1. طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه بدون همزن
تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه بدون همزن، یکی از راههای ساده و سریع برای تهیه خامه قنادی است که در ساخت خوراکهای شیرین یا کیکها و دسرها مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش، از خامه صبحانه استفاده میشود که با افزودن شکر و وانیل، به خامه قنادی تبدیل میشود.
برای تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه، ابتدا یک بلور شکر را در حدود ۲۰۰ گرم در داخل یک میکسر قرار میدهیم. سپس به صورت کند و مرحله به مرحله، خامه صبحانه را به شکر اضافه میکنیم. پس از اضافه کردن خامه صبحانه، وانیل را به مخلوط اضافه کرده و مرحله بعدی را شروع میکنیم.
در مرحله بعد، باید به دقت و با حوصله خامه را با کمک قاشق یا میکسر به روشی ملایم و ریز نرم و حجیم کرد. به هنگام مخلوط کردن، از میکسر های بسیار تند استفاده نکنید، بهتر است خامه قنادی را با سرعت پایینی مخلوط کنید تا فراموش نکنید خامه زیاد مخلوط نشود. حجم خامه بعد از مخلوط کردن باید حدود دو برابر شود.
در پایان، خامه قنادی که تهیه کردهاید را در یک محفظه بسته و در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود. این خامه قابل استفاده در شیرینیپزی، سرویس دهی با دسر و کیک و همچنین تجهیزات قنادی میباشد.
2. روش آماده سازی خامه قنادی بدون همزن و با استفاده از خامه صبحانه
روش آماده سازی خامه قنادی بدون همزن با استفاده از خامه صبحانه بسیار ساده و آسان است. در ابتدا باید خامه صبحانه را در یک محیط مناسب برای شروع کار قرار دهید. انتخاب محیط مناسب بسیار مهم است، بهترین محیط برای تهیه خامه، ظرف یخچال است. پس از قرار دادن خامه در محیط مناسب، باید آن را با یک ماچی روتری به صورت دستی تهیه کنید. این عمل باعث می شود که حجم خامه افزایش یابد.
پس از تهیه خامه، حال باید آن را با کره و شکر ترکیب کرده و به وسیله قاشق چند زمان مخلوط کنید تا کره کاملاً وارد خامه شود. هنگام ترکیب کره، باید به دمای محیط و زمان مخلوط کردن توجه کنید تا در نتیجه نهایی که تهیه می کنید، مشکلی به وجود نیاید. بعد از اتمام عملیات ترکیب کره و خامه، آن را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود.
در مرحله بعدی، نیاز به مخلوط کردن خمیر نان با خامه دارید. برای این کار، یک قاشق چند تا نان کوچک را با خامه ترکیب کنید تا تهیه مخلوط شود. این مرحله بسیار مهم است و باعث می شود که خامه بهتر مخلوط شود. پس از تهیه مخلوط مورد نظر، می توانید از خامه آماده شده برای تزیین کیک و دسرهای مختلف استفاده کنید.
در نتیجه، می توان گفت، استفاده از خامه صبحانه برای تهیه خامه قنادی بدون همزن علاوه بر سهولت در تهیه ، کیفیت خامه نیز بسیار بالا می باشد. به این دلیل که خامه صبحانه یک ماده غذایی با کیفیت بالا و روش تهیه آن بسیار ساده است، تهیه خامه قنادی بدون همزن با استفاده از این روش برای دوستداران آشپزی و قنادی، یکی از بهترین گزینه های انتخابی می باشد.
3. خامه قنادی با خامه صبحانه در مرحله نخست
تهیه خامه یکی از مراحل مهم در تهیه دسرها، شیرینیها و کیکهاست. خامهای که برای ساخت دسرها و شیرینیها به کار میرود، خامه قنادی نامیده میشود و خامهای صاف، سفت و کاملاً تیکهآپیز است. برخی از افراد تفاوت خامه قنادی با خامه صبحانه را بلد نیستند. در اینجا تفاوت این دو نوع خامه را توضیح میدهیم.
