طرز تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته

حلوا با شیرخشک و نشاسته یکی از خوراکی‌های خوش طعم و خوشمزه است که در فصل‌های سرد سال بسیار محبوب است. برای تهیه این حلوا، ابتدا لازم است که نیمی از مقدار شیرخشک مورد نظر را به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته در داخل یک ظرف مخصوص به همراه کمی آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شود.

در مرحله بعد، باقی مقدار شیرخشک را درون یک قابلمه بزرگتر با کمی آب داغ مخلوط کنید و همراه با شکر و کره به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید و به خوبی هم بزنید. سپس مخلوط شیرخشک و نشاسته را به داخل قابلمه اضافه کرده و همراه با مداومت در مخلوط کردن آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا به حالت مناسبی درآید.

در نهایت، حلوا را از روی حرارت بردارید و روی یک سطح صاف قرار دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن کامل حلوا، آن را به دلخواه خود شکل دهید و سرو کنید. این حلوا می‌تواند همراه با چای عصرانه یا صبحانه و یا به عنوان دسری در میان وعده‌های غذایی مورد استفاده قرار گیرد. همچنین می‌توانید از مواد غذایی دیگر مانند مغز فندق، آجیل و خشکبار برای تزیین حلوا استفاده کنید.



طرز تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته

حلوا با شیرخشک و نشاسته یکی از تنقلات خانگی است که خانواده‌ها در هنگام آماده‌سازی مراسم‌ها و یا جشن‌ها به راحتی می‌توانند آن را تهیه کنند. این حلوا علاوه بر سلیقه‌ی خوبی که دارد، سرشار از انرژی و املاح مورد نیاز بدن است.

برای تهیه این حلوا شیرخشک، نشاسته، شکر، روغن و سایر مواد اولیه به میزان دلخواه لازم است. ابتدا شیر خشک را در ظرفی ریخته و مقداری آب به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس نشاسته را کم کم و به آرامی به شیر خشک اضافه می‌کنیم تا توانسته باشیم اجزای آن را به خوبی مخلوط کنیم.

پس از این مرحله، روی شعله‌ی ملایم ماکروویو که پیشتر روشن شده، ظرف شیرخشک و نشاسته را قرار می‌دهیم و به مدت ۶ تا ۷ دقیقه به داخل ماکروویو می‌گذاریم تا دوباره خوب سرخ شود. سپس آن را از داخل ماکروویو خارج می‌کنیم و خوب مخلوط کرده، روغن، شکر و مایعات دیگر را به آن اضافه می‌کنیم.

در نهایت حلوای تهیه‌شده را در ظرفی مناسب قرار داده و به جای خنک و خشک نگهداری می‌کنیم تا ظاهر آن را حفظ کنیم. حلوای تهیه شده می‌تواند به عنوان دسر یا تنقلی مناسب برای جشن‌ها و مهمانی‌ها باشد و این روش تهیه آن به سادگی انجام می‌شود.



راهنمایی بهترین نحوه تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته

حلوا یکی از محصولاتی است که همیشه مورد پسند عمومی قرار گرفته است. متاسفانه تهیه حلوا گاهی اوقات ممکن است کلافه کننده و سخت باشد، اما با استفاده از نشاسته و شیرخشک می‌توان حلوایی لذیذ و قابل تحمل تهیه کرد. در این مقاله به شما نحوه تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته را آموزش می دهیم.

مواد لازم:

- یک پوند شیر خشک

- یک و نیم پوند نشاسته

- یک پوند قند

- نیم پوند کره گیاهی

- آب

طرز تهیه:

۱. در قابلمه‌ای بزرگ، بر روی حرارت ملایم، شیرخشک را اضافه کنید و آرام بخار بدهید. حرارت را کم کنید و نشاسته را ریخته و با الک کردن آرام به صورت استمراری همه چیز را ترکیب کنید.

۲. در قابلمه‌ای دیگر، قند، کره گیاهی و آب را با هم ترکیب کرده و آن را روی حرارت متوسط گذاشته تا کره گیاهی به طور کامل ذوب شود.

۳. حالا، مخلوط نشاسته و شیرخشک را به قابلمه قند اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید. همه چیز را با یکدیگر ترکیب کرده و گاهی به آن مخلوط کنید تا از بین برود.

۴. وقتی مخلوط تبدیل به حلوا شد، قالب پشتیبان خود را با شکر پودری برسی کنید. سپس مخلوط را روی قالب پشتیبان وارد کنید و صاف کنید. در شکلات بندی، با استفاده از یک چاقو، مستطیل های کوچک حلوا را برید و در بشکه هایی ذخیره کنید.

