خمیر پیتزا تابهای را با چه چیزهایی درست کنیم؟
خمیر پیتزا یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که میتوانید در منزل تهیه کنید. برای تهیه خمیر پیتزا تابهای، میتوان از چند ماده اصلی استفاده کرد.
اولین قدم در ساخت خمیر پیتزا، تهیه آرد است. برای تولید خمیر پیتزا، بهتر است از آرد سفید یا آرد تمام شده استفاده کنید. میتوانید از آرد گندم یا آرد نخودچی استفاده کنید. برای تهیه خمیر پیتزا تابهای، 2 پیمانه آرد، نصف پیمانه آب، 2 قاشق چایخوری شیر، 2 قاشق چایخوری روغن زیتون، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری خمیر مایع را به یکدیگر مخلوط کرده و به صورت دور شکل خمیر را میکنید و به مدت حدود 10 دقیقه آن را روی نانوایی خود رها کنید.
برای تهیه خمیر پیتزا تابهای، زمان خمیر دستهبندی شده را با توجه به طریقه پخت پیتزای خود تنظیم کنید. خمیر را روی سطح خمیری خود میگذاریم و آن را به اندازه لازم برش میدهیم. سپس، پیتزا را به دور شکل تهیه شده میکنیم و در تابه گرم و داغ، پیتزا را میپزیم تا تمام شود. با این روش، میتوانید پیتزا طعم دار، شفاف و لذیذی بسازید. با استفاده از این روش، میتوانید خود را در خانه احساس راحتی و شادابی کنید و استفاده از خمیر پیتزا توصیه میشود.
آماده کردن مواد اولیه برای خمیر پیتزا در تابه
خمیر پیتزا یکی از معروفترین و خوشمزهترین غذاهای دنیاست و برای آماده کردن آن نیاز به مواد اولیه آسان و معمولی داریم. جوانه ذرت یا دانه نخود، آرد، آب، نمک، نشاسته، مایع نفت، ادویههای مختلف، پودر خمیر باکینگ، از مهمترین مواد اولیه استفاده شده در خمیر پیتزا هستند.
برای شروع، اولین مرحله در آماده کردن خمیر پیتزا آماده کردن مواد اولیه است. نخود، جوانه ذرت یا سایر گرنها را به صورت پودر خالص درآورده و با آرد، پودر خمیر باکینگ، نشاسته و نمک مخلوط کنید. سپس یک لیوان آب را به آرامی اضافه کنید و همگی را تا زمانی که مایعی فراگیر شود، با هم مخلوط کنید.
در قدم بعدی، مایع نفت را به خمیر اضافه کنید و دوباره همه چیز را تا زمانی که خمیر یکدست شود با هم مخلوط کنید. سپس، خمیر را به صورت یک توپ بزرگ درآورده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه نگه دارید تا آرام شود.
در نهایت، تابه را چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید. بهتر است خمیر را پیش از این در ظرف پلاستیکی بزرگ در آورده و با یک چند لگن آب گرم پوشانده و نیم ساعت در گرمای چندین درجه درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر بیشتر خمیر پذیر شود.
بعد از گذراندن خمیر پیتزا درون آب گرم، خمیر را به یک صفحه آردیده پهن کنید و گرد شکل دهید. سپس، خمیر پیتزای خود را با مواد مورد نظر پیتزای خود تزیین کرده و در آخر، برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در ۲۲۰ درجه سانتیگراد بپزید.
روش آماده کردن خمیر پیتزا در تابه
برای آماده کردن خمیر پیتزا در تابه، ابتدا باید نوع خمیری که قصد دارید استفاده کنید را تعیین کنید. خمیری با ترکیبات ساده مانند آرد، آب، نمک، مخمر و روغن معمولا برای پیتزا استفاده می شود. برای تهیه این خمیر، مقداری آرد را در یک ظرف قرار داده و با افزودن مخمر ، نمک و آب، آن را مخلوط می کنیم تا در حدود نیم ساعت خمیر ما يك در سردخانه استراحت كند.
