آموزش ساده تهیه خمیر پیراشکی
بسیاری از افراد علاقه دارند تا در خانه خود شیرینی های خوشمزه و سالم تهیه کنند و یکی از شیرینی های محبوب و مشهور در بین مردم، پیراشکی است. خمیر پیراشکی یکی از مهمترین عناصر تهیه این شیرینی است و برای تولید آن، نیاز به چند مواد اولیه دارید.
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه خمیر پیراشکی شامل: آرد، شکر، روغن، آب، و رنگهای مورد نظر است. ابتدا باید آرد، شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و سپس کم کم آب به آنها اضافه کنید تا به صورت خمیری پر کشش و نرمی به دست بیاورید. در صورتی که خمیر شما بافت کم و چسبناکی داشته باشد، می توانید با اضافه کردن آرد از این مشکل جلوگیری کنید.
بعد از اینکه خمیر پیراشکی آماده شد، باید آن را به شیوهی دلخواه شکل دهید. مثلا میتوانید با دو قلم مداد یا شلک دو بغل خمیر را به یکدیگر بچسبانید. سپس با استفاده از رنگهای مورد نظر، پیراشکی خود را رنگی کنید.
در انتها، باید پیراشکی ها را درون قالب مخصوص شون قرار دهید و آنها را درون فر پیشچین و به مدت 14-10 دقیقه در دمای175 درجه سانتی گراد بپزید. بعد از پخت، پیراشکی هایتان را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب برای مصرف قرار دهید.
در کل، تهیه خمیر پیراشکی و تولید این شیرینی بسیار ساده و جذاب است و برای افرادی که علاقه مند به پختوپز و کار با دست هستند، بهخصوص جوانان، تجربه جدید و جذابی خواهد بود.
خوشمزه ترین و راحت ترین روش تهیه خمیر پیراشکی
بسیاری از ما از خوردن پیراشکی ها خوشم می آید و اگر در نظر دارید که خمیر پیراشکی را خودتان درست کنید، مهمترین عامل، روش درست و جالب تهیه خمیر است. در ادامه، راه هایی برای تهیه خمیر پیراشکی خوشمزه و راحت را بیان خواهیم کرد.
از موادی مانند آب، شکر، آرد و کره استفاده کنید. اولین مرحله، آب و شکر را در قابلمه سبکی مخلوط کنید و به آن کره اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید و سپس به آردی که از پیش آماده شده ملحق کنید و همه را با هم مخلوط کنید. حال، در اینجا مواد را به خمیر تبدیل کنید.
سپس، خمیر خود را در کوره قرار دهید و بگذارید شامل سردخانه های مدتی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید. شما می توانید با تعداد مکرری از پخت خمیر پیراشکی، موفقیت خود را افزایش دهید و نتیجه نهایی را با توجه به نیاز خود شخصی سازی کنید.
هرگاه خمیر پیراشکی آماده شد، بهتر است آن را به داخل جعبه هایی برگزار کنید تا طعم و شکل بهتری داشته باشد. استفاده از نوارهای کاغذی برای جلوگیری از چسبندگی خمیر پیراشکی به دستان خود پیشنهاد می شود.
در نهایت، بدون شک، خمیر پیراشکی تهیه شده توسط شما یکی از بهترین و خوشمزه ترین نمونه ها محسوب می شود. لذا، از نکاتی که ذکر شده است استفاده کرده و موفقیت خود را افزایش دهید.
طرز تهیه خمیر پیراشکی بسیار آسان
خمیر پیراشکی یکی از پنج غذای ساده و پرطرفدار در قالب شیرینی است که بیشتر در فضای باز و در پیکنیک ها مصرف می شود. در این مقاله به دو روش طرز تهیه خمیر پیراشکی ساده و بسیار آسان می پردازیم.
راه اول: مواد لازم
1 فنجان آرد
1 قاشق غذاخوری کرم تارتار
1 قاشق چایخوری پودر سدر
نصف قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری خمیر دانه سبز یا خمیر برنجی
نصف فنجان نبات یا روغن مایع
آب یا شیر، به مقدار لازم
طرز تهیه
1- تمام مواد غذایی را به جز آب یا شیر در یک کاسه مخلوط کنید.