در نتیجه به راحتی و با مواد ساده‌ای می‌توانید حلوای خوشمزه‌ای را تهیه کنید. بهتر است نسبت به سرد شدن کامل حلوا دیگر لمس نکنید، تا قابلیت برش داشته باشد.علاوه بر این حلوا در فضای خشک و خنک ذخیره شود.



پنج مرحله برای تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته

برای تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته، می‌توانید این پنج مرحله را دنبال کنید:

مرحله اول: انتخاب مواد

جهت تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته، باید موادی نظیر شیرخشک، نشاسته، شکر، نمک، روغن و آب را آماده کنید. برای رعایت ترکیبات درست، باید مواد را به مقادیر مشخصی اندازه‌گیری کنید.

مرحله دوم: آماده کردن مواد

در این مرحله شما باید شیرخشک، شکر، نشاسته و نمک را با هم مخلوط کرده و روغن و آب را هم بصورت جداگانه آماده کنید. برای روغن کردن، می‌توانید از یک قابلمه استفاده کنید و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.

مرحله سوم: تهیه خمیر حلوا

با توجه به نشاسته که حاوی قدرت تخمیری بالایی است، با مخلوط شدن مواد خشک و مواد مربوط به خمیر، خمیر حلوا تهیه می‌شود. بهتر است خمیر را با دقت هم بزنید تا استحکام خوبی به خود بگیرد.

مرحله چهارم: پخت حلوا

پس از تهیه خمیر و رویت از پخت روغن، خمیر حلوا را به صورت یک ورق دربیاورید و آن را به شکل دایره درآورده و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا حلوا پخته شود. پس از پخت به مدت چند دقیقه، حلوا را به دمای اتاق در داخل قرصی تراشیده و سرو کنید.

مرحله پنجم: سرو کردن و نگهداری حلوا

پس از پخت حلوا و تراشیده شدن آن به دمای اتاق، حلوا را در سیخ ابزاری روی میز سرو کنید. همچنین برای نگهداری حلوا، باید آن را در داخل یک جعبه محکم و بسته شده، نگهداری کرد. حلوا تا چند هفته می‌تواند سالم و تازه باقی بماند.



طرز تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته به روشی ساده

حلوا یکی از شیرینی های محبوب و فرهنگی در ایران می باشد که در انواع مختلف مانند حلوای خرما، حلوای بادام و حلوای کنجدی تولید می شود. با وجود تولید این محصول توسط کارخانجات و شرکت های مختلف، بسیاری از خانم ها به دنبال یادگیری و تهیه حلوا در خانه هستند. در اینجا نحوه تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته به روش ساده توضیح داده می شود.

مواد لازم برای تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته به شرح زیر است:

- نشاسته: 250 گرم

- شیر خشک: 500 گرم

- آب: 1 لیوان

- شکر: 1 لیوان

- روغن سرخ کردنی: نصف لیوان

- زعفران: دو قاشق چای‌خوری

- ابتدا نشاسته را در 1 لیوان آب حل کرده و به خوبی مخلوط کنید.

- سپس در قابلمه، شیر خشک، آب و شکر را به همراه زعفران بریزید و به مدت 10-5 دقیقه به صورت مداوم هم بزنید.

- از روغن سرخ کردنی در یک تابه استفاده کنید. بعد از آنکه روغن داغ شد، مخلوط نشاسته را به آن اضافه کرده و به مدت 2-1 دقیقه به همراه آن روغن کنید.

- سپس مخلوط شیرخشک و زعفران را به مخلوط نشاسته اضافه کنید و برای 15-10 دقیقه به مدت مداوم به هم بزنید. بعد از هر چند دقیقه یک بار محتوای قابلمه را هم بزنید.

- هر چند دقیقه، یکبار محتوای قابلمه را هم بزنید. تا زمانی که مخلوط حلوا به زنجیره شکلاتی تبدیل شود روی حرارت نگه داشته شود.

- در نهایت، مخلوط حلوا را در مقداری روغنی که در قبل استفاده کرده بودید، بریزید و برای یخ زدن حلوا بگذارید.

با احتیاط و صبر، می توانید حلوایی لذیذ و خوشمزه را با شیرخشک و نشاسته به روشی ساده تهیه کنید.



تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته، گام به گام

تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته یکی از روش‌های ساده و خوشمزه برای تهیه دسر است که می‌توانید با کمی تمرین در خانه تهیه نمایید. برای شروع، نیاز به چند مواد ساده دارید که شامل نشاسته، شیرخشک، قند و کره است. البته همچنین می‌توانید از وانیل، کره زرده، آب نبات و آب لیمو در تهیه حلوا استفاده کنید.

ابتدا بهتر است برای تهیه حلوا از قالب‌های دایره‌ای یا مستطیلی استفاده کنید، که جمع‌آوری حلوا را آسان‌تر کنند. ابتدا برش‌های کاغذی یا الوار را به طول قوطی‌های قابل تعویضِ قالب‌های حلوا ببرید. سپس به مقدار وزن خود کره را در قوری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره به صورت مایع شود. بهتر است که برای تهیه حلوا از کره خام استفاده کنید تا حاوی نمک نباشد.

سپس شیرخشک، قند و نشاسته را به مقدار مشخصی درون کارواش (ویا قوری)ی با کره ریخته و آنرا روی حرارت ملایم گرم کنید تا تمام مواد بهم بریزند. بهتر است که نچرب بریزید و به مرور آب اضافه کنید، زیرا آب را می‌توان به هنگام مخلوط کردن تنظیم کرد.

واکنش شیمیایی بین قند، نشاسته و شیرخشک باعث تشکیل کمی خمیر شبیه به عسل می‌شود. هنگامی که خمیر زیادی شده، آب نبات را به آن اضافه کرده و مواد را به صورت یکجا خوب مخلوط کنید. پس از آن، خمیر را به حالت داغ روی شعله روشن قرار دهید و مواد را به مدت شش تا هشت دقیقه با هم مخلوط کنید.

حالا که خمیر را به مدت مشخصی روی حرارت داشتید، آنرا از روی شعله بردارید و به قالب‌های شما ریخته، بعضی از کلکسیونر‌ها هم با روش قرابتیابی به این روش افراد خود را وادار به خرید حلواهای درجه یک کرده‌اند.حلوای نون افشاری و قشقایی نمونه‌هایی از حلواهایی که این روش در تهیه آن به کار رفته است می‌باشند. ولی می‌توانید هر شکلی را انتخاب کنید. سپس مرحله یخبندان را برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت به مدت یک روز درون بشقاب قرار دهید تا حلوا خشک شود. حلوای خشک را با یک عدد چاقو از قالب خارج کنید و لذت بردن از حلوا خود را با دوستان و خانواده‌تان تجربه کنید.



راهنمای کامل تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته

تهیه حلوا با شیرخشک و نشاسته یکی از شیرینی های کلاسیک ایرانی است که در مراسم ها و جشن ها به عنوان خوراکی اصلی سرو می شود. این حلوا با استفاده از ترکیبی از شیرخشک، نشاسته، آب، شکر و روغن تهیه می شود. در ادامه چند مرحله برای تهیه ی این شیرینی آموزش داده می شود.

ابتدا نشاسته، شیر خشک و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس برای تهیه قطرهای شکلاتی، روغن را در تابه ای کوچک ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. به زودی روغن داغ خواهد شد، پس اندازه ای از مخلوط نشاسته، شیر خشک و شکر را به صورت گلوله های کوچک درون روغن ریخته و به مدت چند دقیقه سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، قطرات شکلاتی را با کارد با مواظبت جدا کنید و در داخل یک بشکه یا ظرف کوچک قرار دهید.

برای تهیه ی خمیر حلوا، کمی آب را با مخلوط نشاسته، شیر خشک و شکر مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید. با هم زدن این مواد درجه حرارت خمیر بالا خواهد رفت و شروع به چسبیدن به دیواره های تابه خواهند کرد. شما باید با هم زدن خمیر را به مدت چند دقیقه ادامه دهید تا خمیر کاملا چسبیده و ژله ای شود.

بعد از این که خمیر حلوا آماده شد، شما باید قطرات شکلاتی را با آن مخلوط کنید. به تدریج و با مراقبت، شما باید اجازه دهید تا قطرات به خمیر چسبیده و در آن توزیع شده و همه چیز در هم مشکل نشود. بعد از مخلوط کردن، حلوای خود را روی شیره ی رسیده یک ظرف یا سینی بکشید و به مدت چندین ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و آماده سرو باشد.

در نهایت حلوا با شیرخشک و نشاسته آماده سرو است و بهتر است ابتدای جشن ها و مراسم های خاص سرو شود. با دسته ی کوچکی از این شیرینی می توانید از مهمانان خود تعریف کنید.