طرز تهیه حلوای زعفرانی ساده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه حلوای زعفرانی ساده

پاراگراف اول:

حلوای زعفرانی یکی از طعم‌های خوشمزه و محبوب در بین خوراکی‌های ایرانی است که فرایند تهیه آن نیز بسیار ساده و آسان است. برای تهیه حلوای زعفرانی ساده، ابتدا باید نیازمند مواد اولیه‌ی زیر باشید:

- شیر: یک و نیم لیوان

- شکر: دو لیوان

- آرد: پنج و نیم لیوان

- زرده‌ی تخم‌مرغ: سه عدد

- زعفران: یک قاشق چای‌خوری

پاراگراف دوم:

برای تهیه حلوای زعفرانی، ابتدا باید شیر را در یک قابلمه به داغ برسانید. در صورت استفاده از شیر درجه یک صنعتی، باید به آن یک لیوان آب اضافه کنید تا مرطوبت آن کم شود. بعد از برساندن شیر به دمای گرم، قبل از زدن زعفران و شکر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود. سپس زعفران را در یک پارچ کوچک پودر کنید و به شیر اضافه کنید و هر دو مواد را تا زمانی که شیر به زعفران و شکر کاملا امتزاج کند، هم زنده کنید.

پاراگراف سوم:

بعد از اینکه شیر با زعفران کاملا ترکیب شد، آرد را به تدریج به آن افزوده و به صورت پیازی مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و همچنان با هم آشکار شوند تا از ایجاد گوده و ماسه در حلوا مانع شوید. پس از اینکه مخلوط آرد و شیر کمی به غلیظی رسید، سه عدد زرده‌ی تخم‌مرغ را با نیم لیوان آرد تخم‌مرغ به صورت مخلوط در هم زنید و به موادی که در قابلمه داخل آن قرار دارد، اضافه کنید.

پاراگراف چهارم:

نکته مهم در تهیه حلوای زعفرانی این است که با روی کم مدام مخلوط را هم بزنید و بعد از حدود چهل دقیقه، هنگامی که حلوا کاملا از روی قابلمه جدا شده و به صورت یک دونه سفت شده است، آن را از روی حرارت بیرون بیاورید و مدتی خنک شود. در انتها حلوای زعفرانی خود را برش دهید و آن را با چای خوری تان سرو کنید. همچنین می توانید با عسل، پسته و کنجد نیز تزئین کنید.



حلوای زعفرانی ساده چگونه تهیه کنیم؟

حلوای زعفرانی ساده یکی از خوراکی‌هایی است که از عطر و طعم زعفران استفاده می‌کند. برای تهیه این حلوا، نیاز به چند مواد اولیه ساده دارید که در بیشتر مغازه‌های خوراکی قابل تهیه هستند. در این مقاله به شما نحوه تهیه حلوای زعفرانی ساده را در قدم‌های ساده و با روش سریعی آموزش می‌دهیم.

مواد اولیه برای تهیه حلوای زعفرانی ساده عبارتند از: یک و نیم لیوان آرد، نصف فنجان روغن، یک و نیم فنجان شکر، یک قاشق چای‌خوری زعفران، یک قاشق چای‌خوری پودر کره، یک قاشق چای‌خوری بکینگ‌پودر و نصف پیمانه شیر خاموش.

برای شروع، شکر، روغن و زعفران را در قدر بزرگی قرار دهید و هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس پودر کره، بکینگ پودر و شیر را به مواد ترکیب شده اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب کامل شود. سپس آرد را به ترکیب ما قرار دهید و باز هم هم بزنید تا حلوا تهیه شود.

سپس مواد ترکیب شده را به قالب تنگی دراز و بلند ریخته و داخل فر در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. بعد از ۳۰ دقیقه ، حلوا آماده مصرف است و می‌توانید آن را به صورت تکه تکه خوردینج و جذاب سرو کنید.

با توجه به سادگی و سرعت تهیه حلوای زعفرانی ساده، این دسر یکی از محبوب‌ترین حلواهای ایرانی ست که می‌توانید به راحتی در خانه خود تهیه کنید و لذت بخشی خامیزه‌ای زیبایی را جشن بگیرید.



