1. طرز تهیه خوراک لوبیا سفید با گوشت به سبک خانگی
برای ساخت خوراک لوبیا سفید با گوشت به سبک خانگی، ابتدا لوبیا سفید را در آب گرم برای چند ساعت خیس کنید تا بعداً به راحتی پخته شود. پس از خیساندن، آن را در حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزید تا کاملاً تر شود. در این مرحله، می توانید با اضافه کردن فلفل سیاه و دانه های هل، عطر و طعم خوبی به لوبیا سفید ببخشید.
حالا به قسمت گوشت می رسیم: از گوشت چرخ کرده استفاده کنید و آن را با پیاز ریز خرد کنید. سپس آن را در کمی روغن داغ سرخ کنید. اگر می خواهید خوراک خود را کمی پر طراوت تر کنید، می توانید در این مرحله برای مدت کوتاهی چند قاشق غذا خوری آب روی گوشت اضافه کنید. حال زیر همه مواد خود، از جمله لوبیا سفید، گوشت چرخ کرده، پیاز، آب سبک، گوجه فرنگی رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک قابلمه اضافه کنید.
سپس قابلمه را با یک پوشش محکم بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت در حرارت ملایم بپزید. پس از گذشت زمان لازم، قابلمه را از حرارت بردارید و آن را برای چند دقیقه دیگر به طور ملایم بمالید تا خوراک شاداب تر شود. این روش ساخت خوراک لوبیا سفید با گوشت به سبک خانگی است که می توانید با نان تازه پخته و یا آرد سفید یا قارچ تزئین کنید. به شما تبریک می گوییم به خاطر ساخت یک غذای لذیذ، ساده و سرشار از مواد مغذی!
2. خوراک لوبیا سفید با گوشت، طرز تهیه با سبکی رستورانی
لوبیا سفید با گوشت یکی از غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه در سبک غذاهای رستورانی است. این غذا با ترکیبی از لوبیای سفید، گوشت قرمز، سیب زمینی و ادویههای خاص تهیه میشود که مزهای منحصر به فرد و خوشیبان به آن میبخشد. همچنین این غذا، تغذیه کاملی برای بدن شما فراهم میکند و باعث افزایش انرژی و قدرت جسمی شما خواهد شد.
برای تهیه این غذا، ابتدا لوبیای سفید را به مدت چند ساعت از قبل خیس کرده و سپس آن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا قدری نرم شود. در مرحله بعد، گوشت قرمز را با روغن در ماهیتابه تفت دهید تا طلایی شود و سپس آن را از ماهیتابه به صحنه منتقل کنید.
سپس، سیب زمینی را رنده کرده و به همراه لوبیای سفید به مخلوط گوشت قرمز اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. ادویههای خود را اضافه کنید - شامل فلفل، نمک و چند قاشق غذاخوری از فلفل سیاه - و سپس تمام مواد را برای حداقل 20 دقیقه بپزید تا غذای شما به خوبی پخته شود.
وقتی که غذای شما پخته شده است، آن را از روی حرارت بردارید و برای سرو شدن آن روی پلکان آهکی مورد استفاده رستورانها قرار دهید. بهتر است این غذا را با نان تازه یا پلوی سفید سرو کنید و به همراه سالاد و مرغوبات دلچسب سرو نمایید.
در نهایت، لوبیا سفید با گوشت یکی از بهترین غذاهای رستورانی است که شما میتوانید در خانه خود به آسانی تهیه کنید. با دنبال کردن راهنماییهایی که در این مطلب بیان شده، میتوانید مزه فوقالعاده و مغذی این غذای خوشمزه را در خانه شما تجربه کنید.
3. مرغوبترین و روانترین طرز تهیه خوراک لوبیا سفید با گوشت
لوبیا سفید یکی از محبوبترین انواع لوبیا برای طبخ غذاست که با گوشت قرمز و سفید هر دو بسیار خوشمزه و مفید هستند. در این مطلب به روش مرغوبترین و روانترین طرز تهیه خوراک لوبیا سفید با گوشت پرداخته میشود.
ابتدا نیاز است که لوبیا سفید را به صورت دو سوته یا سه سوته پخته و آماده کنیم. برای این کار لوبیا سفید را به همراه یک لیوان آب در حوله قرار داده و بر روی شعله متوسط قرار داده و آن را بپزیم. سپس سبزیجاتی مانند پیاز و سیر را خرد کرده و درون مقداری روغن تفت میدهیم تا طلایی شوند.
حال نوبت به مرحله پخت گوشت است. گوشت قرمز را با چند قطره روغن درون قابلمه بر روی حرارت بالافراز کرده و همراه با سایر ادویهها مانند نمک، فلفل و زردچوبه تفت میدهیم. پس از این که گوشت به طور مساوی تفت خورد، لوبیا سفید را به آن اضافه کرده و همراه با گوجه فرنگی خرد شده و برگهای تازهی زعفران برای رنگ آمیزی بهمراه آب و یا آب مغذی مورد نیاز، در حرارت کم میگذاریم تا خورشت به پختکامل برسد.
به گوشت و لوبیا سفید آماده شده میتوانیم برنج جوانهدار و یا پلوی ساده نیز همراهی کنیم. همچنین میتوان از نان تازه و یا لواش نان نیز به عنوان نوک سفره استفاده کرد. این غذای سنتی ایرانی یکی از خوراکهای محبوب آنها محسوب میشود و میتوان آن را به روش مرغوبترین و روانترین، در سفره خانواده و مهمانی ها سرو کرد.
