طرز تهیه حلوا شیر برای 100 نفر
حلوا شیر یکی از خوراکیهای لذیذی است که طرفداران زیادی دارد. این خوراکی از شیر، برنج و شکر تهیه میشود و میتواند به صورتی ساده یا با اضافه کردن مواد مختلفی به آن تهیه شود. در اینجا طریقه تهیه حلوا شیر برای 100 نفر توضیح داده میشود:
مواد لازم:
- دو کیلو شیر
- یک کیلو برنج
- یک کیلو شکر
- روغن مایع
طرز تهیه:
1- برای شروع، برنج را به صورت خشک درون یک قابلمه تفت دهید تا روغن را جذب کند.
2- به برنج تفتدهی شده، شیر اضافه کرده و آن را به آرامی به جا بگذارید.
3- شکر را به آرامی به مواد مذکور اضافه کرده و با مربعکن کردن پایه قابلمه، همه مواد را با هم مخلوط کنید.
4- قابلمه را بر روی حرارت کم تا متوسط قرار داده و حلوا را تقریباً یک ساعت درون آن پخته کنید.
5- پس از اینکه حلوا کاملاً پخته شد، آن را از روی حرارت بردارید و به دلخواه خنک یا گرم سرو کنید.
این طرز تهیه حلوا شیر برای 100 نفر بسیار ساده است و میتوانید با اضافه کردن مواد مختلفی به آن، طعم دلخواه خود را به آن ببخشید. مهمتر اینکه در هر نسخه از حلوا، از بهترین مواد استفاده کنید تا حاصلغذایی با بالاترین کیفیت به دست بیاید.
مواد لازم برای تهیه حلوا شیر برای 100 نفر
تهیه حلوا شیر برای 100 نفر از مهمترین نکاتی است که در برنامهریزی هر خدمات دهنده این محصول باید مورد توجه قرار گیرد. برای تهیه حلوا شیر لازم است ابتدا مواد اولیه را آماده کنید. این مواد شامل دونه های خشک شده از انواع مغز ها، شیر، برنج، بادام و زنجبیل میباشد. برای 100 نفر نیاز به بیش از 1 کیلوگرم دونه های خشک شده و چند لیتر شیر هست.
با استفاده از ظرف های بزرگ که از قبل به ابعاد مشخص خود طراحی شدهاند، شیر را در داخل آن ریخته و به مرور به آرامی دونه های خشک شده را به آن اضافه کنید. سپس با استفاده از یک قاشق بزرگ و همچنین با توجه به ترکیب رنگ ها و طعم ها، مواد را با هم مخلوط کنید. در هنگام اضافه کردن بادام و زنجبیل، توجه کنید که با مقدار اندکی از آنها مواد را ترکیب کنید و تا حد امکان از تغییر طعم خودداری کنید.
بعد از مخلوط کردن تمام مواد، حلوا را به مدت حداقل 1 ساعت خنک کنید و سپس آن را سرو کنید. یک نکته مهم ، این است که هنگام سرو بهتر است حلوا را در قطعات کوچک تقسیم کنید تا راحت تر به دست مهمانان برسد. در نهایت با توجه به تعداد مورد نیاز و همچنین سلیقه مهمانان، می توانید برای تزیین حلوا از طرح های مختلف مانند روشنی، خشکبار، برچسب و غیره استفاده کنید تا شکلکی خاص به حلوا اضافه کنید.
روش تهیه خمیر حلوا شیر برای 100 نفر
خمیر حلوا شیر یکی از خوراکیهای بسیار محبوب در ایران است که در مراسمها و جشنهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. برای تهیه خمیر حلوا شیر برای 100 نفر ابتدا باید مواد مورد نیاز را تهیه کنید. این مواد شامل شیر، آب، برنج، شکر، زعفران، کره و روغن هستند.
ابتدا باید برنج را با آب برای حدود یک ساعت خیس کنید و سپس آن را در یک قابلمه به همراه شیر ریخته و روی حرارت قرار دهید. بعد از این که شیر به جوش آمد، حرارت را کم کنید و برنج را به همراه شیر به مدت حدود یک ساعت بپزید تا برنج به خوبی پخته شود.
سپس باید زعفران را با یک قاشق آب غلیظ کرده و به همراه شکر و کره به قابلمه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. بعد از آن، خمیر حلوا شیر را به صورت یکپارچه و بدون گلولههای بزرگ تهیه کنید.
در ادامه، بهتر است روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و خمیر حلوا شیر را در آن به مدت چند دقیقه سرخ کنید. حتما از خیس کردن دستهای خود در آب برای سرخ کردن استفاده کنید تا خمیر حلوا شیر با چسبندگی از دستان شما رها شود.
بعد از سرخ کردن، خمیر حلوا شیر را روی کاغذ روغنی ریخته و با چاشنی خود را سطحی و صاف کنید. سپس خمیر حلوا را به دلخواه خود خرد کنید و روی ظروف قرار دهید. در انتها، خمیر حلوا شیر را میتوانید با خشکبار و تخممرغ تزئین کنید و سرو کنید.