مواد لازم برای تهیه حلوای زعفرانی ساده چیست؟

تهیه حلوای زعفرانی ساده کافیست با تهیه مواد زیر شروع کنید:

- یک لیوان برنج دونه‌ای

- دو لیوان شیر

- دو لیوان شکر

- زعفران به میزان لازم

در ابتدا برنج را با آب بشویید و سپس در ظرفی با حجم بزرگ به همراه آب زیادی قرار دهید. سپس آن را بر روی حرارت خیلی کم بگذارید و برای حدود ۲۵ دقیقه به آرامی بپزانید. هنگام پختن با شکمچین هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا برنج ها در هم نریزند.

در مرحله بعدی شکر و شیر را در یک قابلمه به همراه زعفران ترکیب کنید و بر روی حرارت ملاایم بگذارید تا شکر کاملا مذاب شود. بر روی حرارت بسیار کم بگذارید و بگذارید تا مواد به مدت حدود یک ساعت در حرارت باقی بمانند. سپس وقتی که حلوا خالی شد، برنج را به آن اضافه و مخلوط کنید تا به طور کامل ترکیب شود.

روی حلوا برشته نمک نورالی چینی را بپاشید و بگذارید که سرد شود. حلوای شما حاضر است و آماده سرو کردن می باشد. این حلوای زعفرانی با مزه غلیظ و شیرین بسیار خوشمزه است که می توانید در شب های خانوادگی و یا مراسم های خاص برای افراد خود پذیرایی کنید.



طریقه تهیه آب‌نبات و زعفران برای حلوای زعفرانی ساده

برای تهیه حلوای زعفرانی ساده، می‌توان از آب‌نبات و زعفران استفاده کرد. آب‌نبات یک شیرین‌کننده طبیعی است که از انواع میوه‌های خشک و شیرین تهیه می‌شود. برای تهیه آب‌نبات، میوه‌های خشکی مانند خرما، زردآلو، آلبالو و گیلاس را به صورت خشک شده و بدون هسته در دمای پایین و تحت شرایط خاص پخته می‌کنند. سپس میوه‌های خشک شده را از پخت و پز بیرون می‌آورند و آنها را با آب شکر شده میکس می‌کنند. این مخلوط را به دمای پایین برای چند ساعت بجا می‌گذارند و سپس فیلتر می‌کنند تا آب‌نبات نهایی به دست آید.

در مرحله بعد، برای تهیه حلوای زعفرانی ساده، نیاز به زعفران خوبی دارید. زعفران یک ادویه قیمتی است که از گل یک گونه گیاه خانواده آفتاب گردان تهیه می‌شود. برای تولید زعفران، گل‌های این گیاه را به دقت جدا کرده و نخودچی های آن را در فرایند دستیابی به شمشیرهای نارنجی تبدیل می‌کنند. پس از این مراحل، زعفران آماده به کار است.

برای تهیه حلوای زعفرانی ساده، زعفران در آب جوش حل شده و با آب‌نبات خوبی که تهیه کرده اید مخلوط می‌شود. سپس این مخلوط در حرارت پایین تا فرم حلوایی شدن، کمی پزیده می‌شود. در این مرحله می‌توان یک قاشق چایخوری پودر پسته اضافه کرد تا مزه آن بهبود یابد. سپس حلوا را به قالب مناسب خود منتقل کنید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. حالا حلوای زعفرانی ساده و آماده مصرف است.



چگونه خمیر حلوا را تهیه کنیم؟

برای تهیه خمیر حلوا موادی مانند آرد، شیرین کننده، روغن و همچنین آب در نظر بگیرید. در ابتدا یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به آن روغن اضافه کنید تا گرم شود.

سپس آرد را اضافه کنید و آن را به خوبی با روغن مخلوط کنید. بهتر است از آردی که دقیق و از نوع نشاسته‌ای استفاده کنید تا به آن الاستیک بیشتری ببخشید.

