رسپی مرغ مجلسی با تن مرغ
رسپی مرغ مجلسی با تن مرغ غذایی است که در جشن ها و مراسم های مختلف به عنوان غذای اصلی سرو می شود.این غذا از تن مرغ ، چندین صفحه نان لواش و مقداری از ادویه های خاص تهیه می شود. این رسپی یکی از غذا های عالی برای جمع بندی خانواده و دوستان است.
جهت تهیه این رسپی در ابتدا تن مرغ را در دستور تهیه غذا استفاده می کنیم. تن مرغ باید روی آتش تفت داده شود تا خوب سرخ شود. در ادامه، این تن مرغ را به شکل نازکی روی صفحات نان لواش چیده و با مقداری ادویه خوشبو کنیم.
وقتی تمام شد، این سینه مرغ را با نان ها پیچیده و داخل یک قابلمه مخصوص سرو غذا قرار می دهیم. بعد از اینکه این غذا در دمای متوسط به مدت 30 دقیقه در حال پخت است، از آن سرو می کنیم. این رسپی را می توان با سبزی جات و خیارشور همراه کرد و با روغن مواد غذایی مورد نیاز برای تزیین و سرو آن طبیعی است.
در نهایت، یک رسپی مرغ مجلسی با تن مرغ فوق العاده آماده خواهیم داشت که می توانیم در مراسم های خانوادگی و مهم سرو کنیم. این غذا همچنین دارای مقداری پروتئین بالا و سرشار از مواد مغذی برای سلامتی بدن است.
رسپی مرغ مجلسی با سینه مرغ
رسپی مرغ مجلسی با سینه مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی و جهانی است. این غذا در بسیاری از سفرههای خانوادگی و جشنها و طرحهای مهمانیها سرو میشود و در همه شهرها و روستاهای ایران پخته میشود.
برای تهیه رسپی مرغ مجلسی با سینه مرغ ابتدا باید سینه مرغ را برش داده و با مرغ ، نمک ، فلفل سیاه و زرده تخم مرغ ترکیب شود و برای یک ساعت درون یخچال قرار داده شود.
پس از گذشت یک ساعت، باید روغن را در تابه گرم کرده و مرغ را به خوبی سرخ کنیم. بعد از سرخ شدن سینه مرغ ، آب لیموترش ، عسل ، سس مایونز ، سیر رنده شده ، نمک ، فلفل سیاه و زعفران را با هم مخلوط کنید و بر روی مرغ ریخته شود.
سینه مرغ سینه با مزهای ترش و شیرین با استفاده از این رسپی تهیه میشود و با کاهو و گلابی و یا یخزده سرو میشود. این غذا با ظاهر و طعمی بینظیر به عنوان یکی از بهترین غذاهای ایرانی شناخته و مورد تحسین همه قرار میگیرد.
رسپی مرغ مجلسی با گلابی و سیب
در این رسپی، قرار است یک غذای خوشمزه و مبتکر با استفاده از مرغ، گلابی و سیب تهیه شود. برای تهیه این غذا، ابتدا مرغ با پیاز و سیر تفت داده میشود تا به موقعیت مناسب برای اضافه کردن گلابی و سیب برسد. سپس، گلابی و سیب به صورت تکه با تکه در ظرف انتخاب شده به مرغ اضافه میشود و سپس آنها را با هم تفت داده و پخته میکنیم.
در این رسپی، همچنین از ادویههای فراوانی نیز استفاده میشود. به عنوان مثال، برای ایجاد طعمی خوشمزه و دلچسب، از فلفل قرمز کرمانشاهی، زردچوبه، دارچین، زعفران و ادویههای دیگر استفاده میشود. با مخلوط کردن این ادویهها با هم، طعمی استثنایی در این غذا ایجاد میشود که علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است، همچنین سلامتی شما را نیز حفظ میکند.
اما شاید بیشترین جذابیت این رسپی، نحوه تزئین و سرو مجلسی آن باشد. شما میتوانید با استفاده از تنوع گلها و سرویسهای چینی و دیگر ملزومات مجلسی، این غذا را به یک بهترینهای شاملو تبدیل کنید و شما و مهمانان شما را با آن غاشیه بزی دلنشین خود به خود پر کنید. در کل، این رسپی یک انتخاب بسیار خوشمزه و روشنفکرانه است که میتواند علاوه بر انگیزه شما برای پخت و پز، شما را برای تزئین و سرو مجلسی نیز الهام بخش باشد.