روش تهیه شیره حلوا شیر برای 100 نفر
شیره حلوا شیر یکی از خوراکیهای تلخابی و خوشمزه در ایران است که در جشنهای مختلف و به ویژه در شب یلدا سرو میشود. در ادامه به روش تهیه این خوراکی برای ۱۰۰ نفر میپردازیم.
مواد لازم:
- شیر: ۱۰ لیتر
- شکر: حدود ۳ کیلوگرم
- روغن حیوانی یا گیاهی: نصف فنجان
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- برگ حلوا: ۲۰ تا ۳۰ برگ
روش تهیه:
1. در یک قابلمه، شیر را ریخته و به آرامی بر روی حرارت بالا قرار دهید تا قابلمه گرم شود.
2. پس از گرم شدن شیر، شکر را به آرامی به آن اضافه کنید و همچنین نمک و روغن را بیفزایید. آرام و به طور مرتب همه مواد را با هم مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود و مواد همگن و ترکیب شوند.
3. سپس برگ حلوا را به قطعات کوچک شکسته و در مواد قرار دهید. این برگها برای معطر کردن شیره بسیار مهم هستند و برای تهیه شیره حلوا شیر آنها لازم است.
4. شیر را با حرارت ملایم کمی بیشتر از میانگین بر روی حرارت آورده و تقریباً به مدت ۳ تا ۴ ساعت بپزید تا برگی کاملا ترکیب شود و شیر شیرهای و لذیذی شود.
5. پس از پختن شیره، برگ حلوا را از شیر جدا کنید و به همراه شیر خنک سرو کنید. میتوانید این شیره روی یخ نیز سرو کنید.
در نهایت، تهیه شیره حلوا شیر نیاز به حوصله و کمی زمان دارد اما کاری با ارزش خواهد بود. با دقت در رعایت نسبت مناسب مواد، شیره حلوا شیر خوشمزه و شیرینی در دست خواهید داشت که قطعاً تمامی مهمانان را به خود جذب خواهد کرد.
طرز تهیه مخلوط حلوا شیر برای 100 نفر
جهت تهیه مخلوط حلوا شیر برای 100 نفر، ابتدا باید مواد اصلی را آماده کنیم. لیست مواد مورد نیاز شامل: شیر تازه 10 لیتر، حلوا خوری 3 کیلو، نمک، روغن، آب، زعفران و مغز پسته به تعداد لازم است.
در مرحله اول، شیر را در یک قابلمه بزرگ بر روی حرارت با ملایمت گرم کرده و حدود 1/2 کیلو حلوا را به آن اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه از روی حرارت بردارید. همراه با این کار، بهتر است کمی نمک و روغن هم به مخلوط اضافه کنید تا طعم بهتری برای غذا به دست آید.
در مرحله بعد، حدود نیم کیلو از حلوا را در 1 لیوان آب جوشانده و سپس به شیر اضافه کنید تا مخلوط را به عنوان ضخامت وابسته به سلیقه خود تنظیم کنید. بهتر است حداقل 30 دقیقه منتظر بمانید تا حلوای تازه تماما در شیر حل شده و طعم و رنگ خوبی به دست آید.
در مرحله آخر، زعفران را با مقداری آب بشویید تا خوب می شود و سپس مغز پسته را نیز خرد کرده و آن را به مخلوط حلوا اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط حلوا شیر تهیه شده برای 100 نفر آماده شود. پیشنهاد می شود این مخلوط را سریعا به سرو کنندگان خود ارائه کنید تا هنگام پذیرایی نیز از طعم و ویژگی های خوب این غذا لذت ببرند.
قابلیت نگهداری حلوا شیر برای 100 نفر
حلوا شیر به عنوان یکی از شیرینی های سنتی خانوادگی در ایران به شدت مورد علاقه قرار دارد. این شیرینی با ترکیب شیر، نبات، تخم مرغ و شکر به دست می آید. پختن حلوا شیر در روستاها به عنوان یک رسم تلقی می شود و در مراسم های خاص، مانند جشن تولد، جشن عروسی و عید فطر بیشتر به کار می رود.
اما در بسیاری از مواقع، حلوا شیر برای تعداد بیشتری از افراد باید تهیه شود. برای نگه داری، این شیرینی باید به درستی بسته بندی شود. یکی از راه های بسته بندی حلوا شیر برای ۱۰۰ نفر استفاده از جعبه های پلاستیکی با پوشش شفاف می باشد. این جعبه ها باید کاملاً تمیز و خشک باشند. سپس حلوا شیر را به داخل جعبه قرار می دهند و با در نظر گرفتن هوا دادن به جعبه، آن را بسته بندی می کنند.
برای نگه داری در شرایط ایده آل، جعبه های حاوی حلوا شیر باید در محیط خشک و خنک (حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتی گراد) نگهداری شوند. همچنین می توان برای افزایش عمر ماندگاری، حلوا شیر را در یخچال نگه داری کرد.
در نتیجه، برای نگهداری حلوا شیر برای ۱۰۰ نفر، باید از جعبه های پلاستیکی با پوشش شفاف استفاده کرده و جعبه ها را به درستی بسته بندی کرده اید و سپس در محیط خشک و خنک نگهداری کنید. با این روش، می توانید به راحتی حلوای شیر خود را به شدت عالی و تازه نگه دارید و ۱۰۰ نفر را برای میزبانی لذت بخشید.