طرز تهیه حلوا ارده کشی با شیره خرما

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه حلوا ارده کشی با شیره خرما

حلوا ارده کشی با شیره خرما یکی از خوراکی های سنتی و محبوب ایرانیان است که در اوقات خاص مانند ماه مبارک رمضان یا عید فطر مصرف می شود. این دسر با ترفندهای خاصی تهیه می شود که در ادامه به آن ها می پردازیم.

مواد اولیه لازم برای تهیه حلوا ارده کشی با شیره خرما، ارده (یا دوغ خشک)، شیره خرما، آب، نمک، روغن طعم دار و خرما است. ابتدا ارده را با آب مخلوط کرده و به صورت یک پوره آبکی تهیه کنید. سپس این پوره را با شیره خرما درون قابلمه ای با وسعت مناسب بریزید و روی حرارت ملاژ کنید.

در این مرحله بهتر است از قاشق چوبی برای هم زدن مواد استفاده کنید. همزمان با تخمیر مرتب، شروع به اضافه کردن روغن طعم دار به ترکیب کنید. روغن باعث می شود حلوا نرم تر و لطیف تر شود. به صورت بیش از حد هم با اضافه کردن روغن از دستور طبیعی خارج می شویم و به صورت پتل مایع تر می شود.

هنگامی که حلوا آماده شده، به صورت پوره خامه ای شکل دادت و در ظرفی ریخته و با خرما تزئین کنید. باید توجه داشته باشید که شیره خرما باید به صورت داغ به حلوا متصل شود. به همین منظور شیره را قبل از استفاده، بر روی حرارت قرار دهید و آن را گرم کنید. با این روش، شیره به راحتی به حلوا می چسبد و طعمی خوشایند به این دسته خوراکی ارزشمند اضافه می کند.



طرز تهیه حلوا ارده کشی با شیره خرما

حلوای ارده کشی با شیره خرما از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از ارده و شیره خرما تهیه می‌شود. آن را می‌توان در فصل پاییز و زمستان تجربه کرد، زیرا در این فصل‌ها شیره خرما در ایران به‌راحتی در دسترس است. حلوای ارده کشی با شیره خرما برای استفاده در جشن‌ها و مهمانی‌ها بسیار محبوب است.

برای تهیه حلوای ارده کشی با شیره خرما، ابتدا باید ارده را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. با هم ریختن ارده باید به‌طور مداوم ادامه یابد تا از چسبیدن به کف قابلمه جلوگیری شود. سپس مقداری شیره خرما را به ارده اضافه کنید و به‌طور مداوم هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. این عمل تا زمانی که به‌طور کامل تمام شود و حلوا خمیری بافت بگیرد ادامه دارد.

بعد از آماده‌سازی مواد، بهتر است حلوا را در قالبی که قبلاً با روغن تمیز شده و روی آن سرنشینی کرده‌اید، ریخته و صاف کنید. در پایان، می‌توانید به‌عنوان تزئین برای حلوا ارده‌کشی با شیره خرما، خرمای خرد شده، پسته، بادام و یا آجیل دلخواه دیگری را روی آن پخش کنید. حلوای ارده کشی با شیره خرما آماده خوردن است. باید توجه داشته باشید که این دسر تنها یکی از تنوع‌های دسرهای ایرانی است که هر شهر و منطقه در این کشور دارای انواع مختلف آن هستند.



حلوای ارده کشی با شیره خرما چطور تهیه شود؟

حلوای ارده کشی با شیره خرما یکی از خوش‌طعم‌ترین دسرهای جنوب ایران است که از چند مهارت سنتی جهت تهیه آن استفاده می‌شود. در ادامه پنج مرحله اصلی تهیه این دسر شرح داده می‌شود:

مرحله اول: تهیه ارده: برای تهیه ارده، باید به روش سنتی و از شیر گاو یا گوسفند استفاده کرد. شیر را در دمای اتاق معمولی یا گرمتر داغ کرده و سپس محتوی آن را به یک غلاف گیاهی سفت که از پوست و پوست خیار تهیه شده است، ریخت. بعد از چند ساعت صبر برای تمام شدن مراحل، ارده آماده است.

مرحله دوم: تهیه شیره خرما: برای تهیه شیره خرما باید از خرمای معمولی استفاده کرد. خرماها را شسته و بدون آبکشی در داخل ظرف مسی بگذارید. سپس با دو لیتر آب کم تر از حجم خرماها، آنها را در حرارت ملایم بپزید. بعد از یک ساعت، شیره حاصل را در صفحه فلزی نهاده و چند بار بر روی آن آب مانده برداشته و سپس آن را به یک ظرف دم کنید.