رسپی مرغ مجلسی با آلو و زرشک
رسپی مرغ مجلسی با آلو و زرشک یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که در میان روزهای خاص، به عنوان یک غذای پرطرفدار محسوب میشود. برای تهیه این غذا ابتدا مرغ به اندازه مناسب قطع شده و سپس با ترشی دلمه، سبزیجات و ادویه جاتی مثل زعفران و فلفل سیاه در همراه یکدیگر برای چندین ساعت میپزد.
با تمام ادویهها و سبزیجاتی که به مرغ اضافه میشود، طعم و عطر شگفتانگیزی به این غذا داده میشود و ظاهر بسیار زیبایی به آن میبخشد. پس از پزیدن مرغ، آلوهای خشک و زرشکهای ریزریز روی مرغ و همراه با سس گوجهفرنگی سرو میشود و این باعث شادابی بیشتر ظاهر غذا میشود.
این غذا به عنوان یک غذای سنتی ایرانی، در مناسبتهای خاص نظیر عید فطر، عید قربان و عروسیها با کنجکاوی قبول و مورد توجه قرار میگیرد. این غذا در سفرههای مراسم ایرانی، با چاشنی و عطر ادویه جات فوق العاده خوشمزه میشود که هرکسی را به خود میکشاند و میتوان در هر زمانی بهصورت خانگی هم تهیه شود.
رسپی مرغ مجلسی با نبات و اسفناج
رسپی مرغ مجلسی با نبات و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ایران است که در اکثر مناطق با اسمهای مختلف شناخته میشود. این رسپی با استفاده از مرغ، نبات و اسفناج، در کنار مواد دیگری مانند سبزیجات و ادویهجات تهیه میشود.
مرغ را میتوان به دو صورت مجلسی و قطعهای در طبخ این غذا بهکار برد. در صورت استفاده از مرغ مجلسی، قسمتهای مختلف مرغ را در کنار کله وقلقاش و سایر اجزای آن سرخ کرده و در صورت استفاده از قطعهای، قطعات مرغ به همراه سایر مواد در ظرفی ریخته و درون فر قرار داده میشوند.
نبات و اسفناج دو ماده مهم در تهیه این رسپی هستند که به طعم و مزه منحصر به فرد غذا افزوده شده و در کنار سبزیجات دیگری مانند پیاز و سیر به خواص مختلفی مانند کنترل فشار خون کمک میکنند. برای تهیه هر دو، باید آنها را کوچکتر کرده و در کنار سایر مواد به آن اضافه کرد.
در نهایت، ادویهجاتی مانند زعفران، هل و زیره و همچنین نمک و فلفل به این رسپی افزوده میشوند که به طعم و مزه و همچنین فواید غذایی آن کمک میکنند. نکته مهم این است که برای تهیه این رسپی، بهتر است از مواد ارگانیک و نگهداری شده در شرایط بهداشتی استفاده شود.
رسپی مرغ مجلسی با هویج و نخودفرنگی
رسپی مرغ مجلسی با هویج و نخودفرنگی یک غذای سنتی و خوشمزه است که در میان ایرانیها بسیار محبوب است. این غذا با استفاده از مرغ تهیه میشود و با همراهی چند مواد اضافی نظیر هویج و نخودفرنگی به دست میآید.
برای تهیه این رسپی، نخودفرنگی و هویج را باید ابتدا به قطعات کوچک تر خرد کرد. سپس با استفاده از روغن زیتون، پیاز را تفت داده و مرغ را به آن اضافه کرد. پس از اینکه مرغ کمی سرخ شد، میتوان به آن هویج و نخودفرنگی را هم اضافه کرد. سپس با استفاده از نمک، فلفل سیاه و آب، همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت کم بگذارید تا به مدت 30 دقیقه پخته شوند. در این فرآیند بهتر است همیشه مواد را به صورت یکدست به هم بزنید.
سرو کردن رسپی مرغ مجلسی با هویج و نخودفرنگی بسیار آسان است. این غذا را میتوان به همراه نان تای لوقم، برنج یا حتی سالاد سرو کرد. با توجه به سلیقههای خود میتوانید از چندین نوع نان یا دستور پذیرایی همراهی کنید.
در نهایت، باید گفت که رسپی مرغ مجلسی با هویج و نخودفرنگی از جمله غذاهایی است که علاوه بر سادگی در تهیه، طعم بسیار خوشمزهای هم دارد. به دلیل اینکه مواد استفاده شده در تهیه این غذا، خواص زیادی دارند، میتوان این غذا را در رژیم غذایی خود اضافه کرد و از طعم و خواص آن بهرهمند شد.