طرز تهیه حریره بادام برای کودک 5 ماهه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه حریره بادام برای کودک 5 ماهه

تهیه حریره بادام برای کودک 5 ماهه

حریره بادام یکی از غذاهای کامل و مناسب برای کودکان 5 ماهه است. این غذا حاوی ویتامین‌های مختلف با قدرت آنتی‌اکسیدانی بالا و همچنین استخراج پروتئین‌های بالای بادام است. در ادامه با روش طرز تهیه حریره بادام برای کودک 5 ماهه آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

- 50 گرم بادام خشک

- 1 نوتلا شکلاتی

- شیر

- قطره‌ی ویتامین د

روش تهیه:

1- بادام خشک را با آب پخش کنید تا در حدود 6 تا 8 ساعت خیس شود.

2- پس از خیس کردن بادام، آن را از آب خارج کرده و در ظرف مناسب قرار دهید.

3- نوتلا شکلاتی را برش چند تکه‌ی کوچک تر کنید و به ظرف حاوی بادام اضافه کنید.

4- شیر به تدریج به ظرف اضافه کنید و هر چند دقیقه محتویات ظرف را با هم مخلوط کنید تا محتویات به طور کامل مخلوط شوند.

5- برای افزایش ویتامین د و عناصر معدنی، چند قطره‌ی ویتامین د را به محتویات ظرف اضافه کنید و مجددا محتویات را با هم مخلوط کنید.

6- حریره را به فرمول کودک شما اضافه کنید و با استفاده از پارچه پاک و تمیز به کودک خود تغذیه دهید.

7- حاوی محتویات ظرف را در یخچال نگهداری کنید تا در صورت لزوم می‌توانید دوباره از آن استفاده کنید.

در نهایت، حریره بادام طعمی شیرین، خوشمزه و در عین حال مناسب برای تغذیه‌ی کودک شما هست. بدون شک، این غذا حاوی تمام عناصر غذایی که کودکان نیاز دارند، می‌باشد. امیدوارم این راهنمایی به شما کمک کند تا برای کودک خود بتوانید غذاهایی سالم و مناسب تهیه کنید.



1. آماده‌سازی مواد لازم برای تهیه حریره بادام برای کودک 5 ماهه

حریره بادام یکی از غذاهایی است که می‌توان به کودکان بعد از 5 ماهگی تعریف کرد. این غذا با توجه به اینکه دارای ویتامین های موردنیاز جهت رشد و تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان است، می‌تواند به یکی از غذاهای پرمصرف و مهم در منوی رژیم غذایی کودک تبدیل شود.

برای این که ماده خام اصلی حریره بادام را آماده کنید، باید از بادام‌های کامل و تازه استفاده کنید. لوبیا سفید فرنگی و شیر نیز از دیگر مواد لازم برای تهیه این غذا هستند. یکی از راه های آماده سازی میوه بادام، خرد کردن آن با چاقو می باشد. پوست بادام بعد از خرد شدن حتما باید جدا شود تا وقتی بادام روی حرارت قرار می‌گیرد، ماده غذایی مورد نیاز رشد، بهتر فراهم شود.

بعد از خرد کردن بادام، لوبیای فرنگی را نیز باید به خوبی شست و با آب خالی از هرگونه ذره آلودگی شسته شود. پس از شستن لوبیا سفید فرنگی، باید آن را به صورت کامل پخت داده و سپس آب آن را صاف کرد و حرارت آن را کمتر کرده تا بادام آرام آرام و به قدر کافی با آن مخلوط شود. در نهایت، شیر به سبب خواص غذایی مورد نیاز بدن کودک در این غذا به کار می‌رود و بهتر است با رعایت بهداشت دانه های فرنگی و بادام، شیر را به غذا اضافه کرده و همه آنها را با هم مخلوط کنید.

حریره بادام، می توان آن را به صورت کاملا طبیعی و فاقد هر گونه افزودنی غذایی، برای کودکان تهیه کرد. در نتیجه، سعی کنید به صورت روزانه حداقل یکبار این غذا را به کودک خود تقدیم کنید تا به نیازهای تغذیه‌ای بدن کودک بپردازید و بهش رویای رشد سالم و تقویت بدنی را پیگیری کنید.