آب را به آرد وارد کرده و همه را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیری ایجاد شود. سپس شیرین کننده را به خمیر اضافه کنید و دوباره به دقت مخلوط کنید.

حالا خمیر را روی میزی ریخته و با دست خودتان آن را باز کرده و با آرامی به دور آن چرخش داده تا یک خمیر پنبه‌ای رقیق درست شود. پس از به دست آوردن خمیر پنبه‌ای، می‌توانید برای تزئین آن را با مغز‌ها یا خشکبار تزیین کنید و به صورت خمیر حلوا سرو کنید.



تکنیک مخلوط کردن خمیر حلوا

تکنیک مخلوط کردن خمیر حلوا، یکی از نکات مهم در پخت حلوا می‌باشد. حلوا یکی از خوراکی‌هایی است که در سراسر جهان به شیوه‌ها و طعم‌های مختلف منتشر شده است. بعضی از انواع حلوا با خمیرکردن خمیر حلوا ساخته می‌شوند. در این روش، مواد اولیه شامل شکر، عسل، روغن، آب و تخم‌مرغ را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس، همراه با کربنات سدیم، از تابه برمیده و به یک دیگ دیگر منتقل می‌شود.

برای مخلوط کردن خمیر حلوا، ابتدا مواد اولیه را با هم مخلوط می‌کنیم و سپس با کمک دستگاه همزن یا ماکروویو، مخلوط را به صورت یکنواخت در می‌آوریم. سپس، آن را به یک دیگ دیگر منتقل کرده و با کمک برشته‌شونده جهت جلوگیری از چسبیدن به دیگ، به دیگ اضافه می‌کنیم. سپس، با مخلوط کردن با هم، باعث می‌شود که خمیر حلوای ما تبدیل به یک ماده یکنواخت شود.

یکی دیگر از نکات مهم در مخلوط کردن خمیر حلوا، استفاده از دمای صحیح است. برای رسیدن به همانند حالتی که ما در بازارها می‌بینیم و برای به دست آمدن جنس ایده آل، دمای صحیح خمیر حلوا بسیار مهم است. در جای خشک و دور از نور، خمیر حلوا باید با دمای مناسب نگه داشته شود. علاوه بر این، برخوردار بودن از دستگاه‌های مناسب و وسایل کیفی نیز یکی از مهمترین نکات در مخلوط کردن خمیر حلوا است. به این ترتیب می‌توان به راحتی خمیر حلوای پر کیفیتی را تولید کرد.



نکات مهم در تهیه حلوای زعفرانی ساده

حلوای زعفرانی بسیار خوشمزه و محبوب در بین ایرانیان است و در میان جشن‌ها و مراسم‌های خاص به عنوان دسر اصلی سرو می‌شود. تهیه حلوای زعفرانی نیز بسیار ساده و راحت است ولی به چند نکته مهم نیاز دارید تا حلوای خوبی برای خودتان تهیه کنید.

اولین چیزی که باید در نظر داشته باشید، انتخاب مواد خام است. قهوه‌جوشان درست یک کیلوگرم نان خشک نیاز دارید. همچنین برای تهیه حلوای زعفرانی به زعفرانی خوبی نیاز دارید، پس سعی کنید کیفیت زعفران خود را انتخاب کنید.

بعد از انتخاب مواد خام، ابتدا نان ها را خرد کرده و داخل ظرفی که برای تهیه حلوای زعفرانی استفاده می‌کنید قرار دهید. سپس درون قابلمه آب گرم بریزید و روی نان ها ریخته تا تمامی نان ها مساوی پوشیده شوند. سپس به خوبی مخلوط کنید تا تمامی نان ها به هم بچسبند.

پس از این کار، سعی کنید آب زعفران را به صورت کاملا آماده شده به قابلمه اضافه کنید. بعد از این کار، شما باید حلوای خود را به صورت طبقات کوچک در قابلمه بچینید و روی هم فشار دهید. در نهایت، حلوا را برای بیشترین زمانی که می‌توانید که بهتر باشد درون قابلمه بگذارید و پس از خشک شدن، حلوای زعفرانی خود را طبق دلخواه تزئین کنید.