوشت کمی برشته شود.

سپس، یک پیاز را خرد می‌کنیم و در داخل قابلمه به همراه گوشت می‌ریزیم و به مدت چند دقیقه بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا پیاز‌ها کمی تفت بخورند. سپس، ادویه‌هایی مانند زرد چوبه و فلفل سیاه و زرشک را به دلخواه به آن اضافه کرده و آن‌ها را نیز بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا کمی تفت بخورند.

حالا، به داخل قابلمه بامیه و لپه را نیز اضافه کرده و به مدت چند دقیقه بر روی حرارت کم، غذا را پخته و فریب داده می‌شود. بامیهرو نباید بیش از حد پخته کنید و باید توجه داشته باشید که بهتر است برای پخت بامیه از حرارت کمی استفاده کنید. پخته شدن و شیرین شدن گوشت‌ و بامیه‌ها نشاندهنده‌ی پخته بودن خورش است. سپس خورش را با نان تازه و مقداری خامه سرو می‌کنیم و غذای خوشمزه‌ی خود را در کنار خانواده به سفره می‌کشانیم.



طرز تزیین و سرو خورش بامیه با گوشت و لپه

طرز تهیه بامیه با گوشت و لپه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایرانی است. بامیه در واقع از جمله سبزیجاتی است که در فصل تابستان به میزان زیادی در بازارهای محلی به فروش می‌رسد و می‌توان آن را با گوشت و لپه ترکیب کرد. برای تهیه این غذا پس از هم مزه کردن گوشت به همراه لپه، بامیه را خرد می‌کنیم و به همراه توت فرنگی، نمک، فلفل و آب اضافه می‌کنیم.

بعد از اینکه مواد غذایی را به داخل قابلمه اضافه کردیم، آن را بر روی شعله متوسط قرار می‌دهیم و به مدت نیم ساعت می‌پزیم تا تمام مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و غذایی خوشمزه به دست آوریم. سپس باید غذا را به زیبایی تزیین کرد و به صورت درست سرو کنیم.

برای تزیین غذا، می‌توانید با استفاده از هر چیزی که در دسترس دارید، دست به کار شوید. مثلاً می‌توانید از تخم مرغ پخته شده، زعفران، نخود، کشمش یا بادام استفاده کنید و غذای خود را با این اجزاء زینت ببخشید. این روش معمولاً برای گرفتن نظر دوستان و مهمانان در جشن‌ها و مهمانی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در نهایت، پس از تزیین، بامیه با گوشت و لپه را به همراه نان سفید یا نان تست سرو می‌کنیم و این غذای خوشمزه و سیر کننده را با یک لیوان آب یا نوشابه سرد در کنارش می‌چشیم.



افزودن دانه های کرمان و خلیلی به خورش بامیه با گوشت و لپه

خورش بامیه با گوشت و لپه یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در مناطق جنوبی ایران است. اما برای افزودن عناصر جدید و گران قیمت به این غذا و به تعبیری گذاشتن امضای خودمان روی آن، می‌توانیم دانه‌های کرمان و خلیلی را نیز به این خورش اضافه کنیم.

دانه کرمان میوه‌ای با رنگ زردی که دارای خاصیت‌های مفید برای سلامتی است. استفاده از این دانه در خورش بامیه با گوشت و لپه، به غذای ما خواصی اضافه می‌کند. این دانه به دلیل داشتن پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مفید انحصاری، در بهبود گوارش، سلامت پوست، پایین آمدن فشار خون و حتی بهبود معرفی شهرت برخوردار است.

همچنین افزودن دانه خلیلی به خورش بامیه با گوشت و لپه، به این غذا مزه و عطری جدیدی اضافه می‌کند. دانه خلیلی باعث ارتقای طعم و رنگ خورش می‌شود و با توجه به خواص مفید در بهبود حافظه، پایین آمدن فشار خون و کنترل چربی خون، بسیار مورد توجه است.

اضافه کردن دانه کرمان و خلیلی به خورش بامیه با گوشت و لپه، به غذای ما خواص مفیدی اضافه می‌کند که فواید بسیاری برای سلامتی بدن دارد. به همین دلیل، بهترین روش برای تداوم یک خوراک سالم و مغذی، اضافه کردن مواد غذایی بسیاری به غذاهای ما است.



جایگزینی گوشت قرمز با گوشت سفید در خورش بامیه با لپه

در سال‌های اخیر، تغییر در عادات غذایی افراد و افزایش نگرش به تغذیه سالم، باعث شده است که بسیاری از افراد به دنبال جایگزین‌های سالم و کم کالری برای غذاهای خود باشند. یکی از مواد غذایی پرکالری و همراه با چربی بالا، گوشت قرمز است که مصرف زیاد آن می‌تواند باعث افزایش وزن و بهبود ناخواسته سطح کلسترول خون شود.

با توجه به این مسائل، از جمله راهکارهایی که برای جایگزین کردن گوشت قرمز در یکی از غذاهای محبوب به کار می‌رود، جایگزینی گوشت سفید با گوشت قرمز در خورش بامیه با لپه است. خورش بامیه با لپه یک غذای محبوب و پرطرفدار در بین خانواده‌های ایرانی است که از گوشت قرمز به عنوان ترکیبات اصلی استفاده می‌کند.

به جای گوشت قرمز، از گوشت سفید (مانند مرغ و ماهی) در خورش بامیه با لپه استفاده می‌شود که دارای کالری بالا و چربی نیستند. به‌علاوه، گوشت سفید حاوی پروتئین بالا و اسیدهای چرب اشباع نشده است که می‌تواند برای کاهش وزن سالم و بهبود سطح کلسترول خون مفید باشد.

با استفاده از جایگزینی گوشت قرمز با گوشت سفید، می‌توان غذای سالم‌تر و با کمترین چربی و کالری را برای خانواده ارائه داد. با این کار، می‌توان از امکانات گوشت سفید در تهیه غذای ایرانی سنتی بهره‌مند شده و در کنار آن، با خوشمزه بودن خورش بامیه با لپه، از یک غذای سرشار از مواد مغذی کم کالری لذت برد.