خامه صبحانه یک نوع خامه خام است که از شیر درست میشود و بسیار قابل قبول در بین افرادی است که در هنگام صبحانه از آن استفاده میکنند. این نوع خامه به عنوان ضمیمه به کافی و چای، گرانولا، موزلی، تمر و دیگر غذاهایی که از طرفی تقویت کننده صبحانه هستند و از طرفی بسیار خوشمزه هستند، بکار میرود.
خامه قنادی یا پنیلا یک نام دیگر برای خامه قنادی است که از شیر نیمهچرب درست میشود. این خامه به نوعی بیشتر برای تهیه دسرها و کیکها استفاده میشود. خامه قنادی سفت و مقاوم به نظر میرسد و به دلیل حاوی چربی بیشتر، عمدتاً در استفاده های شیرین مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع خامه جهت تزیین دسر هایی که به صورت روشن یا تاریک هستند بسیار مفید است.
به طور کلی ، خامه صبحانه برای استفاده در صبحانه و چای طراحی شده است. از طرفی، خامه قنادی بیشتر برای تهیه دسر و شیرینیها استفاده میشود.
4. نحوه تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه برای کیک و دسر
تهیه خامه قنادی با استفاده از خامه صبحانه برای تزیین کیکها و دسرهای خانگی، به عنوان یک راه ساده و ارزان قیمت برای تزیین دسرها و کیکها به کار گرفته میشود. خامه قنادی ترکیبی از شیر، قند و روغن است که به شکل خامهای از روی کیک و دسر قرار میگیرد.هر ۱۰۰ گرم خامه قنادی در حدود ۳۰۰ الی ۳۵۰ کیلوکالری دارد که بسته به مقدار مصرف آن، باعث افزایش وزن میشود.
برای تهیه خامه قنادی بر اساس این روش، ابتدا بهتر است که ابزارهای لازم را آماده کنید. برای این منظور، یک بول مخصوص تهیه خامه، یک ماهیتابه، یک میکسر (دستگاه مخلوط کن)، و مواد تهیه خامه (خامه صبحانه در اینجا) لازم است. برای تهیه خامه، ۱۰۰ میلیلیتر خامه صبحانه را به بول اضافه کنید و آن را به صورت یکنواخت با میکسر مخلوط کنید تا از نظر ظاهر، به شکل خامهای قابل تزیین باشد. سپس، به مرور، ۵۰ گرم قند را به آرامی به خامه اضافه کنید. دقت داشته باشید که قند به آرامی و در مدت زمان مناسب به خامه اضافه شود؛ زیرا افزودن یکباره قند به خامه قابل توجه، باعث جدای شدن آن میشود و کیفیت خامه را کاهش میدهد. بهتر است که خامه را با میزان قند مناسبی تهیه کنید که هم چسبندگی خوبی داشتهباشد و هم عطر و طعم خوبی داشته باشد.
در مرحله نهایی، بهتر است که از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه به خمیر خامه اجازه داده شود تا خنک شود. پس از این مرحله، خامهٔ تهیهشده برای استفاده در تزیین کیک و دسرها آماده است. این روش، برای تهیه خامه قنادی با استفاده از خامه صبحانه بسیار ساده و مفید است و توصیه میشود که برای تزیین دسرها و کیکها در بعضی از مناسبتها این روش را در نظر بگیرید.
5. راهنمای تهیه خامه قنادی با استفاده از خامه صبحانه
وصف سریع:
خامه قنادی یکی از مصالح اساسی در تهیه شیرینیها و کیکها است. خامه به طور کلی از پروسه جداسازی چربی از شیر حاصل میشود. خامه قنادی با اضافه کردن شکر و گاهی وانیل به خامه صبحانه به دست میآید. در اینجا به شما گامهایی برای تهیه خامه قنادی با استفاده از خامه صبحانه را آموزش میدهیم.
