طرز تهیه حلوای دونفره

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه حلوای دونفره

حلوای دونفره یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در کشور ماست که در دوران قدیم برای تقویت بدن و افزایش انرژی فراوان مصرف می شد. اما امروزه این دسر علاوه بر خواص سرشار از مواد مغذی، یکی از شیرینی هایی است که علاقه مندان شیرینی ها با دلتنگی به آن فکر می کنند و برای سرو سفره های مختلف به کار می برند.

برای تهیه حلوای دونفره موادی مانند یک لیتر شیر، یک پنجم کیلوگرم برنج، یک قاشق نمک، دو قاشق آب نبات که برای بو دادن به حلوا استفاده می شود، نصف کیلوگرم قند و یک قاشق چای خوری زعفران لازم است.

ابتدا برنج را با آب تمیز و خنک بشویید و سپس به شیر اضافه کنید و همراه با نمک آنرا بر روی شعله نرم بگیرید تا برنج کاملا پخته شود. سپس آب نبات را همراه با قند به برنج و شیر اضافه کرده و به صورت مداوم قاطی کرده و تا زمانی که مواد کاملا آمیخته شده را بر روی حرارت بگذارید.

آخرین مرحله تهیه حلوای دونفره تزئین آن است. برای این کار آخرین مرحله را به صورت نصف و نصف در دو ظرف جداگانه قرار داده و در داخل هر ظرف باریک لایه پیستاچی خرد شده و روی آن زعفران ریخته شود. سپس یک لایه مخلوط برنج و شیر به صورت مساوی بر روی آن ها قرار گیرد و مانند این کار تکرار شود تا حجم مواد تمام شود.

سپس روی آن دست نخورده بگذارید تا خنک شود و با آرایش اختیاری، مانند برش های برنج، گردو یا بادام فرنگی، سرو شود. این دسر می تواند به صورت چایی یا دم پز سرو شود و به همراه چای یا قهوه لذت بخشی خوبی را به کاربران ارائه دهد.



1. طرز تهیه حلوای دونفره با آرد نخودچی

حلوای دونفره با آرد نخودچی یکی از خوراکی هایی است که با ترکیب آرد نخودچی با شکر، روغن تخم مرغ و در صورت لزوم آب، تهیه می شود. این حلوا دارای طعم شیرین و نرمی مناسبی است که با کشمش و آجیل تزیین می شود و به عنوان دسر یا خوراکی کنار چای سرو می شود.

برای شروع تهیه حلوای دونفره با آرد نخودچی، آرد نخودچی، شکر و روغن تخم مرغ را در قابلمه ای مخصوص حرارت بالا ترکیب کرده و به مدت 10 دقیقه با حرارت متوسط با هم مخلوط کنید. در این مرحله اگر خمیر برای شما خیلی خشک دیده شد، می توانید به آرامی آب روی خمیر تزریق کنید تا مقداری نرم تر شود. حتما به این نکته توجه کنید که باید تمام مواد با هم مخلوط شده و خمیر یکنواختی را به دست آورید.

در مرحله بعد، خمیر را از قابلمه برداشته و به دو قسمت تقسیم کنید. سپس مقداری رنگ غذایی به احداث یکی از بخش ها اضافه کرده و با کمک دست خوردن مواد رنگی را به خمیر ترکیب کنید. هدف از این کار ایجاد یک جدا بودن بین دونفره حلواست. باز هم به همین نکته توجه کنید که خمیر نسبتاً نرم باید باشد تا بتوانید با سادگی گوشته های روی آن را فشار دهید.

بعد از آماده کردن بهترین و نرم ترین خمیر، خمیر را به گونه ای تراش کنید که عین یک قرص رویش بزنید. سپس، بهترین کار این است که شروع به نصب گوشته ها بر روی خمیر کنید. در این مرحله می توانید از گوشته های خرد شده زعفران، کشمش، بادام و کرچک نیز استفاده کنید. پس از نصب گوشته ها، دیگر نیازی به فشار دادن آن نیست و خمیر را برای 10 تا 15 دقیقه درون داکتوس فر بگذارید تا این حلوا آرد نخودچی نرم چرب شوید. در آخر با تزیین حلوا با کارامل، آجیل و کشمش، حلوای نسبتاً ساده و خوشمزه خود را آماده کنید.