2. استفاده از بادام تازه برای تهیه حریره

استفاده از بادام برای تهیه حریره یکی از روش‌های خوشمزه و سالم برای تهیه بستنی و دسر است. بادام تازه دارای انواع مواد مغذی مثل پروتئین، چربی‌های سالم، فیبر و ویتامین‌های مختلف است و همچنین دارای خلوص بالایی است.

برای تهیه حریره با بادام تازه نیاز به چند مواد اولیه داریم؛ این مواد عبارتند از یک فنجان بادام تازه، یک قاشق غذاخوری شکر، ۱/۲ قاشق چایخوری زعفران و نصف فنجان شیر. در ابتدا باید بادام‌ها را با نصف فنجان شیر به صورت همزمان در یک قابلمه بر روی حرارت متوسط بگذاریم و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه آنها را بپزیم.

سپس برای تهیه مخلوط حریره باید قاشق شکر و زعفران را به مخلوط بادام و شیر اضافه کنیم و آن را با ۲ پیمانه آب فوری درون یک مخلوط‌کن خرد کنیم. باید به یاد داشته باشیم که مخلوط را به صورت یک دوغابی تا حداقل یک ساعت در یخچال بگذاریم تا خنک شود.

با این روش می‌توانید یک حریره خوشمزه و سالم با بادام تازه تهیه کنید. این حریره به دلیل داشتن انواع ویتامین و مواد مغذی برای بدن بسیار مفید و به شدت معطر به نسبت حریره‌هایی است که با شیر تلخ تهیه می‌شود. بهترین زمان برای این کار در تابستان است که بادام‌ها تازه و ماهیت خود را حفظ کرده‌اند.



3. استفاده از بادام خشک برای تهیه حریره

تهیه حریره یکی از شیرینی های سنتی ایران است که با استفاده از بادام خشک شیرین و خوشمزه شده است. بادام خشک حاوی مواد مغذی مهمی مانند پروتئین، چربی، فیبر و ویتامین ها و مواد معدنی است که برای سلامت دستگاه گوارش، قلب و عروق و سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

برای تهیه حریره با بادام خشک ابتدا بادام ها را در آب خیسانده و پوست آن ها را کاملا پاک کنید. سپس بادام ها را به صورت خرد شده و دانه یا پودر کرده و در ظرفی به همراه شکر و شیر ریخته و با هم مخلوط کنید. می توانید برای افزایش طعم و عطر حلوایی مقداری دارچین به آن اضافه کنید.

بعد از مخلوط کردن، ظرف حاوی مخلوط را در فر قرار دهید و با دمای ۱۷۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد حرارت دهید. بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، حریره آماده است. پس از خنک شدن، می توانید حریره را از ظرف خارج کرده و در داخل دو نایلون تازه و تمیز بسته بندی کنید.

در نهایت، حریره حاصل از تهیه با بادام خشک می تواند یک خوراک خوشمزه و غنی از مواد مغذی برای همه سنین باشد. همچنین شیرینی حریره مناسب برای یک اسنک خوشمزه در کنار چای یا قهوه نیز می باشد.



4. روش‌های خرد کردن بادام برای تهیه حریره

روش‌های مختلفی برای خرد کردن بادام وجود دارد که در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره شده است. یکی از این روش‌ها استفاده از قالب‌های خاص برای خرد کردن بادام است. برای انجام این کار، بادام‌ها را درون قالب جای داده و با استفاده از یک ماشین چرخان که می‌تواند انرژی مکانیکی را به انرژی پوست بادام تبدیل کند، آن‌ها را خرد می‌کنند.

روش دیگر برای خرد کردن بادام استفاده از مخلوط‌کن یا فرز الکتریکی است. برای انجام این کار، بادام‌ها را درون مخلوط‌کن یا فرز قرار می‌دهید و آن‌را با فشار دادن دسته‌ی دستگاه به حرکت درمی‌آورید. این روش بسیار سریع‌تر و راحت‌تر از روش قبلی است و به راحتی به دلیل داشتن ماشین مخصوص خانگی قابل اجراست.

یکی دیگر از روش‌های مورد استفاده در خرد کردن بادام، استفاده از قوطی‌های با دریچه کوچک است. در این روش، بادام‌ها را درون قوطی‌ها قرار می‌دهید و سپس قوطی را با دستگاه‌های خاصی که از پوست بادام خارج می‌شود، به تدریج برش می‌دهید. این روش باعث شکستن پوست بادام می‌شود و هنگام خرد کردن باعث تولید حریره‌‌ی نرم و یکدست می‌شود.

