مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه میگو پفکی
خمیر بنیه میگو پفکی یکی از خوراکیهای خوشمزه است که به راحتی در خانه تهیه میشود. این خمیر با ترکیب میگو و پفک، طعمی خوشمزه و متفاوتی را به دست میدهد. در ادامه به مواد لازم برای تهیه این خمیر پرداخته میشود.
مواد لازم:
برای تهیه خمیر بنیه میگو پفکی، مواد زیر لازم است:
- یک بسته میگوی خیس (۲۵۰ گرمی)
- یک بسته پفک به مزههای مختلف (۲۵۰ گرمی)
- یک عدد پیاز کوچک
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
- ۲ قاشق غذاخوری روغن
روش تهیه:
1. برای شروع از میگوی خیس استفاده میکنیم. در ابتدا، میگو را در یک ظرف جداگانه آبکشی کرده و بعد از آبگیری، آن را بر روی یک دستمال پاک و خشک قرار میدهیم.
2. سپس پیاز را خرد و روی حرارت داخل قابلمه ریخته، تا سبک شود. به پیاز فراموش نکنید که نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را بر اندازه اضافه کنید.
3. به پیاز آماده، میگوها را اضافه کرده و برای چند دقیقه این مخلوط را تفت میدهیم تا میگوها پخته شوند.
4. حالا مخلوط میگو و پیاز را از روی حرارت برمیداریم و به آن پفکهایی که قبلاً در ظرف مجزا با هم خرد شدهاند را اضافه میکنیم. سپس با هم تفت داده و مخلوط را دم خوبی میدهیم.
5. در نهایت، ۲ قاشق غذاخوری روغن به مخلوط اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم. این مواد به هم رسیدند، و حالا میتوانیم تهیه و ذوق کردنی خود را به دست آوریم.
با این روش آسان و سریع، میتوانید خمیر بنیه میگو پفکی را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید.
نحوه تهیه خمیر بنیه برای میگو پفکی
برای تهیه خمیر بنیه برای میگو پفکی، مواد لازم شامل آرد، ماست، تخم مرغ، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه هستند. در ابتدا، آرد را در یک ظرف مخصوص با سایز مناسب مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را با یک قاشق مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. سپس به تدریج ماست را به مواد اضافه کنید و همزمان با مخلوط کردن، آرد را به آن اضافه کنید.
پودر سیر نیز به مواد اضافه شده و همه چیز رو به هم میزنید تا تمام مواد مخلوط شده و یک خمیر ایجاد شود. بعد از اتمام مخلوط کردن، خمیر خود را بر روی سطح صافی قرار دهید و به مدت چند دقیقه با کف دست خود با قوام ملایم فشار دهید.
حالا، این خمیر را به قطعات نیمه گرم به دلخواه تقسیم کرده و با دستان خود به صورت توپکهای کوچک شکل دهید. سپس این توپهای خمیری را به آرامی در روغن گرم سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیاید.
بعد از اینکه خمیر کاملا سرخ شد، میتوانید میگوهای پفکی خود را از آن تزئین کنید. برای این کار، از موادی مثل نعناع، پودر آویشن، پودر دارچین، پودر پاپریکا و غیره استفاده کنید که به طعم میگوهای شما عطر و طعم دلچسبی ببخشند.
در نهایت، میگوهای تهیه شده را میتوانید در بشکه جمع آوری کنید و سرو کنید و یا با یک سس مورد علاقهتان همراه کنید. با این ماژول، استفاده از میگوهای پفکی خود را به راحتی و در منزل تجربه کنید.
نحوه پخت میگو پفکی با خمیر بنیه
برای پخت میگو پفکی با خمیر بنیه، ابتدا بهترین نوع خمیر برای این منظور، خمیر برنجی است. بهتر است از خمیر بنیهای که در بازار فروش میرود استفاده نکنید، زیرا این نوع خمیر حاوی مواد نامناسب و شیمیایی است که برای سلامتی مضر هستند.