مرحله سوم: تهیه حلوای ارده کشی: ارده را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دیواره‌های گوشتی آن با ماده داخلی ارده فدا شود. بعد از یک ساعت، حدود سه یا چهار لیوان شیره خرما به آن اضافه کنید و دوباره آن را روی حرارت گذاشته تا دمای دستگاه شروع به افزایش داده شود. بعد با کمک یک درجه حرارت سنج لازم است تا دمای قابلمه به ۴۵ الی ۵۰ درجه سانتی­گراد برسد.

مرحله چهارم: جدا کردن ارده و شیره: پس از گرفتن دمای مناسب، قابلمه را از روی حرارت برداشته و آن را برای چند دقیقه رها می کنیم. پس از آن با کمک چنگال و کارد قطعاتی از حلوای ارده کشی را جدا می کنیم و به vessel شیره‌ای اضافه می کنیم. پس از گذشت یک ساعت، شیره کلافه می‌شود و حلوای ارده کشی آماده می‌شود.

مرحله پنجم: مزین کردن: حلوای ارده کشی می‌تواند با مخلوط کردن پسته، بادام و پودر کندو از زیرِ روغن شده یا با ریختن روغن سرخ‌کرده بر روی آن عطر و طعم خوبی به آن ببخشد. در نهایت می‌توانید آن را در کاسه‌­هایی با ظاهری جادار و خوش رنگ و شکیل برای سرو در میانه میز آماده کنید.



حلوای ارده کشی با شیره خرما در خانه تهیه کنید

حلوای ارده کشی با شیره خرما یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از ارده، شیره خرما و به دلخواه تخمه هندی یا پسته تهیه می‌شود. تهیه این شیرینی در خانه به سادگی قابل انجام است و با استفاده از مواد اولیه ساده و سرشار از ارزش‌های غذایی می‌توانید این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

برای تهیه حلوای ارده کشی با شیره خرما، ابتدا ارده را در یک قابلمه به همراه شیره خرما و شکر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم مخلوط کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس تخمه هندی یا پسته را به دلخواه خرد کرده و به مواد در قابلمه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

در مرحله بعدی، تمامی مواد را در قالب فلزی یا سفالی قرار داده و آن را با پوششی از فرنی روکش کرده و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در فر در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. پس از گرم شدن و خنک شدن حلوا، آن را با چاشنی کاکائو تزیین کنید و دمیده و لذت ببرید.

حلوای ارده کشی با شیره خرما به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا و مواد اولیه ساده و سالم، یکی از بهترین گزینه‌های شیرینی برای سرو در جشن‌ها و میهمانی‌های خود است. بنابراین، شما هم می‌توانید با تهیه این شیرینی در خانه، به جشنی متفاوت و خاص برای خانواده و دوستانتان دعوت کنید.



تهیه حلوای ارده کشی با شیره خرما در محیط خانگی

تهیه حلوای ارده کشی با شیره خرما در محیط خانگی از دستورهای خوشمزه و سنتی در ایران است که با استفاده از مواد اولیه ساده بسیار راحت تهیه می‌شود. در این حلوا پودر ارده و شیره خرما به صورتی ترکیب می‌شوند که ترکیبی نیمه مایع و خمیری تولید می‌کنند. این محصول دارای خواص غذایی بالا و طعم سنتی و شیرینی است که مورد استقبال بسیاری از مردم است.

برای تهیه حلوای ارده کشی شما باید به مواد اولیه‌ی آن توجه کنید. مواد اولیه‌ی این حلوا مجموعه‌ای از فرآورده‌های لبنی مانند پودر ارده، کره، شیر و همچنین شیره خرما هستند. پودر ارده و شیر را در تابه با هم مخلوط می‌کنید و در حالی که همیشه به آن هم توجه دارید، درصورت لزوم آب یا شکر را به همراه آن اضافه می‌کنید. آن را مدتی در حرارت ملایم پخته و سپس شیره خرما را به آن اضافه کنید تا یک مزه خوش طعم به آن بدهد.

