1. تهیه حلوای ساده برای دو نفر
حلوا یکی از شیرینی هایی است که در بسیاری از ایران از طریق تهیه محسوس می شود و علاوه بر طعم شیرین، مزه ای خاص و خوشمزه دارد. حلوای ساده یکی از روشهای تهیه حلوا است که می توان آن را برای دو نفر با استفاده از موادی ساده و قابل دسترس تهیه کرد.
برای شروع، موادی مانند برنج، شکر، زعفران و بادام روغنی را به مقدار لازم در دسترس داشته باشید. در قدم اول، برنج را به صورت دقیقی خرد کرده و آن را در یک تابه با روغن سرخ کنید. سپس شکر را به آن اضافه کنید و تا زمانی که شکر کاملا حل شود، آن را با هم مخلوط کنید.
در گام بعدی، زعفران را به باقی مواد اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس به مواد حلوا، کم کم بادام روغنی را بیافزایید و مواد را به طور تدریجی هم بکنید. پس از مخلوط کردن همه مواد، حرارت را کم کنید و به آرامی تا زمانی که حلوا به خوبی سفت شود، بپزید. در مرحله اخر، حلوا را در قالب مناسبی مثلا کاسههای کوچک بریزید و با استفاده از زیباییاتی همچون آجیل، میوه و ... آن را تزئین کنید.
این حلوای باطعمی فوق العاده ست و فقط به میزان کمی زمان و کمی تمرین نیاز دارد، به همین دلیل یکی از پرطرفدارترین طعم های شیرینی های ایرانی به شمار می رود.
2. طرز تهیه حلوای خامه ای برای دو نفر
برای تهیه حلوای خامه ای برای دو نفر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای این منظور بهتر است از مواد با کیفیت و تازه استفاده کنیم. برای حلوای خامه ای نیاز به خامه تازه، شکر، وانیل و تکه های پسته داریم.
ابتدا باید خامه را در یک ظرف عمیق و مناسب بریزیم و با استفاده از یک میکسر یا همزن برقی خامه را تا زمانی که حجم آن دو برابر شود و به شکلی فومی و کرمی تبدیل شود، پر شود. سپس به آرامی شکر را به خامه اضافه کرده و تا زمانی که شکر به خوبی مخلوط شده و خامه کرمی و یکدست شده، همزنی کنیم. سپس وانیل را به خامه اضافه می کنیم و دوباره خوب همزنی می کنیم.
حالا بهتر است تکه های پسته را با یک تیغه تیز به چندین قطعه کوچک تفکیک کرده و به خامه اضافه کنیم. سپس با استفاده از یک کف داخلی و مینیاتوری برای سرو کردن دسر، دو لایه خامه را روی هم کنیم و بر روی آن تکه های پسته را پخش کنیم.
حالا تهیه حلوای خامه ای برای دو نفر تمام شده و می توانیم این دسر خوشمزه را نوش جان کنیم. بهتر است قبل از سرو، این حلوا را در یخچال قرار داده و به مدت کمی خنک کنیم. همچنین می توانید برای تزیین حلوا از پسته، شوکلات ترش رنده شده یا عناب استفاده کنید.
3. حلوای تخم مرغی برای دو نفر
حلوای تخم مرغی یکی از پرطرفدارترین و شیرین ترین انواع شیرینی هایی است که در بسیاری از مناطق آسیایی و خاورمیانه به عنوان دسر و عصرانه سرو می شود. برای طرز تهیه این شیرینی ابتدا باید تخم مرغ را به دو قسمت تفکیک کرده و سفیده و زردآن را از هم جدا کرد. سپس با اضافه کردن مقداری شکر به سفیده تخم مرغ و مخلوط کردن آن تا زمانی که صفحه شود، ابتدای تهیه حلوای تخم مرغی را به انجام رسانیده اید.
در قدم بعدی باید زرد تخم مرغ را با یک قاشق روغن تخم مرغ یا دیگر انواع روغن های مایع مخلوط کرده و در پان سرخ کرد. سپس به هنگام سرخ کردن زرد تخم مرغ باید به طور کامل آن را خمیری کرده و آن را به صورت تفت داده تا عمل سرخ کردن به انجام برسد.
بعد از سرخ کردن، زرد تخم مرغ به داخل مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر اضافه شده قبلی در پان اضافه می شود و همه تا زمانی که یک مخلوط شیرین و کرمی شود، با هم مخلوط می شود. بهتر است در آخر مقداری وانیل را نیز به مخلوط حلوا اضافه کنید تا طعم آن بهتر و شیرین تر شود.
حالا که مخلوط حلوا تخم مرغی شما آماده شده است، باید آن را به یک روکش تهیه شده از مقداری نوار های سفیده شده، سرو کنید. در این مرحله، همچنین می توانید مقداری خرمای خرد شده بر روی بالای حلوا بریزید و یا به صورت دلخواه سبزیجات خشک شده روی آن پاشید. حلوای تخم مرغی آماده تهیه و سرو به دو نفر می باشد.
4. طرز تهیه حلوای سیاه برای دو نفر
حلوای سیاه یکی از خوراکیهای خوشمزه و پرطرفدار در ایران است که با ترکیبی از عسل، شکر، تخم مرغ و نان خشک تهیه میشود. در این مقاله قصد داریم یک روش ساده و کم هزینه برای تهیه حلوای سیاه برای دو نفر را به شما آموزش دهیم.