2- آب یا شیر را یک قاشق به یک قاشق به خمیر اضافه کنید تا با شکل دست شما آمیخته شود. آب یا شیر به میزانی که لازم است اضافه کنید تا خمیر نرم و چسبنده باشد.
3- خمیر را بر روی برگهای بلند هرسول و به طول کفشک یا بیشتر بکشید و برش را بصورت مثلث های بزرگ تقسیم کنید.
4- مثلث های آماده را درون روغن گرم کنید تا سبک شوند و طلایی رنگ شوند.
5- پیراشکی های آماده را در حالتی که صاف باشد روی ماهیتابه یا کاغذ طرح دار تحویل دهید.
راه دوم: مواد لازم
1 فنجان آرد سفید
1/2 فنجان مایع شیکایی
1/4 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن سبز
طرز تهیه
1- تمام مواد غذایی را به همراه آب و یا شیر در یک کاسه مخلوط کنید.
2- آب یا شیر را به مقدار لازم به خمیر اضافه کنید و با دست هایتان یا یک میکسر مخلوط کنید تا خمیر نرم و چسبنده باشد.
3- خمیر آماده را بر روی سطح صاف روکش کنید تا ضخامت خوبی بگیرد. میتوانید فلفل رنگی که به داخل خمیر اضافه کرده اید را روی سطح خمیر پخش کنید.
4- خمیر را به شکل مربع کوچک تقسیم کنید.
5- خمیر را در روغن گرم کنید تا سبک شوند و طلایی رنگی بگیرند.
6- پیراشکی های آماده بر روی کاغذ طرح دار تحویل دهید.
نکته: پیشنهاد می کنم برای خوردن خمیر پیراشکی آماده کنید و به همراه دوستانتان در آخر هفته به میدان رفته و از ماجرایی و هیجان این غذای ساده لذت ببرید.
بدون نیاز به ابزار خاص، تهیه خمیر پیراشکی ساده
تهیه خمیر پیراشکی ساده، فرآیندی ساده و هیجان انگیز است که هر کسی میتواند با انجام آن، هنر خود را به نمایش بگذارد. این نوع خمیر، یکی از پرطرفدارترین انواع خمیر در بین خانوادههای ایرانی است که در اکثر مناسبتها و جشنها به عنوان دسر و خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه خمیر پیراشکی ساده، ابتدا مواد خمیر را آماده کنید. برای این منظور، یک پیمانه آرد، یک قاشق غذا خوری روغن سبوس دار، نیم قاشق چای خوری نمک و یک عدد تخم مرغ به یکدیگر افزوده شده و همزن یا دست هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
پس از آماده کردن مواد، بهتر است یک قابلمه را با آب پر کرده و روی حرارت قرار دهید. سپس مواد خمیر را به داخل قابلمه ریخته و همه چیز را با هم مخلوط کنید. در این مرحله، بهتر است با چنگال یا قاشق، خمیر را به خوبی مخلوط کنید و به مدت حدود ۱۰ دقیقه، خمیر را روی حرارت بگذارید و به خوبی میزنید.
در انتها، خمیر پیراشکی را از حرارت بردارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آن را قرار دهید تا سرد شود. پس از سرد شدن خمیر، آن را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به شکل دایرههای کوچک در بیاورید. سپس خمیر پیراشکی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر پیشگرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته و به شکل دلخواهتان تزئین کنید. غذای خوشمزه خود را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید و از لذت آن لذت ببرید.
راهکاری ساده برای تهیه خمیر پیراشکی خانگی
تهیه خمیر پیراشکی خانگی از کارهایی است که میتواند بسیار ساده و لذیذ باشد. اما برای تهیه آن، باید به چند نکته توجه کنید. در این راهنمایی، به شما نحوه تهیه خمیر پیراشکی خانگی را به صورتی ساده و کاملا توضیح دادهایم.
