روش تهیه خمیر پیتزا پیراشکی در خانه
پیتزا پیراشکی یکی از پیتزا های محبوب و خوشمزه است که به سادگی می توان آن را در خانه تهیه کرد. برای تهیه خمیر پیتزا پیراشکی در خانه، به چند مرحله خاص نیاز داریم که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.
مهم ترین قسمت تهیه خمیر پیتزا پیراشکی، تهیه ازجات است. برای تهیه ازجات، باید یک تکه آرد، نمک، مایعات زیاد (مثل روغن و آب) و خمیر مخصوص استفاده کرد. پس از ترکیب همه مواد، می توانید ازجات خود را با دسته خمیر نمدی به شکل دلخواه خود شکل دهید. سپس این خمیر را درون یخچال برای حدود یک ساعت قرار دهید.
بعد از مدت زمانی که خمیر پیتزا درون یخچال بود، آن را از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه دلخواه خود با یک دسته خمیر نمدی به شکل دایره ای شکل دهید. در این مرحله، می توانید مواد مورد نظر خود را (مثل رب، گوجه فرنگی، قارچ، پنیر و ...) روی خمیر پیتزا قرار دهید.
سپس پیتزا را درون فر با دمای 180 درجه سلسیوس، به مدت 15 تا 20 دقیقه پخت کنید. پس از پختن پیتزا، آن را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن، آن را به شکل دلخواه خود برش دهید و سرو کنید.
در کل، تهیه خمیر پیتزا پیراشکی در خانه، بسیار ساده و پاسخگوی تمامی سلیقه هاست که می توانید به راحتی از طریق ترکیب موادی که برای شما استفاده می کنید، پیتزایی خوشمزه و شاداب تهیه کنید.
چطور میتوانید خمیر پیتزای پیراشکی خانگی را درست کنید؟
خمیر پیتزا یکی از محبوب ترین و سرگرم کننده ترین وعده های غذایی است که در همه جا دنیا بیشتر در رستوران ها و فست فود ها مشاهده می شود، اما شما می توانید با انجام چند مرحله ساده، خمیر پیتزا خانگی و پیراشکی شگفت انگیز خود را درست کنید.
برای شروع، شما به طور کلی نیاز به چند مواد اولیه دارید که از جمله آرد، شیر، مخلوط گیاهان خشک شده، خمیر مخصوص پیتزا و نمک است. در هنگام آماده سازی، بهتر است تمام مواد را با هم مخلوط کنید و آنها را به مدت چند دقیقه باهم ترکیب کنید تا خمیری که دلخواه شماست به شکل نرم و الیافی دربیاید.
یکی دیگر از نکات، ایجاد شکل پیراشکی در خمیر پیتزا است. شما می توانید این شکل را با استفاده از نوارهای خمیر، طبقات خمیر یا شکل دلخواه خود ایجاد کنید. پس از ایجاد شکل، خمیر پیتزا خانگی شما در حال حاضر آماده برای پخت و پز در فر است.
در صورتی که شما می خواهید پیراشکی خود را با سس پیتزا بپوشانید، با استفاده از تکه های پیتزا، روغن زیتون و فلفل قرمز خشک شده آنها را روی خمیر بریزید و پس از پخت در فر، پیراشکی داغ و خوشمزه شما آماده خوردن است.
در نهایت، خمیر پیتزای پیراشکی خانگی، یک کار ساده و خوشمزه است که همه می توانند انجام دهند. با توجه به تمام روش های بالا، شما شروع به تهیه پیراشکی خانگی خود کنید و لذت ببرید!
طرز تهیه خمیر پیتزای پیراشکی در منزل
برای تهیه خمیر پیتزای پیراشکی در منزل، آماده سازی چند ماده اولیه ضروری است. اولین ماده ای که نیاز داریم، آرد است. بهتر است از آرد سفید و نرمال استفاده کنیم. مقدار آرد به دلخواه است، اما به طور معمول استفاده از کمترین مقدار ۲۰۰ گرم و بیشترین مقدار ۳۰۰ گرم پیشنهاد میشود. همچنین برای ایجاد طعم و بوی خوشمزه در خمیر پیتزا، میتوان به آن نمک، زردچوبه و روغن زیتون اضافه کرد.
سپس، درون یک کاسه، آرد را با موادی مانند خمیر مخصوص، شیر و آب مخلوط کنید. خمیر مخصوصی که میتوانید استفاده کنید، حاوی پودر خمیرپزی وبستپودر است و برای خمیر خوراکی همچون پیتزا بسیار مناسب است. در مورد شیر، بهتر است از شیر گوسفندی یا بز استفاده کنید، چون باعث افزایش طعم و بافت خمیر میشود. همچنین، نخستین مرحله ایجاد خمیر با آب است، اما بهتر است در قسمت دوم خمیر، از شیر استفاده شود.
پس از این که مواد خمیر مخلوط شدند، با یک دستگاه نانوایی، خمیر را میتوانید بازیافت کنید تا به یک حالت خمیربانکه تبدیل شود. پس از این مرحله، خمیر را درون یک قالب پیتزا قرار دهید و با دستتان، آن را به شکلی مناسب، به ضخامت ۱ سانتیمتری نوشته و روی آن، گوشتزنی و چیززنی و تندرک را بپاشید. برای پختن پیتزا، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فری ۲۲۰ درجه سلسیوس قرار داده شود تا به رنگبندی قهوهای و خوشمزه، تهیه شود.