2. طرز تهیه حلوای دونفره با نخودچی کنجدی

برای تهیه حلوای دونفره با نخودچی کنجدی به دو قسمت تقسیم می‌شود. در قسمت اول، مواد لازم برای تهیه نخودچی کنجدی را باید آماده کرد. برای این منظور، نخودچی را باید با آب به مدت 12 ساعت خیس کرده و سپس آن را آبکشی کنید. سپس با یک قابلمه و حرارت ملایم، آن را پخته و با مواد دیگر همراه کرده و به صورت هموژن آماده کنید.

در قسمت دوم، لازم است تا مواد لازم برای تهیه حلوا با مخلوط نخودچی کنجدی را آماده کنید. برای این منظور، باید شیره‌ی قند را با قهوه، روغن و نخودچی کنجدی مخلوط کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت گذاشته شود. پس از آماده شدن، ترکیب را باید بر روی یک صفحه‌ی داغ به صورت باریک و بلند ریخته و آن را درون یک قالب مربعی قرار دهید.

تهیه و تزئین حلوای دونفره با نخودچی کنجدی تا به اینجای کار به پایان رسیده است. اکنون لازم است به مدت 24 ساعت این حلوا در دمای محیط به خوبی خشک شود. پس از خشک شدن، دیگر می‌توانید حلوای دونفره با نخودچی کنجدی را برش بزنید و با دکمه‌های مختلف تزئین نمایید. این دسر نیز به صورت یکی از دسرهای لذیذ و پرطرفدار در کنار قهوه و چای می‌تواند سرو شود.



3. طرز تهیه حلوای دونفره با پودر کاکائو

حلوای دونفره یکی از خوراکی‌هایی است که با ترکیب نارگیل، پودر کاکائو، شکر و برخی مواد دیگر تهیه می‌شود. در اینجا طرز تهیه حلوای دونفره با پودر کاکائو را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

- یک پیمانه نارگیل رنده شده

- نُصف پیمانه پودر کاکائو

- یک و نُصف پیمانه شکر

- یک قاشق چایخوری پودر وانیل

- نیم قاشق چایخوری نمک

- یک پیمانه شیر خامه‌ای

- دو قیچی جوز خرد شده

- دو قاشق غذاخوری کره

- یک قاشق غذاخوری عرق انگور

طرز تهیه:

ابتدا نارگیل رنده شده، پودر کاکائو، شکر، پودر وانیل و نمک را در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. این مواد را به مدت حدود 5 دقیقه با هم مخلوط کرده و به ملایمت در هم بپوشانند.

سپس شیر خامه‌ای را به مواد خشک اضافه کنید و آن ها را در کنار مرکبات خرد شده برای ۲-۳ دقیقه بجوشانید. حرارت را پایین بگذارید و در طول ۱۵ دقیقه، حلوا را با ریختن خامه‌ی روغنی نوشابه و کره بپختید.

در این مرحله، پوست باید خشک و کتری در طرف یک جانبه باشد. برای جمع‌آوری، با جوز خرد شده و عرق انگور خشک کنید.

حلوای چسبنده را در بالا مخلوط کرده و آن را برای حدود ۲۰ دقیقه گذاشته تا کاملاً دمیده شود. سپس حلوای دونفره آماده است و می‌توانید در سراسر بازار فروشید!



4. طرز تهیه حلوای دونفره با آون برگ

تهیه حلوای دونفره با آون برگ یکی از خوراکی‌هایی است که در برخی مناطق ایران، به خصوص در شهرستان های غرب کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تهیه این حلوا، ابتدا باید آون برگ را تهیه کرد. آون برگ یکی از مواد اصلی این حلوا است که از روی برگ درخت آون جدا می‌شود. برگ آون دارای خواص زیادی برای سلامتی است و بافتی نرم و عطری دارد.

برای تهیه حلوای دونفره با آون برگ، ابتدا برگ‌های آون را به دو نیمه تقسیم کرده و سپس با موادی مانند آرد، نشاسته و شکر مخلوط کرده و روی نیمه‌هایی از برگ آون قرار می‌دهیم و به صورت دونفره به هم می‌چسبانیم و در مراحل بعد به داخل پختگاه می‌ریزیم و به مدت حدود یک ساعت در داخل آن پخت می‌کنیم تا حلوا آماده شود.

