طرز تهیه حلوا با آرد نشاسته
طرز تهیه حلوا با آرد نشاسته یکی از روشهای سنتی و خوشمزه در خریداری حلواهای مخصوص همراه با شیرینی و چای است. در این روش، نشاسته یا آرد ذرت در کنار شیر و شکر به عنوان اصلیترین اجزای تهیه حلوا استفاده میشود. در ادامه با طریقه تهیه این حلوا در خانه آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه حلوا با آرد نشاسته شامل:
- نشاسته یا آرد ذرت (۱۵۰ گرم)
- شیر (۲۵۰ میلی لیتر)
- شکر (۲۰۰ گرم)
- زرده تخم مرغ (۲ عدد)
- روغن (۲ قاشق غذاخوری)
ابتدا در یک قابلمه، شیر را با شکر و نشاسته مخلوط کرده و مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. پس از اینکه شیر شروع به جوشیدن کرد، شماره را کم کنید تا مواد خوبیق و ترکیب شوند. در این مرحله، باید به طور دقیق مواد را تحت نظر داشته باشید تا بهترین شکل مخلوط شوند.
سپس زرده تخممرغ را با دقت وارد آن شوید و باید برای حلوای مناسب تر، باید جداگانه تخم مرغ و برزخ کامل خود را رو با یکدیگر ترکیب کنید. سرانجام روغن را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و مواد را به خوبی هم بزنید تا جایی که همه مواد به خوبی مخلوط شوند و به شکلی مرغوب تر تبدیل شوند. پس از اینکه صاف شدند، مواد را به درجه حرارت ملایم تری روی حرارت قرار داده و مدام آنها با چنگال یا قاشق آلیاژی هم بزنید. به این ترتیب، حلوای شیرینی و خوشمزه همراه با آرد نشاسته را به راحتی درست کردید.
دستور تهیه حلوا با آرد نشاسته
حلوای با آرد نشاسته یکی از خوراکی های خانگی ایرانی است که بسیار محبوب است و در مهمانی ها و جشن های مختلف به عنوان دسر مهمانی سرو می شود. تهیه این حلوا نیاز به موادی مثل آرد نشاسته، شیر، روغن، شکر و آب دارد که به راحتی در دسترس هستند.
ابتدا برای تهیه حلوا با آرد نشاسته، باید کاسه ای را درست کنید و داخل آن آرد نشاسته و شیر را به ترتیب بریزید و مخلوط کنید تا به صورت یک مایع رقیق شود. سپس قابلمه ای را بگیرید و روغن را درون آن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.
بعد از آن شکر را به مایع آرد نشاسته و شیر اضافه کرده و به هم بزنید. حالا مواد را وارد قابلمه روغن داغ کنید و حرارت را بر روی حرارت متوسط تنظیم کنید. در زمانی که حلوا شروع به جمع شدن می کند آب را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
پس از گذشت چند دقیقه حلوا با آرد نشاسته آماده است و می توان آن را از روی حرارت برداشته و به طبقات روی سفره برای سرو قرار داد. حلوای با آرد نشاسته علاوه بر طعم خوب، دارای مفاصل زیادی است که به عنوان یک مهمانی می تواند سرو شود و با تزیین آن با کره، خرما و دانه های پسته زینت داده شود.
نحوه ساخت حلوا با آرد نشاسته
حلوا یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد اولیه ساده مانند آرد نشاسته، شکر و روغن سرخ شده تهیه میشود. برای ساخت حلوا با آرد نشاسته ابتدا نیاز به انتخاب مواد اولیه با کیفیت و درست است. شروع به تهیه خلیط شیرین با درصد مواد دقیق و مناسب است. حدود نصف کیلو آرد نشاسته و دویست گرم شکر را در ظرفی مخصوص مخلوط کرده و برای مدتی مانند پنج دقیقه با هم مخلوط کنید.
در مرحله دوم با حرارت دادن چند قاشق غذاخوری آب، باید شکر مذاب شود. پس از مذاب شدن کامل شکر، با آرام کردن حرارت، خلیط آرد نشاسته و شکر به آن اضافه می شود. سپس با مخلوط کردن آنها در دمای مناسب و با اندازه گیری دقیق، مواد به خوبی مخلوط شده و حلوا بلوری برای شما تولید میشود.
پس از آماده کردن حلوا باید آن را در قالب شکل دهید. این شکل دهی روی قالب سیمی انجام میشود و نیاز به مساوی کردن قالبها دارید. بعد از شکل دهی، آرد بر روی حلوا ریخته میشود که به مانع از چسبیدن برای شما می شود. در نهایت باید حلوای ساخته شده را به مدت یک ساعت در یخچال بین 4 تا 6 درجه سانتی گراد قرار داد تا بتواند خوب خود را به خود بگیرد و شما بتوانید از آن بهترین استفاده را کنید.
راهنمای تهیه حلوا با آرد نشاسته
تهیه حلوا با آرد نشاسته، یکی از دستورهای ساده و لذیذی است که در خانه میتوانیم انجام دهیم. این حلوا دارای قدرت غذایی بالاست و برای کسانی که دنبال سرشار کردن بدن خود از نشاسته هستند، به صورت عالی مناسب است.
برای تهیه حلوا، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای این منظور، به ترتیب آرد نشاسته، آب، شکر، نمک، روغن زیتون، وانیل و روغن برخورداریم. تعداد و میزان هر یک از این مواد به دلخواه شما و براساس تعداد نفرات که میخواهید به این تنقلات خوشمزه پرداخت کنید تغییر میکند.