راهکارهای تهیه خمیر پیتزای پیراشکی خانگی با مواد ساده
خمیر پیتزا به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای جهانی، همیشه در لیست غذاهای مورد علاقه بسیاری از مردم قرار دارد. اما برای تهیه پیتزا خانگی، خمیر پیتزا پیراشکی را به سادگی در خانه تهیه می کنند که باعث شده است تا خانواده های بسیاری بتوانند در کنار هم طعمی لذیذ از پیتزا بی نظیر را تجربه کنند. در این مقاله، ما به شما چگونگی تهیه خمیر پیتزا پیراشکی خانگی با مواد ساده را به شما آموزش می دهیم.
اولین مرحله در تهیه خمیر پیتزا پیراشکی این است که تمام مواد لازم را آماده کنید. شما به یک لیوان آب گرم، یک قاشق چایخوری خمیر مایه، یک قاشق غذاخوری نمک، 2 قاشق غذاخوری زیتون، 3 لیوان آرد، و یک قاشق غذاخوری روغن نیاز دارید.
در مرحله دوم به این شکل عمل کنید: در ظرفی متوسط مایعات آب گرم و حدود یک قاشق چایخوری خمیر مایه را مخلوط کنید. سپس یک قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری زیتون را به این مخلوط بیافزایید و مواد را با هم مخلوط کنید.
حالا به مرحله آخر می رسیم که در این مرحله می بایست 3 لیوان آرد را به مخلوط مایع اضافه کرده و به هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند. در نهایت، یک قاشق غذاخوری روغن روی آن بریزید و بعد از ترکیب تمامی مواد، باید خمیر را به مدت حدود 5 تا 7 دقیقه در دستگاه تخمیر خمیر قرار دهید تا آن را به خوبی بافت کند.
بعد از این، خمیر پیتزا پیراشکی خانگی شما حاضر است. می توانید آن را برای تهیه پیتزای دلخواه خود به کار ببرید. به راحتی و با عملکرد نرم در منزل خود، شما می توانید خمیر پیتزای خانگی پیراشکی نوازش با طعم لذیذ و متفاوت را تهیه کنید که به فضا و مکان خاص خودش اضافه کنید و پیتزای لذیذ خود را به طرز خلاقانه ای خلق کنید.
چگونه خمیر پیتزای پیراشکی خانگی تهیه کنیم؟
تهیه خمیر پیتزای پیراشکی در خانه، یکی از سادهترین دستورهای غذایی است که با توجه به مواد اولیه آن، همیشه میتوان آن را برای خوردن سریع و در حد نیمهشبی تهیه کرد. برای شروع، نیاز به این مواد دارید: آرد، مواد نانوایی، شیر، کره، نمک، پودر قارچ، پیاز، سیر، پروسسور، اسپاتولا و ظرف مخصوص خمیر پیتزا.
گام اول در تهیه خمیر پیتزا، آماده سازی مواد خشک است. شما باید آرد و مواد نانوایی را در یک ظرف بزرگی قرار دهید و آنها را با هم مخلوط کرده و ترکیب عالی از این دو عنصر اصلی را تولید کنید. سپس، نمک را همراه با پودر قارچ و پیاز و سیر به نوع دلخواه خود به آن اضافه کنید و کاملاً هم بزنید.
گام دوم، تهیه مایع مخصوص خمیر پیتزا است. شما باید کره را در یک قابلمه کوچک ذوب کنید، سپس همراه با شیر روی حرارت قرار بدهید و آن را به مواد خشک مخلوط کنید و هم بزنید تا یک ترکیب خوب بهدست بیاورید.
گام سوم، نوبت به ساخت خمیر پیتزا میرسد. شما باید ترکیب مایع را به خمیر خشک اضافه کرده و سپس آن را در پروسسور مخصوص خمیر پیتزا به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید. نتیجه بدست آمده باید یک خمیر نرم و خوب شکلدهی شده را به خود بزند.
گام چهارم، نوبت به پخت پیتزای پیراشکی میرسد. شما باید خمیر را برای چند دقیقه بر روی سطح خشک کف~ روغن شده خمیر پیتزا ریخته و برای پخت درون فر قرار دهید. پیتزای شما بعد از 20-15 دقیقه آماده شده و میتوانید از آن برای خوردن لذت ببرید. این روش ساده، اقتصادی و لذیذ است و شما در کوتاهترین زمان ممکن میتوانید نوعی پیتزا پیراشکی خانگی با مزه خوب را داشته باشید.
ساده ترین روش تهیه خمیر پیتزای پیراشکی در خانه
برای تهیه خمیر پیتزای پیراشکی در خانه، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. شما برای این منظور نیاز به آرد، آب، نمک، ماست، مخلوط سبزیهای خشک و خمیر مایع دارید. برای شروع، یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن مواد پیتزا به کار خواهید برد.
ابتدا آرد را در کاسه ریخته و سپس به آن مخلوط سبزیهای خشک اضافه کنید. سپس به آن نمک ریخته و با هم مخلوط کنید. پس از آن، ماست و آب را به آرد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. باید به طوری عمل کنید که تمام مواد به صورت یکجا ترکیب شوند و خمیری آرام و دارای یکپارچگی بشوند.
پس از آماده کردن خمیر پیتزا، میتوانید آن را برای تهیه پیراشکی در خانه به کار ببرید. برای این کار، باید خمیر را کمی کنده کنید و با دست پهن کنید. سپس باید پیراشکی را روی خمیر قرار داده و با دستهای خودش خمیر را از اطراف پیراشکی بپیچانید. پس از آن، باید پیتزایی که به پیراشکی پوشیده شده است، را در فر ریخته و در دمای 180 درجه سلسیوس پخته شود.
پس از 15-20 دقیقه، پیتزا آماده میشود و میتوانید آن را از فر درآورده و سرو کنید. به نکتهای که باید مراقب باشید این است که این پیتزا دارای یک پایه نرم و فوقالعاده خوشمزه است. امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.