طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ
لوبیا چیتی با مرغ و قارچ یکی از پرطرفدارترین خوراکهای ایرانی است که با استفاده از اجزایی مانند لوبیا چیتی، مرغ و قارچ به دست میآید. این غذا دارای طعم بسیار خوشمزه و غنی با ارزش غذایی بالا است که میتوانید با استفاده از دستور زیر، این خوراک را بسیار راحت تهیه کنید.
ابتدا برای تهیه این خوراک، لوبیا چیتی را باید بدون پوست و خوب شسته آماده کنید. چون این نوع لوبیا معمولاً دارای چند پوست است، برای پوست کردن آن باید لوبیا را به مدت یک شب در آب خیس کنید و بعد با حرکتهای شدید و متعاقب با دستشویی آن ها را پوست کنید.
سپس یک قابلمه حرارتی را روی حرارت قرار داده و با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری روغن و سپس مرغ که قبلاً به تکههای کوچک خورده شده است،با حرارت خوب سرخ میکنیم.
وقتی مرغ به کامل بودن پخته شد، به آن قارچهای خرد شده و لوبیایی که پوست نزدیک شده ایم، اضافه کرده و با قلع کردن آنها اجازه میدهیم تا خوب تفت بخورند. سپس به آن یک قاشق سرکه، نمک و فلفل به میزان دلخواه خودتان اضافه کنید و به این شکل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید.
در نهایت غذای خوشمزه لوبیا چیتی با مرغ و قارچ آماده شده است و شما میتوانید آن را با انواع نون همراه کرده و سرو کنید. این خوراک در فصلهای سرد سرد که به خوراکهای سنتی و داغ نیاز داریم، شاید جز بهترین گزینهها باشد.
مواد لازم برای خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ
برای پختن خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ، لازم است موادی را آماده کنید که شامل لوبیا چیتی، مرغ، قارچ، پیاز، سیر، آب مرغ، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و زیره است.
اولین مرحله آماده سازی این است که لوبیا چیتی را بشویید و برای حدود ۱۰ ساعت در آب خیسانده و سپس آن را در قابلمه قرار دهید و آبی که لوبیا در آن خیسانده شده بود را نیز به آن اضافه کنید و بعد از اینکه آب آن جوشید، حرارت را به حداقل برای پخت لوبیا ها کاهش دهید و بنا به نیاز شوری و نمک به آن اضافه کنید.
سپس مرحله ی بعدی این است که برای پخت مرغ، پیاز و سیر را در یک قابلمه به همراه فلفل سیاه و زیره در روغن زیتون تفت دهید و بعد از اینکه پیاز سبک شد مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط مدتی با هم تفت دهید.
سپس به مرغ و پیاز، قارچ ها و گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و برای حدود ۵ دقیقه همراه با رب گوجه فرنگی در حرارت ملایم تفت دهید تا خوراک یکدست شود. سرانجام خوراک مزه باور نکردنی ای به دست می آید که همراه با نان تازه و سعی ریز و سبزیجات می توانید از آن لذت ببرید.
نحوه پخت مرغ برای خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ
جهت پختن مرغ برای خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ، ابتدا لوبیای چیتی را به مقدار دلخواه با آب درون قابلمه ریخته و برای پخت بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا لوبیا کاملاً پخته شود. درون دیگی دیگر، مرغ را با روغن و نمک به مدت چهل و پنج دقیقه تفت دهید تا مرغ به طور کامل پخته شود.
پس از پخته شدن مرغ، آن را از داخل قابلمه خارج کرده و قارچ ها را با روغن در پان قرار دهید و با حرارت ملایم سه دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نیز به طور کامل پخته شوند. سپس مرغ را به شکل کوبیده شده با لوبیا تلفیق کنید و قارچ ها را به همراه آنها به داخل قابلمه برگردانید و دوباره در حرارت ملایم 5 تا 10 دقیقه بگذارید تا تمامی مواد به طور کامل با هم تلفیق شوند.
در نهایت، پخته شده لوبیا چیتی با مرغ و قارچ را با نان تازه سرو کرده و از غذایی خوشمزه و سالم برای خود و سایر اعضای خانواده لذت ببرید. این غذا از مزه و طعم منحصر به فردی برخوردار است که به راحتی قابل تهیه است و می توان در هنگام ناهار یا شام به عنوان غذای مهمانی نیز سرو کرد.