ابتدا باید مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی را آماده کنید. برای تهیه خمیر پیراشکی، به تعداد بستههایی که میخواهید، آرد و شکر لازم است. همچنین، باید یک تخم مرغ، کره یا روغن نباتی و کمی وانیل نیز در اختیار داشته باشید.
حال، در یک کاسه، آرد، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را حرارت داده و به مخلوط آردی بیافزایید. سپس، کمی کره یا روغن نباتی را به مخلوط اضافه کنید تا خمیر پیراشکی شما کرمی و قابل فرم شود.
حال، با استفاده از دستهای خود، خمیر را به صورت یک توپ محکم درآورید و آن را درون یک کیسه غذایی قرار دهید. هدف از قرار دادن خمیر در کیسه، جلوگیری از خشک شدن آن است. سپس، کیسه را در یخچال قرار دهید تا حداقل به مدت یک ساعت سرد شود.
بعد از گذشت زمان لازم، خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را به سطحی که میخواهید پیراشکیها شکل گیرند با استفاده از غلطک خمیر، روی میز کفبلند باز کنید. سپس با استفاده از قالبهای انتخابی خود، خمیر را به شکل پیراشکیهای مورد نظر خود بچینید. پس از این کار، در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، پیراشکیهای خود را درون فر قرار دهید تا حداقل به مدت ۱۵ دقیقه، بپزند.
نکته مهمی که در تهیه خمیر پیراشکیهای خانگی باید در نظر داشت، استفاده از مواد خام با کیفیت و نوعی از شکر طبیعی میباشد. با این روش ساده میتوانید پیراشکیهای خانگی بسیار لذیذ و خوشمزه درست کنید که همه اعضای خانواده شما لذت بخشید.
ترکیبی از سادگی و لذت، تهیه خمیر پیراشکی
تهیه خمیر پیراشکی از جمله فعالیتهایی است که هم ساده و هم لذتبخش است و میتوانید روزهای خالی خود را با این فعالیت پرشور کنید. این خمیر قابلیت پخت در فر و یا قابلیت خشک شدن در آفتاب را دارد. در ادامه به روش ساده و ضروری ترکیب کردن اجزای خمیر پیراشکی میپردازیم.
برای تهیه این خمیر ابتدا باید تمام مواد را با دقت و شیوایی قاطی کنید. مواد مورد نیاز برای ساخت خمیر شامل یک و نیم فنجان آرد، یک فنجان شکر، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر، نصف قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری وانیل و نیم فنجان روغن است. پس از قاطی کردن این مواد، آن را به صورت تدریجی با آب قاطی میکنیم تا خمیر شبیه به خمیر نان در بیاید. پیشنهاد میکنیم به مواد در حین قاطی کردن آب اضافه کنید تا به خوبی آب گرفته و خمیر همچون یک دستگاه نانوای خوب بوده و در همان محیطهایی که در آن قرار خواهد گرفت آن را راحت بدانید.
شما میتوانید حالت دلخواه خود را به خمیر پیراشکی بدهید. مثلاً میتوانید پودر کاکائو یا پودر کنجد به خمیرتان اضافه کنید تا یک طعم نوآورانه و جذاب برای پیراشکی شما آفریده شود. بیشتر به هر نوع خمیر پیراشکی می توانید یک رنگی خاص نیز اضافه کنید. مثلاً رنگ صورتی با چند قطره از خمیر رنگی یا رنگ غذایی به راحتی بسازید.
بعد از اینکه خمیر را چیدید میتوانید آن را به صورت مکعبی، دایرهای یا هر شکل دیگری که دوست دارید، برش دهید. سپس با استفاده از یک تفاله یا چاقو، روی برشهای خمیر، خطوطی زدو یا اشکال را ایجاد کنید. به این ترتیب در بعد بعد میتوانید این خمیرها را بر روی پانچه شیرینی یا بر پایه کورنفلکس قرار داده و در فر یا آفتاب خشک کنید.
درصورت رعایت تمامی موارد فوق، شما به دست تهیه خمیر پیراشکی لذت بخش و عالی خواهید آورد که میتوانید با تزیین آن، به عنوان یک ماجرای جدید و دلپذیر از غذای شما برای عزیزان خود استفاده کنید.