ابتدا باید میگوها را در آب پخته و پوست و پشمیهای موجود را کاملاً پاک کنید. همچنین، چنانچه مایع غنی از آبکی و برای مزه دهی به میگوها استفاده کردهاید، باید از میان آنها حذف شود.
برای تهیه خمیر نوازندۀ برنج، با روش زیر عمل کنید. ابتدا به هر قسمت پودر برنج، یک و نیم قسمت آب اضافه کنید و سپس با استفاده از یک ملقط، سریعاً آن را مخلوط کنید تا جایی که اجازه ندهید خمیر خیس شود. سپس خمیر را به یک جعبه مقوایی انداخته و آن را درون بشقابی که آب در آن ریخته شده و نیمی از آن را پر کردید، قرار دهید. بعد از آن، جعبه را به داخل مخلوط آب داخل بشقاب بیفرمایید.
حال باید میگوها را در خمیر برنج موکوب کرده و سپس آنها را درون روغن داغ بریزید تا طلایی و شل شوند. میگوها در خمیر برنج باید به طور کامل پوشیده شوند و هیچ بخشی نباید خارج از خمیر باقی بماند. با پختن در روغن داغ، خمیر برنجی طلایی شده، به میگوها زیبایی و مزه بیشتری بخشیده و بسیار لذیذ و پفکی خواهند شد. پس از پخت، میگوها را روی کاغذ جامد ملایم گذاشته و بگذارید تا روغن اضافی آنها جذب شود. سپس سرو کنید و لذت ببرید!
طرز تزئین و سرو خمیر بنیه میگو پفکی
برای تزئین محصولات غذایی به شکلی جذاب و زیبا، باید از روشهای خلاقانه و متنوع استفاده کرد. یکی از روشهای جالب و خوشطعم برای تزئین صفحات غذایی، استفاده از خمیر بنیه میگو پفکی میباشد. با استفاده از این خمیر پفکی، میتوان روی غذایی مانند پیتزا یا پفک، تصویر مورد نظر را نقاشی کرد.
برای تهیه این خمیر، تخم مرغ، آرد، پنیر پیتزا و تابلی پفک را با هم مخلوط میکنیم. سپس، از خمیر حاصل، توپهای کوچکی را درست میکنیم و آنها را فریزر قرار میدهیم. پس از مدتی، توپهای خمیری را از فریزر خارج کرده و با استفاده از چاقو، برش میزنیم و شکل دلخواه خود را به آنها میبخشیم.
نکتهای که در زمینه سرو این خمیر بنیه میگو پفکی باید دقت کنیم، استفاده از مواد دیگری نظیر سس، چاشنی، و شکلات. این مواد میتوانند طعم این سرو را بهبود بخشند و در کنار تزئین ظاهر آن نیز را بهتر کنند.
به طور خلاصه، خمیر بنیه میگو پفکی نوعی خمیر غذایی است که برای تزئین صفحات غذایی مانند پیتزا و پفک استفاده میشود. در تهیه آن، تخم مرغ، آرد، پنیر پیتزا و تابلی پفک با هم مخلوط شده و پس از برش دادن به شکل دلخواه به همراه موادی مانند سس، چاشنی و شکلات سرو میشود.
راهنمایی برای انتخاب بهترین انواع میگو برای خمیر بنیه
انتخاب بهترین نوع میگو برای خمیر بنیه میتواند به شما کمک کند در دستیابی به یک غذای خوشمزه، پر پشتیبانی از سلامتی و عالی ترین سطح کیفیت لذت ببرید. در این میان برای بسیاری از افراد انتخاب نوع میگوی مناسب با توجه به قیمت، طعم و کیفیت آن اهمیت دارد. در ادامه به برخی از نکاتی که باعث بهبود انتخاب شما میشود تاکید میشود.
