مواد لازم برای تهیه حلوا با ارد نشاسته ذرت
تهیه حلوا با استفاده از ارد نشاسته ذرت یکی از روشهای ساده و خوشمزه تهیه شیرینی است که بسیاری از خانوادهها را به دلیل طعم و مزه خوشایندش جذب کرده است. برای تهیه این حلوا باید از مواد اولیه مناسبی استفاده کرد.
اولین ماده لازم برای تهیه حلوا با ارد نشاسته ذرت، خود نشاسته ذرت است. این ماده به راحتی در فروشگاهها یافت میشود و برای تهیه این حلوا، نیازمندیم که حدود یک پیمانه نشاسته ذرت را در دسترس داشته باشیم.
مواد دیگری که برای تهیه این حلوا نیاز داریم، شامل شکر، نارگیل، آب و وانیل است. در واقع، برای تهیه حلوا با ارد نشاسته ذرت، باید شکر را با آب در قابلمهای بریزیم و آن را به صورت ملایم بر روی حرارت بگذاریم تا شکر کاملا حل شود. بعد از آن، نارگیل را به مواد اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر مخلوط کنیم.
بعد از مخلوط کردن شکر و نارگیل، باید نشاسته ذرت را به مواد اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر همه چیز را با هم مخلوط کنیم. بعد از آن مواد را در قالب پسیتی جمع کرده و آن را درون یک ظرف خنک کننده برای سرد شدن قرار دهید. پس از سرد شدن، تهیه حلوا با ارد نشاسته ذرت شما آماده است.
طرز تهیه خمیر برای حلوا با ارد نشاسته ذرت
برای تهیه خمیر حلوای کندویی با استفاده از ارد نشاسته ذرت، ابتدا باید مواد لازم را آماده کرد. مواد لازم شامل یک و نیم پیمانه آب، چهار قاشق سوپخوری نشاسته ذرت، دو پیمانه شکر، دو قاشق سوپخوری روغن نباتی و نصف قاشق چایخوری وانیل مایع است.
برای تهیه خمیر حلوا، نیاز به یک قابلمه با حجم مناسب داریم. در این قابلمه، آب، شکر و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کرده و بر روی حرارت ملایمی قرار دهید. همچنین، اگر میخواهید حلوا خود را به دلخواه شیرین تر و یا ترشتر کنید، میتوانید اسید سیتریک و یا اسید لیمو را در این مرحله به حلوا اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه، مخلوط زیر را به مايکروویو بدهید. قابلمه را بر روی حرارت بگذارید و محتویات را برای ۷ دقیقه حرارت دهید. البته پس از هر حدود ۲ دقيقه ربات را بايد خاموش و چند ثانيه يواشکی روی کنترلر خاموشی گذاشت تا به بازيابی حرارت پرداخته و بعد مجدداً کار خود را ادامه دهد.
پس از ۷ دقيقه، خمير ارد نشاسته ذرتی خودتان باید به شکلي بيشتر يا کمتر غليظ شود که قابل پذيرش بزرگسالان و کودکان باشد. به محلول وانيل، روغن و.اضافه کرده، خمير را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و شکل دهید و به صورت حلوا به دلخواه سرو کنید.
روش تهیه قسمت اول نوار حلوا با ارد نشاسته ذرت
روش تهیه قسمت اول نوار حلوا با ارد نشاسته ذرت یکی از روشهای معروف تهیه حلوا در ایران است که در ادامه روش آن توضیح داده میشود.
ابتدا برای تهیه حلوا، باید ارد نشاسته ذرت را پس از غربال کردن و به دقت نمودن، در ظرفی مخصوص در مقداری آب خنک حل کرده و به آن فرزندان افزوده شود تا به سختی خود موارد را نسبتاً میکس کنیم و ایجاد تخمیر نکنیم. سپس آماده کردن یک قاب مسطح یا یک پیر مناسب جهت شکل دهی به نوار حلوا جهت ورود به ماشین حلوا.
بعد از اینکه حلوایی کاملاً همگن و بدون گلولههای مجری شده به دست آمده، باید آن را روی پیر مسطح چیده و آهسته با کمک پیر و ثابت کردن دو طرف نوار حلوا چینی را ایجاد میکنیم.
در این روش، برای جلوگیری از چسبیدن حلوا به دستان و ابزار، میتوان از روغن نباتی استفاده کرد. همچنین، میتوان برای تزیین نوار حلوا از آجیلها و آب نبات سرد استفاده کرد. پس از اتمام شکلدهی، نوار حلوا باید به صورت یک دسته و با دقت به جای خشکی و یا به ماشین حلوا منتقل شود.