ابتدا باید ۳ پیمانه شکر را در یک قابلمه بریزید و به همراه ۱ پیمانه آب بر روی شعله ملایم قرار دهید و تا زمانی که شکر کاملا حل شود و شیرینی حاصله به جوش بیاید، با مراقبت کنید. سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن ۱ پیمانه عسل را اضافه کنید و با چوب غربالی به خوبی آن را مخلوط کنید.
بعد از این مرحله، ۱ پیمانه تخم مرغ را با توجه به سلیقه اضافه کنید، بهتر است که از تخم مرغ پیشبینی بروده و به همراه شیر به خوانده شود. پس از افزودن تخم مرغ، به بازههای کوتاه، محتویات قابلمه را با استفاده از چوب غربالی هم میزنید تا تخم مرغها درست آمیزه شوند.
پس از میل کامل تخم مرغها، به شکلی که حجمی باسابقهای را به خود گرفتهاند، نان خشک (در حدود ۳ پیمانه) را به خوبی در آن مخلوط کنید. سپس محتوای قابلمه را به وسیلهی قاشق در محفظهای با ابعاد مناسب و ضخامت ۲ تا ۳ سانتیمتر حاضر شده ریخته و با استفاده از مرباخوری بهتر است که در پشت قاشق هم فشار دهید تا محتوای آن درست مچاله شود. با تزئین حلوای سیاه با کره و عسل قدری عطر و طعمی خوشبو به آن اضافه کرده و منتظر خانواده و دوستان خود باشید تا با هم مزهای فوقالعاده تجربه کنید.
5. حلوای کنجدی برای دو نفر
حلوای کنجدی یک شیرینی محبوب در بسیاری از کشورهای خاورمیانه است. این شیرینی به دلیل مزه شیرین و عطر کنجدی که در آن حس میشود، بسیار مورد علاقه قرار میگیرد. در اینجا تلاش میکنیم یک دستور پخت حلوای کنجدی برای دو نفر در اختیارتان قرار دهیم.
برای پخت حلوای کنجدی برای دو نفر، مواد لازم عبارتند از: دو قاشق غذاخوری کنجد، دو قاشق شکر، یک پیمانه آب، دو قاشق چایخوری نشاسته، یک قاشق چایخوری وانیل، و نیم قاشق چایخوری خمیرهی بیکینگ پودر. برای شروع، کنجد را در تابهای خشک و تمیز بر روی حرارت ملایمی بگذارید و به مدت ۵ دقیقه آن را باز و بسته کنید تا داغ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
سپس، شکر را به همراه آب در تابه ای کوچک داغ کنید و به مدت ۳ دقیقه هم بپزید، تا شکر کاملا ذوب شود. نشاسته، وانیل، خمیرهی بیکینگ و پودر کنجد را به خوبی با هم مخلوط کنید، و سپس به مخلوط شکر و آب بیفزایید. آن را به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم مخلوط کنید، تا مخلوط کاملا ظاهری یکسان داشته باشد و به رنگ قهوهای برسد.
سپس، این مخلوط را در قالبی به شکل دلخواه بریزید و آن را برای حداقل یک ساعت به خنک شدن در یخچال قرار دهید. بعد از سرد شدن، حلوای کنجدی آماده برای سرو در دو بشقاب است. این شیرینی فوق العاده درست شده و آماده برای لذت بردن در دو نفر است.
6. طرز تهیه حلوای آفتابگردانی برای دو نفر
هلوا از دیرباز محصول محبوبی بوده است که در سراسر جهان به عنوان یکی از خوراکیهای اصلی مصرف میشود. حلوای آفتابگردانی نیز یکی از انواع محبوب هلواست که با استفاده از آفتابگردان تهیه میگردد. در این مطلب به تهیه حلوای آفتابگردانی برای دو نفر میپردازیم.
برای تهیه حلوای آفتابگردانی به ابتدا باید آفتابگردان را بصورت کامل پوست کنید و پس از آن، آن را به کمک مواد دیگری مانند شیرینی گردو، روغن، عسل، نمک و بادام پوست کرده خرد کنید. سپس کمی آرد نیشکر را با یک کپ کره افزوده و در ادامه آفتابگردان و مواد دیگری که قبلاً خرد کردهاید به کمک یک دستگاه مخصوص (مثل اسموتی ساز) بهم بزنید تا تمام مواد به هم بریزند و مخلوط شوند.
سپس به این ترتیب تولید شده به مدت حدود 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار داده و صبر کنید تا حلوای آفتابگردانی سفت شود. پس از آن، با استفاده از یک چاقوی تیز، قطعات حلوا را به شکل مستطیل و همانند قطعات هلوا شکلداده و سپس به همراه چای خورده شود.
حلوای آفتابگردانی میتواند به عنوان یک خوراکی سالم و خوشمزه سرشار از نشاط و انرژی برای صبحانه باشد. این حلوای آفتابگردانی که به سادگی قابل تهیه است، به همه یعنی بزرگان و کوچولوان علاقهمند به شکلات و کیک توصیه میشود.