- انتخاب میگو های تازه و معمولاً امروزی: میگوهای تازه تازگی خود را حفظ میکنند، همچنین حجم کوچکتری از سموم و بیماریها به دلیل عدم مراجعه به فروشگاهی که ممکن است توانایی مدیریت درست را در خصوص حفظ کیفیت ماهیان نداشته باشد. همچنین میگوهای امروزی با کیفیت بسیار بالاتری در مقایسه با میگوهایی که بعضی از افراد در آنها از قبل ذخیرهگری جلوگیری کردهاند دارند.
- انتخاب میگو های شمالی: در صورتی که قصد خرید میگوی خام دارید بهترین گزینه برای شما میگو های شمالی هستند. این میگوها دارای تنوع طعم بالایی هستند و قابلیت استفاده از آنها در غذاهای مختلف را نیز دارند.
- انتخاب میگو های بزرگ: اگر قصد دارید بهترین خمیر بنیهای را تهیه کنید در انتخاب میگوهای بزرگ توصیه میشود. این میگو ها به دلیل بزرگیشان طعم بالاتری دارند و مزه خوبی را در خمیر بنیه به وجود میآورند.
- انتخاب میگو های پر وزن: میگوهای پر وزن در صورت قرار گرفتن در مراحل تغذیه بهترین غذاهایی را خوردهاند و طعم بالایی دارند. بنابراین انتخاب میگو های پر وزن برای خوردن بهترین خمیر بنیه سودمند خواهد بود.
با این نکات در نظر گرفته شده دیگر مشکلی در انتخاب بهترین میگو برای خمیر بنیه برای شما وجود ندارد. به خاطر داشته باشید که مهمتر از همهٔ همهٔ عوامل در نظر گرفته شده، تازگی میگو هایی است که خریداری می کنید.
چگونگی نگهداری خمیر بنیه برای استفاده بعدی
خمیر بنیه موادی است که برای تهیه انواع محصولات پختنی از جمله نان، کیک، کلوچه، پای و ... استفاده میشود. برای نگهداری خمیر بنیه برای استفاده بعدی باید روشهایی را رعایت کرد تا خمیر در قسمتهای دیگر نیز قابل استفاده باقی بماند. در ادامه این مراحل را برای نگهداری خمیر بنیه بررسی خواهیم کرد.
1- نگهداری در یخچال: بهترین روش برای نگهداری خمیر بنیه، قرار دادن آن در یخچال است. برای نگهداری، ابتدا خمیر بنیه را به صورت گلونه تهیه کرده و سپس در ظرفی مناسب قرار داده و نیمه این ظرف را با پلاستیکی بر پوشیده و سپس ظرف را در یخچال قرار دهید.
2- نگهداری در فریزر: اگر قصد نگهداری خمیر بنیه برای مدت طولانی دارید، بهترین روش استفاده از فریزر است. پلاستیک خمیر بنیه را به صورت رول شده در بستههای مناسب قرار دهید، هوای داخل بسته را با اکسیژن از آن خارج کرده و سپس بسته را در فریزر قرار دهید.
3- انتخاب ظرف مناسب: انتخاب ظرف دارای درب جهت باز و بسته کردن است. ظرفی که با استفاده از نوار چسب برای بستن درب، محتویات آن سریعاً نمیگسیخته است. برای این منظور، میتوانید از ظروف چند قسمتی که دارای درپوش هستند استفاده کنید.
4- نگهداری در دمای مناسب: دمای مناسب برای نگهداری خمیر بنیه باید در بازه ۰-۵ درجه سلسیوس باشد، تا خمیر بنیه در شرایط ایدهآل نگهداری شود.
5- استفاده از مواد ضد اکسیدان: استفاده از موادی مانند اسکوربیک اسید (ویتامین C) به منظور تبدیل اکسیژن به آب به جای اکسید شدن و سیاه شدن خمیر بنیه توصیه میشود. برای این منظور، میتوانید این مواد را به روشهای مختلفی مانند اضافه کردن به خود خمیر بنیه، یا قرار دادن در داخل کیسههای خمیر، استفاده کنید.
از طرق فوق برای نگهداری خمیر بنیه برای استفاده بعدی استفاده کنید تا بتوانید از آن در طولانی مدت بهرهبرداری کنید.