طرز تهیه خمیر نان تنوری محلی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خمیر نان تنوری محلی

تهیه خمیر نان تنوری محلی یکی از روش‌های سنتی و محبوب برای پخت نان در خانه است. برای تهیه این خمیر نان، ابتدا باید آردی که برای ساخت نان استفاده می‌شود را انتخاب کنیم. بهتر است از آرد سفید و یا آرد کامل استفاده کنیم.

برای تهیه خمیر نان تنوری محلی، موادی مانند آرد، مایه، شیر و نمک را به ترتیب مشخص شده در دستور العمل مخلوط کرده و به‌خوبی می‌زنیم تا یک خمیر یکدست و کمی لطیف بدست آید. سپس خمیر را می‌پوشانیم و آن را بروی سطح تمیز و کمی آرد کاله پهن می‌کنیم و با دست‌های مرطوب خمیر را به‌صورت گرد یا مستطیل شکل کرده و به آن شکل دل‌خواه‌تان می‌دهیم.

سپس خمیر نان مورد نظر را به مدت 15-20 دقیقه درون یخچال گذاشته و بعد از آن آن را به‌صورت هموار شده در تابه گرم یا دمای متوسط به خاکستری قرار داده و بعد از آن نان را درون فری قرار داده و نان را به‌مدت 15-20 دقیقه خم کرده و سپس آن را بین یک‌صورت هسته نان یا کریک نان قرار دهید و مجدداً به‌مدت 15-20 دقیقه درون فر قرار دهید. منتظر شوید تا نان خمیری از روی تابه جدا شده و پزیده شود.