تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه خمیر سمبوسه پاکستانی
خمیر سمبوسه پاکستانی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در کشور پاکستان است که بهعنوان یک نوع وسیله نقلیه سنتی برای خوشمزهترین مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. خمیر سمبوسه به عنوان یک پختوپز مرتبط با انواع غذاها است و در سراسر کشور پاکستان مورد توجه قرار گرفته است. خمیر سمبوسه عمدتاً از دسته قرصههای سختی تشکیل شده است. این ماده مخصوصاً برای پختن مواد تشکیل دهنده محتوای داخلی سمبوسهها به کار میرود.
برای تهیه خمیر سمبوسه پاکستانی، ابتدا نیاز است که یک پیشه روی سینی تمیز سپرده شود و بعد از آن یک لایه از خمیر پیشه را روی سینه جاسازی کنیم. سپس از آن برای پخت و کشیدن چیزهایی مثل مخلوط سیبزمینی، پیاز، آرد، تخممرغ، نمک و فلفل استفاده میشود. سپس باید خمیر را دور از مرکز محتوای داخلی گلولههای سمبوسه بچرخاند. سپس آن را پیچ میزنیم و به گلولهها شکل قطعه مناسب میدهیم.
در نهایت، خمیر سمبوسه به مدت 15 دقیقه در فری ۱۸۵ درجه سانتیگراد خمیری میگیرد تا به طلا قهوهای بپزد. چنانچه بخواهیم که خمیر رنگ زردی پیدا کند، میتوانیم آن را برای مدت 5 دقیقه با تیغ دستی مرطوب از فر برداشته و برگردانیم، و بار دیگر آن را برای مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهیم. در نهایت، هنگام خوردن سمبوسهها را با تنقلات ماست و چٹنیهای چٹپت خوشمزه سرو کنید.