به طور خلاصه، روش‌های مختلفی برای خرد کردن بادام وجود دارد که از جمله آن‌ها استفاده از قالب‌های خاص، مخلوط‌کن و قوطی با دریچه کوچک می‌باشند. هر کدام از این روش‌ها مزایا و معایب خود را دارند و در نهایت با توجه به نیاز و شرایط خود می‌توانید انتخاب کنید کدام روش برای خود مناسب‌تر است.



5. مراقبت از بهداشت شخصی در هنگام تهیه حریره بادام

تهیه حریره بادام به عنوان یکی از محصولات دستی از بادام، این روزها بسیار محبوب شده است. اما در زمینه بهداشت شخصی، باید در هنگام تهیه این محصول بسیار دقت کرد. در ادامه به تفاصیل در مورد مراقبت از بهداشت شخصی در هنگام تهیه حریره بادام صحبت خواهیم کرد.

ابتدا، قبل از شروع مراحل تهیه حریره بادام، دستان خود را کاملا بشویید تا باقیمانده‌هایی که ممکن است بر روی آن‌ها باشد، به حریره نروند. درصورتی که دستان شما ضمن شستشو خشک نشود، از حوله یا دستمال های تمیز برای خشک کردن آن استفاده کنید.

در مرحله بعدی، به بهداشت شخصی دیگری نیز نیاز است. این به این معنی است که شما باید از صاف کردن محیط کار خود، استفاده از دستکش‌های یکبار مصرف و عدم استفاده از وسایل غذایی غیر قابل شستشو هنگام تهیه حریره بادام اطمینان حاصل کنید.

همچنین پیشنهاد می شود که هنگام تهیه حریره بادام از پوشیدن ماسک صورت استفاده کنید، زیرا که ممکن است گرد و غبار و باقیمانده‌ی برگ‌های بادام در هوا بپاشد که می‌تواند باعث آلرژی و اختلال در تنفس شود.

در نهایت پس از تهیه حریره، محل کار و ابزارهای استفاده شده را با آب و صابون بشویید و به دقت خشک کنید. به این ترتیب مطمئن هستید که تمامی شستنی‌های استفاده شده به خوبی بشویید و هیچ باقیمانده‌ی غذایی روی آن‌ها باقی نمانده باشد.



6. طریقه استفاده از ماشین چرخ کن برای تهیه حریره بادام

ماشین چرخ کن برای تهیه حریره بادام یک ابزار بسیار موثر و کارآمد است. در ابتدا باید بادام ها را با دقت و دقیقی خشک کرد تا نقاطی از آن ها رطوبتی نداشته باشند. سپس باید بادام ها را با دستور افزودنی های مناسب به ماشین چرخ کن داد و آن را برای چرخ درآورد.

ماشین چرخ کن برای تهیه حریره بادام به دو نوع تولید سفت و روان شده است. برای تولید حریره سفت، می بایست از بادام هایی استفاده شود که کرکه ی قرمزی ندارند. سپس بعد از چرخ کردن بادام ها در ماشین چرخ کن به آن ها آبیاری شده و به مقدار مشخصی کاهش داده می شود تا سفتی بیشتری به حریره بدهد. در تولید حریره روان نیز هیچ چیز با خاصیت سفت کنندگی به آن اضافه نمی شود و تنها با چرخش و آبیاری به دست می آید.

بعد از تهیه حریره بادام، بر روی پارچه هایی که برای ساخت پوشاک، روسری و یا دیگر لباس ها استفاده می شوند، با دقت آن را پخش و سپس برش دهید. در نهایت، حتما با دستورات نگهداری مناسبی حریره را بگیرید تا خراش و آسیب هایی به آن نزند.

همچنین در صورتی که فرایند تولید حریره از ماشین چرخ کن برای شما قابل دستیابی نیست، می توانید از بازار های محلی برای تهیه حریره بهره گرفته و در عوض با دوام بیشتری ساخت پوشاک ولی دست ساز مانند آن هایی که قبلا این بر روی لباس های خانگی قرار داشتند را تجربه کنید.