روش تهیه قسمت دوم نوار حلوا با ارد نشاسته ذرت
برای تهیه قسمت دوم نوار حلوایی با ارد نشاسته ذرت، در ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد عبارتند از: یک کیلوگرم شکر، یک دهم کیلوگرم نشاسته ذرت، یک قاشق غذاخوری جوهر عرق خرما، نصف قاشق چایخوری زعفران، یک عدد لیمو ترش، قرص همزن و ۵ لیوان آب.
ابتدا مرحله اول تهیه ارد نشاسته ذرت است. برای این کار، میتوانید نشاسته ذرت را با آب خالص وارد قابلمه کنید و به مدت ۵ دقیقه با حرارت زیاد همراه با همزن یکدست کنید تا ارد نشاسته آماده شود.
سپس در ظرفی متوسط، شکر را با ۱ لیوان آب به همراه به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود و مایعی قوام دار به دست آید. سپس مواد دیگر را به ترتیب اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه به دمای ملایم آشپزی کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و قوام مناسبی به دست آید.
در این مرحله، لیمو ترش را رنده کنید و آن را همراه با زعفران و عرق خرما به مواد قبلی اضافه کنید. بعد از برداشتن مواد از روی حرارت، مایع را به داخل قالب ذرتی ریخته و به مدت چند ساعت خشک کنید تا قابل حمل شود.
در نهایت، نوار حلوایی با ارد نشاسته ذرت را در قیفی برش خورده و نگهداری کنید تا در هنگام مصرف بتوانید از آن استفاده کنید.
طرز تهیه قسمت سوم نوار حلوا با ارد نشاسته ذرت
قسمت سوم نوار حلوا با ارد نشاسته ذرت پختنی ای است که با استفاده از نشاسته ذرت، آرد، قند و چربی تهیه میشود. طرز تهیه این حلوا بسیار ساده است و به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد.
ابتدا باید در پخت حلوا از قند حلقههایی برشته و آماده کنیم و سپس در یک قابلمه مناسب، آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و با اضافه کردن آب به آن، نیمی از قند حلقه شده را به داخل آن بریزیم و به مدت حدود ۲۰ دقیقه، تا داخل قابلمه جا بخورد، بپزیم.
در مرحله بعد میتوانیم چربی موردنظرمان را به داخل قابلمه اضافه کرده و با مخلوط کردن تمام مواد با هم، قسمت سوم نوار حلوا با ارد نشاسته ذرت را آماده کنیم. باید به خاطر داشته باشیم که این حلوا باید به صورت یکپارچه باشد و باید در صفحه مربعی قرار داده شود تا آماده کردن برجستگیهای زیبایی داده شود.
در انتها باید حلوا را در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهیم تا به خوبی خنک شود و آماده برش و سرو شدن باشد. قبل از سرو کردن نیز میتوانیم برای زیبایی آن، برشتهی باقیمانده از قند را با دقت به روی سطح حلوا بپاشیم.
رکاب کردن و بستن حلوا با ارد نشاسته ذرت
رکاب کردن و بستن حلوا با ارد نشاسته ذرت یکی از روش های سنتی و محبوب در تهیه شیرینی های ایرانی مانند حلوا، پیراشکی و لواشک است. این روش به دلیل عدم نیاز به استفاده از شکر و حفظ طعم تلخ و نعناعی آن، بسیار محبوب در باغ های خانگی و شکلات فروشی ها می باشد.
برای این که بتوانید حلوا را به صورت رکابی بپذیرید، ابتدا نیاز به تهیه یک مقدار نشاسته ذرت دارید. برای آماده سازی نیازمندی ها، ابتدا باید نیم لیوان آب را در یک قابلمه کوچک گرم کنید و به آن 3 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت را اضافه کنید. بعد از آن، کم کم آرد را به آن بیفزایید تا ترکیب به صورت یکپارچه شود.
پس از آماده سازی رکاب، بهتر است حلوا را در قالبی مربعی قرار داده و سطح آن را با نشاسته پودری و بسته کنید. پس از آن، حلوا را به مدت چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا محکم شود و سپس به صورت خمیری برش داده و سرو کنید.
در نهایت، می توانید رکاب های را بر روی بشقاب قرار داده و حلوا ها را بر روی آن ها قرار دهید. با این روش می توانید یک پذیرایی شیک و سنتی را در منزل خود برگزار کنید که حتما به دل همه مهمانانتان نشستنی خواهد بود.