حلوای دونفره با آون برگ دارای طعم خاصی است که اکثریت مردم از آن خوششان می‌آید. این حلوا را می‌توان به همراه چای یا شیرینی‌های دیگر مصرف کرد و به عنوان یکی از خوراکی‌های خانگی طرفداران زیادی دارد. همچنین، می‌توان آن را به عنوان هدیه به دوستان و خانواده‌ها هم تقدیم کرد و لحظات خوشی را با هم به اشتراک بگذارید.



5. طرز تهیه حلوای دونفره با شیرینی پزی

تهیه حلوای دونفره با شیرینی پزی یکی از خلقیات غذایی مناسب برای جشن ها و ایام خاص مانند عید قربان است. برای تهیه حلوا یا شیرینی پزی بهتر است مواد لازم را پیش از زمان شروع موضوع آماده کرده و سپس به ترتیب عمل کنیم.

برای تهیه حلوای دونفره نیاز به موادی همچون برنج، قند، آب، خمیر پسته و... است. با این حال، اولین مرحله تهیه این حلوا، برنج را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کردن است. پس از اینکه برنج خیس شد به مواد دیگر اضافه شده و خوب با هم مخلوط می شود. با پوسته شدن و ریختن شیرینی در داخل ظرف، در آخر نوبت به خمیر پسته می رسد.

برای تهیه خمیر پسته، از توجهی به نوع مواد و صحت آنها باید در ابتدا شروع کنیم. پس از انجام این مراحل، تهیه حلوای دونفره به پایان می رسد و می توان آن را در سفره های شبانه و روزانه برای افراد عزیز و دوستان خود قرار داد.

در نهایت، تهیه حلوای دونفره با شیرینی پزی نیاز به صبوری و دقت دارد. همچنین لازم است در اختیار داشتن ظروف پخت و پز مناسب و دستگاه پزشکی دقیق باشیم. پس با توجه به این موارد و دقت در اجرای آنها، می توان به راحتی حلوایی خوشمزه و با کیفیت را تولید کرد.



6. طرز تهیه حلوای دونفره با روغن جوز و غلات

حلوای دونفره با روغن جوز و غلات یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پرطرفدار در ایران است. این حلوا با استفاده از غلات مختلف از جمله آرد، بادام، فندق و غیره ساخته می‌شود و روغن جوز به عنوان چربی اصلی در آن استفاده می‌شود.

برای تهیه حلوای دونفره با روغن جوز و غلات، ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنید. بهترین غلات برای تهیه حلوا شامل آرد برنج، آرد نخود، یا آرد غلات مختلفی مانند گندم، آرد جو و آرد ذرت است. برای این منظور، می‌توانید از آرد کیفیت بالا استفاده کنید تا حلوای تهیه شده با آن در کیفیت بالاتری باشد.

سپس برای تفسیر بهتر مزه و عطر روغن جوز در حلوا، بهتر است از روغن جوز بدون رنگ و بوی بد استفاده کنید. برای این منظور، می‌توانید از روغن جوز طبیعی و تازه که از فروشگاه‌های اینترنتی خریداری می‌کنید، استفاده کنید. همچنین، بهتر است قبل از استفاده آن را در یخچال قرار دهید تا در برابر خوردگی و تغییر رنگ و بو محافظت شود.

پس از آماده کردن مواد اولیه و روغن جوز، برای تهیه حلوا ابتدا باید آرد مورد نظر را با روغن جوز درون تابه به صورتی که آرد تیزه‌تر و روغن جوز مخلوط شونده باشند، آماده کنید. سپس به آن شکر و آب نگه دارید و همراه با ریختن شیره روی حلوا، آن را به عنوان طعم‌دهنده بکار می‌گیرید. با توجه به میزان شیره‌ای که استفاده می‌کنید، می‌توانید ضخامت حلوا را تنظیم کنید. در انتها نیز، می‌توانید نوعی از غلات را به عنوان تزئین و اضافه کردن مواد خوراکی به طعم حلوا بکار ببرید. ذرت شیرین، بادام خرد شده، فندق خرد شده یا همان غلاتی که در فرآوری برای تهیه حلوا به کار برده‌اید، می‌تواند به عنوان تزئین‌کننده های تنظیم کننده در حلوا استفاده شود.