پس از آماده شدن خمیر، باید آن را تا حدی لطیف و نرم کنید تا بتوانید آن را به شکل دایره ای به ضخامتی حداقل یک سانتیمتر باز كرده و به همراه سس پیتزا، گوجه فرنگی، پنیر و دیگر مواد لازم خود را بر روی آن قرار دهید.
حال باید تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و با افزودن روغن یا زعفران خرد شده، آن را گرم کنید. سپس به روی تابه، خمیر پیتزا را بگذارید و به مدت حدود 5 تا 7 دقیقه، آن را در حرارت متوسط پخته کنید. بعد از آن، با استفاده از یک تازیانه، آن را برگردانید و از طرف دیگر هم پخت کنید تا به طرز یکنواختی پخته شود.
در نهایت، پیتزا را از روی تابه برداشته و در سرویس دهنده با تازه مزه های دیگر مانند فلفل دلمه ای، باسیلیکوم، ماست یا سس قرار دهید. با این روش ساده، شما می توانید پیتزایی خوشمزه و خانگی در خانه تهیه کنید.
نحوه خمیر کردن و آماده کردن پیتزا برای پخت در تابه
موضوع این مقاله در مورد نحوه خمیر کردن و آماده کردن پیتزا برای پخت در تابه است. برای خمیر کردن پیتزا، مواد اولیه شامل آرد، آب، نمک، روغن و خمیر مخصوص پیتزا است. در ابتدا آرد به یک کاسه بزرگ اضافه میشود و سپس خمیر پیتزا به مقدار مناسب اضافه میشود. سپس نمک به مقدار لازم برای طعم دلخواه به خمیر اضافه میشود. سپس آب را به آرامی به خمیر اضافه میکنیم و به خوبی آن را با آرد مخلوط میکنیم.
در این مرحله، آرد و خمیر را به خوبی مخلوط کنید تا خمیری همگن و لطیف به دست آید. بهتر است اول خمیر را با دست مخلوط کرده و سپس آن را روی سطح مرطوب پودر کرده و به صورت مداوم نیمگرد به آن زاویه بدهید تا یک گرد تشکیل دهد. پس از این کار، روغن زیادی را بر روی سطح خمیر بپاشید تا خمیر نچسبد.
سپس، بهترین روش برای تهیه پیتزا در تابه استفاده از تابه آهنی است. برای این کار، از تابه با قطر حدود ۳۰ سانتیمتر استفاده کنید. در ابتدا، تابه را با روغن بر روی حرارت قرار دهید تا به دمای متوسط برسد. سپس خمیر را روی تابه بگذارید و به دلخواه پر کنید. همچنین، برای اضافه کردن چیزهای دیگر مانند قارچ یا پپرونی، باید دور سطح پیتزای شما قرار دهید.
پس از پخت پیتزا، از تابه بیرون بکشید و برای دمیدن، پیتزا را بر روی سطحی صاف بر روی رومیز بگذارید. در نهایت، خواهید دید که پیتزایی بهتر از آنچه تاکنون دیدهاید ساخته اید.
نحوه پخت خمیر پیتزا در تابه
برای پختن پیتزا در تابه، نیاز به یک تابه با اندازه مناسب و دارای درب میباشد. ابتدا میتوانید خمیر پیتزا را درست کنید: برای تهیه خمیر پیتزا، نیاز به آرد، آب و خمیر مایه است. تمام مواد را در یک میکسر یا کاسه بزرگ به هم بریزید، آرد را بصورت نرمال اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیری نرم و رطوبت دار بشود. سپس خمیر مایه را به میزان دلخواه برشته و برای حرارت گرفتن یک تابه را با روغن پاشی کنید، خمیر پیتزا را به دلخواه شکل دهید و بر روی تابه قرار دهید.