برای خطم رم و شکل دادن به حلوا، می توانید از قالب‌های کوچک یا بزرگ بسته به نیاز و سلیقه استفاده کنید. در نهایت، حلوا را برای خنک شدن در یخچال قرار دهید و سپس آن را خاموش نمایید و آماده سرو در میان دوستان و خانواده خود باشید. به دلیل طعم منحصر به فرد و خواص غذایی بالا، قطعاً حلوای ارده کشی با شیره خرما در محیط خانگی یکی از بهترین انتخاب ها برای هر فردی است که قصد تهیه خوراکی ارزان و خوش طعم را دارد.



طرز تهیه حلوا ارده کشی با شیره خرما در سه مرحله

تهیه حلوا ارده کشی با شیره خرما یکی از خورشیدهای خانگی و خوشمزه در ایران است. این حلوا، با استفاده از ارد و خرما تهیه می شود و با شیره خرمای ترش و شیره خرمای شیرین روی آن سرو می شود. در ادامه مراحل تهیه این حلوا را شرح خواهیم داد.

مرحله اول: تهیه قند ارده

در این مرحله با استفاده از آرد و آب قند ارده تهیه می شود. برای این کار، آرد را در یک قابلمه به همراه آب قند اضافه کرده و به صورت مداوم آن را هم بزنیم تا حدود 30 تا 40 دقیقه بجوشد. بهتر است قبل از اضافه کردن قند، آرد را به آرامی به آب اضافه کنیم تا دانه ها پخته شوند و قند بتواند به آرد جذب شود.

مرحله دوم: تهیه شیره خرما

در این مرحله شیره خرما تهیه می شود. برای این کار، شیره خرمای ترش و شیره خرمای شیرین را با هم ترکیب کرده و به صورت مداوم آن را هم بزنیم تا به یکدیگر مخلوط شوند.

مرحله سوم: تهیه حلوا ارده کشی

در این مرحله، قند ارده را از روی حرارت برداشته و در قالبی که دلخواه داریم (مثلاً مربع، دایره، استوانه و غیره) قرار می دهیم. سپس شیره خرمای تهیه شده را روی آن ریخته و به همراه قالب در فریزر قرار می دهیم. بهتر است حلوای تهیه شده برای حدود سه ساعت در فریزر قرار گیرد تا خوب منجمد شود. سپس این حلوا را از قالب خارج کرده و به دلخواه خود در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی پرداخته شود. سپس حلوا را روی سطحی صاف برای خنک شدن قرار دهید. حال حلوای تهیه شده با مزه ی ترش و شیرین شیره خرما آماده سرو برای خانواده و مهمانان شما است.



مراحل تهیه حلوای ارده کشی با شیره خرما به صورت کامل

حلوای ارده کشی با شیره خرما یکی از شیرینی های سنتی و محبوب در ایران است. این شیرینی معمولا در تعطیلات و مناسبت های مختلف برای میهمانی ها تهیه می شود.

مراحل تهیه حلوای ارده کشی با شیره خرما به صورت زیر است:

ابتدا باید یک کیلو ارده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و با آب داغ قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید. سپس با چوب چرخان ارده را همزمان با خاموش کردن حرارت تقریباً به مدت ده دقیقه هم زدن باشید.

بعد از آن باید یک سایز عسلی پودر شده را به همراه سه چهارم نصفه نمک و یک و نیم کیلو شیر خرما به قابلمه اضافه کنید. حرارت را به حداقل برسانید و بیست دقیقه تا سی دقیقه دیگر قابلمه را بر روی حرارت کم نگه دارید.

در مرحله بعدی، یک کیلو پودر بادام تحویل دهید و باز هم با چوب چرخان مواد غذایی را مخلوط کنید. باید به آرامی و از بالای قابلمه شروع کرده و به آرامی پایین تر حرکت کنید تا همه مواد غذایی به خوبی مخلوط شوند.

روی صفحه مواد غذایی را بریزید و با دست پهن کنید و در نهایت با یک کارد غول پیکر آن را به بخش های کوچک تقسیم کرده و همچنین با المانیوم فویل پوشیده شود. در این نقطه ، شیرینی را به مدت ده دقیقه مجددا در دمای پایینی آهسته پخت کنید. پس از چند ساعت ، خاموش کردن حرارت به وسیله مواد غذایی شیره خرما به طور یکنواخت برای شیره برگزیدگی واضح بر روی شیرینی مناسب است. آن را در قابلمه با انواع دیگر از شیرینی سنتی خودمان همراه با نوشیدنی ، چای یا قهوه سرو کنید.