4. ترفندهای شگفتانگیز برای درست کردن خوراک لوبیا سفید با گوشت
خوراک لوبیای سفید با گوشت یکی از غذاهای لذیذ و سالم است که میتواند پیشنهادی برای همه باشد. اما برای درست کردن یک غذای عالی، باید از ترفندهای خاصی استفاده کرد.
اولین ترفند برای درست کردن خوراک لوبیا سفید با گوشت ، زمان بندی درست پخت و پز آن است. برای این منظور، باید لوبیای سفید را برای حدود ۲۰ دقیقه از قبل خیس کنید و سپس آن را با آب جوش به همراه گوشت چرخ کرده برای حدود ۴۵ دقیقه از قبل در ماهیتابه پخته و روی حرارت روی هم بگذارید.
ترفند بعدی مربوط به مزون های طعم و مزه است. برای تقویت طعم غذا، شما میتوانید از ادویههای مختلفی مانند سیر، فلفل، زنجبیل، شوید و برگ بو بهره ببرید. همچنین اضافه کردن پیاز به خوراک لوبیا و گوشت میتواند طعم غذا را تقویت کند.
برای داشتن یک خوراک مقوی و پرپروتئین باید ترفند بعدی را به خوبی فرا خواهید گرفت. قرار دادن سبزیجاتی مانند جعفری، ریحان، تره، بابونه یا زعفرانی در خوراک لوبیای سفید با گوشت میتواند ارزش غذایی آن را به حداکثر برساند.
از طرف دیگر، نگذاشتن شور در غذا میتواند طعم غذای لوبیا سفید با گوشت را مخدوش کند، بنابراین بهتر است که از نمک کمتری برای طعمدهی استفاده کنید، یا به صورت جانبی نمک را برای غذا قرار دهید و به افراد این امکان را بدهید که خودشان تصمیم بگیرند که چقدر برای خودشان نمک در غذا قرار دهند.
با استفاده از ترفندهای فوق، شما میتوانید یک خوراک شگفتانگیز و خوشمزه از لوبیا سفید با گوشت را درست کنید که هم سالم است هم مقوی و خوشمزه است.
5. خوراک لوبیا سفید با گوشت، طرز تهیه با سبکی سنتی
خوراک لوبیا سفید با گوشت یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در سفرهی خانوادههای بسیاری ایرانی به عنوان غذای اصلی سرو میشود. این غذا با داشتن ارزش غذایی بالا و طعم خوشایند، در طول تاریخ به عنوان یکی از بهترین غذاهای ایرانی شناخته میشود.
برای تهیهی این غذا، ابتدا بهتر است لوبیا سفید را به مدت چند ساعت در آب خیس کنید تا نرم شود و سپس بپزید. بعد از آن، بهتر است گوشت را داخل قابلمه بریزید و با نصفی از پیاز، نمک و ادویههای دلخواه خود (مانند فلفل، زردچوبه و کمی زعفران) بپزید تا طراوت بگیرد.
پس از پخت گوشت، بهتر است زرشک را با یک قاشق روغن روی حرارت قرار داده و تا زمانی که روشن و نمکی شود، منجمد کرده و حاضر کنید. در ادامه، لوبیا سفید پخته و نرم شده را به گوشت اضافه کنید و باقیماندهی پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را همراه با چند قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.
سپس، زیرغلت خوراک را با پودر نان به ترتیب لایهای بچرید و آن را بر روی حرارت بگذارید تا تازه بگیرد و پف بکشد. سپس، خوراک را روی دیسهای سرو کرده و برای تزئین به روی آن زرشک یخ زده را بپاشید. خوراک لوبیا سفید با گوشت، در فصل سرد سال حتی میتواند برای کسب انرژی و ایجاد حس گرمایی در بدن مفید باشد.
6. طرز تهیه خوراک لوبیا سفید با قارچ و گوشت
در طرز تهیهی خوراک لوبیا سفید با قارچ و گوش، ابتدا باید لوبیا سفید را حدود ۴۰ دقیقه در آب جوش بگذارید تا نرم شود و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
سپس یک قاشق روغن را در تابهای داغ کنید و سپس بصورت موزاییکی قارچهای خردشده را به آن اضافه کنید. پس از سرخ کردن قارچها، آنها را به مدت حدود ۵ دقیقه همراه با سیر و پیاز خرد شده در تابه بر روی حرارت قرار دهید.
سپس گوشت مورد نظرتون رو با دو قاشق روغن و به همراه نمک و فلفل سرخ کرده و به داخل تابه اضافه کنید و درجه حرارت را در حد متوسط تنظیم کنید. بعد از سرخ کردن گوشت، خوراک لوبیا سفید، رب گوجه فرنگی و ادویه های مورد نظرتون را به داخل تابه اضافه کنید و مواد را با هم مرکب کنید. سپس آبی که لوبیا سفید رو دراومده رو به آن اضافه کنید.
از بالای تابه را ببندید و حدود ۴۰ دقیقه بگذارید تا خوراک پخته شود. در آخر تزیین آن را با تره فرنگی و یک قاشق روغن کره انجام دهید و خوراک لوبیا سفید با قارچ و گوشت آماده است.