در ادامه به تفصیل در مورد چگونگی تهیه خامه قنادی با استفاده از خامه صبحانه در چندین پاراگراف توضیح خواهیم داد.
پاراگراف 1:
قبل از هر چیز بهتر است خامه صبحانه یا همان کرم خامه که خریداری کردهاید را خوب تحریک کنید. این کار میتواند چند دقیقه طول بکشد. با دستگاه میکسر الکتریکی میتوانید خامه را تحریک کنید. هدف این اقدام افزایش حجم خامه و تبدیل آن به یک حباب هوا است.
پاراگراف 2:
پس از آماده کردن خامه صبحانه حالا میتوانید شروع به اضافه کردن شکر کنید. شکر به خامه قنادی نرمی و شیرینی اضافه میکند. معمولاً دو الی سه قاشق غذاخوری شکر برای هر پیمانه خامه کافی است. شکر را به آرامی به خامه اضافه کرده و تا زمانی که شکر به خوبی در خامه حل شود آن را تحریک کنید.
پاراگراف 3:
همچنین، چنانچه میخواهید خامه قنادی خود را با بوی وانیل تندرست کنید، یک قاشق چایخوری عصاره مایع وانیل (یا یک قاشق چایخوری پودر وانیل) را به خامه اضافه کنید. مطمئن شوید که وانیل را به خامه همراه با شکر وارد کرده اید.
پاراگراف 4:
پس از اینکه شکر و وانیل به خوبی در خامه حل شد، خامه را به یک تفاله یا مخلوط کن مناسب انتقال دهید تا در آن جای خود را بگیرد. سپس ادامه دهید تا خامه را به طور کامل تحریک کنید. برای بدست آوردن نرمی و حجم بیشتر، خامه را تحریک کنید تا تقریباً دو برابر بالاتر از حجم اولیه خود باشد.
پاراگراف 5:
با بستن خامه در یک بستهبندی مناسب، آن را در هوا میگذاریم تا سطح آن صاف شود و در برابر هوای باز حفاظت شود. خامه قنادی با استفاده از خامه صبحانه آماده شده و با قابلیت نگهداری در یخچال سرو میشود تا زمان استفاده در تهیه شیرینیهای خوشمزه به کار گرفته شود.
6. روش ساخت خامه قنادی با خامه صبحانه برای تزئین کیک و کاپ کیک
برای تزئین کیکها و کاپ کیکها، خامه یکی از مهمترین ویژگیهایی است که میتوان به آن توجه کرد. برای ساخت خامه قنادی که به روش ساده و اقتصادی با استفاده از خامه صبحانه انجام میشود، نیاز به چند مواد اساسی دارید.
اولین ماده موجود برای ساخت خامه صبحانه، خود خامه صبحانه است. این خامه که به راحتی در بازارها قابل دسترسی است، باید در دمای یخچال نگهداری شود تا هنگام استفاده تر و تازه باشد.
ماده دومی که به آن نیاز دارید، شیر یا دوغ است. شیر میتواند تازه باشد یا گرم شده ولی دوغ به لحاظ مذاق تلختر است و باید بهتر همزن شود.
برای شیر گرم شده، باید آن را در فریزر قرار داد و بعد از یخبندان، همراه با خامه صبحانه و شکر، به هم زده شود. در نتیجه، بدون نیاز به بادکنک، خامه ای بافت یاد شده به دست خواهیم آورد.
در نهایت، میتوانید افزونههایی مثل وانیل و شکلات یا نوع دیگری از دسرچینها را به مواد اولیه خواسته شده اضافه کنید. نتیجه، یک خامه غلیظ و لذیذ برای تزیین کیکها و شیرینیها خواهد بود که با روش ساخت ساده و اجزای ارزان موجود، قابل تهیه است.