پیش از اینکه بخواهید پیتزا را بپزید، از طرفی شما نیاز به نوعی پر کردن، مانند روغن، سس پیتزا یا گوجه فرنگی خرد شده، دارید. برای اضافه کردن پر کردن، لازم است تا روی خمیر پیتزای شما همان سوسیس یا روغن پاشیده شود. پس از آن، میتوانید با گذاشتن درب روی تابه، پیتزا را در حرارت متوسط و با پختن یکطرفه، پخت کنید. بعد از چند دقیقه، تابه را باز کنید و میتوانید برای شما یامهمانان خود، پیتزایی با شیرینی طبیعی، خوش عطر و خوشمزه داشته باشید.
همچنین نکته مهمی برای پخت پیتزا در تابه این است که میتوانید از مواد مختلف برای پرکردن پیتزا استفاده کنید. از گوشت چرخ کرده، قارچ، زیتون، پیاز فرنگی، فلفل، بیکن، سبزیجات و سایر مواد مختلف استفاده کنید. بخشی از زیبایی پیتزای درست شده در تابه، در عطر خوشی است که مواد مختلف داخل آن تداخل میکنند.
انتهایی هم میتوانید با روش پخت سنتی خود دست به کار شوید. مهمترین نکته در این روش، دمای تابه است که باید گرم است. برای بررسی دمای تابه، از یک همانند ستاره در فریزر استفاده کنید. در صورتی که بر روی تابه چسبید، دمای تابه مناسب است. در صورتی که هنوز صاف میماند، بیشتر از دمایی است که باید باشد. با رعایت این نکات، از پخت پیتزا در تابه لذت ببرید.
آماده کردن انواع سسهای اصلی برای پیتزا در تابه
پیتزا یکی از پرمصرفترین غذاهای دنیاست که در تمامی نقاط جهان مشهور و محبوب است و میتوان به راحتی در خانه هم آن را تهیه کرد. یکی از مهمترین عناصر پیتزا، سس آن است که اگر به درستی تهیه نشود، ممکن است خوردن پیتزا آزاردهنده و ناخوشایند باشد. در این مقاله به بررسی انواع سسهای اصلی برای پیتزا به صورت کامل پرداختهایم.
سس پیتزا ترکیبی از چندین عنصر است که ترشی و شیرینی مناسبی را به همراه دارد. یکی از معروفترین سسهای پیتزا سس توماتویی است. این سس با استفاده از گوجه فرنگی تهیه میشود و به راحتی به عنوان سس پایه برای پیتزاهای مختلف استفاده میشود. اما برای افزودن شیرینی به این سس، میتوان از قند یا عسل استفاده کرد و برای افزودن ترشی، میتوان اضافه کردن سرکه معمولی يا بالزاميک به سس پیشنهاد داد.
سس آلفردو پیتزا، سسی شیرینتر نسبت به سایر سسهای پیتزا است. این سس با استفاده از پنیر پارمزان تهیه میشود و دارای طعم ویژهای است. این سس معمولاً برای پیتزاهای دارای ماهیچه یا مرغ تکمیل کننده طعم خوبی است.
سس پیچوپایو، یکی دیگر از سسهای پیتزا است که ترکیبی از سیر، زعفران، نمک، فلفل و روغن زیتون است. این سس دارای طعم تند و خوشمزه ای است که به خوبی با پیتزای مرغ و گوشتکوب ترکیب میشود.
سس بسیار خاصی هم به نام سس بیاندازه وجود دارد که ترکیبی از سرکه بالزامیک، پنیر پارمزان، هویج، سیر و روغن زیتون است. همانطور که از نامش پیداست، این سس نسبتاً خوشایند و شیرینتر نسبت به سایر سسهای پیتزا است. این سس معمولاً با پیتزای دارای میوههای خشک و چغندر کاری بسیار خوبی را ایجاد میکند.
در کل، سس پیتزا به دلیل مهم بودن در تهیه یک پیتزا، باید به درستی تهیه شود و مناسب با نوع پیتزایی باشد که دارید. زیرا عدم توجه به سس معمولاً باعث شود پیتزای شما خوشایند و خوشمزه نباشد. اما با توجه به توصیههای ما، همیشه سس مناسب با پیتزای خود را تهیه کنید و هیچ چیز جای نیست که در مقابل پیتزای خوشمزه شما ایستادگی کند.