سپس باید آرد نشاسته را با شکر و نمک در یک کاسه مخلوط کنید و سپس به آرامی و به تدریج آب روی آن ریخته و همه را باهم مخلوط کنید تا خمیری بافت برای شما بوجود آید. باید به یاد داشته باشید که وقتی آب را ریختید، نباید بیش از حد خمیری بافت شود و اگر بر طبق مقداری که در دسترس دارید، خمیر چسبنده شد، باید چند قطره روغن روی آن قرار دهید.
پس از اینکه خمیری بافت داشتید، آن را روی حرارت گذاشته و همراه با روغن زیتون، تخمیر نمایید. باید به این نکته توجه داشته باشید که حرارتی که میگذارید، نباید زیاد باشد و نباید فراموش کنید که در مدت دو الی سه دقیقه خمیر باید تا حدی سفت شود.
پس از سفت شدن خمیر، آن را از روی حرارت برداشته و یک قطعه کوچک از خمیر که به اندازه انگشت شما بوده را در دست گرفته و با آرد روی میز شیرینیپزی، آرد کمی بریزید و روی آن کوبیده و دو طرف آن را با آرد بپوشانید. سپس به سمت راست و چپ کوبیده و صاف نمایید. نهایتاً، در داخل یک کاسه، پذیرفتی را چیده و در برابر آن، سیروپ و شکر بریزید و همه را با هم مخلوط کنید.
حالا میتوانید حلوای آماده شده خود را در دست برداشته و لذت بخشی آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
مراحل تهیه حلوا با آرد نشاسته
حلوای با آرد نشاسته یکی از دسرهای پرمصرف در جشنها و مراسم خانوادگی است. برای تهیه این دسر، ابتدا مواد لازم باید آماده شود. این مواد شامل آرد نشاسته، شکر، آب و گلاب میباشد.
در مرحله اول، آرد نشاسته را در قابلمهای مناسب با آبکشی خوب به صورت آهسته اضافه کرده و به مقدار خواسته شده با آب ترکیب میکنیم. سپس، مخلوط را به روی حرارت قرار داده و با هم مخلوط کرده و بهمدت حدود ۱۰ دقیقه به صورت مداوم قاطی کرده و یکدست کنید.
در مرحله بعد، شکر را به مواد تهیهشده اضافه میکنیم و همه مواد را بهخوبی کاملاً با هم مخلوط میکنیم. در این مرحله، اگر مایل به داشتن حلوای نرم و لطیف هستید، میتوانید یک لیوان آب را به مواد اضافه کنید.
در مرحله بعد، مواد را به روی حرارت قرار میدهیم و با رعایت مداومت کافی و تخمیر دادن مواد بهمدت ۳۰ دقیقه، از مواد تهیه شده حلوایی شکل میگیرد. در این مرحله، میتوانید از گلاب برای بو بخوراندن حلوا استفاده کنید.
در نهایت، حلوا را بهصورت قالبی که دوست دارید میتوانید تزئین کرده و آن را سرو کنید. در ضمن اگر مایل به داشتن رنگی خاص و دلخواه برای حلوات باشید، میتوانید از رنگهای مختلف برای تغییر رنگ حلوا استفاده کنید. این روش به راحتی قابل اجرا بوده و شما میتوانید در هر زمان که خواستید حلوای خانگی با نشاسته را تهیه کنید.
آموزش تهیه حلوا با آرد نشاسته
حلوا یکی از شیرینی های محبوب در فرهنگ غذایی ایران است که در بسیاری از مراسم و جشن ها سرو میشود. تهیه حلوا با آرد نشاسته یکی از روش های ساده و خوشمزه برای تهیه حلوا است. با این روش میتوانید حلوای نرم و شیرینی با ملایمتی بسیار خوبی بدون نیاز به استفاده از مغزهای خشک درست کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوا با آرد نشاسته شامل: آرد نشاسته، شکر، گلاب، آب و روغن مایع میشود. در ابتدا آرد نشاسته را در تابهای کوچک بدون استفاده از روغن یا چربی تفت داده و پس از خنک شدن به آن شکر نیز اضافه میکنیم. سپس با اضافه کردن گلاب و آب به ترکیب شکر و آرد نشاسته و به کمک آتش ملایم، مخلوط را هم بزنیم تا ترکیبی یکنوا از مواد بسازیم.
وقتی ترکیب شکر و آرد نشاسته به طور یکنوا شد، روغن را به آرامی به ترکیب ما اضافه میکنیم و در حین مخلوط کردن به آتش ملایم ادامه میدهیم تا ترکیب بسیار ضخیم و همیشگی شود. وقتی روغن به آرد نشاسته و شکر اضافه شد، مخلوط را به مدت 10 تا 15 دقیقه حرارت دهیم تا ترکیب کاملا ضخیم و یکنوا شود.
وقتی حلوای پخته را از روی حرارت برداشتهایم، آن را در یک قالب یا ظرف کوچکی که از پیش با روغن روغن کردهایم ریخته و برای یخ شدن در یخچال قرار میدهیم. بعد از چند ساعت، حلوا با آرد نشاسته آماده سرو شدن است. با برش دادن آن به شکل مورد نظر، میتوانید از این شیرینی خوشمزه و سرشار از انرژی لذت ببرید.