نحوه پخت قارچ برای خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ
پخت قارچ برای خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ باید با دقت و توجه به جزئیات انجام شود تا طعم و مزه بهتری به غذا داده شود. در ادامه نحوه پخت قارچ برای خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ را به صورت کامل شرح خواهیم داد:
ابتدا باید قارچها را با دقت و به طور دقیق شستشو کنید. برای این کار از آب سرد استفاده کنید و بهتر است دستهای خود را هم با آب و صابون بشویید.
سپس قارچها را خرد کنید. بهتر است قارچها را به صورت نازکتر خرد کنید تا به غذا طعم بهتری بدهد. در صورت دوست داشتن میتوانید قارچها را به صورت خلالی خرد کنید.
حالا قارچهای خرد شده را در یک ماهیتابه درون روغن تفت دهید تا طعم بهتری بگیرد. اگر دوست دارید میتوانید قبل از تفت دادن به آنها نمک و فلفل هم بزنید.
در مرحله بعدی، مرغ را به صورت خرد شده به قارچها اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا پخته شود. اگر مایل به این هستید که مرغ کاملا پخته شود، بهتر است ابتدا مرغ را تفت داده و پس از آن قارچها را به آن اضافه کنید.
حالا میتوانید لوبیا چیتی را هم به ماهیتابه اضافه کنید. برای پخت لوبیا چیتی، ابتدا باید آنها را خیس کرده و سپس آنها را در قابلمه با آب جوش و نمک طعم دار بگذارید. سپس قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و لوبیا چیتی را به مدت 15 تا 20 دقیقه پخته کنید.
پس از پخت لوبیا چیتی، آنها را به ماهیتابه اضافه کنید و با دقت هم بخوانید تا طعم بهتری به غذا داده شود.
در انتها، بهتر است خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ را با سبزیجاتی مانند ریحان، تره و یا پیاز تازه تزیین کنید و در سرویس دهی به میز ببرید.
طرز تهیه سس خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ
سس خوراک یکی از اجزای مهم غذاهای این روزهاست. این سس ها معمولا برای افزودن طعم و عطر به انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از سس های خوشمزه و معروف، سس خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ است که با استفاده از مواد ساده قابل تهیه است.
برای تهیه این سس خوراک می توان از لوبیا چیتی، مرغ و قارچ استفاده کرد. لوبیا چیتی یکی از انواع لوبیا های پرمصرف جهان است که در اکثر نقاط دنیا به عنوان یکی از مهمترین مواد غذایی شناخته می شود. این لوبیا با طعم خوشمزه و قدرت پخت بالا، در انواع غذاهای سنتی و مدرن مورد استفاده قرار می گیرد.
برای تهیه سس خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ، ابتدا مرغ و قارچ را خرد کرده و در تابه به همراه نمک، فلفل و ادویه جات به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سپس لوبیا چیتی را نیز به تابه اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه مواد را با هم تفت دهید.
در مرحله بعد، یک قاشق سوپخوری آرد را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس به مواد، شیر و آب را اضافه کرده و حرارت زیر آن را روشن کنید. مواد را تا اینکه به حالت یکدستی برسند، روی حرارت باشند.
در نهایت، سس خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ آماده است و می توان آن را با نان یا برنج و سبزیجات سرو کرد.این سس شیرین، غلیظ و خوشمزه در کنار انواع غذاهای گوشتی، ماکارونی و غیره عالی می باشد.
طرز تهیه لوبیا چیتی برای خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ
لوبیا چیتی یکی از غذاهایی است که در بسیاری از مناطق ایران محبوب است و معمولا به همراه گوشت قرمز یا مرغ و سبزیجات مختلف سرو میشود. در این مطلب به طرز تهیه لوبیا چیتی برای خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ پرداختهایم.
برای تهیه لوبیا چیتی، ابتدا باید لوبیای چیتی را شسته و با آب سرد برای چند ساعت خیس کنید تا حجم آن کاهش یابد. در ظرفی مناسب آنرا با آب و زعفران و تندیس نمک بپزید تا لوبیا به آرامی نرم شود. برای تهیه خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ ابتدا باید مرغ را با روغن گرم کرده و سپس با قارچ و پیاز راسته شده تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود.
سپس به آن نمک، فلفل، رنگ زردچوبه، زعفران و آب بریزید و به همراه نیم ساعت سرخ کردن تا اینکه مرغ کاملا پخته شود. در این مرحله، لوبیا چیتی که قبلا پخته شده بود، به مرغ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا هر دو با هم مخلوط شوند.
در نهایت، با تزئین و نثار آویشن و زرشک خشک شده، خوراک لوبیا چیتی با مرغ و قارچ آماده خوردن است. این غذا را معمولا با نان تازه و دمنوش چای سرو میکنند که برای صبحانه و ناهار بسیار مناسب است.