تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه خمیر بورک
خمیر بورک یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار در آشپزی ایرانی است که معمولا برای تهیه دسرها و شیرینی های متنوع استفاده می شود. خمیر بورک به دستور ساده ای تهیه می شود و مواد اولیه آن شامل آب، آرد، روغن، شکر، خمیر حلقوی و مایعات نیز می باشد.
ابتدا باید آرد را در یک میزان مناسب صاف کرده و سپس به تدریج به آن آب و روغن اضافه کرده و آنها را با یکدیگر مخلوط کرد تا به یک خمیر یکدست و ملس برسیم. سپس خمیر را روی یک سطح صاف که با آرد پخش شده است ریخته و با دست ها نرم و صاف می کنیم.
بعد از اینکه خمیر بورک را نرم و یکدست کردیم، آن را برای حداقل ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده تا خمیر خنک و کمی سفت شود. سپس می توانیم از خمیر بورک برای تهیه دسرهای مختلف مانند بورک، شیرینی و کیک استفاده کنیم. بهترین فرآیند بخارپزی برای ساخت خمیر بورک استفاده از قبلی فرم فرمت است.